Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154414 indlæg in 8014 subjects

Did you miss me? - Lori

Go down

Did you miss me? - Lori

Indlæg by Kace on Tors 12 jul - 23:23

Sted: Angerforge District
Tid: tidlig aften
Vejr: vindstille og behagelig lunt.
Påklædning: sort T-shirt, sort læderjakke, stramme, forvaskede jeans og læderstøvler.
Tag: [You must be registered and logged in to see this link.]

En underlig følelse af glæde havde fyldt Kace, da han efter uger, måneder - år? Han var ærlig talt ikke sikker på hvor længe, han havde været væk - vendte tilbage til Doomsville. Den samme duft, samme stemning, præcis som han huskede den.
Huset dukkede ligeså stille op i horisonten. Loris hyggelige hus, der heldigvis også lignede sig selv og fik et lille smil frem på menneskets læber.

Dette ville enten blive utrolig svært eller legende let. Kace havde ikke set Lori, siden de havde knaldet på det kroværelse. Og selvom Lori havde lignet lort den aften, og intet udover akten havde virket specielt ophidsende, havde mennesket fanget sig selv i at tænke på det. Flere gange. På Lori og den aften. Og alle de andre aftener, dage, nætter de havde tilbragt sammen.
Ja, ja, det havde været latterligt, men når alting havde virket allermest sort, havde tanken om Lori hjulpet.

Kace trådte helt hen til døren og lod blikket hvile på den et øjeblik, inden han bankede på. Rettede på sit pilekogger og bankede utålmodigt på igen med ordene, "it's me, gorgeous! Open up!"

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Kace

Antal indlæg : 75
Reputation : 1
Bosted : Intet fast
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Did you miss me? - Lori

Indlæg by Lori Yesterday at 13:57

Det havde været en lang dag, trods han ikke længere begav sig i butikken, så havde han stadig sine pligter! Og netop i dag havde han givet August fri, og regnede ikke med at han ville komme hjem før en gang i morgen. Han tilbragte forhåbentlig tiden med sin familie der netop boede her i Doomsville.
Og Lori havde mildest talt kedet sig.. Sean havde massere at se til, så ham ville Lori ikke forstyrre, og det eneste andet han havde kunne komme på, var oprydning og rengøring. Det eneste der ikke var blevet gjort rent, var værelset ovenpå. Lux værelse, og tidligere Reigns... Gad vide hvor en fyr var blevet af... Razor var kommet tilbage.. men ikke Reign..
August værelse i kælderen havde han Heller ikke ordnet, nok var August her fordi Lori havde betalt for ham, men manden skulle have dit privatliv!

Lige nu sad han i sin lænestol og læste, som han nu havde gjort så ofte her om aften. Han hørte det bankede, og rettede kortvarigt hovedet mod døren, inden han lagde noget fra sig, og rejste sig. Det var åbenbart en utålmodig sjæl siden der blev banket sådan. Han nåede lige til døren, da han hørte den genkendelige stemme udenfor.
Han greb håndtaget og hev døren op. Og der stod han! Mennesket han havde tænkt så meget på! Frygtet at han aldrig skulle se igen.
Hvad var det egentlig med de mennesker Lori omgik? Både Reign og Kace! Begge var pludseligt forsvundet og Lori havde ikke hørt fra dem.. men kunne dog sige at det lå mere naturligt for kace at forsvinde end for Reign.

Det var et bredt og varmt smil der var at finde på Loris læber. Og før han sagde noget som helst, fjernede han den korte afstand der var mellem dem, og slog armene om Kaces nakke, og krammede ham ind til sig.
Han har de ikke set mennesket siden han havde hjulpet Lori i gyden, efter et slagsmål. Og efter en nat hvor de begge havde nydt mere end bare hinandens selskab. Det havde været en virkelig fantastisk aften, og selvom mange måske ville blive gale over at være blevet efterladt, så var det ikke tilfældet for Lori. Han vidste at det var sådan Kace levede! Han trak sig lidt og smilede stort til ham "hvor er det godt at se dig!.. hvor har jeg dog savnet dig!" Sagde han varmt, inden han rykkede sig. "Kom ind! Kom ind!.. er du sulten? Jeg kan hurtigt lave noget til dig?" Spurgte han med en ny vågnet entusiasme.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 832
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum