Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Efterår

Måned | November

Statistics
Der er i alt 294 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er skovmanden

Vores brugere har i alt skrevet 156210 indlæg in 8114 subjects

The love of family ~ Rael

Go down

The love of family ~ Rael

Indlæg by Gabriello on Fre 7 sep - 16:02

Tid: 15.04
Vejr: Fugtigt og varmt. Opskriften på en tordenstorm.
Sted: Ashen Wood Forest. Lige udenfor Firewood Village.
Omgivelser: Er på hesteryg tilbage mod Aquener. Har følge af sine søskende og nevøer. Enkelte vagter er også med.

Partner: [You must be registered and logged in to see this link.]Skyerne som hang over skoven var mørke og dunkle. I det fjerne kunne man høre torden rulle gennem horisonten. Ashen Wood kunne give lidt ly for regnen, men var det smart at være under dem, når det lynede?

En gruppe red gennem skoven i skridtgang. Banneret som svævede over dem, viste andre at de var fra Aquener. Pruss-familiens banner. Den ældste red forrest på sin sorte hingst. En stor ørn sad på hans skulder og den hvide kapper bevægede sig i takt med hestens skridt. De næste som kom, var hans søskende og nevøer. Yngre og dog ligeså kampvante. Vagterne red bagerst. Vagtsomme og bevæbnede. Stemningen som var over det, var rolig og venskabelig. Man kunne også mærke båndet mellem familien. ”Du brude virkelig finde dig en partner. En som kan give dig et barn.” sagde en af de adopteret brødre. Herskeren, Gabriello Winter Pruss, eller Gabe/Riello af familien, gav et fnys fra sig. ”Så vil jeg hellere tage en ind, som ikke har familie. Jeg har prøvet at finde en, og vi ved begge hvordan det gik.”

Gabriello og hans familie var en farverig flok. De som relateret ved blodets bånd, var tre forskellige dæmonracer. Længere ude kunne man også finde Succubus og Incubus. De adopterede søskende var alle af forskellige racer. Noget var af blandet blod. Nevøerne var for det meste halvblods. Hvilket gjorde dem værdifulde for familien. En af drengene sad og stirrede ud til venstre hele tiden. Der var en lyd, han kunne bare ikke sige hvor eller hvad det var.
avatar
Gabriello

Antal indlæg : 59
Reputation : 0
Bosted : Aquener mellem sine to herregårde
Evner/magibøger : Bird of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The love of family ~ Rael

Indlæg by Rael on Fre 7 sep - 16:37

Rael nynnede glad en melodi for sig selv som han gik rundt i skoven, mest af alt på udkig efter flerebær, nødder og svampe han kunne samle sammen til sin aftensmad. I den ene hånd knugede han Pookie ind til sig som altid, og han bar den samme 'plyssede' onesie han altid havde på... Det var sådan set det eneste stykke tøj han ejede. Det og Pookie var det eneste han rent faktisk kunne kalde sit, og derfor også noget han holdt godt fat i. Selvfølgelig havde han fået sin nye veninde der havde givet ham en del mad indimellem også, nu, men for det meste klarede han stadig sig selv med Pookie's vejledning.

"Ooh... Er det her en god en, Pookie?" spurgte han, rimelig højlydt, uden at bekymre sig om nogen ville høre ham, som han nærmest sprang hen til nogle svampe han så ved bunden af et træ, der voksede tæt på skovstien. Han kiggede ikke engang op som gruppen af folk kom ridende... Det var så tit folk kom forbi og bare ignorerede ham. *Ja, den er spiselig. Hold dig fra den rødbrune ved siden af, dog.* svarede Pookie ham, og Rael grinte glad som han begyndte at plukke de hvide af svampene, og tilføje dem til den lille bunke han havde i den ene af de to lommer der var i hans plyssede onesie.
avatar
Rael

Antal indlæg : 36
Reputation : 0
Bosted : Skoven omkring Doomsville og Firewood Village.
Evner/magibøger : Pookie

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The love of family ~ Rael

Indlæg by Gabriello on Fre 7 sep - 18:01

”Onkel.” Gabriello vendte sig mod sin nevø og hævede et øjenbryn. ”Jeg hørte en stemme.” Gruppen gjorde holdt og alle så sig om. ”Hvor?” Nevøen førte an mellem træerne og de andre fulgte efter. Deres heste protesterede let, men gjorde som de blev budt. ”Er her nogen?” En af de ældste af de yngre kaldte ud. Leonardo var en sirene med god hørelse Han hoppede af hesten og begyndte at tjekke skovbunden. Ludwig kom op på siden af sin ældre bror og nikkede ind i tykningen. Gabriello så der ind og rynkede brynene. En skikkelse kunne ses og han steg af hesten. ”Laddie?” kaldte han og nærmede sig forsigtigt. Hans ørn, Kalin, fløj hen og satte sig på en træstub nær drengen. Den så på ham med de gule og kloge øjne.

Gabriello nærmede sig forsigtigt og havde en venligt, beroligende smil om læberne. Han ville nødig skræmme ham. Han så sig om efter andre. Hvor var barnets familie? ”Hey. Er du okay?” Ludwig nærmere sig bag fra Gabriello. Han havde selv to børn. Hans søn var på drengens alder. Gabriello satte sig på hug og sendte drengen et ømt og roligt smil. Han havde haft en hånd i at rejse sine nevøer og niecer. Han var favorit-onklen. ”Er du alene?” spurgte Leonardo. Han var sluttet sig til dem og så sig om. Dette burde ikke være sådan her. En eller anden burde komme styrtende og hjælpe drengen mod fremmede som dem.
avatar
Gabriello

Antal indlæg : 59
Reputation : 0
Bosted : Aquener mellem sine to herregårde
Evner/magibøger : Bird of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The love of family ~ Rael

Indlæg by Rael on Lør 8 sep - 0:31

*Der kommer nogen den her vej, knægt.* sagde Pookie så, og Rael så brat op, lige inden de første mænd kom indenfor synsvidde. Rael knugede Pookie lidt tættere ind til sig, og kiggede fra den ene mand til den næste, og så på ørnen hvor den havde sat sig. Han lagde hovedet en smule på skrå som han observerede dyret, inden de andre kom helt tæt på, og hans blik røg over på Gabriello istedet. Til hans spørgsmål smilede han bare bredt og nikkede. "Mmhmm, jeg har det helt fint! Hvorfor skulle jeg ikke have det?" han var her jo med Pookie, og så længe Pookie var der, var alt jo godt!

Han kiggede dernæst over på Leonardo, og grinte let før han rystede på hovedet. "Jeg har Pookie!" forklarede han så, og holdt kaninbamsen op til frit skue, før han knugede den tæt ind til sig igen. *Hmm. Der er vist et par stykker af dem der er lidt ligesom mig...* funderede Pookie, og Rael så overrasket på bamsen. "Virkelig?" mumlede han stille. *Ja. Det føles sådan.* "Ooh..." Rael så op på dem igen, med fornyet interesse ved den bid information Pookie havde givet ham, som de andre selvfølgelig ikke kunne høre.
avatar
Rael

Antal indlæg : 36
Reputation : 0
Bosted : Skoven omkring Doomsville og Firewood Village.
Evner/magibøger : Pookie

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The love of family ~ Rael

Indlæg by Gabriello on Lør 8 sep - 22:03

Gabriello hævede et øjenbryn og så på bamsen. ”Det må være en modig bamse. En god beskytter og ven.” sagde han og Ludwig tippede hovedet på skrå. ”Men hvorfor kommer du ikke med os? Det er ikke sikkert for jer to her.” sagde en af Gabriellos brødre. De havde hørt rygter om banditter her i området. De ville ikke kunne røre dem, men en lille dreng var en anden sag. ”Jeg er Gabriello. Hersker over Aquener. Disse mænd og drenge bag er min familie. Vi kan bringe dig et sted hvor der er varmt og sikkert.” sagde han og smilede mildt. Han var god til børn efterhånden.

Han rakte en hånd ud mod drengen. De andre så sig om i ny og næ. Det virkede til at det nemt kunne blive en tordenstorm. Alle ville hjem, men denne lille dreng havde brug for hjælp først. ”Vi kunne bringe ham med os hjem. Han virker ikke synderlig bange for os. Selvom vi alle er klædt i rustning og stærkt bevæbnet.” sagde en af Gabriellos nevøer. Herskeren så på sin nevø og rynkede øjenbrynene tænkende. Han lod sin hånd falde og nærmede sine brødre. ”Kan vi?” mumlede han og så på sine brødre. Blikke blev vekslet mellem dem. ”Nogle af os er adopteret. Jeg ser ikke hvorfor. Men om han vil?” ”Lad os spørge ham.” Rick, en af Gabriellos brødre gik hen og knælede ned foran den lille dreng.

”Det vi vil kan foreslå er at du kommer med os hjem. Du kan blive adopteret ind af en os. Du kan vælge den som du ville være under.” sagde han og smilede venligt. Dette kunne være for meget, men ingen af dem kunne efterlade dette barn alene. ”Pookie kan selvfølgelig komme med.” tilføjede Gabriello fra sin plads ved de andre brødre af hans.

avatar
Gabriello

Antal indlæg : 59
Reputation : 0
Bosted : Aquener mellem sine to herregårde
Evner/magibøger : Bird of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The love of family ~ Rael

Indlæg by Rael on Man 10 sep - 13:52

Rael smilede og nikkede ivrigt - for ja, ja det var Pookie skam. Han var den bedste ven han nogensinde kunne have ønsket sig! Rael var rimelig ligeglad med hvor han var henne, bare han kunne beholde Pookie, så skulle alt nok gå godt! Han lagde dog hovedet let på skrå da en anden sagde det ikke var sikkert for dem her. Men de havde jo været her hele tiden, og der var ikke sket noget? Dyrene havde hurtigt lært at lade dem være, de havde det trods alt med at frygte ild.

Han kiggede dog lidt mere interesseret på Gabriello da han kom med forslaget. Det der med at han var hersker lagde han ikke rigtig så meget i, det var for ham komplet ligegyldigt. Altså når man var vandt til at bo på gaden og ude i skoven, så lagde man jo ikke så meget mærke til hvem der regerede hvor, men hans tilbud der lød nu meget rart. Især at stedet ville være varmt, for han frøs alligevel en del nogle af nætterne herude, selvom hans onesie stadig var behageligt varm... Den kunne trods alt ikke holde frost grader helt ude.

Han skulle til at række hånden ud for at tage Gabriello's hånd, men det var lige idet dæmonen lod sin hånd falde, så istedet knugede Rael Pookie lidt mere ind til sig, som hans øjne flakkede mellem de mange folk, som de snakkede indbyrdes. Han tog et halvt skridt tilbage da Rick kom tæt på, og lagde igen hovedet på skrå som han blev spurgt om han ville adopteres af dem. Han vidste ikke helt hvad det ord betød, men han mente det var noget med at få et hjem, var det ikke? Det lød i alt fald rart. "... Jeg kan stadig godt beholde Pookie, ikke?" blev han bare lige nødt til at sikre sig. Så mange voksne syntes allerede han var for gammel til at være så knyttet til en bamse, men han kunne bare ikke overskue at skulle skilles fra Pookie, nogensinde. De var jo bedste venner, og hvem skilte bedste venner ad?
avatar
Rael

Antal indlæg : 36
Reputation : 0
Bosted : Skoven omkring Doomsville og Firewood Village.
Evner/magibøger : Pookie

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The love of family ~ Rael

Indlæg by Gabriello on Lør 13 okt - 16:00

Gabriello smiled til drengen og hvilede en blidhånd på hans hoved. ”Selvfølgelig. Pookie er jo din ven.” sagde han og ruflede blidt op i håret. Regnen begyndte at falde ned. Gabriello løftede drengen op og satte han foran sig på sin hest. Han svang sig selv op. ”Jeg tror ikke vi fik dir navn, little one.” sagde Gabriello og så ned på drengen foran sig. Han svøbte sin kappe om ham og satte gang i følget.

Nevøerne så på drengen foran deres onkel. De var alle nysgerrige, men deres fædre holdte deres ord tilbage med blikke. Deres spørgsmål kunne vente indtil de kom hjem. Gabriello rystede på sit hoved få at få håret væk fra øjnene. Hans ørn landede på hans saddeltasker bag ham. Den forvandlede sig til en unge og gemte sig ned i en af taskerne. Et glad chirp kom fra den.

”Og hvad kan du fortælle os om dig selv?” spurgte Ludwig og kom op på siden af dem. De blå øjne var venlige og matchede de røde som Gabriello havde. De var det perfekte hold. Begge var modige og åbne. Begge ønskede at hjælpe drengen så meget de kunne.
avatar
Gabriello

Antal indlæg : 59
Reputation : 0
Bosted : Aquener mellem sine to herregårde
Evner/magibøger : Bird of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The love of family ~ Rael

Indlæg by Rael on Tirs 23 okt - 15:44

Et stort smil spredte sig på Rael's læber,og han lod også uden problemer Gabriello løfte ham op på hesten, hvor han så nu sad og fortsat knugede Pookie ind til sig. Det var dejligt at møde andre der ikke havde noget imod Pookie, når der nu var andre der prøvede at tage ham fra Rael - en ting man så absolut ikke skulle prøve på, hvilket hans forældre da også havde kunnet skrive unde rpå hvis de stadig havde været i live.

Han drejede hovedet lidt for at se op på Gabriello, stadig med det store smil på plads. "Rael!" svarede han ham så glad. Hvad hans efternavn var, ja, det var så nærmest en gåde for ham selv- han havde aldrig kendt det, og kunne ikke huske det hvis han havde hørt det når folk havde talt til hans forældre dengang. Hansøjne fulgte lidt ørnen som den blev til en lille unge og skjulte sig, før han så hen på Ludwig da han talte. Smilet var der stadig da han begyndte at plapre derudaf, som et hvilket som helst andet gladt barn ville. "Uh... Jo, jeg er... Ti år gammel," han brugte lige hurtigt fingrene til at tælle med, "... Og Pookie har været med mig i tre år! Vi har været herude i... To år, er det ikke, Pookie?" han så ned på bamsen. *Jo.* svarede Pookie ham stille i hans sind, og Rael's smil blev bredere. "Jo, to år! Han har passet på mig."
avatar
Rael

Antal indlæg : 36
Reputation : 0
Bosted : Skoven omkring Doomsville og Firewood Village.
Evner/magibøger : Pookie

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The love of family ~ Rael

Indlæg by Gabriello on Man 29 okt - 14:29

Ludwig og Gabriello vekslede et blik. Pookie kunne ikke være helt normal. Der var noget som fik dem til at se sig om, efter en anden af deres slags. ”To år. Det er lang tid alene, lille mand.” sagde Gabriello og kørte en hånd gennem drengens hår. Han satte hesten i let trav og havde en arm om drengens talje. ”Hvad er det første som du ville have at spise, når vi kommer hjem til herregården?” En af de yngre i selskabet så på drengen, som sad ved hans onkel. Alle var nysgerrige om denne dreng blev en del af familien. De yngste ville elske at få en ny legekammerat, men først måtte de lære ham at kende. Der var så meget, men Gabriello var opsat på at gøre ham til en del af familien.

Langsomt opstod der snak mellem dem alle igen. Gabriello sad og så på drengen som sad foran ham. Et smil var over hans læber. Denne dreng og hans bamse. De kunne nemt blive accepteret ind, hvis drengen ville, det var helt op til ham.
avatar
Gabriello

Antal indlæg : 59
Reputation : 0
Bosted : Aquener mellem sine to herregårde
Evner/magibøger : Bird of War

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The love of family ~ Rael

Indlæg by Rael on Fre 2 nov - 23:27

Rael så bare smilende ned på Pookie igen, og det var nok kun alt for tydeligt at der foregik mere end hvad der var normalt mellem et barn og hans bamse. At det virkede somom han netop kunne høre Pookie lige så klart som han hørte dem, og det var jo så også sandheden. Så længe han rørte Pookie, kunne de høre hinanden, uden problemer.

"Er det det?" sagde han bare spørgende, men dog med et smil som hånden gled gennem hans hår. Hans alder gjorde at han ikke havde megen tidsfornemmelse trods alt, og al tid sammen med Pookie lod bare til at gå meget hurtigt. "Uuh... Det ved jeg ikke...Men kød er godt," mest af alt fordi han fik det så sjældent, han kunne ikke finde ud af at jage og havde aldrig penge. Han var i virkeligheden godt underernæret, da han kun rigtigt fik spist svampe, bær og rødder - og indimellem brød hvis han formåede at stjæle det fra andre.
avatar
Rael

Antal indlæg : 36
Reputation : 0
Bosted : Skoven omkring Doomsville og Firewood Village.
Evner/magibøger : Pookie

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The love of family ~ Rael

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum