Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Fenrer
 
Taliia
 
Sean
 
Nephthys
 
SIRTIMM
 
Chester
 
Elizabeth
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153514 indlæg in 7956 subjects

Lykkeligt gensyn - Raco

Go down

Lykkeligt gensyn - Raco

Indlæg by Jake on Fre 25 maj - 22:00

Sted: Handelshuset "Red Arrow" og Havnen
Tid: middag
Vejr: Lummer solskindsdag med en lun og let fralands vind.
@Raco

Skibet Draconia havde lige lagt til den kaj som lå tættest på Handelshuset "Red Arrow". Grunden var at der var en ladning sorte opaler ombord i et par låste kister. Jake fik lidt rundt på dækket for at sikre sig at alt var i orden, inden han ville gå i land. Han så ud imod havne indsejlingen hvor to andre skibe lå klar, hvis der skulle blive problemer. Det drejede sig om Black Howl og Devils Pearl. Begge skibe var kendt og frygtet, så der burde ikke være problemer med at komme ud i en fart. Jake smilede skævt.
Det var Talias skyld at han var her i stedet for hende. Hun havde nærmest sparket ham ombord og beordret ham til at skrubbe ud på en sejltur inden han virkelig drev hende til vandvid med hans selvmedlidenhed. Ikke at han ikke troede at hun kunne holde styr på klanen der hjemme. Rådet skulle nok hjælpe hende, hvis hun ellers gav dem lov. Han lo stille ved tanken, imens han gik fra borde.
En gruppe på tyve folk fulde efter ham, hvor af to par bar på de to kister.
Nogle af havnens folk råbte hilsener til Jake, som godt kunne huske ham og som syndes at det var længe siden han sidst havde været her i byen. Jake smilede og vinkede til folkene, men forsatte hen til handelshuset hvor bestyreren Mikkel tog imod dem med håndtryk.
Sammen gik de ind i baglokalerne, hvor Jake overrakte nøglerne til kisterne. De gennemgik forskellige dokumenter og udveksling af mønter for opalerne. Mikkel gav også Jake en mappe med dokumenter, som skulle viderebringes til Taliia.
Imens Jake og Mikkel var i baglokalerne, begyndte halvdelen af besætningen og tyve folk fra handelshuset at fylde de sække, kasser og tønder, som skulle med tilbage til øen.
Den anden halvdel af besætningen havde delt sig op i to grupper. Den ene gruppe stuvede lasten af vejen som den kom ombord og den anden gruppe sørgede for at skibet var sejlklart når Jake kom tilbage. Ingen af besætningen kunne lide at Jake var borte for længe af gangen, men de viste også at han havde brug for denne tur.


Sidst rettet af Jake Fre 15 jun - 20:27, rettet 1 gang

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 186
Reputation : 1
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lykkeligt gensyn - Raco

Indlæg by Raco on Fre 25 maj - 22:20

En flok kutteklædte skikkelser gemte sig i skyggerne. De var alle overvågen og holdte øje med alt. Deres leder sad ned og gnubbede sit knæ. Han havde en skade som aldrig ville heale. Et suk kom fra ham. Begge hans sønner var døde, men hvorfor skulle han overleve? Lukkede øjnene og tænkte på dem. Seuzan og Connor. Begge unge, og Seuzan havde en dette og en kone. Han var kun lige nød og næppe sluppet væk fra sin familie kløer. Han lod hætten falde ned og så på de folk som gik forbi dem. Ingen lagde rigtig mærke til dem, præsic som han ønskede det skulle være. Han kunne ikke tage hjem. Han vidste ikke om de ville huske ham. Tid kan heale alt siger de.

"Kaptajn?" Raco Fire så op på sin ældste ven. Den ældre Dæmon så på ham med rynket bryn. Ord var ikke nødvendige mellem dem. Raco kom på benene, og med en lettere haltende gang ledte han sine mænd gennem gaderne. Hvorfor havde han også valgt dette sted? Han huskede at Taliia, hans skønne svigerdatter, havde et varehus her. Han så sig hele tiden omkring, altid på vagt. Hans mænd havde hænder hvilende på sværd og pistoler. Loyale til det sidste. Han kom ned på markedet og snoede sig ind og ud mellem boderne.

Raco

Antal indlæg : 4
Reputation : 0
Bosted : Er på flugt
Evner/magibøger : Navn på din evne/magibog

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lykkeligt gensyn - Raco

Indlæg by Jake on Fre 25 maj - 22:31

Jake kom gående ud fra handeshuset, netop som de sidste to af folkene fra handelshuset kom tilbage med et smil på læberne.
"Så er alt ombord, kaptajn. Besætningen er ved at stuve det sidste fast." Jake smilede og nikkede til de to.
"Dejligt at høre. Mikkel har lidt til jer som tak for hjælpen, som altid." Derpå begyndte han at gå ned imod havnen, men han havde ikke taget mange skridt før det var som om hans sjæl skreg til ham om at vente. Det føltes nærmest som når Raco kom løbende og kaldte på ham.
Jake bed tænderne sammen og så op i himlen, som var ved at trække op til regnvejr. Hvorfor i Hydras navn skulle han netop nu huske på Raco? Og så på denne måde... Han kæmpede for at holde sammen på sig selv. Hvis han gav efter, ville han bukke sammen her på åben gade og græde som var han pisket. Og det vil absolut ikke være godt for andre at se.

Saxon, skibets Quatermaster, så fra skibet hvordan hans kaptajn standsede efter et par skridt og nærmest stivnede i kamp for at holde sammen på sig selv. Hurtigt fik han samlet en gruppe på femten folk, som skyndte sig hen til deres kaptajn og omringede ham for at beskytte ham. Saxon gik hen og lagde roligt hånden på Jakes arme der hang ned langs siderne.
"Jake, lad os få dig ombord. Der kan du give slip, som du ønsker." Saxons stemme var ikke meget andet end en hvisken, men Jake hørte ham og hviskede tilbage.
"Min sjæl skriger på mig om at blive. Som om der er en jeg skal finde." Han var begyndt at ryste og hans greb om den mappe som han skulle have med hjem var ved at løsnes. Saxon opdagede det og tog hurtigt mappen imens han talte roligt til sin kaptajn. Langsomt begav de sig hen imod Draconia, og jo tættere de kom, jo mere følte Jake at han var ved at blive revet i stykker igen.

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 186
Reputation : 1
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lykkeligt gensyn - Raco

Indlæg by Raco on Lør 26 maj - 11:40

Gruppen stod nede ved havnen og så på de mange skibe. Raco så dog kun på et. Det skib ville han kunne genkende overalt. "Jake?" mumlede han og så sig om. Han prøvede at se den anden Draconianer, men indtil videre lukkedes det ikke."Kaptajn?" spurgte dæmonen Alejandro. Raco pegede på skibet og nu begyndte alle at se efter deres kaptajns mage. Raco trak hætten op da han så ham.

Der var noget off. Jake virkede anspændt. Han genkendt også Saxo. Jakes loyale Quatermaster. Vinden var svalende og fik kappen til at bevæge sig. De kloge øjne forlod ikke skikkelser. "De har ikke forandret sig." mumlede Alejandro stille, men Raco rystede på hovedet. [color=#660000]"Sr man godt efter har de, men om det er for godt eller værre."[color/]

Folk skævede hen til den gruppe på tyve. Der var noget ved dem som ikke passede ind her. Den måde de gik på og opførte sig på. Barsk og tilbageholdende. Som om de var bange for at blive fundet. Mange havde prøvet at få svar fra dem, men ingen lækkede noget. Specielt ikke den rødhåret. "Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro at det var Raco Fire." "Umuligt, han blev myrdet sammen med sine to sønner." "Gjorde han, eller der det kun rygter?"

Raco

Antal indlæg : 4
Reputation : 0
Bosted : Er på flugt
Evner/magibøger : Navn på din evne/magibog

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lykkeligt gensyn - Raco

Indlæg by Jake on Lør 26 maj - 11:58

Da de kom hen til langgangs planken spredte de femten folk sig på begge sider og gav plads til at Saxon kunne få Jake ombord. Men Jake sank rystende sammen inden Saxon nåede at sætte foden på planken.
"Jeg kan ik... Saxon. Jeg kan ikke tage her fra... Ved ikke hvad det er.. Men min sjæl.. Min sjæl siger mig at han er her..." Jake så sig fortvivlet omkring. Hans øjne var fyldt med en blanding af sorg og håb. Hele hans krop rystede som var han pisket.
Uden at vide hvorfor, standsede hans øjne ved en flok på tyve kappeklædte skikkelser et stykke fra dem.
Ét ord formede sig på Jakes læber.
"Raco?" Ordet var ikke andet end en hvisken, men var stadig fyldt med håb og en kærlighed, der var uforandret på tros af den tid der var gået.
Et vindstød løb forbi Jake i det øjeblik som han hviskede det og bar det hen til gruppen som han så på. Jake kunne have svoret på at det var Hydra som hjalp ham i dette øjeblik.
Saxon så i samme retning som Jake og prøvede om han kunne genkende noget på tros af kappernes skygge.

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 186
Reputation : 1
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lykkeligt gensyn - Raco

Indlæg by Raco on Lør 26 maj - 19:51

Raco lod hætten falde ned og så på den anden kaptajn. Stilheden faldt over havnen og den ældre mand giver et skævt smil. "Hey Jake. Hvordan har du det?" Okay, ikke det bedste at sige efter så længe, men han kunne ikke komme i tanke om andet. Han havde en klump i halsen og var det tåre som løb ned af hans kinder. Han tørrede dem væk og gik langsomt hen imod Jake. Hans folk havde kastet hætterne tilbage og holdte sig i baggrunden.

Raco

Antal indlæg : 4
Reputation : 0
Bosted : Er på flugt
Evner/magibøger : Navn på din evne/magibog

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lykkeligt gensyn - Raco

Indlæg by Jake on Lør 26 maj - 20:17

Jake sprang på benene og løb hen til Raco, hvor han faldt den anden mand om halsen. Hans ord var en skælvende hvisken, men højt nok til at Raco kunne høre dem.
"Ved Hydras nåde. Hvor har jeg savnet dig." Saxon og de femten folk, var fuldt efter Jake. De smilede stort over at se at deres anden leder og konge stadig var i live. De dannede en halv cirkel, der var stor nok til at nå rundt om både Jake og Raco, samt de folk som Raco havde med. Alle stod klar til at trække våbene hvis det blev nødvendigt. Saxon kom smilende hen og nikkede til Raco og hans følge.
"Raco. Hvor er det godt at se du stadig er i live. Jeg håber ikke du og dine følgesvende har noget imod at vi flytter festen ombor på skibet. Vi er mange som gerne vil hjem igen med vores leder, nu to ledere, i live."
Jake, som havde begravet sit hovede ved Racos hals, sukkede og rettede sig op. Men han holdte stadig fast om Racos liv med den ene arm, stadig bange for at dette bare var en drøm. Hans blik var fyldt med kærlighed og ømhed, fuldstændig ligeglad med hvad andre så og tænkte.
"Vil du med hjem til Dead Mans Rock? Hele øen savner dig. Selv Taliia og Katrina er kommet hjem." Stemmen havde fået en anelse mere fasthed, men bar stadig præ af hans angst for at miste Raco.

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 186
Reputation : 1
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lykkeligt gensyn - Raco

Indlæg by Raco on Søn 10 jun - 17:59

Raco stod og så på den anden mand. Han var fristet, men ville det ikke betyde at han puttede deres liv i fare? Han gik dog alligevel ombord og flygtede ind i kaptajnens kahyt. Han satte sig i stolen og lod hovedet falde ned i hænderne. Han vidste at det næste ville blive svært. En af drengene var hans, men den anden var ikke. Dog havde hans ældste set Jake som en far. Tænder blev blottet og skuldre rystede med undertrykt gråd. Han havde dem begge da de blev dræbt. ”Hvorfor dem?” mumlede han og tørrede tårerne væk, men det gjorde plads for nye. Et brøl kom fra hans hals.

Alejandro stod og så efter sin kaptajn. Han gik langsomt ombord og hilste på besætningen. Han satte sig i forstavnen. Livet har været grusom mod Raco. ”Hydra. Hvorfor er du så grusom?” mumlede han og bøjede hovedet da han hørte det brøl som uden tvivl tilhørte Raco. Der ville nok gå lidt tid, før Raco ville have et nyt barn. De ar som var efterladt var stadig nye og rå. Dæmonen så ud på havet og ansigtet var lagt i en smertefulde trækninger. Alejandro håbede på at Jake ville kunne heale den ældre kaptajn. De var jo en familie. Blev det den dag de mødte hinanden.

Raco

Antal indlæg : 4
Reputation : 0
Bosted : Er på flugt
Evner/magibøger : Navn på din evne/magibog

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lykkeligt gensyn - Raco

Indlæg by Jake on Søn 10 jun - 19:01

Knap var den sidste kommet ombord, før sejl blev sat og Draconia igen gled ud af havnen. En fløjte fortalte Black Howl og Devils Pearl at Draconia var på vej ud, så de blev også gjort klar til at hæve ankerne.
Jake var fuldt med Raco ind i kahytten og var ved at lukke døren, da han hørte Raco mumle. Han fik lukket døren og ville til at fylde et krus med rom, da Raco udstødte et brøl. Han sprang hen til Raco og omfavnede sin soulmate imens hans egne øjne blev fyldt med tåre. Jakes stemme var skælvende da han hviskede.
"Giv slip. Giv slip på alt, min elskede. Jeg er her og bliver her. Slå mig, bid mig, råb af mig. Bare kom ud med det hele.. Jeg skulle aldrig have ladet jer tage afsted alene."


Ude på dækket sørgede Saxon for at Racos folk blev taget god imod og fik hvad de manglede. Der på gik han ud i forstavnen til Alejandro. Han lænede sig op af ralingen og så ud over havet imens han sukkede.
"Ved Hydra, hvor er jeg glad for at se at i overlevede.. Vi måtte bogstaveligt lænke ham i et par uger, før han faldt så meget til ro at han ikke prøvde på at ende sit eget liv. Samtidig havde vi mindst to skibe til at sejle Underworld tynd for spor efter jer." Han drejede hovedet og så på Alejandro, med sorg og undren i øjnene.
"Hvad skete der enlig? Da vi fandt Black Breath var hun fyldt med sårede og døde folk. Men vi fik hende hjem og fik gjort hende sejlklar igen, så hun venter enlig bare på Raco."

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 186
Reputation : 1
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lykkeligt gensyn - Raco

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum