Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Efterår

Måned | September

Statistics
Der er i alt 285 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Artem

Vores brugere har i alt skrevet 155416 indlæg in 8073 subjects

What? No, I don't have a family - Gabriello

Go down

What? No, I don't have a family - Gabriello

Indlæg by Blakely on Tors 6 sep - 18:06


Tid: Sen aften, klokken er nok ved at nærme sig 23.
Sted: Dybt nede i grotterne der forbinder store dele af ørkenen.
Omgivelser: Ingen andre - lige umiddelbart. Kun nogle få selvlysende krystaller medkæmpe mellemrum der efterlader store mørke pletter i de lange, snoede gange.
Vejr: Irrelevant, da det er under jorden.
Outfit: Langærmet, løs sort trøjemed hætte trukket godt op, lange sorte, tætsiddende bukser, sorte støvler lavet af blød læder der giver så lidt lyd som muligt som han går afsted. Sort makeup om øjnene, og sort neglelak.

@Gabriello
_______________________________________________________

Han blev nødt til at komme videre. Det gjorde han altid... Men han havde været næsten en uge i Sunfury før han fik taget sig sammen til at tage videre, efter han havde udført sin opgave. Han brude være taget afsted samme dag det var ordnet, ikke bare være taget til en anden del af byen... Så nu havde han en smule travlt som han næsten lydløst gik gennem de lange, snoede gange i de dybe grotter under den skoldhede ørken. Hernede var der fint køligt, præcis som han bedst kunne lide det, især siden han nu yndede at gå så tildækket som han var nu, det var sådan han følte sig bedst tilpas.

Han havde en fornemmelse af at der nok var nogen efter ham... Men det kunne igen også bare være hans helt normale paranoia der talte, der. Der var vel nok altid nogen på udkig efter ham med alle de hits han havde lavet igennem tiden for folk, med alle dem han havde udspioneret. Han vidste mange ting han ikke burde vide, men som han selvfølgelig havde lovet ikke at fortælle til nogen... Men for den rette pris ville han da selvfølgelig stadig sige tingene, og det var der vel nok også nogle a fhans tidligere kunder der havde på fornemmelsen. Så det ville absolut ikke undre ham hvis der var nogen efter ham, på godt og ondt.

Men for nu kiggede han diskret rundt før han hurtigt hastede videre langs gangen han var på, med ørerne godt åbne for om der skulle være nogen andre, som han gik så meget i skyggen han overhovedet kunne, nu det var de rhan havde det bedst, og havde nemmest ved at skjule sig.
avatar
Blakely

Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Rejser vidt og bredt omkring.
Evner/magibøger : Book of Death.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What? No, I don't have a family - Gabriello

Indlæg by Gabriello on Tors 6 sep - 21:35

Gabriello stod I en af grotterne. De røde øjne skilte sig ud fra mørket. Klædt i en brun kappe og matchende tøj, tænkte han på det info som Ludwig havde gravet frem fra arkiverne. De havde familie som måske var i live. Herskeren havde efterladt Aquener i sin brors hænderne og var taget ud for at lede efter familiemedlemmer. Mange i deres familie var døde, skjult eller de kendte ikke noget til dem. Efter tabet af kernefamilien, havde Riello rakt ud efter fætre og kusiner. Mange havde svaret, men han ville selv tage kontakt til dem som ikke kendte dem. Han gav et suk og begyndte at gå ned gennem en gang. Havde været i byen for at se den. Hans alliance med kejseren var stadig undervejs, men Gabriello ville gerne have den sikret. Han beundrede den yngre på grund af mod og kamp.

Hans fødder bare ham ned gennem gangene. Hætten oppe og i hver hule, tjekkede han den. Til trods får at det var mørkt, var hans hørelse god. Et lille pip fik ham til at se ned. Kalin var i unge-skikkelse og så op på ham fra hans indvendige brystlomme. Han smilede og så sig om igen. Kalin var med ham overalt, mest på grund af at han aldrig vidste, hvornår han kunne få brug for ham. ”Why is so hard, to find one man?” mumlede han og strakte sig.
avatar
Gabriello

Antal indlæg : 39
Reputation : 0
Bosted : Aquener mellem sine to herregårde
Evner/magibøger : Bird of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What? No, I don't have a family - Gabriello

Indlæg by Blakely on Fre 7 sep - 2:15

Blakely vandrede roligt, men dog hurtigt, videre. Han vidste ikke om hans paranoia var ved at tage overhånd, men han havde en meget stærk fornemmelse af at der var nogen tæt på, og han vidste ikke om det var mulig ven eller fjende, en fremmed eller nogen der kendte til et af de mange mord han havde begået, selvom han altid gjrode sit bedste for at skjule sine spor og var blevet exceptionelt god til det i løbet af de sidste tre århundreder, så kunne selv den bedste ekspert begå en lille fejl indimellem, og en lille fejl var alt hvad der skulle til for at en der var dygtig nok kunne opspore dig. Det var også derfor han rykkede så meget rundt og ikke havde noget fast sted at bo nogle steder, ikke engang små safehouses, da selv det var alt for fast til at han ville have noget som helst med det at gøre.

Han standsede dogbrat op da han var drejet ned af en anden gang, mens han selv stadig stod i en af de mørkeste pletter, komplet indhyllet af skyggerne og derfor utroligt godt skjult... Det var jo nu engang det skyggedæmoner var bedst til, at gemme sig indtil man gerne ville ses. Og lige nu ville han for alt i verden gerne holde sig skjult, for forude så han en mand komme gående i hans retning. Og han skulle selv den vej, forbi manden... Og vidste ikke om der førte andre veje derhen, af de utallige i de mange tunneler og huler hernede. De ord der blev bragt ned af gangen, det rungede svagt, fik ham blot til at være endnu mere på vagt. Han var på udkig efter nogen. Var det mon ham? Hvis det var, så kunne det næppe tyde godt. Så få folk kendte rent faktisk til ham, og langt de fleste ville ham gerne til livs. Så han tog langsomt et par skridt tilbage, stadig godt inde i mørket, og nu blot endnu gladere for de bløde lædersåle på hans sko, der gjorde hans skridt praktisk talt lydløse. Nu håbede han så bare at denne mand ikke var exceptionelt god til at observere sine omgivelser... Langt de fleste ville overse ham hvor han stod nu, indhyllet af mørket, i sit sorte høj med hætten oppe og sit sorte hår skærmende for det meste af hans ellers blege ansigt, og med sorte handsker der sørgede for at huden på hænderne heller ikke var synlig.
avatar
Blakely

Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Rejser vidt og bredt omkring.
Evner/magibøger : Book of Death.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What? No, I don't have a family - Gabriello

Indlæg by Gabriello on Fre 7 sep - 19:15

Gabriello stoppede for at lytte. Han rystede på hovedet og gik videre. ”Next time, Luddy can get the honor of finding this Wilde.” mumlede han og gik videre. Han søgte i skyggerne og vendte sig om en sidste gang. Noget fangede hans blik og han rynkede brynene. Han gav et suk og gik videre. Han gik dybere ind i grotterne. ”I am gonna murder them all. ’Go look for him’ they say. ’It would be easy’ they say.” Han tog sin Kalin ud og holdte den i sine hænder. Den så på ham før den forvandlede sig til en fuldvoksen sort ørn. Den satte af og fløj gennem grotterne.

En hånd lod hætten falde for derefter at glide gennem det sølvfarvede hår. Røde øjne var udmattet. Det var hårdt at være leder og så lede efter familie. Det ville være dejligt at vide hvem var hvor. Hvis nogen skulle ønske dem døde, ville have vide hvor de var så han kunne få dem væk fra fjendtlige øjne. Hovedet bøjede sig forover og en lille bøn kom fra hans læber. Han havde mistet så meget da de blev væltet af sædet af Aquener for så mange år tilbage. Han havde vokset og taget ansvar. Prøvede at bygge venskaber og allierede. I gang med at lede efter familie som var ukendt eller gemt.
avatar
Gabriello

Antal indlæg : 39
Reputation : 0
Bosted : Aquener mellem sine to herregårde
Evner/magibøger : Bird of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What? No, I don't have a family - Gabriello

Indlæg by Blakely on Lør 8 sep - 0:22

Blakely stod nu bumstille i den skygge han var fuldkomment skjult af, som han observerede manden der lige havde drejet om hjørnet, og som virkelig så ud til at være på udkig efter nogen... Vent, hvad? Ja, han sagde lige hans efternavn. Fuck, så havde hans paranoia jo haft ret. Men om det var på godt eller ondt vidste han stadig ikke, for potentielle kunder kendte jo også hans efternavn, og at dømme efter det førstehåndindtryk han fik af manden her, så var han nok ikke ligefrem en af byvagterne eller lignende der var efter ham grundet hans seneste drab. Hmm. Skulle man tage chancen?

Han smilede dog svagt for sig selv ved mandens talen med sig selv. Ja, det der med at finde en skygge dæmon var aldrig nemt, var det vel? De var trods alt mestre i at gemme sig, og Blakely var ingen undtagelse derfra. Tja, hvorfor ikke tage chancen. Han skulle bare lige være klar på hvis tingene gik dårligt. Så langsomt, diskret, trak han en lille flaske ud fra inderlommen af sin top, og havde den klar, halvt skjult i sin ene hånd, en kniv skjult i ærmet til den anden arm, da han tillod sig selv at træde ud af skyggen, blot fem meter foran manden. "And who exactly are you, to be looking for me?" hans sidste drab havde været for så kort tid siden at han ikke engang havde nået at rense sig helt før han drog ned i grotterne her... Nej, der var stadig pletter af indtørret blod hist og her i hans ansigt, hvilket nok også gav mere end grund nok til hvorfor han var så påpasselig. Ikke at meget af hans ansigt kunne ses sådan som hans hætte var trukket op og håret skjulte det meste af hvad der ellers kunne ses, men der var da en blodplet hist og her der kunne ses.
avatar
Blakely

Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Rejser vidt og bredt omkring.
Evner/magibøger : Book of Death.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What? No, I don't have a family - Gabriello

Indlæg by Gabriello on Lør 8 sep - 22:34

Han snurrede rundt med hånden på hans sværd. Han gav et pift fra sig mens han gjorde dette. Han så på den anden foran sig. Var det blod han kunne se? Han tippede hovedet på skrå. ”I am Pruss of Aquener. Nephew to Ricco Wilde former Pruss. You will be Blakely Kolby Wilde?” Han rakte en arm ud til siden og hans ørn landed på den elegant. Den flaskede med vingerne et par gange, men gav sig så til at stirre på dæmonen foran dem. Gabriello kneb øjnene sammen. Han virkede til at være lidt højere end den anden. Og han havde vist også flere muskler. Så han var ikke en der tog ud i kamp med et svær. Der måtte være noget andet som gjorde ham farlig.

”I came here, because of you are maybe our cousin. My brother found out about you in our Book of Lineage. Thought that maybe I should see for myself.” Han sagde ikke noget om at han var herskeren. Hvis de ikke var i familie, var der ingen grund til at sætte rygter om at herskeren var på jagt efter uvidende familiemedlemmer. Han løftede hånden fra sværdknappen og strøg Kalins fjer ned. Ørnen havde ikke sluppet den anden af syne. Til trods for at den var forsvarsløs som unge, som voksen havde den nogle dødbringende klør og næbbet skulle man også holde sig fra, medmindre man var Gabriello. Gabriello lod hætten på sin kappe falde og afslørede sit hvide hår og røde øjne.
avatar
Gabriello

Antal indlæg : 39
Reputation : 0
Bosted : Aquener mellem sine to herregårde
Evner/magibøger : Bird of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What? No, I don't have a family - Gabriello

Indlæg by Blakely on Søn 9 sep - 2:10

Blakely's hånd strammedes kort om flasken, klar til at kaste den i et snuptag, som han så hvordan den anden havde hånden klar ved sit sværd, også. Hans øjne fulgte ørnen som den fløj hen til sin herre og satte sig på hans arm, og hans øjenbryn samledes let i en tænksom, vagtsom mine. Det var ikke mange der kendte hans fulde navn... Hvilket blot gjorde ham endnu mere mistroisk. Altså, indtil han forklarede noget mere om hvorfor han var på udkig efter ham. Virkelig? Det... Var ikke lige noget han havde forventet. Men igen, han havde aldrig kendt til sin fars side af familien, til præcis hvor hans dæmoniske ophav kom fra. Måske var det så noget han kunne få at vide nu, se med egne øjne? Det lød i alt fald til at være tilfældet.

"... Is that so. And how can I be sure you're not just lying, that you somehow found out I know nothing about the demonic part of my family, and chose to utilize that to pose as part of my family?" igen rejste hans paranoia sit hoved, men det var også den der var skyld i at han havde overlevet så længe og næsten aldrig efterlod sig så meget som et eneste spor, ej heller vidner. Men det at den anden dæmon lod hætten falde fik ham alligevel også til at blive en lille tak roligere, akkurat nok til at han også selv tog hætten ned og tillod den anden at se det sorte hår, de blå øjne omkranset af den mørke makeup... Den blege hud plettet til af blod.
avatar
Blakely

Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Rejser vidt og bredt omkring.
Evner/magibøger : Book of Death.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What? No, I don't have a family - Gabriello

Indlæg by Gabriello on Søn 9 sep - 20:02

”How do you want me to prove it. You were born in Humvita. Your mom and grandparents, all humans, raised you after your dad died.” sagde han og trak på skuldrene. “My family keept track of their members. We are a big family, but many of our members is dead. The others throught that it would be nice to know our unknown and let them know we are around.” Ørnen nussede op i Gabriellos hår. Han så på den anden og lagde hovedet på skrå.

Han tog sin families segl frem. Ørnen på seglet havde spredte vinger. Den anden havde al ret til at være mistænksom. Og hvis han ikke havde kendt noget til dem. ”I understand if you are suspicious. You have every right to be. Ask and I can answer.” Han holdte hænderne op I et tegn på velvilje. Han ønskede ikke at nogen af dem skulle kæmpe.

Kalin så på den anden og gav et chirp fra sig. Gabriello så på sin fugl og så på den anden dæmon. ”Kalin seems to like ya.” sagde han og fuglen bevægede sig op på sin herres skulder. De gyldne øjne hvilede roligt på den fremmede. Den kloge fugl sagde ikke mere, men slap ikke den anden af syne.
avatar
Gabriello

Antal indlæg : 39
Reputation : 0
Bosted : Aquener mellem sine to herregårde
Evner/magibøger : Bird of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What? No, I don't have a family - Gabriello

Indlæg by Blakely on Man 10 sep - 14:38

Blakely lagde hovedet let på skrå som den anden dæmon - der åbenbart var hans fætter? - begyndte at tale. Hmm. Han havde altid fået at vide at hans far bare forlod dem? Men hvem vidste, det kunne jo godt være han havde forladt dem og så døde. Han vidste bare at hans far ikke havde været der og hans mor havde nægtet at tale om ham. Og at de ingen idé havde haft om at han var en dæmon, så det var kommet bag på dem alle da Blakely var blevet taget på fersk gerning, igang med at spise en anden teenagers skygge da han havde været 17. Dagen han var fyldt 18 var han blevet smidt ud af Humvita som følge af det... Og havde siden da fået udskåret sig sin lille niche som lejemorder og spion, udnyttede hvad han nu engang som skyggedæmon var bedst til... Ikke at blive set indtil han ville ses, altså.

"... And if I believe you. What then? What do you want from me?" spurgte han roligt, som han lagde armene over kors. Den højre hånd hang lidt ud over den venstre, og han lod derved også den anden se den lille flaske han holdt i den hånd, som han stadig var klar til at kaste hvis han pludselig blev nødt til at komme væk fra ham. Ikke at han forventede det på det her tidspunkt, da det lod til at han var oprigtig, at det ikke var en fælde. Især da han godt kendte det segl. Han havde været godt rundt i verden trods alt, og stødt på det et par gange før. "What do you wish to get out of this?"
avatar
Blakely

Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Rejser vidt og bredt omkring.
Evner/magibøger : Book of Death.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What? No, I don't have a family - Gabriello

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum