Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

Is there a doctor present!? ~ Cody

Go down

Is there a doctor present!? ~ Cody

Indlæg by Fenrer on Tors 19 jul - 22:30

Tid: Mandag morgen kl 10
Sted: Kommer muligvis til at skifte, men starter i tronsalen.
Vejr: For en gangs skyld er det overskyet.
Omgivelser: Vagter fra livgarden og tjeneste folk, er de eneste andre personer der optager pladsen i det store slot.
Påklædning: https://i.imgur.com/ETDCdCF.jpg

Emnepartner: @Cody


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Den samme morgen, var Fenrer vågnet ved de første af solens stråler der skinnede ind gennem det åbne vindue. Han havde rettet sig op i sengen og gnedet søvnen ud af øjnene, hvorpå han var begyndt at komme i tøjet. Han havde længe haft påklædere, som skulle sørge for at han så anstændig ud, men Fenrer havde langt om længe haft fået nok af de emsige tjenestefolk, og bedt om at de kun skulle komme anstigende, hvis det var absolut nødvendigt. Det var trods alt ikke alt for besværligt at tage almene klæder på, og selvom roberne normalt ikke fyldte ham med glæde, var der idag et lille smil at spore på Fenrers ansigt. Han skulle trods alt have vigtigt besøg idag.

Tanken om det nært forestående besøg af Cody, fik Fenrer til at tænke på hvor meget hans liv havde ændret sig. Han havde engang ikke været andet end en ulv, hvis liv omhandlede eksistensen i de bjerge hans far havde holdt Fenrer fast til, for derefter at skabe sig et liv som folkets hjælper, og healer, med en lille familie i Ashenwood. Derfra havde historien om Fenrer ikke haft mange lykkelige stunder. Han var blevet fanget af slavehandlere, holdt som sexslave, fundet ud af at hans familie var væk. Da han så var faldet for Valerya, var også hun blevet taget fra ham, og ligeså var hans eneste datter næsten kommet af hænde, sammen med Valerya. Måske guderne var færdig med at lege med ham nu?
Han skulle trods alt have besøg af Cody idag. Tanken alene fik Fenrer til at smile.

Inden Fenrer kunne nyde Codys selskab, var han nød til at sørge for at få overstået nogle ting. Han havde netop derfor fået rykket hans rådsmøde frem til tidligt denne morgen og overladt tilsynet af hæren til Gautham og nogle få andre betroede fra sin generalstab. Da mødet endelig var overstået, rejste Fenrer sig og marcherede direkte til tronsalen, hvor flere af de adelige og højstående havde aftalt audiens. Fenrer lyttede opmærksomt med til hvad de forskellige havde at sige. Selvom han lyttede med til spørgsmål om lån, landsret og meget mere, gled Fenrers tanker ofte over på Cody og Rollo, og mange af de adelige tog det da også som et godt tegn at Fenrer smilede så meget som han gjorde.

Endelig kunne Fenrer sende den sidste af hans audienser ud af tronsalen.

Nu var der ikke andet for end at vente til Cody ankom, hvilket Fenrer knap nok kunne vente på. Han havde endda gjort adskillige gaver klar til dem. Fenrer kunne faktisk næsten ikke sidde stille af bar iver, og da de store døre gik op, nærmest fløj han op af tronen, og ved synet af Cody og Rollo nikkede ham med et smil og slog armene velkommende ud "Welcome master Rins" sagde han glædesfyldt gennem det store smil "To Sunfury Castle".

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Is there a doctor present!? ~ Cody

Indlæg by Cody on Fre 20 jul - 17:29

Cody fulgte vagten gennem de mange gange på slottet. Rollo var to skridt bag ham. Begge klædt i kapper og brunt tøj. Codys hætte var oppe og dækkede for hans ansigt. De havde pakket deres ting, men enkelte blev på kroen. Cody ville gå frem og tilbage mellem byen og slottet. Hans søn havde glædet sig i flere dage. Så lang tid tog det at få tingene på plads. Nå, men de mange gange på slottet var rodet og ikke nemme at finde ud af. Rollo kom op på siden af Cody, som lagde en arm om sin drengs skulder. ”Do you think, that papa will not kick us out?” spurgte Rollo og Cody gav ham et klem. ”I mean, since grandpa and great-grandpa died, we have been on our own.” Cody gav en blid rumlen fra sig og nussede sin søns hår.

De nåede frem til tronsalen hvor dørene blev åbnet. Cody klukkede indvendig ved synet af Fen, som virkede ivrig efter at se dem. Cody faldt på knæ sammen med Rollo. ”My king. It’s a honor to be here.” Cody kunne ikke gøre andet. Han var kun en undersåt lige nu. Rollo rystede ved siden af ham. Deres dreng havde taget på og fået muskler af at bære mel og gryder hjemme i kroen. Desuden var han er kriger af hjertet. Vandt mange kampe mod ældre og de børn som var på hans alder. Cody ville næsten sige af hans skikkelse kunne nemt være en bjørn.

Folkene i salen så på duoen som kom ind. Deres konge ville have ”Manden med de Healende Hænder” som sin læge. Valgte de en, skulle de få den anden med.
Cody
Cody

Antal indlæg : 142
Reputation : 0
Bosted : Normade indtil videre
Evner/magibøger : Healende hænder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Is there a doctor present!? ~ Cody

Indlæg by Fenrer on Lør 21 jul - 15:36

Fenrer smilede bredt ved synet af hans gamle mage og hans søn, selvom han måtte ryste let på hovedet af dem, da de knælede for ham. Fenrer fortsatte frem mod dem, og lod roligt armene falde ned langs siden "I am glad to hear you say so.." sagde han i en munter tone og viftede lidt med hænderne, i en gestus der bad de to rejse sig ".. come now, rise up my old friend and let me see my comming ward" Fenrer rakte dem begge en hånd til at kunne rejse ved og gav først Cody et kram, som han forholdt sig kort, for ikke at vække videre opsigt "It's good to see you Cody.." sagde med et hjerteligt smil, inden han vendte sig om mod Rollo og lagde sine hænder på den unge mands skuldre ".. and you as well Rollo.. " Fenrer så op og ned ad Rollo "..what a fine young man.. You'll make an excellent warrior"

Fenrer var overvældet af glæde, over at de to rent faktisk var her på slottet. Dette var også tydeligt at aflæse i hans ansigt, hvor det store smil endnu stod frem på Fenrers læber. Han uglede Rollos hår lidt, inden gav et lille hovedkast mod en af tjenestefolkene, der stod med adskillige sammenfoldede stykker klæde "I've prepared some presents for you..." med disse ord fra sin konge, trådte de to tjenestefolk frem og præsenterede en bunke af klæder til hver af dem ".. Just some clothing for now, but I'd like for you to get changed... "Fenrer så en anelse forlegen ud ved den sidste kommentar "Sorry but it's just formalities " afsluttede Fenrer inden han lod endnu en hånd ud mod en dør, som en nærtstående vagt åbnede. Bag døren var et sted hvor de to kunne skifte om til det fine tøj.

Da Cody og Rollo havde haft en chance for at skifte, førte Fenrer dem videre ud på gangene, hvor han holdt et blik på Cody "I know the hallways can seem a bit complcated, but you'll get used to it.." sagde han med et skævt smil ".. But right now I start of by showing you your workspace, and after that I'll show you your rooms" Fenrer så ned på Rollo med et smil og lagde en hånd på hans skulder "and don't you worry.." sagde han beroligende " .. If you want to, you can stay with your... father.." sagde Fenrer der nær havde været ved at komme til at kalde Cody for Rollos mor, hvilket han måtte vende sig af med.

Da de kom til en størrere enkeltdør, åbnede Fenrer denne op og afslørede Codys nye arbejds-gemakker. Rummet var stort og rummeligt, delt op med en halvvæg på midten, med store mønstrede mosaik vinduer. I rummet var der flere åbne skabe, og flere skabe der havde glaslåger, så man kunne se de mange glas og falkoner der stod deri med urter og andre remedier. Ligeledes var der flere bordplader, som man kunne stå og rode ved. I midten af rummet var der et eksaminations bord. Fenrer vendte sig atter mod Cody, efter at have ladet de to komme ind i rummet "Feel welcome to redecorate the room as you see fit, and if you need anything, you only need to ask"

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Is there a doctor present!? ~ Cody

Indlæg by Cody on Lør 21 jul - 16:14

Rollo forlod hurtigt rummet for at gå på opdagelse. Cody åbnede munden for at stoppe ham, men deres dreng var allerede ude af døren. ”That kid.” mumlede han og gik rundt sit arbejdslokale. Det var mere ned hvad han havde drømt om. ”He hasn’t spoken of anything else ut moving up here, these past few days.” sagde Cody og vendte sig mod den mand som var hans konge og tidligere partner. Han bevægede sig rundt om et bord og tog en krukke ned med saft fra mælkebøtter. ”I heard about the queen, I am sorry, I knew her when we were kids.” mumlede han og satte sig ned i stolen. Hans muskler var spændte og så hele tiden mod døren. Det vil tage tid at vænne sig til alt det nye her. ”And your daughter? The young princess?” Hans øjne var rolige og skinnede med tillid.

Indeni sang Codys hjerte både i glæde og sorg. Han vidste ikke hvor de stod, men han ville forblive loyal og være ved Fens side resten af hans dage. ”Love is a complicated thing.” sukkede han stille og kørte en hånd gennem hans hår. Tankerne gik tilbage hvad hans far og farfar havde sagt. Det øjeblik han fandt den rette ville han vide det, men var Fen den som ville støtte ham. Han lod hovedet falde ned på bordet. Øjnene stirrede ned i bordpladen og mumlede flere forbandelser for hans afdøde familie. Han huskede dog at Fenrer var i rummet. ”My pardon, sir.” Han kom på benene og smilede træt. ”It’s been a couple of hard years for the lads and I, especally without my family to aid us. We are happy that you can help us.” Cody kunne ikke få sig til at se ham i øjnene. Han ville ikke se medynk. Han havde fået nok. Drengene spiste meget og voksede hurtigt.

Rollo spurtede rundt på slottet og endte ude i slotshaverne. Satte sig ned under et træ og så op på himlen. Han smilede og lukkede øjnene. Endelig var hans familie samlet, men han vidste ikke om hans mama og papa ville finde sammen igen. Papa var nu konge mens mama var kun en helt almindelig i andre øjne.”Why can’t he be a consort or part of the harem?” mumlede han og så ned på sine hænder.

Cody
Cody

Antal indlæg : 142
Reputation : 0
Bosted : Normade indtil videre
Evner/magibøger : Healende hænder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Is there a doctor present!? ~ Cody

Indlæg by Fenrer on Lør 21 jul - 18:32

Fenrer trak lidt på skuldrene, og så på Cody med et smil "You know.." sagde han gennem et skævt og lettere drillende smil ".. He's just being a boy in a whole other world than what one would expect to find one self in " Da Cody derpå kommenterede på Valeryas død, så Fenrer ned i jorden med et lettere forslået udtryk. Han følte det underligt at tale om hende, med Cody, men fik alligevel taget sig sammen til at udstamme et enkelt "Thank you" til Cody. Det var jo ikke ligefrem sådan at det bare ville være et emne de kunne ignorere, men det gjorde det bestemt ikke nemmere at tale om det. Da Cody så spurgte ind til Elizabeth så Fenrer op med et lille, og træt, smil på sine læber "She's doing as well as can be expected for a girl who hasn't had a mother" sagde han en anelse træt "I'm not really the motherly type that I think she needs Fuzz"

Fenrer nikkede forstående til Cody, da han erklærede kærlighed for et kompliceret emne. Det var det så sandelig, men Codys mening med sætingen gik først op for Fenrer da Cody undskyldte sig. Fenrer rødmede da, ved tanken om hvor tykpandet han kunne være. Han så atter op på Cody, fra den modsatte side af rummet og rystede let på hovedet, da Cody forklarede at det havde været en hård tid for den lille familie trio "There's nothing to pardon Cody.." sagde han stilfærdigt og begyndte roligt sin gang over til Cody ".. And I'm happy to help you.. as much and long as you need.." talte Fenrer beroligende som han gik rundt om bordet, og over til Cody.
"After all.. I did become the leader of the Shapeshifters to help our race.. " Fenrer stoppede op ved siden af Cody og strøg en hånd gennem healerens hår "..and you're a part of that"

Fenrer lænede sig mod bordkanten, og så ned på den siddende Cody. Han vidste at Cody ikke nødvendigvis var særligt glad for medynk, og ville derfor ikke risikere noget ved at ynke ham. Fenrer lagde armene over kors, og gav et lavmælt suk fra sig "I'll give you some time to adjust to the situation.." sagde han med en mild tone ".. You know... just to see how you feel about everything"

Fenrer strøg Codys ærme let med den ene hånd og smilede "It suits you.." sagde han med et smil, og nikkede til Cody "..and there's even more in wait for you.. once you get to the tailor... he'll be able to help you out with picking out something you'll like" Fenrer gav et lille grin fra sig, og trak roligt hånden tilbage til sig selv. Han opdagede hvor akavet han muligvis havde gjort situationen, og besluttede sig for at skifte emnet "I hope you're hungry by the way.." sagde han og kløede sig i nakken ".. The food here is really good.."

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Is there a doctor present!? ~ Cody

Indlæg by Cody on Lør 21 jul - 19:57

Cody stillede sig hen og hvilede en hånd på Fen brystkasse. ”You are her father, my love. It’s hard to be both. Maybe you will find a new queen there can be a motherfigure.“ Han løftede sin hånd op og strøg Fens kind blidt. “You are still the wolf I fell for back in the woods.” Kyssede Fens ene mundvige let og trak sig væk og ud af rækkevide. ”I can’t give my heart to anyone else.” Han flygtede ud af rummet og ud gennem gangene. Han følte sig som en kujon, men det var hårdt at se Fen.

Han fandt køkkenet og listede ind. Det var dog svært da alle opdagede ham. ”Sorry. Just looking for food to my lad and I.” sagde han og smilede skævt til kokkene. De fandt ud af hvem han var og tilbød forskellige retter. Cody valgte frugt og gedemælk. Brød og kager kom i en kurv som han tog med sig. Det tog ikke lang tid at finde hans søn ude i haverne, men at finde haverne var noget andet. Rollo sad stadig under træet og smilede da hans mor sluttede sig til ham. ”Think we gonna stay, mama?” spurgte Rollo og lænede sig ind mod sin moderlige figur. Cody nippede til et brød og så rundt.

Cody var ikke sikker om han blev, men Rollo ville blive her. Der var ingen grund til at slæbe ham med hjem i byen igen. Han ville få en meget bedre fremtid her. ”Yes. At least for you. It will be hard since I can’t be with your dad, bit I can try.” Cody lod sine finger glide gennem Rollos blonde hår. Drengen lænede sig ind i mod berøringen. ”You think he don’t love you anymore?” Cody klukkede og lænede sig tilbage i græsset. ”He got a daugther and a realm to rule. He can’t be with me as a lover or partner.” Ordene føltes forkert at sige, men Rollo var ikke dum. Han ville regne det ud hurtigt og det var bedre, at han hørte det fra dem. Han sukkede og lagde sig op ad sin mor. Dette var ikke fair.

Cody
Cody

Antal indlæg : 142
Reputation : 0
Bosted : Normade indtil videre
Evner/magibøger : Healende hænder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Is there a doctor present!? ~ Cody

Indlæg by Fenrer on Man 23 jul - 13:44

Fenrer kunne ikke få sig selv til at svare Cody, som en klump pludselig fandt vej til hans hals, og satte sig fast der. Hånden på den unge konges bryst, havde sendt kuldegysninger igennem hele hans krop. Da Cody lod en hånd glide over hans kind, gjorde Fenrer en anelse svimmel, og havde det ikke været fordi at de to var alene i gemakket, havde Fenrer også fjernet Codys hånd. Fenrer havde lukket sine øjne i en blanding af nydelse, og fokus på ikke at vælte, da han mærkede Codys læber mod hans ansigt. Fenrers grå øjne sprang til live med nydelse, inden Cody sprintede forbi ham, hvilket fik Fenrer til at stå lamslået ved bordet, indtil en vagt kom ind fra gangen og så uroligt på Fenrer "My king.. Is everything alright?" Fenrer der sagtens kunne se hvor mistænkelig situationen så ud, nikkede til vagten "Everything is alright thank you"

Da vagten var bakket tilbage ud i gangen, traskede Fenrer videre. Han ville give Cody noget rum at tænke i, inden han spurgte ham om han havde planer om at blive. Fenrer havde egentlig troet at de begge ville blive, men han var blevet meget i tvivl da Cody var stormet ud på den måde. Måske Cody slet ikke havde tænkt sig at blive? Tankerne fik Fenrers blod til at koge med forvirring og frustration, og det hele blev bare værre og værre.
Fenrer fandt vejen til trænings-gården og fik hurtigt trukket i den udsmykkede rustning, og samlede et trænings sværd op. Han gik derpå igang med at få afløb for frustrationerne, ved at udpine flere sparringspartnere. Da tiden var gået med at få trænet og få afløb for de ophobede frustrationer, skiftede Fenrer tilbage til hans daglige klædedragt og gik mod haven.

Fenrer havde brug for at få noget frisk luft, og desuden havde han fået at vide at det var her Cody havde sat sig. Da Fenrer var blevet spurgt hvorfor den nye healer var styrtet afsted, havde han forklaret at det var fordi at Rollo havde haft brug for hans opmærksomhed. Da Fenrer ankom til haverne, fik han hurtigt sporet sig ind på Cody og Rollos dufte. I hans ene hånd bar han en aflang byld, hvori han havde en gave til Rollo. Fenrer havde egentlig planlagt at Rollo skulle have overværet træningen denne dag, men sådan var det bare ikke blevet.

Da Fenrer fandt Rollo og Cody, rømmede han sig forsigtigt, før end han fortsatte frem mod dem "I'm sorry if you two wanted me to leave you alone, bt I have something I wanted to give Rollo" sagde han med en mild tone. I et splitsekund virkede det som om han var tilbage i Ashenwood, tilbage var hytten i skoven, hvor Ragnar og Rollo havde leget i skyggen af træerne, mens Cody holdte øje med dem, indtil Fenrer kunne komme ud og slutte sig til dem, efter at have haft travlt med dyrene. Fenrer sukkede gennem en dyb indånding, som han blev hevet tilbage til virkeligheden, men vedholdte sit smil på læberne. Fenrer rakte byldten frem mod Rollo, og sendte drengen et smil "I've had this made for ya Rollo.." sagde han i en munter tone, for denne gave var en af de ting der betød at Rollo og Fenrer snart kom til at tilbringe noget mere tid sammen igen ".. but  be careful with it, ok?"

_________________
Fenrer
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 547
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Is there a doctor present!? ~ Cody

Indlæg by Cody on Man 23 jul - 19:17

”Pops!” Rollo kom op og omfavnede sin far. Den blonde dreng så smilende op på sin far. Cody læner sig tilbage på sine hænder og ser på scenen med et smil. ”You are welcomed company.” sagde han og greb fat om Rollo. Trak ham på jorden og nikkede mod bylten. ”Take your dads gift.” Han skubbede sin teenager søn frem. Rollo så på sin mor og tog så imod gaven. Cody så på Fen og smilede. ”Sorry I just left you. But..” Han vidste ikke hvad han skulle sige mere. Han hvilede en hånd på den ene kind. Rollo åbnede bylten og tabte underkæben. ”oh papa. It’s beautiful.” Rollo tog sværdet frem og stirrede på sværdet. Cody klukkede og så på Fen med glimtende øjne.

”Dad. Do you still love mom, or is there someone else now?” Rollo så på sin far med rynket bryn. ”Beacuse loves you still.” ”Rollo. Be silent!” Cody så på deres søn med rynket bryn og advarende øjne. Deres rejse og møde med hans familie havde ikke været sjov. ”Mooom.” Han så på ham og satte sig på hug ved siden af Cody. ”He has the right to know. If you will have each other…” Cody lod en hånd lukkede foran sin søns mund. ”Not now.” Cody kunne ikke fortælle hvad der var sket. Og så havde han fået et nyt liv her på slottet.

Cody slappede af og nød hans selskab. Bare dem herude og sammen. ”Wonder how Raganer is doing.” mumlede han og tænkte på hans ældste søn. Han lagde sig fladt ned da en sværd blev svunget. ”Rollo!” Cody så op fra sin plads i græsset. Rollo så på sine forældre med et uskyldigt smil. ”Ups.”
Cody
Cody

Antal indlæg : 142
Reputation : 0
Bosted : Normade indtil videre
Evner/magibøger : Healende hænder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Is there a doctor present!? ~ Cody

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum