Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

The Bear and the maiden fair - Fortidsemne -Gautham

Go down

The Bear and the maiden fair - Fortidsemne -Gautham

Indlæg by Fenrer on Fre 14 sep - 10:06


Tid: 4 dage efter erobringen af Minotauris, sen eftermiddag-aften.
Sted: En stor festplads i Minotauris.
Vejr: Små friske briser afkøler let i sensommervarmen.
Omgivelser: En masse glade mennesker fra både Minotauris og Sunfury, er klar til at fejre Minotauris ”Befrielse”

Påklædning: https://i.imgur.com/FVEXzQ4.jpg

Emnepartner: @Gautham

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dagen havde været langtrukken og primært præget af politiske overensstemmelser, der skulle stykkes sammen, for at sikre at Sargrosn’erne var klar til at arbejde sammen med Sunfury, frem for imod dem. Dette havde ikke videre været nogen særligt opmuntrende, eller spændende arbejdsopgave, mest af alt fordi Fenrer ikke selv havde meget styr på hvordan dette foregik, så det eneste han skulle var at være tilstede, mens kronens handelsmænd og diplomater, snakkede i stride strømme.

Det var af netop denne grund at Fenrer lyste op, da han fandt ud af at der var blevet arrangeret en fest for at prøve at etablere en fredelig forbindelse mellem Minotauris befolkning og Sunfury. Fenrer var straks smuttet ud af hans rustning og kalvekrøs, da han fik mulighed for det. Fenrer havde ikke videre lyst til at skulle rende rundt med hele livgarden omkring sig ved en sådan lejlighed, hvilket Rayne ellers hårdnakket prøvede at overtale ham til.
”Slap nu af.. ” sagde den kongen som han trak hans festklæder på kroppen ”.. Hvad nu hvis jeg tager dig og Gautham med? Og så kan resten af garden holde øje på afstand?” sagde kongen i et forsøg på at mane Rayne til ro. Rayne gned de dagskorte skægstubbe og nikkede til kongen med en semiutilfreds mine ”Men så skal de også følges med Mester Faust og jeg hele aftenen!”
”Storartet!” sagde kongen som han rakte Rayne et bæger med sød vin ”Så skal du bare også drikke lidt med mig..” Rayne hævede et øjenbryn som han modvilligt tog imod bægeret”.. Dit kedsommelige asen”

Som Rayne fik hevet kronen frem igen og Fenrer rettede frakken lidt af inden han satte stofbæltet om livet, strøg tanken om Gauthams modvilje til sådanne arrangementer, igennem Fenrers hoved. Han satte sig ned og gned sit skæg ved hagen, i omtanke. Hvordan skulle han dog få Gautham med til festen uden at skulle høre på en omgang endevendelig mundhuggeri fra den store mand. Fenrer så over på Rayne og skulle til at spørge ham til råds, da Fenrer lagde mærke til hvordan kaptajnen af hans livgarde, så forsigtigt sippede til den søde vin, og en ide kom til den unge konge; Fenrer skulle da bare drikke Gautham i villigt humør!

Dette ville i normale omstændigheder ikke være nogen videre nem opgave, da manden havde drukket sig så meget igennem tilværelsen, at Fenrer ikke tvivlede særligt meget på at Gautham en dag ville kunne skifte form til en dunk mjød hvis det passede ham. Fenrer havde dog en særlig flaske med noget voldsomt, men krydret mjød, ellers var det en form for vin, som Fenrer havde fået i gave under en af forhandlingerne. Fenrer rejste sig og tog flasken ned fra en hylde, hvorpå han fortsatte mod døren og vinkede Rayne med sig ”Lad os så få hentet Gaut så vi kan komme afsted”

Da Fenrer og Rayne havde forladt Minotauris slot, og var på vej igennem slotshaven, for at komme til bersærkernes lejr, kom en af Shapeshifterne der hørte til Gauthams hird op til Fenrer. Kongen genkendte den unge krigerkvinde, fra hans tid i norden. Kvinden hed Kirla og var bestemt en fryd for øjnene. Fenrer havde dog hørt lidt om hvor meget at hun gik op i sin hårpleje, hvilket han fandt lidt mærkværdigt, da dette virkede irrelevant for en kriger.
Kirla målte omtrent samme højde som Fenrer, om end måske en anelse kortere, hvilket kunne ses da hun trådte op til kongen og gav et kort nik ”Min konge..” sagde hun med en mild stemme ”.. Må jeg låne deres øre om noget personligt?”

Fenrer nikkede og så kort over på Rayne, der tog dette som et signal til at træde nogle meter bort. Fenrer vendte sig derpå om mod Kirla igen og spurgte med et lille smil ”Hvad kan jeg hjælpe dig med Kirla?”
Kvinden smilede en anelse nervøst ”Jo..” sagde hun og rødmede lidt”.. Jeg ville aldrig være kommet til dig med det her.. hvis ikke det var fordi jeg kendte dig tilbage fra Ashenwoods..” sagde hun og legede nervøst med det gyldne hår.
Kirla tog en dyb indånding og så ned på Fenrers fødder og begyndte en fortælling om hvordan hun havde følelser for Gautham. Hun beskrev hvordan hun havde elsket at se ham kæmpe, men alligevel havde været ved at dåne under tvekampen for nogle dage tilbage. Til sidst nåede hun frem til at hun gerne ville vide om Fenrer måske kunne lægge et godt ord ind for hende, som Gauthams ven. Fenrer lagde en hånd på Kirlas skulder, hvilket fik hende til at se op på ham ”Bare rolig.. jeg tror Gautham ville have godt af noget kvindeligt selskab… jeg skal nok se hvad jeg kan gøre”

Fenrer vinkede Rayne over og fortsatte til Bersærkernes lejr, hvor de hurtigt fik fundet frem til Gauthams telt. Allerede som de nærmede sig kunne de høre to stemmers latter komme derindefra. Den ene lød nærmest som en geds brægen, men den anden var uden tvivl Gauthams.
Fenrer åbnede teltåbningen og smilede stort ”Jamen goddag Gaut”

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 504
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The Bear and the maiden fair - Fortidsemne -Gautham

Indlæg by Gautham on Lør 15 sep - 10:44

påklædning.. eller mangel på samme

4 døgn var gået siden kampen om Minotauris havde raset på dette sted, Gautham sad på en stamme som han og nogle af de nærmeste af hans bersærkere havde brugt som bænk foran deres bål i deres lejr, normalt nød han at færdes ude blandt alle bersærkerne, men en gang imellem var det rart nok at kunne trække sig tilbage og være med de højere stående som andre ville kalde dem, Gautham havde dog valgt disse mænd og kvinder grundet deres færdigheder på pladsen, som vægtede langt højere end deres navn

Roligt gned den store mand sine øjne, de var kommet igennem kampen uden de største tab.. bevares, men nogle af hans mand var blevet ramt.. og de var blevet ramt hårdt efter deres konfrontable sammenstød med fjenden, han havde sågar mistet et par gode mænd..

Han rystede på hovedet og fiskede sin mjøddunk op fra jorden, og holdt den op til sit øre, og rystede den
men han måtte nøjes med at smide den hen overskulderen da han opdagede at han havde tømt atter en dunk

Gautham rejste sig fra stammen.. en anelse vaklende.. og trådte hen imod sit telt der lå ikke så langt derfra
"Gautham, har du nu slået dig på honningen igen?" lød en svag latter lidt derfra, Gautham drejede hovedet, og så en af sine mænd, en mand ved navn Gordon, som gerne viste sig i skikkelse af en vædder
Han kiggede hen på sin ven, "man skulle efterhånden mene du kendte mig godt nok til selv at kende svaret på det spørgsmål" svarede han, og lagde en arm om vædderen, "kom.. lad os gå til mit telt, så skal jeg da også byde dig et horn" sagde han, og sammen gik han og Gordon til sit telt

Dunken blev poppet, og mjøden hældt op, og efter et par horn var stemningen efterhånden løsenet et del, og de udvekslede historier og latter

Efter Gautham og Gordon havde siddet en rum tid og drukket tæt, åbnedes teltets åbning på fuld gab, og en velkendt skikkelse udfyldte åbningen.. "Fenrer.. gamle greng.. dreng.." Gautham løftede en halvtom dunk frem imod ham..
Gordon sad nærmest som forstenet, og så ud til at overveje hvordan han skulle reagere på kongens pluslige ankomst
.. "hva.. hvad skylder vi den ære?"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 350
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The Bear and the maiden fair - Fortidsemne -Gautham

Indlæg by Fenrer on Ons 19 sep - 5:41

Fenrer trak i et lille smil og funderede lidt over om Gautham mon snart havde noget mjød tilbage, for efter hans mundering at dømme, var manden sat godt til livs i mjøden. Men så igen, manden her skulle man ikke tage for en letvægter. Gautham havde vist at han var vel i stand til at kunne slås i beruset tilstand, og Fenrer var næsten sikker på at han næsten var bedre i stand til at tage sig sammen, når han havde nogle procenter i blodet.
Fenrer bukkede sig lidt forover og spurgte med en magelig stemme "Æren skylder I en fest.." Fenrer rettede sig op og lagde en hånd ud mod makkerparret "..men det ser ud til at I allerede har gang i en festlighed selv?"

Fenrer trak den anden hånd frem, den med den stærke mjød der var fra øerne her. Den unge konge, eller nok rettere kejser, nu hvor han også herskede over Sargrosn'erne, trådte frem mod Gautham og hans ven, hvor han rakte den store bjørnemand flasken med den stærke mjød "En lille gave som jeg tror du vil have større nydelse af end jeg selv, Gaut"
Fenrer tænkte kort på om Gautham overhovedet ville være i stand til at kunne beskytte Fenrer, hvis han fik mere at drikke, men den unge hersker kom hurtigt fra disse tanker. Gautham havde mere end fortjent en friaften, og desuden havde Fenrer allerede besluttet sig for at Gautham nok var bedst kørende når han havde fået noget indenbords.

Rayne rømmede sig bag Fenrer, der hurtigt vendte hovedet om mod kaptajnen af sin livgarde, efter at have overrakt den stærke mjød til han gamle ven. Sir Rayne lagde kort hovedet let på skrå, og sagde med en seriøst røst, i den rustne stemme "Er det mon ikke bedst at vi blot forlader den royale sikkerhed på livgarden for iaften?" Den midaldrende ridder så skæmsk på Gautham "Vi ville i al fald ikke møde op med tågede hoveder"
Fenrer lagde hurtigt den ene hånd op for at tysse på Rayne, og den anden placerede han foran Gautham, for at frabede yderligere handling.
"Jeg vil gerne have Mester Faust med mig denne aften.." sagde den unge kejser, med en alvorlig mine og tone, som han så fra Kaptajnen af hans livgarde, til høvedsmanden af hans bersærkere ".. Så vi går alle mod solfesten der afholdes på bypladsen.." Fenrer så derpå over på Gordon med en mindre alvorlig mine, men derimod en ganske venligsindet og rolig mine "..også dig"

Da Fenrer og følget endelig fik bevæget sig afsted mod festen, kunne Fenrer ikke undgå at le lidt over den underlige gangart som hans gamle ven bevægede sig afsted med. Hvis ikke man vidste bedre skulle man tro at Gautham ligefrem dansede.
Tankerne om dans fik Fenrer til at tænke på Kirla, den formskifter der havde betroet sig til Fenrer, om sine følelser for Gautham. Fenrer kunne ikke lade være med at tænke på om han overhovedet burde blande sig, men så vidt Fenrer huskede havde Gautham ikke haft en kvinde at kalde sin egen, i al den tid de to havde kendt hinanden. Var det så ikke på tide at han fik lidt kærligt selskab?

Efter en kort gåtur, ankom den lille gruppe til festen. Fenrers ansigt lystne op som et spædbarns, ved synet af de mange lanterner og lyst, de kastede en nærmest strålende glans over den glade flok der så ud til at more sig, på trods af at øen netop havde været blevet invaderet. Nu havde størstedelen af befolkningen heller ikke ,mærket noget til kampen, der havde afgjort Minotauris skæbne, og mange frigjorte slaver kunne se frem til et øjensynligt bedre liv, samtidig med at den ganske befolkning såmænd også kunne se frem til større sikkerhed end de havde været vant til. Så i den sidste ende kunne Fenrer nu sagtens følge dem i at de alligevel deltog i festen.

Der gik ikke længe før end Fenrer ivrigt begyndte at gå frem og tilbage mellem boderne, og nød at han ikke behøvede større ledsagelse end den han nu havde, da de fleste fra øen ikke engang vidste hvordan kongen af Sunfury så ud. Men Fenrer holdte nu også et vågent øje åbent for at se om han kunne spotte Kirla.
Fenrer vendte sig om mod Gautham mod Gautham, efter at have kigget en bod igennem, der solgte et virvar af amuletter og andre pyntegenstande "Kunne det ikke tænkes at du måske skulle prøve at sælge noget af din bryg engang min ven?" spurgte den unge kejser, efter at have fanget duften af honning i det ene næsebor "Jeg tror at du kunne tjene en formue med dine opskrifter, og så ville du også have noget at falde tilbage på, hvis det engang skulle kede dig at værge om din konge og ven?"

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 504
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The Bear and the maiden fair - Fortidsemne -Gautham

Indlæg by Gautham on Ons 19 sep - 18:46

Gordon lænede sig let op af Gauthams skulder, som kongen snakkede, men han så mest af alt ud som om han var ved at tabe næse og mund ved dennes blotte tilstedeværelse
Gautham havde gjort store øjne som Fenrer havde snakket om en fest, "æhm.. fest?!" han skulle lige have beskeden kørt igennem hovedet, han kiggede kort fra Fenrer til Gordon og tilbage til Fenere.. "vi kunne da sagtens tage med.. ikke at vi fester.. vi.. vi nyder bare en lille en.. eller fire store" sagde han med et halvt grin

Han rettede sig op og gik imod Fenrer i det han rakte en flaske frem, og den arme Gordon var nåede kun lige med nød og næppe at genfinde balancen selv inden han røg i gulvet, "næh.. hvad er dog det vi har her?" spurgte han efter at have grebet flasken fra Fenres hænder, uden at fjerne blikket fra den, Gautham vendte og drejede flasken, og det varede ikke længe inden han fandt toppen af flasken og fik pillet proppen af, og duftet til dens indhold
Han standsede dog da han hørte Raynes mumlen udenfor teltet, han lagde arm og flasken ned langs siden, og hævede stemmen en anelse, "hvad er det han siger den gamle stodder? jeg skal komme ud og.." han tav dog igen da Fenrer løftede en hånd imod Gautham for at vise han ikke gad høre mere om det.. "Fen.. kald mig Gaut i stedet for det der mester Faust.. du ved godt jeg ikke er glad for idéen om det" sagde han og løftede atter flasken

Da Fenrer henvendte sig til Gordon om at han også var velkommen til at gøre dem følge til solfesten undslap en nervøs brægen ham, en brægen som han havde holdt inde siden kongen havde gjort sin tilstedeværelse i det ydmyge telt
"Drop nu der det Gordon, find du hellere vores horn i stedet" sagde han og nikkede ind i teltet, "manden er din konge.. ikke din gud" han så hen på Fenrer, "det må du undskylde.. han er bare.. noget overvældet over din tilstedeværelse her" han tog imod hornet Gordon rakte ham, han hældte en god slat deri, og smagte på den nydelige gestus Fenrer var kommet med til dem inden han også skænkede Gordon en smugle.. "undskyld.. hvor er mine manere.. Fen.. Rayne, vil i også have?" spurgte han og rakte flasken frem imod dem

Gautham og Gordon forlod teltet og gik imod solfesten sammen med Fenrer og Ryane, det varede dog ikke længe inden nogle andre Bersærkere så Gordon, og spurgte om han ville følges med dem, Gordon kiggede på Gautham.. nærmest nervøst.. Gautham nikkede til at Gordon var mere end velkommen til at følges med de andre, han vidste hvor nærvøs Gordon var i nærheden af kongen
Så Gordon takkede af, og fulgtes med de andre Bersærkere

Gautham kiggede let i boderne som de gik rundt på pladsen, og han kunne ikke lade være med at komme med et svagt grin da Fenrer spurgte ind til om at sælge sin hjemmebryg.. "jeg tror ikke jeg ville være god til det.." sagde han, "..og hvad skulle jeg dog bruge Velvne på? når jeg har hvad jeg kunne ønske mig i forvejen?"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 350
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The Bear and the maiden fair - Fortidsemne -Gautham

Indlæg by Fenrer on Fre 21 sep - 2:50

Fenrer så sig tilbage mod Gautham og lagde straks mærke til at den anden bersærker havde forladt dem, hvilket Fenrer slet ikke havde haft lagt mærke til i mylderet af væsener der deltog i festen. Hvor man geden var blevet af? Ikke at det helt rørte Fenrer, for det var trods alt Gautham han ville have med til festen, men ham og Rayne var måske ikke de bedste at lade alene sammen.
Pludselig kom den unge kejser så i tanke om hvad han var blevet spurgt om af hans høvedsmand. Fenrer trak let på den ene skulder, og gled over i et skævt smil ”Jeg ved det ikke Gautham, men en dag skal du måske have lidt mere end hvad ønsker du kunne ønske dig lige nu ..” Fenrer gik frem imellem Gautham og Rayne ”.. og så kunne det måske være rart at kunne tjene lidt på siden, ikke?”

Fenrer klappede sin gamle ven på skulderen og gik lidt længere ind i mylderet, alt som han viftede Gautham og Rayne med sig ”Kom kom..” sagde herskeren med en lettere barnlig iver i sin stemme ”.. lad os se hvad der ellers er”
På festpladsen var der da også mere end rigeligt at tage sig til, der var både boder og musikanter, gøglere og spåkoner, iblandt alt den underholdning som der var blevet sørget for. Men det som fangede Fenrers interesse mest, var en forsamling af flammedansere, der var sat op på en scene i midten af pladsen. Fenrer følte sig nærmest draget til det smukke syn, af flammer der hvirvlede rundt i luften, på aflange stænger som førtes hurtigt og elegant rundt af de veltrænede artister. Udover dette, var lugten af honning fra før blevet en anelse stærkere, men Fenrer kunne ikke helt fastlægge hvor denne duft kom fra.

Fenrer fik hurtigt fundet sig et sted hvor han kunne stå og holde øje med showet, om end at de kunne have stået tættere på scenen. Folk havde alligevel let ved at finde ud af at det var en god ide at rykke sig lidt for den fornemt udseende mand, med de to store mænd ved hans sider. Rent apropos de to store mænd, så vendte Fenrer sig hurtigt mod Gautham med et lille smil ”Hvor blev ham Gordon for resten af?”
Da Gautham fik svare t ham, gled Fenrers tanker atter over på at Gautham også havde andet selskab at se frem til. Kirla ville nemlig mødes med dem her ved festen, og mon ikke det kunne tænkes at netop dette sted var mest oplagt at mødes på pladsen? Her var både lys og så havde det den oplagte fordel at flammedansernes scene lå så centralt på pladsen.

Fenrer skulle dog ikke lede længe, for han fik snarligt øje på Kira i lyset fra flammerne. Hun stod ikke langt fra dem, og havde endda ikke så mange mennesker omkring sig at det gjorde det svært at komme tæt på hende.

Fenrer vendte sit hoved mod Sir Rayne og Gautham, med et lille smil ”Skal vi ikke se om vi kan komme lidt tættere på?” spurgte han uden at vente på et svar.
De fik hurtigt bukseret sig igennem mængden af folk der stod og så på flammedansen. Fenrer gik på en lettere afslappet og nonchalant måde over til Kirla, der vist havde opdaget ham, da hun nikkede med et smil til ham, inden hun så fortryllet på Gautham.
Fenrer kunne ikke lade være med at smile for sig selv, over situationen. Forhåbentlig ville Kirla og Gautham kunne finde ud af det sammen, men det undrede nu Fenrer lidt at Kirla ikke havde taget aktion noget før. Hun var trods alt en bersærker, så det var da ikke mod hun ville mangle om end noget.

Den unge kejser så sig om mod Gautham, og håbede på at fange hans opmærksomhed, hvorpå han gjorde nogle stilfærdige hovedkast mod Kirla, der endnu stirrede på Gautham. Som han gjorde dette, gik det dog op for Fenrer at det var Kirla der duftede sådan af honning. Mon det var noget hun havde i håret?

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 504
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The Bear and the maiden fair - Fortidsemne -Gautham

Indlæg by Gautham on Fre 21 sep - 20:39

Gautham rystede svagt på hovedet over Fenrers fastholdenhed om at han burde prøve at sælge af sin hjemmebryg "tjene lidt på siden..? sagde han og så kort undrene på sin ven, og forsøgte at skjule det for den ældre herre der gik på Fenrers anden side, "nok siger man at du er en vis konge, og i al almindelighed er en vis mand.. men jeg må indrømme.. nogle gange forstår jeg ikke hvad du snakker om" Gautham løftede den flaske mjød han kort forinden havde fået af Fenrer, han drog den imod sine læber og tog en god tår af den
Han forstod ikke hvor hans ven ville hen med idéen om at han skulle til at sælge mjød, han levede i og for sig meget primitivt, fra hånd til mund.. et tjene Velv på sin mjød ville bare fylde.. det ville være noget han bare skulle gemme væk, eller alligevel sende videre.. ja det havde han da i alt fald prøvet før

Han kunne ikke lade være med at komme med et grin da han hørte hvordan Fenrers stemme nærmest knækkede af begejstring, han tog endnu en tår af flasken.. indtil han løftede det ene øjenbryn, Fenrer kunne ikke være så glad på grund af en solfe..
Han blev brudt midt i sin tanke da en yderst velkendt duft ramte hans næsebord.. HONNING?!
Han fulgte sin ven med lidt hurtigere skridt, duften var yderst gennemtrængende og intens
Han stoppede op sammen med Rayne og Fenrer på den store festplads
Men da et stort lysglimt i ild blussede op fra senen kunne han ikke undgå instinktivt at rykke sig en anelse, han havde været så opmærksom på at prøve at finde ud af hvor denne honning duft kom fra.. kom denne fra en af boderne, så måtte han helt 100 ud og finde de stader bierne kom fra, han begyndte nu at beskue det flotte sene show.. dog fra en noglelunde behørig afstand
"Gordo..?! nåår ja, Gordon listede afsted med Bjarke og Drill, og nogle af de andre drenge.. som sagt.. han var lidt.. lidt nervøs så om sige i dit nærvær"

Han kiggede efter Fenrer som han begyndte at gå tættere til.. TÆTTERE?! "Fen.. kan vi ikke liige holde lidt afstand til de pluslige flammer og ild?.. oog han er allerede gået videre" sagde han og tog sig til hovedet og fulgte efter Fenrer og Ryane.. dog uden at fjerne blikket fra senen
Pluslig.. med et var den der igen.. den gennemtrængende duft af honning, den havde ellers kort været forsvundet for sin næse, men den var nu kommet igen, og mere duftede mere igennem end før, de måtte være tættere på kildens udspring
Han så sig omking, og fik øje på Kirla.. en ung kvinde fra hans hird.. en brav kriger
Han sendte hende et smil, og rakte en arm frem til hilsen
Men der var noget anderledes over hende.. hun havde rigtig nok meget sig ud, eller hun havde andre glæder på end hvad han normalt så hende i.. klart nok, nu var de trods alt til en markeds fest, og skulle hverken drage i krig eller ud at træne
"Kirla.. dejligt at se dig ude og more dig"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 350
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The Bear and the maiden fair - Fortidsemne -Gautham

Indlæg by Fenrer on Tirs 15 jan - 11:41

Fenrer lod et blik glide over  på Kirla og Gautham, der begge så lige malplacerede ud her på festpladsen. Ikke fordi de så lyssky ud, eller stak ud på en u-manerlig måde, men fordi at det ikke tog over et minut efter at man var begyndt at tale med dem, før end man indså at ingen af dem brød sig for meget andet end bersærker livet.
Fenrer kunne ikke lade være med at grine og trække lidt på smilebåndet, ved synet af det akavede par. Fenrer ønskede nu det bedste for Gautham, og selvom han ikke kendte Kirla særligt godt, så ønskede han da også hende det bedste. Fenrer hamrede dog en albue bagud, ind i brystpladen på Rayne, der åbenbart fandt situationen endnu mere lattervækkende end Fenrer selv havde gjort det. "Så tig da stille.." sagde han lavmælt og skarpt til kaptajnen, og kiggede derpå tilbage på de to bersærkere ".. Det kunne jo være de faktisk ville kunne finde sammen"

Kirla rykkede sig tættere på Gautham, lettere besværet efter hendes mening, selvom andre nok ville have bedømt at hun gjorde sig et fint stykke arbejde, når hun nu ellers arbejdede med en økse til dagligdag "Aften Gautham.." sagde den lyse stemme, som Kirla nulrede en af hendes hårspidser i en barnagtig iver "..S-skøn aften, ikke?"
Hun var ikke vant til at skulle tale til Gautham, eller nogen anden, på en så rolig måde, og det nye område gjorde hende en anelse nervøs. Hun bakkede et skridt op til Gautham, på en så anonym måde som muligt. Hun havde havde dyppet håret med honning og lavendel, i håb om at få fanget Gauthams opmærksomhed, og selvom han tilsyneladende havde fanget snerten af et eller andet, havde han ikke kommenteret på dette endnu.
Hun overvejede at lokke Gautham med ud at danse, da forsamlingens fokus blev skiftet over på et lille orkester der begyndte at spille en livlig og taktfuld musik. Men jo mere hun tænkte over det, jo mere virkede det som en dum ide, specielt når man tænkte på at ingen af deres kampteknikker holdte dem særligt let på tå. Desuden kunne hun ikke danse.
Hun øjnede dog en anden mulighed, da hun så nogle af de små telte, fyldt med puder og andet, som folk ellers kunne benytte sig af. Hun vendte sig mod Gautham med et smil og begyndte at trække nænsomt i ham "Gautham.." sagde hun og gjorde et lille hovedkast mod teltene "..kunne du ikke lige komme med mig to minutter? Der er noget jeg lige vil spørge dig om"

Fra sin plads, lidt nærmere scenen, smilede kejseren af Sunfury. Han syntes der var noget enormt sødt og uskyldigt over de to blods-omstridte krigere, der normal væltede sig i kropdele, sved og indvolde, der åbenbart ikke kunne finde ud af flirte lidt i ro og mag.
Han så over på Rayne, der så ud til at stå og nynne, mens han holdt et vågent øje med Gautham og Kirla. Fenrer måtte ærligt indrømme at han ikke havde hørt melodien som Rayne nynnede sig frem med, før.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 504
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The Bear and the maiden fair - Fortidsemne -Gautham

Indlæg by Gautham on Tirs 15 jan - 20:20

Gautham trak sig selv lidt i skægget, "vel.. øhm.." han kiggede lidt rundt, dog kunne han ikke finde hvad han søgte.. ved alle guder! hvor var Fenrer og Rayne blevet af nu? de havde da begge været ved hans side lige før?
Han rettede atter sit blik imod Kirla, rømmede sig og rettede sig op
Tankerne fløj.. eller nok nærmere efterhånden flød igennem hovedet på ham
Han drog det sidste drag af den flaske mjød Fenere havde haft med til ham, og sluttede derpå flasken, "selvfølgelig min ven.. jeg har altid tid til en snak, det ved du da" sagde han med et varmt smil, han bemærkede knapt Kirla der tog hans arm, og førte ham imod et af teltene, men han mærkede hvordan duften af honning var forstærket..
Gautham stillede den tomme flaske på en af de tønder der også blev brugt som et bord til de stående festene

Kirla åbnede i en rolig bevægelse indgangen til teltet, der var en anderledes, rolig atmosfære herinde i forhold til festpladsen udenfor, hun trak en flaske op af en mindre taske hun havde haft over skulderen
Roligt lod Gautham sig skubbe ned i en bunke af puder, "der er noget forandet ved dig Kirla" sagde han lettere bedugget efter Fenrers mjød, "det er ikke blot at du er i andre klæder end når jeg normalt ser jer, men også i din aura"
Hun tyssede på ham og trak flasken op, hun skænkede to glas, et lille til sig selv, og et noget større til Gautham, hun gav Gautham det store glas imens hun elegant og lettere udfordrene satte sig på hans skød, hun trak lidt op i kjolen så man kunne se hendes lår
Duften af honning blev mere og mere intens som hun sad der, og en følelse han i lange tider ikke havde mærket meget til begyndte at blusse op i ham

-------------------- Hopper lige i tid --------------------

Gautham missede let med øjnene og rettede sig halv op, "uhh av.." han tog sig til hovedet og lænede sig langsomt ned igen, en svag smasken kom fra ham.. han havde en sjov smag i munden
Da han prøvede atter en gang at rette sig op, og med mere held gled et tæppe der havde dækket ham ned og afsløret han sad i bar overkrop, endnu smaskene krassede han sig let på brystkassen, først da han løftede i tæppet fik han et chok.. han dækkede sig hurtigt til igen.. hans benklæder manglede??!
Hans overraskelse blev kun større da en arm lagde sig over hans overkrop, han sprang op fra lejet hvor han så Krila endnu lå og blunde
Han prøvede at huske hvad der var sket.. men der hele var så sløret for ham.. det sidste han huskede var den ellers så velsmagende mjød som Fenrer havde givet ham
Musikken og festen var stadig i gang udenfor teltet.. hvor længe havde han.. været væk?
Hans blik flakkede rundt i teltet til han fandt sine klæder, hurtigt fik han trukket sine benklæder på og imens han halvt væltede ud af teltets åbning fik kan krænget kjortlen ned over hovedet.. "FEN..!?" brølede han da han atter var blevet anstændig at se på, hans blik gled over menneske mængden, men pluslig begyndte forsamlingen at brumme en lystig melodi
"Ved alle guder.. når jeg først får fingrene i dig.."

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 350
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The Bear and the maiden fair - Fortidsemne -Gautham

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum