Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156998 indlæg in 8151 subjects

Og hvem er du? Blakely

Go down

Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Allistor on Man 28 maj - 23:43

Tid: 21.06
Vejr: køligt og ved at blive mørket.
Sted: Dragons Peak
Omgivelser: Ved en legeplads med legende børn og uopmærksomme forældre. Gemt i skyggerne.

@BlakelyMørket var ved at falde, men udenfor legede børn stadig udenfor. Forældre holdte et halvt øje med deres børn. Det var ikke særlig tit at børn blev væk, så de var helt rolige. De sad på bænke og snakkede, mens de drak kaffe eller te. Snak blandede sig med børnelatter. Der var mange racer blandet sammen.


I skyggerne stod en skikkelse. Hans røde hår har dækket med en hætte og de grønne øjne skinnede i mørket. Sulten havde gnavet i ham længe og han var nu givet ind til den. Søgende efter et bytte gled hans blik over de mange forskellige typer. Ingen vampyr, vareulv, sortelver eller Ork. De var ikke hans smag, men til tider kunne man ikke være kræsen. Hans hånd sitrede og lukkede kort øjnene. En lav knurren kom fra. Enkelte børn hørte den og så sig om, men kunne ikke se den der knurrede. Allistor Scotland Labryan-Dylan bed sig selv i tungen. Han var nød til st stille sin sult i dag eller snart, ellers ville han ikke kunne holde ud meget længere.


(Håber længden er ok, sidder på iPad)

_________________
First one up was a preacher's son
Last one down was an englishman

I'm in bed with his bow tie on,
all dressed up for a hit and run
Allistor
Allistor

Antal indlæg : 90
Reputation : 0
Bosted : Doomsville Rotten Root District
Evner/magibøger : Wolf of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Blakely on Ons 30 maj - 13:55

Bloddæmonen var ikke den eneste skikkelse der lurede rundt i skyggerne. Nej, der var endnu en - der var endnu sværere at opdage. Han havde trods alt opholdt sig i skyggerne alle dage af sit liv, så ofte han kunne. Sneg sig rundt i udkanten af gaderne, ude for folks syn. Holdt sig meget for sig selv, som han bedst kunne lide det - færre folk der vidste hvad han lavede, færre folk der kunne fortælle det videre til nogen. Gjorde også hans arbejde meget nemmere. Der var aldrig nogen der opdagede at han var der før det var for sent. Sådan var det trods alt med skygge dæmoner.

Han var født til mørket, havde det bedst i skyggerne. Og levede af at spise andres skygger. De døde ikke af det... Men mange var aldrig helt den samme igen efter en sådan oplevelse, selv når deres skygge senere kom tilbage. Og dem der var nemmest påvirket af den slags... Ja, det var børn. Hvilket også var grunden til at Blakely sneg sig rundt i skyggerne omkring legepladsen. Han hadede børn. Hadede dem som pesten. Små, uskyldige, glade sataner. Hanelskede at se frygten i deres øjne, se uskyldigheden blive knust når han spiste deres skygger. Det var derfor de var hans yndlings bytte.

Blakely satte sig roligt ned på hug i en skygge nær en lille pige. De første mange minutter lagde hun ikke mærke til ham - det gjorde ingen. Men efter noget tid, tabte hun sin bold og den trillede hen til ham, hvor han samlede den op. Hun virkede først usikker på at gå hen mod ham, men han fik et let smil frem på sine læber, og hun gik hen til ham. "This's yours?" sagde han så lavt - lavt nok til at forældrene ikke hørte det. Hans og pigens skygger rørte hinanden nu, og hans smil blev måske lidt mere ægte, som pigen nikkede... Mens han begyndte at tage hendes skygge. Langsomt blev hendes skygge mindre og mindre, så ud til nærmest at blive absorberet i hans, der så ud til at blive lidt kraftigere, mørkere end før. Pigen, der før havde smilet tilbage til ham, stoppede brat med at smile, og fik en mere bekymret mine istedet.

Blakely smilede dog fortsat, og rakte bolden frem til hende. "Here you go. Now, go play again, okay?" sagde han i en rolig tone. Pigen nikkede nærmest som i en trance, eller en dyb sorg, før hun vendte sig om og langsomt gik tilbage mod de andre børn... Nu uden en skygge af nogen som helst art.
Blakely
Blakely

Antal indlæg : 32
Reputation : 0
Bosted : Rejser vidt og bredt omkring.
Evner/magibøger : Book of Death.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Allistor on Fre 8 jun - 23:15

Han stirrede på den anden dæmon, en skyggedæmon endda. Han havde helt tilfældigt opdaget ham. Han så på ham med hævet øjenbryn. Spist en barns skygge. Han rullede med øjnene og så selv ned på den stakkels mand, et menneske, som havde været hans bytte. Han slikkede sine fingre rene og smilede sadistisk. Han så igen mod den anden dæmon og med et skuldertræk gik hen imod ham. Hænderne var begravet i lommerne og stenene knasede under støvlerne. Han så på børnene som legede. Pigen smilede ikke og hendes venner spurgte hvorfor.

"Come here often, demon?" spurgte han lavmælt og kørte en hånd gennem håret. Han så på børnene og tippede hovedet til den ene side. Tændte en cigaret og åndede ind. Han vidste at dette kunne ende skidt, men whatever. Han var ikke bange for en god kamp, men han undrede sig over hvorfor denne gik efter børn.

_________________
First one up was a preacher's son
Last one down was an englishman

I'm in bed with his bow tie on,
all dressed up for a hit and run
Allistor
Allistor

Antal indlæg : 90
Reputation : 0
Bosted : Doomsville Rotten Root District
Evner/magibøger : Wolf of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Blakely on Lør 9 jun - 21:10

Blakely’s blik fulgte stille pigen som hun gik tilbage til sine venner. Hans smil blev blot større da han så hvor uforstående de andre var for at hun pludselig var så trist… Fjern, kold, nærmest ikke til stede. Det var så dejligt at se den glæde og uskyldighed ødelagt af tristhed og kulde. Han rejste sig langsomt op igen og trådte tilbage ind mod skyggerne idet en af forældrene så op og hen på datteren - da de kiggede efter andre, fik de ikke øje på ham,nu han netop stod bomstille i en skygge igen. Hans hætte var nede, men hans sorte hår indrammede og skjulte hans ansigt rimelig godt.

Han løftede dog snart hovedet da han hørte skridt nærme sig, og drejede stille og roligt hovedet til at se på manden der kom nærmere. Så snart han var tæt nok på til at få en svag lugt fra ham, var det også tydeligt nok hvordan han med det samme vidste at Blakely var en dæmon - for det kunne han da lugte at denne mand også var. Og hvis han skulle dømme ud fra hans fysiske fremtoning, var han nok en af de mere brutale bloddæmoner. Altså en af dem han som regel passede lidt på med… De havde jo noget af et iltert temperament til tider. “... I could say the same to you.” sagde han lavt, roligt, som han lod øjnene glide over ham, for at ende oppe ved hans ansigt. “But no, I don’t. Why’re you asking?”
Blakely
Blakely

Antal indlæg : 32
Reputation : 0
Bosted : Rejser vidt og bredt omkring.
Evner/magibøger : Book of Death.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Allistor on Lør 9 jun - 23:24

Allistor så på den anden. ”Maybe, maybe not. I come and go as I wish.” Sagde han roligt og pustede røg. Det rejste op mod himlen og spredte sig. Allistor Skotland fulgte det med øjnene før han atter så på den anden dæmon. ”Been here a couple of days, but have first seen you today. Wandered around in day and nighttimes. So either you are good at hiding or you came today.” Sagde han og så ud på familierne fra skyggerne. Han slikkede sine tænder for blod, som der stadig var der. Den højere dæmon så igen op på himlen. ”Honey, is something wrong?” Man kunne hører moderen til datteren spørge, men datteren svarede ikke. Allistor så på scenen og tippede hovedet på skrå. Datteren så ned i jorden, men fangede et glimt af den høje dæmon. Allistor var ikke lille med sin 197 cm. Og hans hår skjulte ham hellere ikke.

”Do say, why children?” spurgte han og så på den anden med et nysgerrigt blik. Han havde selv sin fortrukne race når det kom til blod. Desværre var Draconianer svære at nedlægge, han var selv stadig meget ung og havde ikke de store chancer mod de ældre Draconianerne. Han tænkte på sin frokost og rystede på hovedet. Mennesker var ikke det mest spændende, men hey, det kunne være værre blod at drikke. Gad vide om det også var sådan med Skyggedæmoner? Han smed skodet på jorden og slukkede den med sin støvle. Det sidste røg pustede han ud i en udånding. Han burde få fat i en ny pakke snart, men uden penge kunne han nok ikke. Han var dog ikke bange for at stjæle.

_________________
First one up was a preacher's son
Last one down was an englishman

I'm in bed with his bow tie on,
all dressed up for a hit and run
Allistor
Allistor

Antal indlæg : 90
Reputation : 0
Bosted : Doomsville Rotten Root District
Evner/magibøger : Wolf of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Blakely on Tors 14 jun - 1:25

Blakely, der atter stod halvt skjult i en skygge - selv når man så på ham var det svært at se de helt store detaljer - kneb øjnene let sammen. Det var et kryptisk svar hvis han nogensinde havde hørt et. Det var så nok også med vilje, men det kunne han jo så være komplet ligeglad med. Denne mand, af alle, var nok ikke lige typen der sladrede om hvad Blakely lige havde gjort, trods alt, siden han også tydeligt kunne lugte at han da selv lige havde nydt et godt måltid. Og at han var af den lidt mere brutale type dæmon.

Blakely’s blik gled kort over mod den lille pige og hendes mor igen, og et svagt, nærmest umærkbart smil trak i hans læber. Det var så dejligt at høre, det der. Glæde og uskyldig leg ødelagt som pigen mærkede kulden og tomheden af at mangle sin skygge, både fysisk og mentalt. Men hans blik gled stille tilbage til den anden dæmon igen. “I’ve been here for about a week or so.” sagde han så endelig. “So you’re right. Hiding is what I do best.” som de fleste andre af hans type dæmon. Så længe han holdt sig i skyggerne omfavnede de ham nærmest, gjorde så meget mere for ham i henhold til at gemme sig, end for så mange andre. Måske var det også logisk nok med den dybere forbindelse han nu engang havde med dem.

Han så godt hvordan de fik øje på den anden dæmon, men det var også tydelig tud fra deres blikke at de ikke havde fået øje på ham selv endnu. Han var vel også endnu nemmere at overse når der var sådan et højt tårn af en dæmon med ildrødt hår, der stak godt og grundigt ud i forhold til den mindre skyggedæmon med sort hår og tøj… “Because I hate the little buggers.” svarede han så stille og roligt til mandens spørgsmål. “I like to watch them suffer. Lose what innocence they have.” et barns latter var den værste lyd han kendte… Så at spise deres skygger var trods alt en god måde at slippe af med det på.
Blakely
Blakely

Antal indlæg : 32
Reputation : 0
Bosted : Rejser vidt og bredt omkring.
Evner/magibøger : Book of Death.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Allistor on Man 2 jul - 16:57

”Remind me to never let any of my family near you.” Sagde han og klukkede. Han krydsede armene og så sig om. ”You travel alot?” Hans blik gled ned til den anden. Han burde virkelige snart finde noget mad, men ikke blod fra børn. Han var på jagt efter en draconianer. ”But have you seen any draconianer this week?” spurgte han og hvilede sig op ad muren bag ham. Børnene så nysgerrigt hen på dem og pegede fingre, mens de hviskede mellem sig selv. Forældre havde også opdaget dem og stod med rynket bryn. ”I better get moving. You could tag along, but you better move now. The parents don’t look happy with us around.” Sagde han og begyndte at gå dybere ind I skyggerne. Hans skridt var flydende g bar ham hen til en kro. ”There should be kids in here, I think.” mumlede han og så på kroen med rynket bryn.

_________________
First one up was a preacher's son
Last one down was an englishman

I'm in bed with his bow tie on,
all dressed up for a hit and run
Allistor
Allistor

Antal indlæg : 90
Reputation : 0
Bosted : Doomsville Rotten Root District
Evner/magibøger : Wolf of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Blakely on Tirs 3 jul - 14:19

Blakely trak bare let på skuldrene - altså, han kunne jo ikke lide børn. Medmindre han var sulten så holdt han sig helt naturligt væk fra dem så meget som han overhovedet kunne. Ikke dermed sagt at børn ikek kunne lide ham - tværtimod havde han da fået trænet sig op i nemt at få sig et barns tillid, så han det nemmere kunne komme tæt på deres skygger og spise. "I do," svarede han helt simpelt den anden dæmon. For ja, han blev sjældent noget sted særlig længe af gangen. Hans arbejde gjorde også at han kom meget rundt omkring. Det eneste sted han ikke rigtigt havde været, var dybere inde i elvernes skov, nu han vidste hvordan mange af dem havde det med dæmoner. Han skulle ikke nyd enoget af al den natur og lys magi de kunne. Nuh-uh.

"Draconians? I think I saw one a few days ago. Ate her kid's shadow." hen trak let på skuldrene. "I think they stayed at the inn." han havde også godt lagt mærke til at der var mere opmærksomhed på dem, nu. Børnene lagde langsomt mærke til ham, også, men det lod til at forældrene endnu ikke havde opdaget ham... Hvilket nok også var en god ting. Han trak let på skuldrene og fulgte efter den anden dæmon, utroligt lydløst. Men nu var han også vandt til at snige sig rundt døgnets 24 timer, så selvfølgelig gik han utroligt stille hvorend han var henne. Han svarede ikke den anden dæmon på det sidste han sagde, men gik bare forrest ind i kroen, med hætten godt trukket op om ørerne igen så hans ansigt var halvt henlagt i skygge igen.
Blakely
Blakely

Antal indlæg : 32
Reputation : 0
Bosted : Rejser vidt og bredt omkring.
Evner/magibøger : Book of Death.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Allistor on Fre 13 jul - 18:02

Allistor så sig over skulderen og hævede et øjenbryn. ”You are good at going unnoticed.” mumlede han og vendte sig om. ”Are you always traveling alone, or do you have companions?” Allistor vidste godt, at til tider var det ikke sikkert at rejse alene, men hvis denne kunne slippe ud og ind, uden at blive set. ”All those quistions.” Allistor kløede sig i nakken og smilede skævt. ”Sorry for them.” Han begyndte at gå mod kroen. Duften af hans yndlingsmad blev båret på luften. ”I gonna be dead.” mumlede han og åbnede døren. Den anden dæmon havde ret. Der var Draconianer og andre, men havde sine øjne hvilende på dem. Han slikkede sig om læberne og bevægede sig hen mod dem. Folk var standset og så på ham. Han var ret svær ikke at se. Han nåede hen og tog fat i den ældste mandlige og løftede ham op. Tænderne begravede sig i pulsåren i halsen.

”Årh crap. A Blooddemon.” ”Dada!” Hans bytte kæmpede imod, men hans blodtab havde allerede gjort ham svag. Allistor havde låst sine kæber fast og så hen mod døren. Hvor hurtigt ville han kunne slippe ud? Børnene i rummet skreg i frygt. Allistor lukkede øjnene og en suk kom fra ham. Kroen var i et mindre oprør.

_________________
First one up was a preacher's son
Last one down was an englishman

I'm in bed with his bow tie on,
all dressed up for a hit and run
Allistor
Allistor

Antal indlæg : 90
Reputation : 0
Bosted : Doomsville Rotten Root District
Evner/magibøger : Wolf of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Blakely on Fre 13 jul - 23:44

Blakely smilede bare let for sig selv - ja, selvfølgelig var han god til det. Ellers ville han jo ikke være en god spion og assassin, ville han? Folk skulle ikke vide han var der før han ville have dem til at vide det. Alt andet ville jo arbejde imod pointen med hans arbejde. At folk først opdagede ham når det var alt, alt for sent. Især det med at kunne fjerne al lys og lyd fra et rum var noget af det mest praktiske nogensinde når man skulle snige sig ind og dræbe nogen. "Alone," svarede han så blot. For at rejse med andre ville, igen, blot gøre alting meget mere besværligt, så ofte som han var ud epå sine opgaver.

Han stod henne nær døren da bloddæmonen gik til angreb, og smilede blot let for sig selv. Al fokus var på den anden dæmon, ingen lagde mærke til ham længere, ikke efter han gik igang med at spise. Nej, så var alles øjne på Allistor og ingen lagde mærke til Blakely. Nå, det var måske på tide at lave noget dække de kunne forsvinde under? Det kunne i alt fald være meget praktisk. Siden bloddæmonen var gået i en rimelig lige linje ind burde det heller ikke være svært for ham at finde vejen ud igen. Så Blakely trak roligt en flaske ud fra inderlommen i sin jakke, mens alles fokus var væk... Satte den ene ende for sin mund og sugede til. Som han gjorde det forsvandt al lyd og lys langsomt fra rummet, efterlod det kulsort og uhyggeligt stille, komplet lydløst som han stoppede begge huller i flasken til. Han fik som altid en del kvalme da han brugte evnen, men brugte den til uset at snige sig ud af lokalet, ud i skyggerne udenfor der nu var blevet længere og mørkere, da solen var gået ned i mellemtiden... Så ingen så noget som helst om hvor han var gået hen da han lukkede døren efter sig og nu blot ventede på at den anden dæmon også kom ud, nu han havde givet ham den perfekte flugtrute.
Blakely
Blakely

Antal indlæg : 32
Reputation : 0
Bosted : Rejser vidt og bredt omkring.
Evner/magibøger : Book of Death.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Allistor on Lør 21 jul - 17:40

Allistor blinkede med øjnene da alt blev mørkt. Et let smil var om hans læber dog hurtigt. Så det var den andens evne? Han skyndte sig ud og løb et stykke før han stoppede op. Han tørrede munden af i sin hånd og skyllede den i en regnsamler. Han besluttede sig for at dyppe hele hovedet i og holdt vejret i 30 sekunder, før han kom få at få vejret. Rystede på hovedet for at få det våde hår væk fra øjnene. Gik rundt for at finde den anden dæmon mens en hånd kørte gennem håret. Hvorfor ønskede han hele tiden at være i den andens selskab? Han fandt ham i skyggerne og bevægede sig hen til ham.

”Thanks for saving my ass, back there.” sagde han og så sig om. Håret dryppede stadig med vand. Han rystede igen let på hovedet. Flere dråber af vand kom fri. Han smilede undskyldende. Han vidste ikke om han havde ramt den anden eller ikke. ”Still. Sorry If I am just a big oak there has no manners and is a pain in the ass.” mumlede han stille. Hvor de var kunne man stadig høre panikken inde i kroen. Allistor klikkede med tungen.

_________________
First one up was a preacher's son
Last one down was an englishman

I'm in bed with his bow tie on,
all dressed up for a hit and run
Allistor
Allistor

Antal indlæg : 90
Reputation : 0
Bosted : Doomsville Rotten Root District
Evner/magibøger : Wolf of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Blakely on Lør 21 jul - 21:08

Blakely smilede svagt for sig selv som han stod der i skyggerne og ventede. Selvfølgelig kunne der ikke høres noget inde fra kroen af, ikke med den formular over hele det store lokale derinde… Men åh, hvor kunne han dog forestille sig hvordan folk gik fuldstændigt i panik i mørket og stilheden. Der gik da heller ikke længe før nogen folk havde fundet hen til døren og løb ud af stedet, der udefra så lige så unaturligt mørkt ud som det var.

Hans øjne fulgte stille bloddæmonen som han kom ud, og smilet var der et par sekunder mere, før det atter forsvandt. Godt. Han var kommet ud. Først da han var kommet indenfor skyggernes sikkerhed, tog Blakely flasken frem igen, og tog proppen ud af den ene ende. Som lyset og lyden hurtigt røg ud af flasken og tilbage ind til lokalet det var taget fra, forsvandt hans kraftige kvalme igen, og han åndede en smule lettere som han lagde flasken ned i sin lille taske igen, hvori magibogen også lå.

“No problem at all,” sagde han stille som svar. Hætten var stadig oppe og dækkede for meget af hans ansigt, selv hvis hans hår ikke gjorde, som han vendte sig om mod den anden dæmon og stille observerede ham som han talte igen… Og trak så let på skuldrene. “You’re okay, I guess.” det var nok noget af det tætteste man kom på et kompliment fra Blakely, og hvis man så godt efter, var der også et svagt smil at spore på hans læber.
Blakely
Blakely

Antal indlæg : 32
Reputation : 0
Bosted : Rejser vidt og bredt omkring.
Evner/magibøger : Book of Death.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Allistor on Søn 29 jul - 13:05

Allistor så på den anden dæmon igen. ”Do you have anywhere to sleep? If not I can rent you a room.” Han havde selv lejet et kroværelse på en anden kro, selvfølgelig. Han havde fået stillet sin sult, men burde nok smutte før der kom ro på sagerne. Han lod blikket glide henover den anden. Han begyndte efterhånden at lære mange andre dæmoner at kende. Normalt ville det kunne være godt, men han burde nok også få andre kontakter.

Han begyndte at gå den vej hvor han vidste kroen lå. ”Well. Thanks, if I am okay. Not many knows me or where I am from. Most looks at me with a strange look, when I tell my past.” mumlede Allistor og tændte en smøg. Røgen kom ud gennem hans næse og hans blik blev fjernt. Han ville give alt for at kunne få en ny fortid. Dog ville han stadig ønske at have mødt Gale Louve. En klukken kom fra hans læber og han stak hænderne i lommerne.

Gyderne var mørke og til trods for at det var sommer, var denne nat kølig. Rotter kiggede frem fra kloakker og andre mørke steder. Familier var hjemme nu. Børn sov og de voksne nød at være bare dem. Et normalt familieliv var noget han altid havde ønsket sig.

_________________
First one up was a preacher's son
Last one down was an englishman

I'm in bed with his bow tie on,
all dressed up for a hit and run
Allistor
Allistor

Antal indlæg : 90
Reputation : 0
Bosted : Doomsville Rotten Root District
Evner/magibøger : Wolf of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Blakely on Man 30 jul - 13:37

"... I wasn't planning on staying the night in town, but I guess I can, with that gracious offer." sagde han og trak let på skuldrene. "My reason to be here hasn't show himself yet, anyway. Maybe he does tomorrow, who knows." det her arbejde var ligeså meget tålmodighed som det var koldblodighed, kombinationen af spion og lejemorder som han alene ud fra hans race var som skabt til. Så god til at gå i ét med skyggerne, og samtidig koldblodig nok til at dræbe uden den mindste smule skyldfølelse derefter... Ja, det var lige som det helst skulle være for en med hans job beskrivelse.

"So, were you thinking of the inn a few blocks down the road here, or?" spurgte han så. Der var kun tre kroer i byen, så siden den ene nu var udelukket, og den han nævnte var tættest på af de to andre, virkede det logisk at være dén der blev tænkt på til at få sig et sted at overnatte. Han var stadig godt årvågen, nu kan ikke kendte den anden mand, og dæmoner sagtens kunne find epå at fucke hinanden over, som de kunne med alle andre. Det skete dog lidt sjældnere da de som regel havde agendaer der stemte mere overens end med alle andres, men man vidste jo aldrig. Altid bedst at være lidt på stikkerne så man var klar til hvadsomhelst der nu måtte ske. Han trak hætten lidt tættere op omkring sit ansigt og begyndte at gå hen mod den kro han nævnte, selv før den anden dæmon nåede at få en chance for at svare.
Blakely
Blakely

Antal indlæg : 32
Reputation : 0
Bosted : Rejser vidt og bredt omkring.
Evner/magibøger : Book of Death.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Og hvem er du? Blakely

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum