Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156998 indlæg in 8151 subjects

Don't get in my way ~ Bradshaw

Go down

Don't get in my way ~ Bradshaw

Indlæg by Eliza C. on Man 11 jun - 19:46

S ~ Gyderne i Shadowflame District.
T ~ Sen aften.
O ~ Personer som opholder sig i Gyderne og en varulv eller to.
V ~ Det er overskyet og kunne tyde på regn.
Påklædning
Emnepartner ~ @Bradshaw <3

Eliza ville have sukket opgivende hvis hun havde kunnet, hvorfor var det altid at når nogen hyrede hende til at beskytte dem skulle de altid tage den vej hvor chancen for at de blev overfaldet eller noget lignede. Grunden til Eliza ikke kunne få en lyd ud var enlig at hun var i hendes skyggeform, hun gemte sig i skyggen af den mand hun skulle beskytte eller retter han havde de papir hun skulle beskytte, han skulle lave en aftale om et eller andet salg og derefter ville hun få sine penge. Manden var nok omkring midt i 40’ene, ikke særlig høj og ikke andet end et menneske. Han forsatte ned af en gyde rundede et hjørne og stoppede op for at begynde at bakke igen, der stod en foran ham men han viste ikke om det bare var et menneske eller et andet væsen. Men det var tydelig at personen ikke var der bare for at stå der for sjov.

I mens manden var klar til at løbe sin vej skiftede Eliza form bag, hvilke nok ville se ud som om hun bare kom ud fra skyggerne meget plusligt. Kun skar tænder hvilket fik mennesket til at stoppe op, han var bange for hende og den anden. Eliza viste det for det var sådan nogen følelser hun spise nu, nemmere at få fat på i stedet for blod og det lavede heller ikke sådan et stort rod. Eliza tog en dolk frem og så mod person for an dem, han lugtede som en varulv, selv følgelig skulle det var sådan nogen der var efter de her papirer. Hun havde mest lyst til at slå dem begge ihjel eller lege med dem før hun gjorde det, men det ville være hurtigere at lade være. ”Hey dickhead move it! Or you will regret it. ” hun trådte hen ved siden af mennesket men flyttede ikke sit blik fra varulven. Den havde været dummer ind hun havde troet og var sat i løb mod dem, hun skubbede Mennesket væk og blev derefter væltet af varulven.  

Eliza flyttede sin arm med dolk og ramte den i siden før hun smed den fra sig rullede dem rundt om holde ham nede men hun snerrede af Mennesket om at give hende et reb fra tasken han bar på. Mennesker var for svage og ynkelige til hun gade overveje dem til hendes evne, men en varulv var okay. Hun band ham og fandt et sted at gemme ham selv om lugten af blodet ville være nemt at følge håbede hun ikke nogen ville finde ham. Efter at have fået varulven bundet og gemt væk bag en ødelagt mur tog hun dolket fra mennesket og stak varulven igen for at få blodet til at løbe så hun kunne drikke noget af det, hvorefter hun rejste sig med et smørrede smil på læben og vente sin om mod mennesket. ”Now be a god little human and show the way.” hvor efter hun rensede sin dolk i bukserne og satte den på plads og smilede skummelt bare for at viste manden hvor at han stadig skulle være bange, hendes hemmelige våben var lige blevet mere farlig.
Eliza C.
Eliza C.

Antal indlæg : 11
Reputation : 0
Bosted : Shadowflame District
Evner/magibøger : Navn på din evne/magibog

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't get in my way ~ Bradshaw

Indlæg by Bradshaw on Man 11 jun - 20:46

Åh, hvor var han dog træt af larmen! Det var som om den fulgte efter ham, lige som han havde fundet en stille gyde at sove rusen ud i - så kom en eller anden skyggetøs og skulle larme endnu mere.
Han havde ikke siddet mere end et par meter fra dem, da Eliza havde besluttet sig for at skulle mosle med en vareulv. Trivielt.
Han rettede på hans kappe, og rejste sig fra hans hyggelig siddeplads, hvor der lå en ung pige på hans skød. Pigen gav sig lidt, mumlede et eller andet, og kastede så op, lige foran hans sko. Han rykkede sig et halvt skridt væk fra pigen inden han frustreret mumlede; ''If you can't handle your spirits, please vomit somewhere else than my new shoes, love.''
Han rettede sig op, og puffede til pigen, for at sikre sig at der forsat var liv i hende. Da hun klynkede, og gjorde an til at kaste endnu mere op, rykkede Bradshaw sig en smule videre, og så derefter op på Eliza.
''Oh please, do disturb my beautysleep!'' sagde han, sarkastisk. Chester havde ganske få regler, men én af dem var, at når han sov, skulle han sove - og bestemt ikke vækkes af larmende pigebørn.
''Tell me, honey, since when did a shadow-chick like you need a knife to defend yourself from a puppy like that?'' han stak hænderne i hans lommer, og trippede lidt frem og tilbage på fødderne, mens hans ene øjenbryn lettede sig, hvilket gjorde at hans skæve smil bare blev endnu mere drenget og charmerende.
Han slog pludselig armene ud i stedet, og klappede hænderne sammen med et højlydt smæld, der sikkert fik det ynkelige menneske til at skide i bukserne.
''I got it! Why don't you just kill the man and be done with it?! Whatever he's paying you to keep him safe, I'll triple! Just for you to kill him, right here, right now. Oh, but one thing..'' sagde han mens han gik direkte hen med Eliza - med langsomme skridt. Han var underholdt allerede, hvilket altid var en fordel, når man var sammen med Bradshaw. Når man underholdte ham, døde man ikke... Med det samme, altså.
Han så hende dybt i øjnene, da han stod lige foran hende. Hvis hun ikke nåede at parrere ham, ville han række ud efter hendes dolk, forsat med øjenkontakt til hende.
''No knifes - hands only. Or.. Should I say teeth?'' sagde han, inden han smilede drilsk til hende, og bakkede et skridt væk - med hendes dolk i hånden, hvis hun ikke havde forhindret ham i at tage den fra hende.
Nu var bolden på hendes banehalvdel. Hvad ville hun gøre nu?

_________________
Bradshaw
Bradshaw

Antal indlæg : 4
Reputation : 0
Bosted : En villa i Sunfury City
Evner/magibøger : Ikke opdaget endnu

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't get in my way ~ Bradshaw

Indlæg by Eliza C. on Man 11 jun - 22:18

Skønt en eller anden havde selvfølgelig været der og nu var hun nød til at gøre noget ved denne man også, han lugtede af alkohol og som en dæmon hendes blik fulde ham men det han sagde valgte hun bare at overhøre bevist som om at denne dæmon overhovedet viste andet om hende ind at hun var skyggevæsen, det var ikke noget hun ville skjule, hun var glad for ikke at være en dæmon mere. Hun kunne følge hvordan mennesket var ved at skide i bukserne og han var også begyndt at gå bag ud til han ikke kunne komme længe, Eliza var ved at være træt af mennesket og skulle lige til at vende sig om for at få ham til at holde kæft. Det klarede dæmon som hun næsten lykkeligt havde glemt, men da han klappede hævede hun bare et øjenbryn og lå arme over kors, før hun begyndte at grine af ham.

You? Would pay triple if I kill the werewolf ? Or do you mean the silly human over there? ” Det var tydeligt at høre at hun troede han tog pis på hende. Eliza havde mødt hans blik kort efter han havde klappet og holdt øjenkontakten mellem dem mens han kom tætter på hende. Manden klynkede bag hende men hun lod som om hun ikke høre ham, i hendes hoved var han ikke vigtigt lige nu. I det han gjorde udfald mod hendes dolk tog hun et skride bagud og greb hans håndled for at dreje ham rund og trække hans arm om på ryggen af ham med så langt opad så det ville gør ondt vis han prøvede at slippe væk, med den anden hånd lod hun to fingere vandre op af hans anden arm. ”Handsome I have met a Lot of your type of boys and your charme don’t work on me, but if you really wanna see my teeth I will show you. ” hviskede hun høj nok til han ville kunne høre hende og skubbede ham derefter væk fra hende.

I det hun havde skubbede ham væk ville han nok have hørt hendes kæbe gå af led da to rækker af syle spidse tænder kom til syne i hende mund mens hendes øjne blev helt sorte. Det var det eneste hun havde tilbage fra at være dæmon, hendes evne og det dæmoniske udtryk der fulde med det, hendes blik flytte sig ikke fra ham mens hun bakkede bagud til hun selv nåede muren og før Mennesket forstod hvad hun havde tænkt sig havde hun fået fat i ham. Hun havde en hånd om nakken på manden og hendes sorte blik var stadig på Bradshaw før hun hev mands jakke og hvad ende han havde på inden under før hun bed ham og blodet begynde at pible frem. Eliza havde ikke ramt pulsåren og det gik ikke lang tid før hun slap sit bid i manden rev tasken fra ham og skubbede ham hen mod Bradshaw. ”Here, the fun part is to see them suffer not to kill them and I don’t like playing with other poeple’s food, but be carefull I might have poisoned the food. ” Eliza havde skiftet tilbage og var ved at fjende blodet om hendes mund med en finger efter hun var færdig med at tale. Hun svingede tasken over den ene skulder og skulle til at gå ind i skyggerne men stoppede og vente sig om og så på ham en sidste gang. ” And I don’t need your money, but be a sweetheart and leave the werewolf alive. ” hun smilede charmene til ham og vente sig igen for at gå med den ene hånd på hendes dolk og den anden om tasken mens hun var opmærksom på hvad han ville gøre. Men hun håbe på han ville lade hende være og at hun ikke ville se ham igen. Nu havde hun trosalt et møde hun skulle til.
Eliza C.
Eliza C.

Antal indlæg : 11
Reputation : 0
Bosted : Shadowflame District
Evner/magibøger : Navn på din evne/magibog

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't get in my way ~ Bradshaw

Indlæg by Bradshaw on Tirs 12 jun - 11:34

Det var jo nærmest kært, hvordan hun troede at hun var sådan en bad-ass over for ham. Han smilede, ved hendes mistro over hans tilbud. Ja, hvorfor skulle han ikke betale hende for det? Hvorfor skulle han lade være?
Da hans arm blev vreden om på ham blev hans smil bare endnu større - hun gjorde modstand, og det lod til at de begge to faktisk nød det lidt.
''Tell me, sweetheart, why would I feel the need to try and charm you? You're the one who're charming me.'' hviskede han drillesygt, kækt, lige inden han blev skubbet væk fra hende. Udfordringen var ikke hans kop te, og selvom han ville have elsket at lege katten efter musen, så havde han tømmermænd, og magtede ikke besværlige pigebørn.
Hendes evne kom ikke bag på ham - en kvinde så spydig som hende havde naturligvis en giftig kommentar, og et endnu mere giftigt bid. Fascinerende. Han fulgte hende med øjnene, nysgerrig efter at se hvad denne pige kunne finde på. Hun var... Interessant. På alle måder. Det var ikke naturligt at han fandt andre individer spændende, medmindre de smed tøjet, så lige nu morede han sig bare over hendes behov for at vise hvad hun kunne. Søgte hun accept? En mor, der aldrig accepterede hende, måske?
Da hun bed manden, falmede Bradshaws smil en smule. Pigen havde faktisk været dum nok til at udnytte sin evne, ikke bare fremvise den. Nu var det jo kun et spørgsmål om tid inden manden var død, og til ingen verdens nytte - men, så igen. Hna havde lige bedt hende om det. Han havde bare troet at hun var klogere end dét.
''The fun part is to se them beg for their lives. That thing you forgot to do, my sweet little thing.'' sagde han, inden han placerede en hånd på hver side af den stakkels mands ansigt.
Hans øjne udtrykte en dyb beklagelse, da han gav nakken et hårdt tvist, og manden faldt livløs om.
''To watch them bleed to dead, or be poisoned, that's only half the fun.'' sagde han, og trådte ind over mandens lig, og var hurtigt oppe bag hende igen. Dolk eller ej, det var stadig underholdende at se hvordan han reagerede på tingene.
''I you don't need my money, then how about a drink on me? After all, we haven't even introduced ourselves. I'm Brad.'' hviskede han mod hendes nakke, inden han smilede svagt, og trak sig uden for hendes rækkevidde inden hun nåede at gribe fat i ham igen.
''Oh, and I wouldn't touch that puppy with a firepoker! He reeks!'' klukkede han, inden han stak hænderne i lommerne på sine bukser igen.
''What do you say? One drink, and I'll leave you be.'' sagde han, insisterende. Hun var spændende, interessant. Noget han måtte nyde, inden hans forældre kom med endnu et ultimatum.

_________________
Bradshaw
Bradshaw

Antal indlæg : 4
Reputation : 0
Bosted : En villa i Sunfury City
Evner/magibøger : Ikke opdaget endnu

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't get in my way ~ Bradshaw

Indlæg by Eliza C. on Tirs 12 jun - 22:56

Carefull now or i might throw up on your shoes! And you should save that speech to someone who cares. Cause I don’t. ” Man kunne tydelig høre hvor lidt hun bekymrede sig om hvad han mente ville have været sjover. Hun kunne ikke se det sjove i det selv de eneste hun holdt i live var dem hun tog blod fra, men det var kun fordi hendes gift ikke virkede når den hun tog blod fra var død. Eliza fornemmede at han kom tætter på hende, hun havde mest af alt lyst til at slå ham men han flyttede sig og hun stoppede op vente sig mod ham og lå armene over kors. Nu ville han også have hende med ud og drikke, ikke noget hun sagde nej til, gratis alkohol var ikke noget hun sagde nej til men hun var på arbejde. Eliza hævede et øjenbryn da han fortalte hans navn og kørte en hånd gennem håret men hun sukkede træt det her blev en lang aften og vis han ikke havde tænke sig at lade hende være så måtte hun vel heller gå med ham.

One drik at you leave me alone so I can do my work? Deal, follow or lose it! ” før han kunne nå at sige hende i mod var hun allerede på vej videre, hun stoppede ikke op eller vente sig om for at se om han være med, resten af de ting han havde sagt til hende havde hun valgt ikke at svar på bare fordi hun ikke orkede det lige nu, hun var ikke glad for andre i det hele taget de krævede altid et eller andet af hende og de betyd aldrig noget for hende ud over mad eller en enkel tur i byen også sex bagefter hvorefter hun glemt dem. Vis hun kede sig kunne hun altid lege med deres følelser eller udføre tortur på nogen som irriterede hende.

~Sener på aften.~

Der var gået noget tid og det var nogen gyder væk før Eliza stoppede og åbnede en dør hvorefter hun bare gik ind. Inden for var en rustik bar i mørk træ, der var ikke så mange der lige nu men Eliza gik op og satte sig ved baren. ”One whisky, a dry one. ” hun vente sig om for at se om han var fuldt med hende, bare være nok det man ville kalde snusket men Eliza var ligeglad med hvad han ville mene om den vis han var kommet ind ville hun have sagt. ”Okay Prettyboy, here the deal you can ask me questions as long that I’m drinking an I will answer them. But when I’m don I leave. ” Eliza to i mod glasset fra bartender og tog en slurk af det mens hendes blik stadig hvilede på ham, hun gang ham en chance for at finde ud af hvad han ville i stedet for bare at drikke det hele med det samme selv om hun overvejede det. ”By the way the name is Eliza and it isn’t a pleasure meeting you, it is a pain in the ass. ” Hun ventede med at sige mere og drak videre mens hun smilte til ham
Eliza C.
Eliza C.

Antal indlæg : 11
Reputation : 0
Bosted : Shadowflame District
Evner/magibøger : Navn på din evne/magibog

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't get in my way ~ Bradshaw

Indlæg by Bradshaw on Ons 4 jul - 9:14

Bradshaw var ikke typen der grinte af kvinder - de skulle jo respekteres. Med Eliza gjorde det virkelig svært, med hendes karikatur-agtige opførsel. Så badgirl at det lignede skuespil.
Hendes ord prellede af ham, og da hun begyndte at gå, fulgte han med. Hun var spændende, uden tvivl. Noget nyt og forfriskende - men... hun var sær.
Da de nåede til baren, og hun havde bestilt, så satte sig sig ved siden af hende. Hun var smuk, uden tvivl. Naturen havde været god ved hende - også når hun brugte sin evne. Noget Bradshaw næppe ville fortælle hende.
“The same for me. And keep them coming.” Sagde han roligt, inden han så på hende med et lille smil.
“Okay. First of all, what is with the attitude? I swear, I am not trying to as much as kiss you - so why are you being so offensive?” Spurgte han, med et varmt skævt smil. Bradshaw var typen der holdt sit ord, men samtidig var han også drillesyg som bare pokker. Naturligvis ville dette være hans første spørgsmål. Han lænede sig frem mod hendes øreflip, inden han åbnede munden igen.
“But the way, I promise you, if you were to let me use that rear end of yours, it would definitely not be a pain!” Hans sidste kommentar blev hvisket, uden at der var kropskontakt. Men hans ånde gled langsomt hen mod hende. Han trak sig tilbage igen, inden hun kunne nå at gøre noget ved ham, g tog så en tår af sin egen drink

_________________
Bradshaw
Bradshaw

Antal indlæg : 4
Reputation : 0
Bosted : En villa i Sunfury City
Evner/magibøger : Ikke opdaget endnu

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't get in my way ~ Bradshaw

Indlæg by Eliza C. on Ons 18 jul - 14:05

Eliza så sig op mens hun ventede på ham, det undrede hende ikke at han drak det samme som hende men hun var ikke helt sikker på hvorfor han ville have fyldt op igen, var han ude på at holde hende her eller ville han bare drikke igennem selv? Uanset hvad det var ville hun nok blive for at finde ud af det selv. Eliza kørte en hånd gennem sit hår og satte det bag øret mens hun lå hovedet på skrå for at viste at hun lyttede uden at se på ham, hans spørgsmål fik hende til at smile.
I’m sorry, I thought I already told you that I was working tonight? Maybe it is because I don’t know what you want from me that I don’t like you right now?
Hun hævede det ene øjenbryn mens hun så på ham, vis det ikke havde været fordi hun arbejde kunne hun måske godt have haft det sjovt med ham her.  Han havde i hverfald udseendet med sig og hun havde sikkert også uden at ville indrømme det over for ham taget ham med i seng bag efter.

Og det var så der hun hørte hans hvisken i hendes øre, hun tog en tår mere af sit glas som for at lade som om hun ikke havde hørt ham selv om hun havde. Eliza så sig om igen og fik øje på et ur der hang ved døren, hun rynkede på brynene og så nok en smule forvirret ud da hun næsten havde været sikker på at klokken havde været mere, men vis uret viste rigtigt havde hun stadig et par timer til at mødet startede hvilken hun ikke forstod, hun sukkede halv irriteret og vente sig så om mod Bradshaw igen.
Well It seems that I have more time then I thought I had. So next questions?
Hun viste det måske ikke særlig godt lige nu men hun var enlig glad nok for at have opdaget at hun havde mere tid ind hun troede før hendes møde begynde, Han havde næsten ligefrem tilbudt hende de to ting hun havde alle sværest ved at sige nej til. Alkohol og sex.
Eliza C.
Eliza C.

Antal indlæg : 11
Reputation : 0
Bosted : Shadowflame District
Evner/magibøger : Navn på din evne/magibog

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't get in my way ~ Bradshaw

Indlæg by Bradshaw on Ons 18 jul - 15:36

Bradshaw var sekunder fra at grine af hende, efter hendes kommentar. Arbejde? Ja ja, arbejde var der jo nok af. Men det faktum at hun ikke vidste hvad han ville med hende, gjorde det hende virkelig utryg? Ej, det var ikke dér problemet lå. Det kunne ikke være der!
''You don't like me?'' hans ene hånd landede over hans hjerte, mens han så på hende med en lettere sorgfuld mine.
''But, I'm nothing more than a lovesick - and maybe a little horny - man! Honestly, I would not dare to try and harm you!'' sagde han, og hævede hænderne for at vise at han overgav sig.
Alt blev gjort med den samme drillesyge og legesyge mine og undertone.
''No... Honestly - all I really want from you... Is your time. Here, there.. In a huge bed - naked - maybe? Who knows..'' han så hende direkte i øjnene, og hævede sit glas inden han blinkede forførende til hende, og tømte sit glas.
Hun var en morsom person. Udover at hun havde udseendet med sig, så var hun så tilpas mærkelig at han ikke helt vidste hvad han skulle gøre med hende. Han kunne velsagtens bare hive hende med sig op i seng? Nej - her var det ikke akten, men jagten, der var en fornøjelse.
''Come on, love. Ask me anything!'' sagde han, og slog ud med armene, mens han så afventende på hende.

//Måske ikke det længste svar, men jeg skal også lige ind i rytmen igen Wink

_________________
Bradshaw
Bradshaw

Antal indlæg : 4
Reputation : 0
Bosted : En villa i Sunfury City
Evner/magibøger : Ikke opdaget endnu

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Don't get in my way ~ Bradshaw

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum