Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

You are mine now and you can't do anything about it! - Asmodeus

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: You are mine now and you can't do anything about it! - Asmodeus

Indlæg by Asmodeus on Fre 2 nov - 21:36

Selvfølgelig var kjolen og al denne venlighed mod hende blot noget han gjorde for at få hende til at føle sig tryg hos ham, for at hun virkelig fik en fornemmelse af hvor god han kunne være mod sine slaver hvis man blot gjorde som man fik besked på. Men han var heller ikke i tvivl om at hun før eller senere, på en eller anden måde, ville sige ham imod - og da ville hun hurtigt vide præcis hvor god thun havde det når hun lyttede efter, når hun vidste hvor grufuld han kunne være hvis man ikke gjorde som der blev sagt, når han ville have det, som han ville have det. Der skulle også en del undervisning tilhende, en type han ikke selv helt kunne undervise hende i... han havde allerede sørget for at en kvinde ville komme over i morgen, en der skulle undervise hende mere i manerer og hvordan man skulle føre sig frem, en af den type lærere der tit underviste de adeliges pigebørn.

"Dét synes jeg i den grad. Du er klart den smukkeste her." sagde han med et blidt smil, som der blev et lille tak bredere af det lille kys hun gav ham på kinden. Det måtte trods alt være noget af et godt tegn på at han havde vundet hendes tillid over på sin side, og hun derfor nok også nemmere ville gå med til de ting han ville have, at hun skulle gøre, senere hen.

Han observerede hende stille som hun drejede rundt, og smilet var stadig at se på hans læber da hun begyndte at gå rundt i rummet. Hans øjne forlod hende ikke så meget som et sekund, og for blot et par sekunder lod han en let latter forlade hans læber. "Tak. Jeg har skam også puttet mange penge i det...Haft utroligt mange folk til at arbejde på det, for at det skulle blive et flot hjem. Ikke kun for mig, men også for jer." han begyndte roligt at gå ind til midten af rummet igen. "Jeg er en handelsmand," svarede han simpelt og ærligt. At han så handlede med utroligt mange forskellige varer, også... Levende... Var jo så en anden snak. Men en handelsmand det var han skam.
avatar
Asmodeus

Antal indlæg : 32
Reputation : 0
Bosted : Terrorville District, Doomsville.
Evner/magibøger : Dæmon form

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You are mine now and you can't do anything about it! - Asmodeus

Indlæg by Zophia on Tors 15 nov - 21:13

Zophia havde virkelig mange tanker, tanker der nok også burde være forbudte, altså tankerne om at hun var misundelig, det kunne godt være at hendes forældre aldrig, havde mangler penge. Men de havde aldrig ville kunne leve sådan, var det forbudt at tænke og drømme om hvordan hendes liv havde været hvis de levede som Joseph her gjorde? Hun slog kort sit blik ned, det var ikke i orden at tænke sådan, hvad ville hendes forældre ikke sige, hvis hun havde tænkt tanken højt mens de havde været her? Ikke at de nogensinde ville komme her, dum var hun ikke. Zophia blev heldigvis revet ud af disse tanker som Joseph svarede hende fortalte at hun var den smukkeste her i huset, hun kunne ikke lade være med at komme med en blid og kort latter. Hun var troede ikke helt på at han talte sandt, der fandtes langt smukkere kvinder end hende selv. ” Er de sikker på det? Jeg tror der findes smukkere kvinder end mig” Sagde hun og kunne ikke lade være med at kigge over på ham og sende ham et usikkert smil.

Selvom han observerede hende uden at sige noget, vidste hun at han holde øje med hende, men hun gjorde ikke noget for at skabe for meget opmærksomhed, det var rart at gå rundt lige selv, selvom han jo var i rummet. Hun kunne ikke lade være med at falde over en smuk vase der stod i en vindueskarm. Hun lagde blidt fingeren på kanten og så ned på den mens hun sagde. ” Ville det være forkert at sige at jeg altid har drømt om at bor så stort og smukt” Sagde hun og så ikke på han, vendte blot blikket mod vinduet og så ud af det. ” Vi har aldrig mangler noget, sådan du ved. Men jeg har altid drømt om noget andet” Sagde hun nærmest drømmende.

Det lykkes hende endnu engang at rive sig selv ud af tanken strømmen, et sted håbede hun på at ingen i huset her, ville kunne læse hendes tanker, de ville blive forvirret og rundtosset. Som han fortalte at han var handelsmand kunne hun ikke lade være med at komme med et lille grin, inden hun vendte sig imod ham. ” jeg er altså ikke dum, en handelsmand ville aldrig tjene nok til sådan et hjem som dette” Sagde hun og så på ham, hun begav sig over til pejsen og kiggede ind på ilden. Ild havde altid været så smuk og fascinerende, hun havde altid som barn lavede små historier ud af det hun forstillede sig i ilden. Hun vendte ryggen til Joseph, mens hun stod og prøvede at skabe sig en historie igennem ilden.

avatar
Zophia

Antal indlæg : 17
Reputation : 0
Bosted : Terrorville District
Evner/magibøger : ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You are mine now and you can't do anything about it! - Asmodeus

Indlæg by Asmodeus on Søn 18 nov - 11:20

"I dette hus gør der ikke. Tro mig. Du er langt den kønneste i dette hus, og generelt en af de kønneste jeg har set i et godt stykke tid." sagde han med et blidt, afmålt smil som han roligt rakte en hånd ud for blidt at stryge noget af hendes hår om bag det ene øre. "Og jeg vil sørge for, at alle kan se det. Intet skal lægge en dæmper på din skønhed. Hvorfor vi skal ud at handle i morgen. Flere kjoler og smykker der kan understrege din naturlige skønhed. Kun det bedste vilvære dig værdigt." så længe hun lyttede efter og gjorde hvad der blev sagt, selvfølgelig. Men hvis hun blot forblev som hun var lige nu, så skulle han nok fortsætte med at være blid og rolig mod hende, som stærk kontrast til hvordan han havde været da hun prøvede at undslippe at komme med ham hjem.

Hans øjne fulgte hende roligt rundt i rummet, og han gik langsomt hen mod en af lænestolene foran pejsen da hun talte igen, og et skævt smil dukkede op på hans læber. "De fleste går rundt med sådanne tanker. Tanker om hvordan et bedre liv end det man allerede har, ville være. Jeg kender også følelsen. Bare rolig, det er helt normalt og intet at skamme sig over."

Med et knips af fingrene kom en af de andre slaver hurtigt over til ham med endnu et glas vin, som han roligt nippede lidt af. "En handelsmand med store handelshuse i både Dragon's Peak, Doomsville og Aquener kan sagtens tjene til det her, jo." sagde han bare roligt. Han handlede trods alt over det meste af Underworld, både med helt normale ting, og, ja, med de mere uortodokse. "Især når man forhandler med næsten alt."
avatar
Asmodeus

Antal indlæg : 32
Reputation : 0
Bosted : Terrorville District, Doomsville.
Evner/magibøger : Dæmon form

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You are mine now and you can't do anything about it! - Asmodeus

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum