Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

Mindless Plans - Misha

Go down

Mindless Plans - Misha

Indlæg by Ryder on Man 4 jun - 21:49

Tid: 22.30
Sted: Kroen Det Vilde Svin
Vejr: Støvregn
Omgivelser: Halvfuldt af mennesker

[You must be registered and logged in to see this link.]


Det var en ren vane at søge mod det mørkeste hjørne af kroen; også selvom det var længst væk fra den varme pejs, der ellers kastede et gyldent lys rundt i rummet, og fik de mørke træborde til at reflektere flammernes dansene bevægelser så rummet føltes levende og glødende. Døren lukkede sig lydløst bag ham, og han lod kort duften af kromad, pejs og øl omslutte sig i en hjemlig dyne af tryghed, før han med glidende skridt gik tværs over gulvet imod det lille, runde bord i hjørnet. Han svang sin jakke over ryglænet på den ene stol, og lod sig glide ned at sidde på den anden.
Ryder var ved at blive for gammel, havde han konstateret hen på de sene aftentimer. Hele hans krop gjorde ondt efter alle de lange rejser, og hans humør var særdeles ikke noget at fejre - specielt ikke efter mange timer i den forbandede støvregn. Han plejede ikke at klage over at leve på vejen, men den sidste måneds tid var han blevet knotten over små ting som regn og blæst, eller mangel på komfortable senge på diverse kroer. Måske var det derfor han havde besluttet sig for ikke at tage hjem i nat, selvom han kun var godt en time væk fra sin lejlighed, men i stedet var taget hen på den kro, han personligt ville kalde 'sin' kro. Han havde boet her de første måneder efter han var stukket af hjemmefra, og det var siden hen blevet hans fortrukne tilholdssted, på trods af det lidt voldelige omdømme.
Idag var det ikke kun fornøjelse, dog. Han var kommet direkte fra en royal begravelse i Sunfury - en by han ellers havde lagt bag sig i håb om at glemme sin fortid. Jo ældre Ryder blev, jo mere gik det op for ham, at fortiden på en eller anden måde, altid ville ende med at indhente én. Så uden invitation var han sneget sig med, og han havde set så mange ting, at han næsten ikke kunne holde ud at tænke tilbage på det. Sunfury med ny konge. Valerya, der lignede deres mor så meget, at luften var blevet slået ud af lungerne på ham. Og Elizabeth. En niece, han ikke havde vidst eksisterede. Og alle de ting, som han på en eller anden måde følte var blevet snydt ud af hans liv, havde ramt ham som en lussing. Tilbage på landevejen havde han derfor besluttet sig for at finde sin søsters morder. Hvad han ville gøre, når han fandt ham, havde Ryder ingen idé om -han var trods alt ikke en voldelig person længere - men finde ham, var nu alligevel planen. Og nu var han endt her, på kroen der var det mest oplagte sted, hvis man var flygtet mod Doomsville.

"The usual, sir?"
Ryder blev revet ud af sin tankestrøm, og kiggede en smule forvirret op på den unge pige, der ofte arbejdede på kroen. Han sendte hende et undskyldende, træt smil, og nikkede taknemmeligt.
"Thank you. If you wouldn't mind, Mira," svarede han, og mærkede sin mave rumle tilfreds over udsigten til mad. Man kunne trods alt ikke tænke på tom mave, tænkte Ryder med et spagt smil.
avatar
Ryder

Antal indlæg : 15
Reputation : 0
Bosted : Terrorville District, Doomsville City.
Evner/magibøger : Control Immunity

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mindless Plans - Misha

Indlæg by Misha on Ons 6 jun - 0:49

Misha havde ikke rigtigt kunne gå på bar i lang tid. Eller lang tid og lang tid, der var måske tale om en uges tid, men det var alligevel længe for ham. Grunden til dette var, at Misha var eftersøgt. Overalt på kroer og restauranter og faste butikker var der tegninger af ham og en dusør på flere cifre end Misha havde fingre. Hvilket Misha til en vis grad forstod, for han kendte godt konceptet med en eftersøgning. Men alligevel var det så mærkværdigt for ham - for hvad fik Fenrer ud af det? Det bragte ikke Valerya tilbage. Misha havde aldrig forstået sig på hævn, så den tanke faldt ham slet ikke ind. Det eneste, han kunne tænke på, var en form for nytteetik. Altså at hvis Fenrer slog Misha ihjel, kunne Misha ikke længere slå andre ihjel. Men så igen, Misha kunne ikke se det forkerte i at slå ihjel og forstod ikke koncepten af døden og nu var det ikke fordi han slog ihjel til hverdag. Det var bare lige nødvendigt i den situation. Og hvad hvis Misha bare kom tilbage som et spøgelse? Så kunne han jo slå ihjel igen og så var eftersøgningen spildt. Misha ville elske at komme tilbage som et spøgelse.
Dette var, hvad der kredsede i gennem Mishas hoved, som han trådte ind på Kroen Det Vilde Svin. Eller et uddrag af alle de tanker, han havde sig. Det var svært at tænke på dem alle på en gang og gav en voldsom hovedpine, så han prøvede altid kun at fokusere på nogle stykker af dem.
Lux havde godt nok sagt, at han ikke burde gå ind på nogle kroer. Velvidende at dette ville blive svært for Misha havde dæmonen endda investeret i alverdens alkohol. Men det var ikke alkoholen, der tiltrak Misha. Det var folket. Alle disse forskellige personer, alle disse muligheder. Alt den mørke. Som folk enten prøvede at fortrænge eller lod skinne frem. Der var sjældent nogle, der lå i midten af det.
Så derfor havde Misha valgt, efter mange aftener at vandre rastløs frem og tilbage derhjemme, at han blev nødt til at komme ud. Lux var ikke hjemme, så han behøvede ikke at overtale ham til noget, og så smuttede han ellers ud ad døren så snart solen gik ned.

Og nu var han her, ved hans yndlingskro, Kroen Det Vilde Svin. Så snart han kom ind, gled hans isblå øjne undersøgende rundt. Røgen og folk, der vaklede frem og tilbage, gjorde det sværere at se hele kroen rundt, men så vidst som Misha kunne ane, var der ingen eftersøgningsplakater oppe her. Det havde han nu heller ikke forstillet sig - hvis denne her kro begyndte at hænge sådan noget op, ville de miste de fleste af deres kunder.
Så med et tilfreds smil begav han sig yderligere ind i kroen, hen mod baren. Han gik med en munter gang, uden at virke det mindste bekymret for om nogen ville genkende ham. Det var han så heller ikke. Det var Lux der var bekymret. Hvilket var endnu en ting, som Misha ikke forstod - det at være bekymret for en anden person. Især ikke når denne person var ham.
Han nåede op til baren og bestilte den billigste drink med den størst mængde alkohol i. Penge var der ikke meget af, nu hvor han havde været gemt væk i hjemmet. Præcist ligesom da han var barn. Måske skulle han bare have taget i mod Valeryas gave i stedet for at dræbe hende. Så kunne han måske havde fortsat sit typiske faldne engleliv.

_________________
We reach the top
We took the fall
But we laughed through it all

And you may see this place and find no worth
But it's my little piece of heaven here on Earth
avatar
Misha

Antal indlæg : 88
Reputation : 5
Bosted : I Doomsville med Lux, men han er næsten aldrig hjemme
Evner/magibøger : Kropsmanipulation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mindless Plans - Misha

Indlæg by Ryder on Tors 19 jul - 14:41

Hvor var det skørt, tænkte han med et lidt nysgerrigt blik mod den slidte træskål foran sig, hvor meget mere medgørlig man da var på en fuld mave. Meget af hadet, der havde styret ham hele vejen hen til kroen, syntes at være forduftet i takt med at den varme sammenkogte ret, havde jaget alt kulden ud af hans krop. Han brækkede et stykke brød midt over, og lod det suge det sidste af sovsen, der var tilbage i skålen.
Så gik døren op og et koldt vindpust fik Ryder til at kigge op.

Ryder havde set ansigtet tusinde gange de sidste par dage på plakater på diverse kroer. Øjnene var koldere end han havde tænkt, og meget mere blå end han havde regnet med. Som regel fandt han at faldne engle fik mørkere øjne med tiden. Måske var det bare mørket der fik ram på dem. Den unge knægt, der lige var trådt ind af døren virkede ikke mørk eller falden. Bare ung og måske lidt ligeglad.
Hadet blussede ikke op i Ryder som han havde forestillet sig. I stedet var der en form for sørgmodig nysgerrighed. Knægten mindede ham lidt om ham selv for nogle år siden, og kunne han virkelig dømme, når han selv havde været i samme situation? Manden som han havde dræbt havde vel også familie, der havde følt det samme tomme hul, som Ryder sad med i samme øjeblik.
Han sænkede blikket da det gik op for ham, at han havde brugt mistænkeligt lang til på at betragte den unge fyr. Han rystede let på hovedet af sig selv, og tog en tår af den lidt vandede øl foran sig, før han endnu engang hævede blikket en smule nysgerrigt.
Drengen smilede tilfreds for sig selv, og spankulerede hen til baren, og Ryder stirrede med åben mund. Hvordan kunne man have været på flugt i flere dage, dræbt en dronning i koldt blod og så stadig smile? Ryder kendte ikke Fenrer og havde slet ikke brugt tid på at overveje om det hele kunne have været en misforståelse, og at det måske ikke var den rigtige historie han havde fået fortalt.
Han himlede med øjnene over sig selv og sine håbløse tanker, og rejste sig med sit tomme krus, for at gå mod baren. Barpigen kiggede nysgerrigt op på ham, og han smilede venligt mod hende, før han satte sig ved siden af den unge fyr. Ryder stillede sit tomme glas på baren.
"Mira, would you mind getting me whatever this guy's having?" Spurgte han, og nikkede mod Mishas glas.
avatar
Ryder

Antal indlæg : 15
Reputation : 0
Bosted : Terrorville District, Doomsville City.
Evner/magibøger : Control Immunity

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mindless Plans - Misha

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum