Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Elizabeth on Ons 16 maj - 16:37

♦️

Sted: Sunfury City - Sunfury Castle - Tronen salen/Balsalen.
Tid: Sen eftermiddag.
Vejr: En let brise, med et varmt vejr.
Omgivelser: Folk fra fjern og her, er kommet. Folket der bor i Sunfury er også kommet, for at støtte op om deres nye konge. Nogen har et hund med sig.
Påklædning: Denne kjole - Håret er sat op på samme måde, som på billedet.
Emnepartner: @Fenrer

♦️


Dagen var kommet. Dagen hvor Fenrer skulle blive en del af kongeriet for evigt. Den dag, der skulle gøre ham til konge, over Sunfury City. Valerya ville stadig være den øverste, men Fenrer ville kunne gøre en hel del flere ting, end han havde kunne før. Blandt andet indføre de låne og leje ting, han i flere dage havde snakket om. Valerya havde ignoreret dem flere gange. Hun ønskede ikke at tale om kongeriet med ham, før han vidste hvor svært det virkeligt var. De små møder han havde været med til, i starten da hun havde ligget syg med en abort, havde langt fra været det samme som det han ville komme til at have nu.
Alt ville blive anderledes. Han ville have vagter med sig over alt, udanset hvad han bad om. Konge skulle beskyttes. Valerya havde levet med det hele sit liv, så det havde ikke ændret noget, efter hun var blevet dronning. Kun at der var kommet et par stykker mere.

Der var han. Dørene blev åbnet op, som han vandrede imod befolkningen. Det smukke syn, af hendes elskede, gjorde hun alt bedre.
Valerya stod på den plads, som han havde stået ved, dengang hun var blevet kronen. Maven var vokset, så hun ville sikkert sætte sig ned i løbet af tiden. Maven havde alligevel vokset sig ekstremt i forhold til hvad et barn normalt gjorde. Men noget måtte gå rigtigt. Desuden healede hun naturligt, så hun mærkede normalt ikke smerterne som kom ud af det. De smerter der burde have været kommet. Hendes blik faldt tilbage imod Fenrer, som hun sendte ham et stort smil. Hun elskede virkeligt den mand.

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Fenrer on Ons 16 maj - 23:55

Samme morgen var en ung mand blevet trukket ud af sengen, alt for tidligt til hans egens komfort. Valerya havde tærsket ham igennem nogle ting omkring kroningen, inden hun var taget afsted for at blive gjort i stand til samme. Da Valerya var gået, var to af paladsets lærte trådt ind i kammeret istedet. De havde øvet hans ed med ham, og tærsket ham endnu mere igennem det der skulle ske denne dag. Han lyttede opmærksomt med gennem det hele og blev prøvet af i hans ed et par gange. Han forstod ikke hvorfor der altid skulle være så meget tradition, men det måtte han vel finde sig i.

Han blev derefter mødt af et par påklædere, der ankom til værelset, med en stor kappe og igen, rødt og gyldent tøj. Han var efterhånden blevet helt glad for farven, men savnede alligevel sin grønne kofte i ny og næ. Det kunne vel være det samme, for der var ikke de store muligheder for at han ville komme til at bruge den igen. Fenrer viftede de to påklædere ud, men de forblev i rummet. Fenrer så skævt på dem i undre "What now?" spurgte han. Den ene påklæder trådte frem og holdte tøjet op foran sig "We're told to make sure that the prince regent is properly dressed, for his coronation as king"

Fenrer gav et suk fra sig, og hev bukserne ud af hånden på den unge mand "Very well then.." sagde han trodsigt og bukkede sig ned for at trække i bukserne "But I'm not gonna let you help me with these!" Fenrer ville ikke have nogen mand til at røre ham under livet, aldrig igen. Han fik bukserne på og lod derefter de to påklædere gøre resten. Da den store kappen med pels-kant blev lagt over hans skuldre, begyndte Fenrer at svede. For dælen det var varmt.

Ved Kroningssalen

Fenrer sank en klump som han stod foran den enorme dobbeltdør. Var han klar til dette? Havde han overhovedet lyst til at være konge? Hvad ville Valerya mon tænke hvis han kludrede i det? Hvor han dog hadede dette. At være til skue for alle. Han savnede sine formskiftere, selvom han havde holdt kontakten med norden, både via ånderne og mange af de formskiftere der var kommet til Sunfury, da de havde fundet ud af at han skulle blive konge her. Han var glad for at have noget af sit folk ved sin side, selvom hans folk også nu inkluderede alle Sunfurys borgere. Mest af alt Var Fenrer dog glad for at have Valerya ved hans side.

Dørene gik op og Fenrer gøs. Salen var fyldt, ligeså fyldt som den havde været den dag hvor Valerya var blevet kronet. Han mærkede koldsveden pible frem på sin pande, allerede inden han havde taget sit første skridt. Kappen føltes pludselige tung og varm som smeltende jern, frisk fra essen. Fenrer holdte sit tempo og så ligefrem, som han var blevet lært, men kunne ikke lade være med at se over på Valerya. Hun gav ham hurtigt modet tilbage ved hendes blotte tilstedeværelse. Da han nåede skamlen, satte han sig ned på knæ, ligesom han havde på Valerya og hans bryllup, men nu sad Valerya ikke ved hans side.

Han zonede lidt ud da manden i de fine præsteklæder foran ham, begyndte at tale langt og længe om hvordan og hvorledes at Fenrer nu skulle til at modtage en hellig titel, ansvar, magt og bla bla bla. Han hadede de ord der kom ud af manden foran ham, men svarede som han skulle på det hele, og modtog ansvaret som han blev bedt om det. Fenrer så op på manden til sidst og modtog både septetret i hans hænder og kronen der blev sat på hans hoved. Fenrers mave slog knuder som han rejste sig og så mod folkene i salen, der begyndte at hylde ham.
"LONG MAY HE REIGN! LONG LIVE THE KING!"

Fenrer havde været løbet ud af salen, havde det ikke været for Valerya. Han nikkede til hende, og rakte hende hånden, så de kunne følges ud af salen. Han blev en anelse pinligt berørt da han mærkede hvor svedig hans hånd var, og hviskede til hende "Sorry.." mens han fortsat så ligefrem".. this cape is just so warm.." afsluttede han, selvom han var klar over at Valerya kendte ham godt nok til at vide hvor nervøs han var.

Da de kom ud i haven, blev de ledt hen til teltet, hvor der denne gang ikke stod én, men to troner, side om side. Fenrer blev forvirret, tronerne var fuldstændig ens, og han anede ikke hvilken han skulle sætte sig i? Dette var ikke noget han huskede var blevet nævnt i forberedelserne til kroningen. Han gik op til tronen, men lod Valerya sætte sig først, så han vidste hvor han skulle sidde. Han var glad for at hun var her, det gjorde det hele en del mere udholdeligt.

Fenrer fik taget den enorm kappe lidt ned om skuldrene og så over på Valerya "This feels kinda weird.." sagde han med trætte øjne ".. not that I would'nt do anything for you, it's just... a weird feeling"
Han så frem for sig og gned sit skæg i eftertænksomhed. De adelige stod måske ikke i kø endnu, men det ville de snart, ligesom til Valeryas kroning, men denne gang havde han ikke kunne finde en flugtvej. Fenrer tog et bæger med vin, fra det lille bord ved hans side, og så tilbage over på Valerya "I think I might bite Sirill Baldiri if he shows" sagde han med et skævt smil, som understregede han joke.

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Elizabeth on Tors 17 maj - 11:19

'' It's okay love. '' Hun smilede stille til ham, som hun lod sig omfavne ham. I den tid det havde taget at krone ham, havde hun savnet hans kærtegnelse. hans omsorg og ikke mindst hans vidunderlig duft.

'' It's only gonna be wired, at the start.. Soon you gonna enjoy it.. Embrace it, because it's gonna be a part of you, the rest of your life. '' Hun gav ham et stille kys på kinden, som hun havde placeret sig i stolen, ved hans side. Der var så mange ting, han ville kunne gøre nu, uden hendes tilladelse.
Som han lavede en udtalelse om Sirill Baldiri, ændrede hendes blik sig. Selvom manden ikke havde særlig mange pæne ting at sige til Fenrer, så skulle Fenrer stadig opføre sig som en anstændig og som en konge..
'' Please Fenrer.. Be nice to him. '' Hun sukkede kort, som hun rettede sig ordenligt op i stolen. Maden var allerede blevet severet og folket var gået amok i det. På et senere tidspunkt på aften, ville folket højst sandsynligt forvente en tale fra den nye konge. '' I know you don't like him. But he is importen in our community. '' Hun sukkede atter engang, inden hun løftede sit glas, med vin i, for at tage en tår af det.
Hvis ikke det havde været fordi hun havde være gravid og havde så mange hormoner, havde hun nok haft et helt andet syn på de ting Fenrer sagde. Men fortiden så irriterede han hende blot. Hvorfor skulle han brokke sig over at have været blevet konge? Ja. Der var nogle regler, men de regler ville han også selv kunne lave.

'' I think i gonna take a walk. '' Den store mave blev skubbet ud, som hun trådte op fra stolen. Det var imponerende hvor lidt folk egentlig kommenterede på det. De var vel blevet ligeglad med at spørger ind til det snart.
Hun bevægede sig videre ud af teltet for at gå hen til hendes ynglingssted. Måske ville Fenrer følge efter hende. En del af hende håbede det ekstremt meget.

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Fenrer on Tors 17 maj - 18:09

Fenrer nikkede med et suk til Valerya, som hun bad ham opføre sig pænt overfor Baldiri. Fenrer brød sig ikke meget om manden, men formaliteter skulle vel overholdes. Han brød sig dog ikke særligt meget om når Valerya satte ham af på den måde, men det var forståeligt, med alt der var sket. Han forstod dog ikke at hun skulle være efter ham når det gjaldt hans nye titel. Han ville gerne være sammen med Valerya, men havde aldrig bedt en krone, eller trone. Han græmmedes indvendigt ved ideen om at skulle til at være konge af et rige, men der var selvfølgelig et bonus ved det på en ellers ikke nævnt front. Han havde et sted hvor hans formskiftere nu havde en ordentlig stemme, hvor folk ikke bare kunne slippe ustraffet afsted med at tømme dem for blod, eller sælge dem som slaver.

Han så over på Valerya, da hun rejste sig for at gå en tur. Han så over på flokken der var ved at stimle sammen for at møde deres nye konge, og tilbage på Valerya. Der var ikke meget han behøvede at tænke over. Han rejste sig og ville skyde sig efter hende, men blev hurtigt fanget af mængden af adelige og rige fra eliten der begyndte at lykønske ham. Han nikkede tilbage og talte kun kort med hver af dem. Selvom det alligevel kom til at tage længere tid end hvad han brød sig om.

Fenrer fik efterhånden tømt flokken ud, hvorfra de forskellige adelige blev ført til borde, og kunne nyde maden der var blevet stillet frem til dem. Da han endelig fik sluppet den sidste fine persons hånd, vendte han sig og gik i samme retning som Valerya var gået. Han var ikke i tvivl om hvor hun skulle hen.
Da han nåede frem til det lille aflukke af buskene med hvide blomster, som han vidste at Valerya elskede så højt, kunne han se at Valerya også havde valgt at finde frem til dette sted. Hun var bedårende i eftermiddagsolen. Lige så bedårende og underskøn som den dag hvor hun havde været i hans sted, og hvor han havde friet til hende. Det føltes dog ikke helt sådan, som den dag. Han delte nu hendes ansvar som regent, hvilket ikke var noget at råbe hurra for, men så længe Valerya var der, ville Fenrer ikke tøve et sekund.

Han trådte om bag hende og lagde sine arme omkring hende, inden han lagde sit hoved mod hendes. Duften af hende fik Fenrer til at falde helt til ro, en skøn fornemmelse. Han smilede for sig selv og slap hende, for at gå om til hendes side, og lagde en arm om hende "This is quite different than what I was used to.." sagde han, med blikket vendt mod Valerya "..I never thought I'd find someone like you... But.. here you are" Han så hende stilfærdigt i øjnene med et roligt udtryk i ansigtet, som om han ikke helt kunne bestemme sig for om dette var en drøm eller ej. Han vendte blikket ud mod den brændende ørken og sukkede kort, med en godmodig mine. Det var ikke ligefrem et frodigt paradis eller noget, men det havde bestemt sin charme. Han vendte sig mod Valerya og strøg en stille hånd over hendes mave "And just so you know Val..." Han så op på hende med et nu lykkeligt udtryk i ansigtet "..You've made me the happiest man alive"

Han satte en hånd på hendes mave og lænede sig en anelse ned "And you.."sagde han tydeligvis henvendt til maven og barnet deri".. I can barely wit to meet you my child"
Når han tænkte over det, så var der virkelig ikke meget mere han kunne bede om af sit liv. Han havde en vidunderlig hustru, et barn i vente, og kunne snart se frem til lidt friheder, hvis han ellers kunne sætte foden i jorden. Han rejste sig op og så på Valerya. Fenrer lagde atter en arm om hende og trak hende roligt ind til sig "I could'nt ask for a more stunning wife, my love, or a better mother for my child" han lænede sig frem og kyssede hende inderligt. Han kunne mærke knuden i sit bryst blive løsnet, nok til at han næsten kunne flyve bort med Valerya.

Et glædes råb fra festen, hev ham dog tilbage til virkeligheden. Han trak sig stille og roligt fra Valerya, og lagde en hånd ud mod bænken de havde siddet på sidste gang de var her "Want to sit?"

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Elizabeth on Tors 17 maj - 20:55

Valerya elskede hans ord, også selvom hun havde hørt på dem hver eneste dag, siden deres forhold var blevet til mere. '' I love you too Fen.. It's just because of the pregnacy.. It's making me so.. Annoy all the tiem. I'm sorry darling. '' Hun trak vejret dybt, for et kort sekund. '' I can't wait to see our child, be born. '' Hun smilede stille til ham. Selvfølgelig var hun super glad på hans vegne, over at han var blevet konge og var blevet kronet.. Men mange af hendes tanker gik også på, at hun udmærket godt vidste at han langt fra ville have gjort det normalt. Selv ikke hvis han var blevet tilbudt rollen. Han ville have skubbet den væk.
Han havde i virkeligheden kun gjort det for hendes skyld, hvilket hun var smigeret over. Men hvor længe ville lykken holde? Ville han kunne holde det ud resten af deres liv?

Hun vendte sig imod ham, som han havde spurgt om hun ville sidde ned. '' No. I wanna dance with you. Only you. I wanna enjoy you, the last night, we can be for our self. Only us to. '' Hun rykkede sig tæt til ham, som hun svingede armene omkring ham. Der var intet hun hellere ville, end at nyde denne aften kun de to. Christel var blevet ekstremt glad for Fenrer i løbet af tiden. Nok også fordi hun var shapeshifter som hjalp en del.
'' I love you. Fenrer Leidolf. King of Sunfury City. ''

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Fenrer on Fre 18 maj - 8:42

Fenrer nikkede stilfærdigt tilbage til Valerya, som hun snakkede om hvor besværligt det havde været med graviditeten. Fenrer havde godt nok tænkt en del over situationen, mere end han havde troet han ville. Men Valeryas mave virkede også til at være vokset eksponentielt mere, end hvad den burde være på de få måneder som Valerya havde været gravid. Han smilede stilfærdigt tilbage til hende. Han ville ikke tro at der var noget galt, men så havde storken også advaret ham. Han havde kaldt ånden ned til paladset hver nat, hvilket også forklarede lidt om hvorfor han var så træt.

Selvom ideen om kronen og tronen ikke var særligt smigrende, så måtte han indrømme at der var visse ting at han var glad for at han havde kunne gøre, som semiregent, og nu kunne gøre som konge. Men havde han overvejet at abdicere? Nej, ikke så længe Valerya var her hos ham. Desuden kunne hans barn jo overtage tronen, såfremt de ønskede det. Selvom det virkede til at være et af de emner som Valerya også tænkte over, så havde de ikke talt sammen om det endnu, men måske det var bedst sådan. Måske Fenrer bare skulle vænne sig til kronen. Ja, måske.

Da Valerya svang sine arme om ham, i stedet for at sætte sig, smilede Fenrer bredt til hende. Han havde lagt sine arme om hende, som et svar på Valeryas omfavnelse. Hun var uden tvivl det mest fantastiske der var sket for ham, endnu. Han begyndte at føre hende i en meget stille og lille vals, ikke noget der krævede hverken plads eller tempo, hvilket der jo ikke ligefrem var store mængder af, i det lille have aflukke. Fenrer smilede og kyssede Valerya inderligt, som svar på hendes ord om hendes kærlighed til ham ”I love you too Valerya Skye… My queen, my wife.. ” Fenrer kyssede hende igen ”..The most beautyful woman beaneath the blue sky, and mother of my child..” han så hende i øjnene med et stilfærdigt og lykkeligt blik ”..Id’ give my life for you”

Fenrer fortsatte rundt i den rolige vals for en tid, så han bare kunne nyde at være sammen med hende, men inden der var gået en time, kunne en adjudant høres et sted udenfor buskene, som gik omkring og råbte forsigtigt efter Fenrer og Valerya. Fenrer sukkede og lagde hovedet ind til Valeryas ”Do you think he’ll go away?” spurgte han i en lavmælt og træt stemme. Han orkede ikke at skulle til at tage tilbage til festen og høre på de adelige, men tiden var formentlig kommet. Han havde heller ikke rigtigt styr på hvad han skulle sige til dem, når han skulle holde sin kroningstale. Han kunne ikke rigtigt huske hvad han havde skrevet.

Han så på Valerya med et stilfærdigt smil, der udstødte et lavmælt suk. Hun ville nok bede ham gå tilbage til festen sammen med hende, eller måske ikke? Det var trods alt hende der havde været smuttet afsted hertil denne gang, og hende der havde sat i løb til slottet under hendes egen kroningsfest.

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Elizabeth on Fre 18 maj - 17:02

Valerya gengældte hver eneste kys Fenrer gav hende. De smigrende ord fik hende kun til at smile endnu mere.
Men som Fenrer's adjudant kaldte efter ham, sukkede hun en anelse irriteret. Hun ville virkeligt nyde aften med bare Fenrer helt alene. '' Hopefully.. '' Hun lænede hovedet ind imod ham. '' I just wanna have 5 more sekunds with you. Only you. '' Hun dansede stille med ham igen.

Som adjudanten havde forladt dem igen, efter et par minutter som de havde ignoreret ham, trak Valerya sig en smule tilbage. '' Fell this! She.. He is kicking me! '' Hun tog stille Fenrers hånd, som hun lagde på hendes mave. Det var tydeligt at mærke barnet hyggede sig inde i maven. Og det havde været første dag hvor Valerya ikke var ligeså irriteret over små ting, som hun havde været de andre dage.
'' If you wanna go back, then we are.. If you wanna stay here, we are staying here.
If you want me to take you speech, i'm dooing that. I'm even wanna help you.. I wanna do all for you Fenrer Leidolf. King of Sunfury. I love you so much. ''
Hun kyssede ham stille som hendes blik flød ned på maven igen, som babyen spakrede videre.

(Sorry det korte svar! D: )


_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Fenrer on Lør 19 maj - 1:07

Fenrer førte Valerya i den rolige dans, som de førte mens adjudanten rendte omkring og ledte efter dem. Heldigvis for dem, var det kun dem og Valeryas forældre,og måske livegarden, der kendte deres lille tilholdsted. Han gad ikke have noget med de adelige at gøre, ikke ligenu, men senere skulle de nok vende tilbage, så han kunne give sin tale til folket, som deres nye konge. Fenrer brød sig ikke om ideen, ikke det mindste, men hvad kunne han gøre. Han havde Valerya, den smukkeste og mest vidunderlige kvinde i verden, som han var så heldig at kunne holde i sine arme. Desuden havde han barnet der var på vej, som han ville skulle opfostre til at blive regent en dag, noget som Fenrer ikke misundte barnet, men det lå i naturens orden, og det måtte man vel finde sig i.

Da Valerya trak sig, så Fenrer undrende på hende, inde hun førte hans hånd til hendes mave. Der var det, hans lille barn. Det liv som Valerya og han havde skabt sammen"By the gods.." mumlede han og en enkelt tåre trillede fra hans kind".. There she is". Han smilede stort og førte Valerya tilbage til bænken, hvor han satte hende ned. Fenrer satte sig på knæ foran hende og lagde skånsomt sit hoved mod Valeryas mave. Han sukkede og kunne mærke deres barn sparke videre "I still can't wait to meet you my little cub.." sagde han med et smil og så op på Valerya "..our little shewolf"

Fenrer havde godt forklaret Valerya, at storke ånden havde indblik i familie, børn og fødsler. Men nu var spørgsmålet om hun kunne regne ud, hvad han havde spurgt den om, for det var ikke tilfældigt at han kaldte deres barn for en lille hun ulv.

Da hun fortalte ham, hvor meget hun ønskede at hjælpe ham, og hvor højt hun elskede ham, smilede Fenrer stolt. Han rejste sig og lænede sig ind over hende, som han gav hende et kys. Han kunne virkelig ikke have bedt om en bedre hustru, eller en bedre moder til hans datter. Forhåbentlig, ville der komme sønner en dag også, men hver ting til sin tid. Da han endelig trak sig fra Valeryas læber smilede han til hende "I know you do..." sagde han lykkeligt "..But as you've said yourself.. I am king.. " han sukkede kort og så ned. Ordene vejede tungt i hans sind, men de var sande, og der var ingen vej udenom nu "And I need to live up to the task assigned to me.." han lagde en hånd på Valeryas kind ".. but let's stay here for a little while, alright"

Fenrer satte sig med Valerya, klar til endnu en dans, skulle hun ønske det, men var også udmærket klar over at der ikke ville gå længe før end de blev nødt til at gå tilbage til festen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Senere, ved festen~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fenrer havde ført Valerya tilbage til det store fine telt, lige i tid til folk blev serveret deres aftensmåltid. De mange adelige folk der sad ved bordene, rejste sig og klappede ved synet af deres regent par. Fenrer vinkede høfligt tilbage, som han førte Valerya op til tronerne. Han satte sin elskede hustru ned i de ene af de identiske troner, og kyssede hende kort, men inderligt.
Derefter vendte han sig mod eliten af Sunfury, der nu stod og så på ham, i spændt afventning. Fenrer sank en klump og så ud på dem "Ladies and Lords of Sunfury, and our esteemed neighbouring citystates.." indledte han og vædede munden, der var blevet tør af nervøsitet ".. It is a great honour, and undeserved joy.. to be crowned as you king.. and I thank the council whom have assisted me in my endeavours to rule justly, in my wifes absence.. " Fenrer vendte sig om mod Valerya med et smil "..But what is a king.. without his queen.." sagde han med en blød røst i den højlydte stemmeføring, inden han atter vente sig om mod eliten.

"I am happy that you have taken my suggestions to heart, and proud... that we have lifted the markets value in this great city.." Fenrer tog Valeryas hånd og bød hende at stå ved hans side, og tog med den anden hånd en pokal med vin, som han hævede frem for sig "..and so.. I bid you all a toast.. for more ventures of wealth to come in the future, and a good life.. " Fenrer lagde en arm om Valerya "..For all those whom we might struggle to make it a better world for" Fenrer hævede pokalen til skål, og de adelig udbrød "LONG LIVE THE KING, LONG LIVE THE QUEEN.. LONG MAY THEY REIGN UNDER THE SUN!"

Fenrer satte sig ned samme med Valerya, da folk havde skålet og begyndte at spise. Selv var han ikke sulten, noget der var blevet et problem på det sidste, med alt det der var blevet pålagt ham. Han skubbede tallerkenen væk og satte pokalen, inden han så over på Valerya. Han lagde en hånd på hendes kind og trak hendes ansigt til sit eget "Long may we reing my love" sagde han i et lille grin og kyssede hende med en fredfyldt ro i sindet.

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Elizabeth on Lør 19 maj - 11:06

Valerya lyttede til ham, som han ikke ønskede at gå tilbage til forsamlingen endnu. Det var fuldt forståeligt. Hun havde heller ikke haft lyst, da det havde været hende der blevet kronet.. Fenrer havde været den største grund til hun gik tilbage til folket. De skulle vide at de ikke ejede hende, at hun ville gøre hvad end hun ønskede og den første ting var at gifte sig med Fenrer. Selvfølgelig havde hun regler hun havde fulgt. Så som at have vagter med sig, når hun forlod slottet.. osv. osv.
'' It's okay love. Then we are gonna stay. '' Valerya havde slet ikke i mellemtiden lagt mærke til at Fenrer havde kommenteret på at deres barn ville blive en lille ulv. Hendes tanker havde mere været på Fenrer og hans velværd, i forhold til det at været blevet konge nu. Selv hvis han ønskede at abdiciere, skulle han tænke på så mange ting i fremtiden. Deres barn ville derfor ikke blive set som retmessigt ejer at tronen.. Hvis han abdicerede, ville folket forvente at de blev skilt og hun fandt sig en ny konge. Der var mange ting der ville spille ind, hvis han virkeligt ikke ønskede tronen efter alt.
Mange havde spurgt hende, hvorvidt om hun ønskede at adicere selv, hvis kongen havde valgt at gøre det. Val havde altid svaret nej, fordi tronen havde været hendes fødselsret. Sammentidigt havde hun fortalt at hvis Fenrer virkeligt havde ønsket at være en del af hendes liv, så ville han påtage sig rollen som konge. Hvilket han også havde gjort, trods det aldrig havde været i hans natur.


------------------------------------------------------------------------------------------------

Valerya satte sig ned i stolen, efterfulgt at et kys fra Fenrer. Hun nød virkeligt hans kærtegnen. Hun lyttede alligevel til hans ord, som han fortalte folket. Det var alligevel ret komisk at han havde mandet sig nok op til at gøre det. Hun smilede stille. Som folket begyndte at hyle dem begge rejste hun sig op og sagde det med dem i kor.
Som Fenrer skubbede manden væk, smilede hun blot. Hun forstod ham udmærket, men han måtte også spise for at være stærk. '' Please love. Eat something. '' Hun gav ham et stille kys på kinden som hun selv begyndte at spise af sin mad. Hvis hun skulle håndfodre ham, var det, det hun ville gøre.

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Fenrer on Lør 19 maj - 16:12

Fenrer havde set over på Valerya og smilet stort, da hun begyndte at deltage hyldesten til dem, i kor med den store forsamling af adelige. Da de havde sat sig igen og Fenrer skubbede maden bort, kunne han ikke lade være med at grine lidt for sig selv, over hendes kærlige ord.

Fenrer havde ingen appetit for tiden. Det var mest af alt på grund af hvad hans råd havde fortalt ham. Det var nemlig forventet af ham, at han overtog størstedelen af ledelsen af kongeriget, efter at han var blevet kronet. Han havde ikke ladet det stå til uden protest. Han var ikke opdraget til at tage beslutninger for milioner af væsener. Det var heller ikke sådan han havde forstået det, da han havde friet til Valerya. Men tingene skete, og det måtte man vel finde sig i. Han tog pokalen i hånde og så på Valerya med et flabet lille smil "I'm getting plenty of liquid though.." sagde han og tog en slurk af vinen.

Da han så tilbage på Valerya, var det ikke svært at regne ud, at hans spøg ikke var faldet i god jord. Han satte pokalen og tog bøffen fra tallerkenen, uden at tænke over det. Han bed ned i kødet, og mærkede en svagelig summen af velvære. Noget i ham sagde at et ville have været bedre, hvis kødet var råt. Fenrer spærrede øjnene op og lade bøffen på tallerkenen. Hvad han han gang i?!?!

Han så ned på bøffen og greb sin pokal og tømte den, i et drag, inden han fyldte på med vinen igen. Det var ikke fordi han ikke havde mærket trangen til kød før, for den havde meldt sig i de sidste måneder, men det her var nyt. Han så over på Valerya med opspilede øjne "I don't know what that was, i'm sorry"

Han satte sig tilbage og var stille i en tid, som han funderede over hvad han lige havde gjort. Det lå så langt fra ham at spise kød, og tanken om dette forfærdede ham mere end tanken om de kropsændringer der også var sket.

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Elizabeth on Lør 19 maj - 16:18

Hun betragtede ham, som han skubbede kødet fra sig, som han netop havde taget en bid af. Hvad skete der lige for det? Hun vidste udmærket godt han fortrak ikke at spise kød, men han vidste også godt at proteinerne der i var ret vigtige for ham, som ulv. Han havde trods alt også spist en gazelle ude på en mark helt rå.
'' It's okay darling. If you need to find something fresh, i'm gonna take over this. '' Hun lænede sig ind imod ham, som hun hviskede ordene til ham. Folk skulle ikke altid høre deres samtaler. Mange var ret intesseret i de kongelige ting der forgik. Hendes hånd fik sat sig på hans lår, som den gled lidt ned længere af benet. Det var ikke fordi hun havde lyst til noget, men hun havde sat hånden der for rent ballance. '' I'm sorry hon. '' Hendes blik betragtede ham stadig.

Han skulle overtage så mange flere ting i hans liv nu. Han kunne indføre langt flere love.. Blandt andet det han havde fortalt hende om et stykke tid efter aborten. Nu ville han kunne få indført det.


(( Beklager længden D: ))

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Fenrer on Søn 20 maj - 14:44

Fenrer så op på Valerya med et lettere bekymret blik. Hun vidste jo ikke hvad det var der var ved at ske med ham, ikke at han selv havde helt styr på dette. På den ene side havde hans styrke i menneskelig skikkelse vokset betydeligt, ligesom at hans sanser blev skærpet, men med dette var der også kommet andet. Fenrer havde opdaget sine instinkter, ikke at han ikke vidste at han havde dem, men han havde opdaget at de nogengange var ved at tage overhånd. Det var et skræmmende princip at se komme nærmere.

Han trak et lille smil over sine læber, som han så op på sin hustru. Han ville ikke have hende til at fatte mistanke "I't alright my love" sagde han sagte og prøvede at slappe af i kroppen, inden han tog hendes hånd. Han kyssede hendes hånd med et lille smil og så op på Valerya igen "I'm alright" understregede han over for hende, endnu med et smil, der blot blev mere oprigtigt. Han havde ingen kvaler over at holde disse ting fra Valerya. Han skulle jo nok få styr på sine tendenser, og så var der da ingen grund til at bekymre Valerya, vel? Og da slet ikke når hun gik rundt og bar på deres barn.

Han rejste sig med Valerya ved hånden og så ud på den adelige elite "I'm sorry to cut the fun my lordships.." sagde han med et oprigtigt smil, da han øjnede muligheden for at tilbringe noget tid alene med Valerya "..But it's going to be an early morning for me, so I'll be leaving the party and let our servants take care of your needs"

En skål blev hævet til de kongelige, da Fenrer holdte Valerya ved hånden og forlod teltet igen. Han satte kursen mod slottet og havde tænkt sig at komme dertil, hvis Valerya ikke ville sige ham det imod.

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Elizabeth on Søn 20 maj - 19:29

Det var ikke fordi at hun bekymrede sig, utroligt meget over Fenrer. Han var en voksen mand, der sagens kunne klarer sig selv. Men en del af hende følte stadig der var noget forkert. Han havde skubbet en del mad fra sig, samentidigt med at han havde hældt vin indebores som var det saftevand.
Hun havde skubbet tankerne til side. Hun vidste godt han ville fortælle hende det hvis der var noget.. Ikke?

Hun fulgte efter ham, som han trak hende ud af teltet. Endelig kunne de nyde hinanden helt alene, uden der var nogle chancer for at folk ville finde dem. Deres tidligere sted, havde der været langt flere muligheder. Ved slottet kunne de låse dem selv inde, samt alle de forskellige hemmelige kamra der fandtes. '' Come! '' Hun hev ham i hærtigt med, som de var nået ind på slottet. Valerya bevægede sig ned at en trappe. Hun stoppede op foran et stort billede, som hun kiggede sig lidt rundt for at sikre sig ingen af vagterne havde fulgt efter dem. Som hun var sikker på ingen var kommet, blev billede skubbet en anelse væk, som en dør blev vist frem. Døren blev åbnet og alt sat på plads som hun havde hevet Fenrer med ind.

'' This is one of my favorite place in the castle. '' Hun bevægede sig videre, som der var en enkelt seng. Hende og hendes bror havde tit brugt det som små, da de skulle gemme sig for hinanden eller fra deres forældre.. Sommetider for noget helt tredje.
'' I really love you. '' Hun bevægede sig helt op af ham, selvom hendes mave stadig var en hel del stor. '' And i wanna feel you, right inside me.. Tonight. '' Hun bevægede sig langsomt ned af ham, som hun havde knappet hans bukser op og hevet dem lidt ned.

Hendes hånd omfavnede hans lem, som hun rykkede det frem og tilbage. Hun havde med tiden sammen med Fenrer lært et par fif til hvordan man skulle gøre det ordenligt, for mest nydelse. Han havde alligevel været en god lære mester, men han ville også være den eneste hun skulle være sammen med.. Med mindre han døde. Så ville det blive forventet at de skulle være sammen.

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Fenrer on Man 21 maj - 12:25

Fenrer der ellers bare havde haft tænkt sig at skulle op i ro, på slottet, lod sig hive med rundt af Valerya. Hun havde førte ham ellers rundt på paladset, og ned ad en trappe, til et område hvor der ikke var noget aflukke de kunne sætte sig og slappe af i, så vidt han vidste. Han lod sig dog føre med alligevel, mest af alt fordi at det var Valerya der førte ham afsted. Da hun afslørede indgangen bag maleriet, løftede Fenrer brynene i overraskelse. Han var slet ikke klar over at slottet havde hemmeligheder at holde på.

Han så sig lidt omkring i det sparsomt møblerede rum, som Valerya fortalte ham om at dette var et af hendes yndlings steder i paladset. Det virkede lidt underligt for Fenrer, for han havde aldrig hørt hende omtale dette sted før hen. "I love you too Val" svarede han hende, og kyssede hende inderligt som stemningen skiftede. Hans lem svulmede allerede, ved hendes blotte om at hun ønskede at mærke ham. Da hun hev hans bukser ned, svuppede lemmet da også op, hvorpå han mærkede hende tage fat på det. En gysen af nydelse skød igennem ham. Hun vidste præcis hvad hun skulle gøre.

Han lod hende massere lemmet til det var spændstigt og hårdt som sten, hvorpå han lagde en hånd på hende og hurtigt fik løsnet kjolen. Han så hende i øjnene, som han fik foldet hendes kjole op i et par hurtige og flydende bevægelser. Da kjolen var løftet, fik han gjort hendes underskørt fri og smed det tilfældigt ud i rummet, mens han gned hende på kønslæberne og legede forsigtigt med hendes klit. Hjertet bankede allerede afsted med en vanvittig fart, hvilket ikke fik Fenrer til at slappe alt for meget af. Det var det forbandede dyriske i ham, der var sprunget frem igen.

Han førte hende over til sengen og fik hurtigt løsnet hendes kjole, men fik den fjernet forsigtigt fra hende, for ikke at påvirke hendes mave. Han havde naturligvis også givet hende en chance for at kunne hjælpe ham af med sin påklædning, men havde endnu bukserne om knæene.

Fenrer lagde Valerya ned på ryggen, og spredte hendes ben stille, inden han gav sig til at slikke hende. Hun var hans et og alt, og skulle forkæles lidt. Da han bevægede sig tilbage op mod hendes hoved, med sit eget, sørgede han for at drille hende lidt med pirrende kys. Han låste kort sine læber med hendes, men måtte rejse sig, for ikke at komme til at ligge på hendes mave, når han trængte op i hende. Han løftede hendes ben op på hver af hans sider og lagde en hånd på hendes bryst. Hand maserede hendes bryst med den ene hånd, som ledte lemmet op mod hendes kønslæber med den anden, inden han tog et greb på hendes side.

Han stødte op i en lang men langsom bevægelse, og mærkede euforien skylle ind over sig. Han begyndte i en rolig rytme at støde op i hende, som hans vejrtrækning blev mere opstemt.

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Elizabeth on Man 21 maj - 12:37

Hans lem var allerede stift, som hun havde fået knappet bukserne op og fået hendes hånd omkring det. Det undrede hende alligevel ikke særlig meget. Det var vel en naturlig ting at blive opstemt over den person man elskede? Hun havde i hvert til fald tit mærket sig selv blive en del våd, blot efter at have snittet Fenrers lem om natten. De havde heller ikke haft sex, siden hun havde mistet det ene barn. Så at de gjorde det nu, gjorde vel kun dem begge ekstremt opstemt.

Hun blev hurtigt svinget op i sengen og Fenrers tunge gled ind i hendes underliv. Den nydelse der kom ud af det, fik Valerya til at stønne ekstremt højt. Måske en anelse for højt. Det var blot ekstremt rart. Ikke noget hun havde prøvet før meget ham, men det havde også været i orden. '' Mhm.. '' stønnede hun stille, som hun nød det mere og mere.
Hun fik alligevel formodet at få hans lem ind i hende allerede. Det var ikke fordi det gik for hurtigt overhovedet. Hun ville selv gerne have forspillet skulle gå langt hurtigere. Men hun var alligevel en anelse panisk om det ville skade barnet. En del mennesker mente det nemlig.
'' Is it safe? '' Udbrød hun i et støn, som hun alligevel endte med at læne sig tilbage for at nyde hans stød imod hende. Han var overhovedet ikke blevet dårligere end sidst, men hun kunne godt ane han var meget mere opstemt end han plejede at være. Var der sket noget siden sidst eller?
Hun lænede sig blot mere tilbage for at lade ham styre. Det ville alligevel intet hjælpe at hun satte sig på ham. Hun ville være alt for tung med barnet i sig. Han ville sikkert knække sammen i smerte.

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Fenrer on Tirs 22 maj - 10:48

Fenrer nikkede som han stødte op i Valerya, som svar på hendes spørgsmål "It's ..perr-fectly sa-afe" sagde han med en hed stemme og fortsatte i en rolig rytme. Han mærkede den sitrende fornemmelse skyde fra hans lem, til hans bryst, og op i hovedet, som han sørgede for at holde Valerya underholdt. Han kunne somme tider ikke tro på sit eget held. Det var utroligt at han skulle have været så heldig at have fundet en som Valerya. En der ville ham så meget som hende. Han tog en anelse mere fart og kraft, op i sine stød, op i Valerya. Han beherskede sig dog så meget, at han var sikker på at han ikke ville komme til at yde nogen skade på hende, i hendes gravide tilstand.

Der var ikke meget han kunne gøre, arppopo Valeryas tilstand. Han kunne ikke gøre noget der ville sætte hende rundt i en ny situation, for det kunne blive en ubehagelig oplevelse. Han ville jo ikke have at hverken hende eller barnet skulle til at lade overlast.

Fenrer lod en hånd glide ned ad Valeryas inderlår, og begyndte at forkæle den lille klit. Med den anden hånd, fortsatte han med at pirre hende ved brystet. Hans stød op i hende, blev nu kørt helt i bund, med en middelmådig fart, for at pirre Valerya mest muligt. Ikke at Dette ikke også pirrede Fenrer, der mærkede Valeryas underlivs greb om hans skaft. Det fik Fenrers ryg til at spænde an, og gjorde hans vejtrækning heftig. Han satte den ene hånd om på siden af Valerya, og lænede sig ind over hende, uden at komme til at røre hendes mave.

Herfra kunne han give hende en fornemmelse af nærhed til ham, selvom han ikke kunne bukke sig hele vejen indover hende og kysse hende, som han ellers havde en sådan trang til. Stødende op i den elegante krop, gjorde Fenrer ilter. Med den hånd han ikke holdte sig oppe med, rakte han bagom og ind under Valerya. Med en fast hånd greb han om hendes balle og gav den et fast klem. Han så udholdende ned på hende, men vidste godt at det lange ophold der havde været i deres seksuelle samliv, gjorde at han ikke ville kunne holde ud meget længere.

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Elizabeth on Tirs 22 maj - 17:18

Den rare nydelse flød igennem hendes krop. Endnu engang havde han et talent for at få hende til at komme. Hendes kom sitrede, som hun rettede sig en anelse op, for at vende rumpen til ham, så han ville have lettere ved at tage hende i gliende bevægelser.
Hun nød stadig hans bevægelser, selvom hun var blevet tilfredsstillet på alle mulige måder. Med munden, med kærtegelse af hendes klit og ved sammenførelse af deres underliv. Han formåede altid at gøre det til noget helt specielt.

--- Jeg vælger at spole, fordi det mere er der dig der skal emne at han kommer osv osv... ----

Hendes øjne gled stille op. De havde sovet i et par timer, hun havde i hvert til fald. Fenrer så stadig ud til at sove, som hun vendte sig om for at fange hans blik. Han var virkeligt noget af det bedste var sket hende. '' Fen.. Fen.. '' hun ruskede stille i ham. Han så ikke helt ud til at vågne. '' I'm so sorry for having pushed you away.. I really love you. '' Sagde hun. Hun vidste godt at det mest havde været pga hormonerne men hun måtte aldrig bruge det som en undskyldning for noget.
Han havde altid været der får hende. Selv da hun havde været helt nede pga tabet af deres andet barn. Selvom lægen gentagende gange havde bedt ham om at lade hende være i fred, havde han sneget sig ind for at se til hende. For at sørger for hun havde det godt. Han havde trøstet hende flere gange om natten, når hun havde stortudet. Han havde endda bragt hende mad og frugter når hun ønskede det. Hvem ville ønske sig noget bedre?
Han havde accepteret så mange ting ved hende. Blandt andet ved at opgive hans frihed. Den frihed han ikke havde skulle bekymre sig om før i tiden. Han havde taget hendes pligter på kappen.

Hun havde rejst sig op, som Fenrer var begyndt at vågne. Hun stod op af væggen og så ud af den lille vindue de alligevel havde formodet at have plantet inde i rummet. Komisk nok. Man kunne ikke se meget andet end et par vagter lede efter kongen og dronning. Ingen havde tænkt på de hemmelige gange og hemmelige rum. Men det generede ikke hende. Hun havde mere frihed med sin elskede nu.

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Fenrer on Ons 23 maj - 2:02

Da Valerya kom, fik det fyldt Fenrer med en vis stolthed, og nydelse. Han mærkede hurtigt efter den prikkende og nærmest elektrisk fornemmelse der skød ned igennem hans ryg, da han kom. Han fik ikke engang nået at trække sig ud af Valerya, men det havde jo heller ingen betydning, så langt henne i graviditeten. Fenrer lod sig hive ud af Valerya, og satte sig forpustet tilbage på sine fødder. Han kravlede op til Valerya og kyssede hende blidt, men inderligt. Fenrer lagde en arm omkring hende, og holdte hende blidt ind til sig.
Som de lå der, i det lille afsondrede kammer, hvor ingen kunne forstyrre dem i løbet af natten, følte Fenrer sig for første gang længe, som en fri mand. Dette fik kun  hans kærlighed til Valerya til at stige. Hun var det mest fantastiske der var sket i hans liv, og havde næsten skyllet alle hans sorger bort. Ja, han var blevet konge istedet nu, men det var det værd, hvis han var sammen med hende. Så kunne alt det andet være bedøvende ligemeget.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Næste Morgen~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fenrer havde, for første gang længe, en velsignet rolig nat. Fri for mareridt om tronen, eller konstante opvækkelse af bekymringer eller hedeslag. Han havde blot ligget stille, ved siden af Valerya, hele natten. Det eneste der fik afbrudt ham, fra hans længe behøvede søvn, var lyden af Valeryas stemme, et sted langt borte. Hans sind gled over i de dejlige minder han havde om Valerya, uden egentlig at have udspring i andet end hendes stemme. Fenrer åbnede øjnene på klem, og så op på Valerya. Han hørte kun det sidste hun sagde og smilede stilfærdigt, som han mimede ordene "I love you too. Da Valerya rejste sig fra sengen, vågnede Fenrer dog noget mere op. Han var ikke sikker på om det var fordi at hun nu manglede fra hans arm, eller om det var fordi at han kunne mærke bevægelserne.

Under alle omstændigheder var det et formidabelt syn der mødte Fenrers første vågne øjeblik, idag. Foran ham, et par meter fra sengen, stod Valerya, badet i lyset fra vinduet, med et lille smil på læberne, som hun kiggede ud af vinduet. Fenrer rykkede sig roligt op til kanten af sengen, og omfavnede Valerya, som han stillede sig bag hende og sørgede for ikke at komme i vejen for hendes vinger. Han lagde hovedet mod hendes og nød duften af hendes hår. Han gav et lille muntert grynt fra sig og mumlede, endnu søvndysset "I think I'm in heaven Val"

Han ville ikke rykke sig, ikke de næste minutter, ikke medmindre Valerya selv rykkede sig. Han havde ikke glemt hvor meget han elskede Valerya, men denne nat, hvor de havde kunne være helt alene, og bestemme det hele selv, den havde ladet ham genopleve sin forelskelse på ny.
Han gik stilfærdigt over til sine klæder og lagde dem på sengen, ved siden af Valeryas. Han ville nu ikke have noget imod at tilbringe en dag her med hende, eller to. Men de skulle vist have noget at spise, og så ville Fenrer ikke have noget imod hvis de kunne få arrangeret noget hyggeligt i løbet af dagen. Han havde på fornemmelsen at de begge kunne bruge den smule afslapning.

Fenrer tog ikke sit tøj på endnu, men gik tilbage over til Valerya. Han tog hendes hånd i sin egen og så på hendes kønne ansigt med et smil "I don't think I deserve someone like you in my life Valerya.." sagde han med et smil, der viste den sælsomme følelse han havde ".. your more than anyone deserves.. or could even hope for" sagde han som han førte Valerya tilbage til sengen, og satte hende ned ganske forsigtigt. Han lagde lagenet om hende, knælede foran hende.

Han så op på Valerya med et smil, og strøg en hånd henover hendes mave "I'm counting you as the most important blessing in my life valerya... " sagde han inden han lagde hovedet forsigtigt mod hendes mave ".. and you'll be a part of that blessing my little cub" Fenrer så atter op på Valerya "What would you say if I said that we deserves a day, like the night we had? Together, and just the two of us?" spurgte han hende så med et stille smil.

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Elizabeth on Ons 23 maj - 13:53

Som hans hoved lænede sig imod hendes og hans arme omfavnede hende, lænede hun sig blot tilbage for at nyde hvert sekund. De havde haft det hårdt det sidste stykke tid. Været for meget adskilt. Det var ikke fordi det havde generet hende så meget i sekunderne de havde været adskilt, men jo længere tid der var gået, havde hun savnet ham langt mere.

Hun vendte sig stille imod ham. '' Ofcourse you deserve me. Don't ever tell you self that. You are a king. '' Hun sank en stille klump. Hun elskede ham virkeligt. '' You are also the best theres ever happend for me Fenrer. Don't ever not belive that. '' Hun så stille ned på sin mave, som han nævne deres barn. '' And she will be blessed to for a fantastic father. I could not have found a better man for my children. Even Christel love you Fen! '' Hun gav ham et stille kys på kinden. Ingen kunne ændre hendes følelser for ham.
'' A day just me and you.. Hmm.. Let me think about that. '' Hun gav et lille grin fra sig, som hun slap ham for at bevæge sig over imod sit tøj. '' Yes. Ofcourse my love! A day with you is the best there ever could happend for today! '' Hun smilede, som hun trak kjolen på. Mest af alt ville hun gerne rende nøgen rundt med ham, men folket i byen ville nok ikke blive helt tilfredse. Blufærdighed var åbenbart en stor ting.

'' Where to go? '' Hun så over på ham, som hun havde fået sat kjolen helt på. Mest ville hun ønske hun kunne få skiftet tøj. '' Could i maybe get a change before we go? '' Hun smilede som hun nærmest allerede var smuttet ud af døren. Hun vidste godt han ville give hende lov.

----------------------------Spoler til EFTER hun har påklædt sig nyt tøj------------------------------------

Valerya gled elegant ned igennem gangene med sin nye kjole.
Forhåbentligt ville Fenrer elske den, men man vidste aldrig. Måske ville han ende i et dårligt humør?
Hun havde allerede fået bevæget sig ud af slottet. Hen hvid kappe var blevet smidt over hende skuldre, med et guldbånd omkring det og en hvid rose, som var hendes mærke, på ryggen af den. Fenrer ville have hans våbenskjold på hans kappe, samt guld rundt om for at vise hans kongelighed. Elgant nok alligevel. Det var yderst sjælendt hun brugte det, men hun regnede med de ville blive ude til sent og blot nyde hinanden fuldt. Hun ventede blot på Fenrer. Karaten som han havde fået sat igang stod allerede klar med 2 fine hvide heste.


// Håret og make-uppen er som præcist på billedet. Samt disse sko//

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Fenrer on Ons 23 maj - 16:11

Fenrer lod Valerya forlade værelset i god ro og orden, selvom han mest af alt havde lyst til at følge med hende. Men Fenrer havde nogle ting der lige skulle sikres, før end at de kunne tage afsted. Foreksempel at få taget noget nyt tøj på, for han havde ingen intentioner om at gå rundt iklædt kroningstøjet. Fenrer smøgede sig dog i det for nu, så han kunne gå op til konsulatrummet, og få forklaret at der ikke ville være rådsmøde idag. Det måtte vente.

Da Fenrer havde fået fortalt hans råd, at han ikke agtede at være tilstede ved rådet idag, og at der derfor ikke skulle presses nogen beslutninger af større betydning igennem, før end dagen efter, hvor han kunne være tilstede. Dernæst fortsatte han op til sit værelse og bad om at få at vide, hvilke farver Valerya havde klædt sig i. Derpå sendte han bud efter et par påklædere som han bad finde noget, så han matchede Valerya. Dette var en af de ting som han havde fået sat fast i sine rytmer, da det var vigtigt at et regentpar, fremstod som en enhed. Da påklæderne ankom med kurtaen, bad Fenrer dem lade ham alene.

Da Fenrer ankom til pladsen foran paladset, kunne han fra sin plads, se Valerya. Synet af hende fik Fenrer til at smile bredt. Hun så yndefyld ud i den hvide kjole, selvom Fenrer var en anelse overrasket over at hun havde en sådan kort kjole. Men det skulle ikke undre Fenrer at hun havde den, for Valerya var ikke helt som andre dronninger, eller regenter i det hele taget.

Fenrer blev rakt en kort kappe, som han slog over den ene skulde, fremfor at den blev foldet udover ryggen. Fenrer fortsatte over til Valerya og lagde sine arme om hende kort som han kyssede hende. Da han trak sig så han på hende med et smil "It would seem you've already planned today's activities?" sagde han og nikkede mod Karaten. Han førte Valerya ved hånden, over til karaten og lod hende stige op, inden han selv satte sig, ved hendes side. Han så drømmende over på hende "So? Where are we going? And what are we gonna do?"

//Beklager det korte svar

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Elizabeth on Ons 23 maj - 16:44

Som Fenrer trådte igennem de to store døre der førte ind og ud af slottet, spærrede Valerya blikket op. Han var utrolig flot, smuk.. Normalt var ordet smuk ikke et ord man brugte til en mand, men hun var heller ikke ligesom alle andre.
Fenrer var heller ikke ligefrem som nogle andre folk. Hans speciele personlighed, havde fået vækket nogle følelser op i Valerya som hun aldrig havde troedet ville komme frem. Hun havde som helt lille altid haft bekymringer for at hun ville blive tildelt en mand. En mand hun aldrig ville lære at elske. Blot en mand hun skulle gøre tilfreds og være en husmor for. Ja, hun ville have fået titlen dronning, men det ville være ham der bestemte alt.
Selvom Fenrer var blevet kronet som konge, var hun sikker på at han ville tage hende med ind under beslutningerne til byen. Han havde i forvejen vist sig at være en speciel mand. En mand der så efter hende og sørger for hun havde det godt. Hvem kunne nogensinde spørger om mere?
Som han sagde til hende, at hun nærmest havde planlagt dagen, nikkede hun blot. ‘’ Ofcourse i have! You know me. Everythime i get a chance to do something, i wanna do it! ‘’ Hun smilede over hele ansigtet.
‘’ Thats a secret. But i know you gonna love it! ‘’


Efter et stykke tid, som de havde redt i kareten, var de ankommet til stedet. Stedet som Valerya havde planlagt nøje. Hun havde fået en vagt til at få fat i nogle villige borger, som ville danne en flot stor bue med blomster på, af alle regnsbuen farver. Oven i købet havde hun fået dem til at bringe et bord og to stole, så de ville kunne nyde hinanden til fulde. Stedet var placeret så de ville kunne se solnedgangen. Der var et par tæpper inde i kareten, som de ville kunne ligge ud. De havde deres kapper med, så de ville kunne overnatte på stedet hvis de ønskede det.
Valerya steg langsomt ud af kareten. ‘’ I hope you like it.. ‘’ En kok ville ankomme med noget mad til dem, som ville være lige af Fenrers smag. En god salat, fyldt med alle naturens goder. Valerya bevægede sig videre, som hun snorede sig rundt i luften af glæde. Hendes mave var ikke særlig meget til gene og for et kort sekundt havde hun også glemt den store mave.
‘’ Fenrer Leidolf.. ‘’ Hun satte sig ned på knæ foran ham, da han var trådt ud af kareten. ‘’ You are a great person, the love of my life. ‘’ Hun så stille op på ham, som hun hurtigt fik revet en rød blomst op fra jorden af og rakte den imod ham. ‘’ I know i have been a.. bitch? I know there is no exsuce for it, but i’m so sorry my love.. ‘’ Hun trak vejret dybt inden hun ville sige det næste. Det skulle være specielt. ‘’ But, Fenrer Leidolf. Do you wanna marry me? Agian? ‘’ Hun kiggede ham direkte i øjne. Ville han sige ja, eller ville han sige nej? En hel del af hende frygtede et nej. At han havde mistet de følelser, som de havde opbygget for hinanden inden hendes graviditet. Havde det gjort noget at han var blevet kronet?

// Dit svar er helt perfekt <3 I love it <3 //

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Fenrer on Fre 25 maj - 1:47

Fenrer kunne ikke lade være med at smile bredt og lade en lille latter undslippe ham. Valerya havde det med at kunne tage styringen af det hele, og stadig se ud som om hun intet havde gjort. Hun var perfekt, i al fald for Fenrer. Han smilede skævt til hende "Alright alright.." svarede han hande da hun fortalte at deres destination, var hendes lille hemmelighed "..But you know how nosy I am"

Fenrer smilede stort til Valerya, da karaten stoppede og han kunne se hvad hun havde planlagt. Hun havde virkelig talent for at få sat scenen op, når hun ville det. Fenrer trådte ud og lagde en hånd ud til Valerya, for at hjælpe hende ned ad karaten "I love it Val" sagde han med et sagte smil og så på hende med et smil. Da hun gik på knæ, så han til gengæld en anelse forvirret ud, og skulle til at sætte sig ned til hende, men da hun begyndte at tale videre, blev han stående. Han forstod ikke helt hvad der skete, men Valerya så ud til at ville gøre noget. Han tog imod blomsten, som Valerya havde revet op af jorden og rakte til ham, med et lettere uforstående udtryk i ansigtet. Han så medlidende ned på Valerya, da hun undskyldte og fortalte ham ham at der ingen undskyldning var.

Da hun så spurgte ham om han ville gifte sig med hende, igen, faldt han på knæ med et lille gisp. Han tog hendes hænder og lagde dem sammen med hans, imellem dem, så blomsten blev delt imellem dem. Fenrer så Valerya i øjnene og smilede, som en enkelt glædeståre trillede ned ad hans kind "Of course I will.."  sagde han og smilede ud i et lille nervøst grin "..I'd marry you a thousand times over my love.." Han lagde en hånd om nakken på Valerya, i et blidt tag og nød fornemmelsen af hendes blød hud, som han hev hende stille ind i et kys.

Da Fenrer trak sig så han atter Valerya i øjnene "You are the queen of my heart.. " sagde han med en glædesfyldt stemme og hjalp hende op, som han selv rejste sig. Hans bevægelse var elegant og ligeledes stærk nok til at de kom op til stående stand uden problemer. Han hev hende ind til sig og kyssede hende igen, med al det han havde følt den foregående nat. Da de trak sig fra hinandens læber sagde han med et smil ".. and the love of my mind and I'd love to renew our vows"

Da de havde stået lidt, og nydt fornemmelsen af hinandens nærvær, førte Fenrer Valerya over til det lille bord der ventede på dem. Han førte Valerya til bords, og opvartede hende, til hun var siddende. Da han satte sig overfor hende, følte han næsten at det var som at have mødt hende på ny. Han følte den samme tryllebindelse, som han havde mærket den dag, i køkkenet, hvor hun havde reddet hans liv og taget sig af ham. Han kunne ikke få sig selv til at bryde stilheden og sad så bare der og så på hende, med et stille smil. Da han opdagede hvordan han stirrede, blev han pludselig forlegen, og grinte en smule, inden han istedet prøvede at slå en samtale op.

"Soo.." sagde han en anelse forfjamsket ".. Have you thought of a name?" Fenrer vidste ikke hvad det var der gjorde ham så rundt på gulvet ved situationen. Det var nok en blanding af det hele. Valeryas lille påhitsomme påfund aftenen forinden. Følelsen af ikke at være fanget i paladset, med alle de regler der bandt ham fast i en hverdag, som han ikke rigtigt følte at han havde haft så meget at skulle sige i længe. Følelsen af at kunne tage kontrollen tilbage, med den nye titel som konge. Planerne han havde for riget han ville efterlade til hans barn, eller forhåbentlig børn, hvis Valerya og han var heldige. Måske det var al den kærlighed han delte med Valerya, og hvordan hun bare vidste at hun skulle lægge en god aften u for ham. Men mest af alt var det nok at hun vidste den kærlighed så tydeligt ved at fri til ham.

Fenrer smilede og turde endelig at se på Valerya igen, med et lykkeligt lille smil på læberne "For the baby I mean" fik han endelig afsluttet sit spørgsmål fra før.

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Elizabeth on Fre 25 maj - 12:14

Valerya lyste op i et smil, som han sagde ja. Hvordan kunne noget være bedre end denne aften? Ja, ja der havde været mange andre super gode aftner, men ingen ville slå denne. Deres bryllups dag havde været ligeså perfekt. En dag hvor de kunne gøre hvad end de ønskede, uden regler.
'' And i would marry you over and over agian. '' Hun smilede som hun rejste sig op med hans hjælp.

Hun satte sig stille ved bordet, som han trak stolen ud for hende. Det var alligevel rigtig sødt. Han var virkeligt en charmetrold når han ønskede at være det. '' I don't know.. '' Hun så stille på ham. Hun havde slet ikke tænkt på nogle navne. '' Have you? '' Det var alligevel mærkeligt at de havde lagt fokus på mange andre ting, end deres barn.
'' What about.. Elizabeth? '' Hun så stille på ham, som maden var begyndt at ankomme til deres bord. En salat fyldt med hele naturens lækkerier. '' I hope you like the food. '' Hun satte en gaffel i salaten, som hun indtog den. '' mhm.. So delicious! '' Hun smilede til Fenrer, som hun samlede et salat blad op, fra sin talerken og kastede det på ham.. '' ups! ''


_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Fenrer on Fre 25 maj - 18:37

Fenrer rystede lidt på hovedet, da Valerya spurgte om han havde tænkt over et navn. Det måtte han ærligt indrømme at han ikke havde. Han havde haft for travlt med at styre Sunfury og bekymre sig om Valerya. Det eneste tidspunkt han havde haft tid til at tænke over hans barn, var de gange han havde været sammen med Valerya. Fenrer smilede stort, og lagde en hånd på Valeryas "I think Elizabeth is a wonderful name dear" sagde han og trak hånden til sig da der ankom en tjener med noget salat til dem hver især. Han smilede ved synet. Valerya havde i den grad forstand på at gøre ham glad.

Han nikkede ivrigt da Valerya spurgte ham om han kunne lide maden "I think it looks great Val" sagde han og så op på hende, tidsnok til at få et stykke salat i ansigtet. Fenrer stak i et hjerteligt grin og så på Valerya med øjne der var fyldt med lykke. Han smed stykket tilbage mod Valerya, og legede med, indtil sulten meldte sig, og han begyndte at spise. Da solen var ved at går ned, tog Fenrer Valerya ved hånden og gik over til en lille sanddun, hvor han lagde sin kappe, som en symbolsk gestus og lagde sig med Valerya på den.

Han holdte hende ind til sig og nød øjeblikket, eller rettere øjeblikkene, sammen med Valerya. De ville næppe få en dag som denne foreløbig, ellers ville rådet og til sidst blive utilfredse med dem. De nød aftenen, og snakkede om alt og intet, nød hinandens selskab og hinandens små nicher.

Meget kunne man forlange af Fenrer, så længe han ville kunne få bare én aften som denne igen.

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Elizabeth on Fre 25 maj - 18:41

Valerya var fyldt med glæde. Dagen havde været mere en fantastisk. Den havde været hundrede procent perfekt. Fenrer havde ikke haft nogle forventninger til noget, eller nogle. Han havde blot nydt deres forelskelse på ny igen, som hun selv havde. Som de havde rykket sig over på hans kappe, puttede hun sig blot ind til ham.

Solen var ved at gå ned. Valerya kyssede Fenrer stille, som hun var begyndt at blive træt. Hun faldte i søvn hurtigt.

// OUT? //

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: King of life ~ Fenrer (Fortidsemne)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum