Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Go down

Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Indlæg by Natalie on Søn 14 okt - 23:12

Tid: Dagen efter selve kidnapningen - formiddag.
Sted: Doomsville – Terrorville Disctrict.
Vejr: Stadigvæk forholdsvis lunt i vejret, men med en smule vind.
Omgivelser: Beskrives.
Tøj: [You must be registered and logged in to see this link.] + Røde ballarinasko af rundskind + Fransk fletning.

Endnu en vidunderlig sensommerdag var husets beboer stået op til. I det smukke morgenvejr med næsten skyfri himmel, samt en mild brise til at afveje solens allerede lune stråler, havde husets overhovede, Natalie, nydt sin morgenmad. Efter måltidet havde hun nydt en kop te i haven, hvor hun havde påskønnet synet af hendes elskede kerebros i færd med at en forskræmt hare rundt, som hun havde sat løs for underholdnings skyld. Da en knasende lyd indikerede, at det var lykkedes et af hovederne at knuse kroppen på haren, satte hun koppen fra sig på bordet og forlod derefter terrassen. Natalie fortsatte ned langs stien der snirklede sig igennem haven med retning imod grotten som tårnede sig bagerst, hvor hun først standsede, da hun nåede jernlågen som blokerede indgangen. Fra en lille skjult lomme fandt hun en nøgle frem, som hun brugte til at låse sig indenfor. Ved lyden af lågen der blev åbnet og skubbet til siden, rejste hovederne på den enorme hund bag hende, hvorefter de slap taget om resterne af haren og forsøgte at følge den lille skikkelse. Natalie genkendte dog lyden af poteskridt, og vendte sig straks om med et bestemt blik.

"No, Tempus. Today will be different. I need you to stay..."

Alle tre hovede fnøs frustreret, men tillod alligevel ikke at trodse dæmonens ord. Derfor blev den enorme hundeskikkelse siddende foran porten som hun lukkede igen, og ville derved fungere som alarm, hvis andre nærmede sig. Natalie greb en af faklerne placeret ved hulens port, og begav sig derefter dybere ned.

Efter et par minutter i komplet stilhed set bort fra lyden af hendes egne skridt, fandt hun omsider døren, som hun søgte. Frem af mørket dukkede der pludselig et enormt naturskabt hulrum op, som tydeligvis udgjorde Tempus 'base'. Forskellige knoglerester, samt lidt blødt underlag var spredt tilfældigt rundt, sammen med andre af hundens ejendele, hvilket også fungerede som udmærket skjul for døren bagerst i rummet. Døren  var af tykt og panseret metal med en lille lem øverst, som gjorde det muligt at kigge indenfor. Lemmen var allerede halvt åben, og fungerede derved som den eneste lyskilde inde i rummet som døren gemte på. I nøglebundet, hvilket hun endnu ikke havde sluppet, fandt Natalie en ny nøgle, som hun satte i døren. Da hun trådte indenfor var hun omhyggelig med at lukke den bag sig og låse igen, hvorefter hun lagde nøglen tilbage i sin lomme. Faklen holdt hun stadigvæk, som hun bevægede sig ind i det mørke rum. Da hun fandt stregerne hendes øjne søgte, standsede hun, og placerede så faklen i holderen der stod klar, hvilket gav et bedre lys i rummet. Lys nok til at se, hvad der sad bundet foran hende midt inde i pentagrammet som var malet på gulvet. Lori.

Dæmonen havde ikke ligefrem været lykkelig over synet af hende i hans dør. Hun var dukket op i selskab med Thrax, som havde startet med at sende en knytnæve i ansigtet på Lori få sekunder efter at døren blev åbnet. Desværre, udover at spilde lidt blod, så havde det ikke forvoldt helt nok skade til at slå Lori ud. Men hun vidste, at det ikke ville varer længe. Og ganske rigtig efter en kort men voldsom kamp, blev Lori fanget og holdt fast inden hun stak nålen i halsen på ham, hvorefter de søvndyssende urter hurtigt var virket. Efter brevet var blevet placeret i Lori's soveværelse på sengen, det eneste sted som ikke syntes ramt af kampen, var de forsvundet i nattens mulm og mørke igennem skyggerne med Lori gemt i hestevognen. Nu stod de her. Eller... Hun stod rank, med et blik der glødede af iver, imens Lori forhåbentlig var ved at komme sig selv, hvis han ikke allerede var det kort tid før hendes ankomst. Sovemidlernes virkning kunne trods variere en smule. Lori var bundet på hænder, fødder og ved livet med tunge lænker af stål dyppet i vievand til en stol, som stod placeret midt i pentagrammet hun havde malet tidligere med blod fra et par døde dyr. Hun stod selv præcis lige uden for kanten, tæt nok på til at opleve Lori's grimasser og udtryk fuldt ud, men ikke nok til, at hun selv ville opleve den svækkende effekt.

"Awake now, Lori. It's time to play a bit."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Natalie
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 53
Reputation : 2
Bosted : Terrorville District – Et mægtig palæ.
Evner/magibøger : Nightmare Fuel & Demonic Transformation.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Indlæg by Lori on Lør 1 dec - 8:59

Det havde bestemt været et orkeret udtryk der havde været at finde hos Lori da han åbnede døren, og så Natalie uden for hans død. Han vidste udemærket godt hvem hun var, Sean havde fortalt om hende, og han havde endda fortalt at Lori skulle holde sig fra hende! Hun kunne være yderst farlig! 
Og det var da heller ikke en venlig visit dette her. For Lori havde dårligt åbnet døren døren, hvis han mærkede en knytnæve i ansigtet. 
Han havde selvfølgelig kæmpet imod da han blev overfaldet! Desværre havde den træning Sean havde sørget for, ikke nået at hjælpe nok til at han kunne klare denne gut her! Og da slet ikke da han mærkede et stik i nakken, og før han vidste af det, blev alt sort!


Hans øjne glippede, og et svagt ekko der kalde hans navn kunne høres, dog blev stemmen tydligere og tydligere! Indtil han kunne høre at den var lige foran ham. Han åbnede øjnene, og så sig fortumlet om. Der var noget der strammede om hans hænder og fødder, og han sad på noget hårdt. Han slog øjnene op, da det gik op for ham at han var spændt fast. Han så op, og lade mærke til Natalies lille skikkelse. Han begynde at vride sig for at komme fri. Indtil han lagde mærke til tegnene på gulvet! En dæmon cirkel! Virkelig?! Han vende blikket mod den lille pige. 
“hvad vil du mig?” Vrissede han irriteret. Egentlig var det et overflødigt spørgsmål, han kende allerede svaret! Det her havde noget med Sean at gøre! Det kunne kun være det! Hvorfor skulle, Natalie ellers gå efter en dæmon som Lori? Han havde ingen magt, inden indflydelse overhoved!.

//sorry for længden

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 843
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Indlæg by Natalie on Fre 7 dec - 23:21

Et lille men skadefro smil voksede sig langsomt frem, imens Natalie roligt betragtede dæmonen foran sig ruske frustreret i lænkerne. Frustrationen lod dog til at dø ud temmelig hurtigt, da det pludselig virkede til, at Lori var blevet opmærksom på sine omgivelser. Da blikket blev flyttet fra blodet på gulvet til der hvor, at Natalie stod placeret, mødte hun blikket stadigvæk med et smil klistret på læberne. Spørgsmålet kom ikke bag på hende, og hun valgte for nu at ignorere hans irriterede toneleje. Manden var jo trods alt lige vågnet.

”It’s simple really. I want to play a game with you, Lori.”

Med de ord gav hun ikke dæmonen mulighed for at spørger yderligere. I stedet begyndte hun med små skridt at bevæge sig langsomt langs den yderste kant på pentagrammet samtidig med, at hun fortsatte sin forklaring.

”The game consists of at least two players: There’s me, who will be in charge of maintaining the rules and making the riddles… and then there’s you, who will answer such riddles and follow the rules while doing so. The rules are as following…”

Efterhånden som Natalie talte, forsvandt hun ganske langsomt mere og mere ud af Lori’s synsfelt indtil, at hun til sluttede af med at standse bag ryggen på stolen. Der trak hun sig ganske få skridt tilbage i mørket, og lod hænderne glide velkendt over bordet, som hun vidste ventede der. Hendes små fingre greb om et køligt skaft, som trak med sig, som hun begyndte turen tilbage igen.

”… I will ask one question at a time. The question will be short and precise, and the response should follow quickly…”

Natalie stoppede endeligt sin gang. Som da hun startede var fronten vendt imod Lori, hvor det eneste forskel bestod i, at den lille barneskikkelse nu stod med noget der lignede en stor køkkenkniv. Det velholdte blad stod skarpt i det sparsomme lys, imens de mørkeblå øjne rettet imod den voksne dæmon virkede næsten sorte, som hun ufortrødent afsluttede sin forklaring.

“… Should you fail to respond, punishment will follow. Should you react to slowly for my liking, punishment will follow. Should you feel temped to use foul language or show any signs of bad behavior, punishment will follow… All in all the game has proven itself quite fun to play for those, who choose to play by the rules.”

Tydeligt tilfreds med sin egen forklaring, lagde Natalie hovedet en kende på skrå som, hvis hun studerede ham, og viftede da let med kniven.

”So, Lori, are you ready to play?”

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Natalie
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 53
Reputation : 2
Bosted : Terrorville District – Et mægtig palæ.
Evner/magibøger : Nightmare Fuel & Demonic Transformation.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Indlæg by Lori on Lør 8 dec - 18:56

Det var et køligt blik, Lori havde at tilbyde Natalie! Han var ikke intrasseret i at høre om hendes små lege og gåder! Og han var allerede godt træt af hende.
“jeg er ikke intrasseret i at lege med dig Natalie!.. Jeg vil bare gerne have svar på hvorfor jeg er her!” Knurrede han af hende. Han prøvede en enkelt gang mere om han skulle være heldig at han kunne bryde kæderne. Så ville han i det mindste være ud af dem, så var det bare cirklen han manglede. 

Han fulgte hende med øjenene, men gad ikke engang dreje hovedet efter hende. Han sukkede vrissent over disse.. spil regler. Regnede hun virkelig med at han villle lege med på denne åndsvage leg? 
Da hun atter kom om foran hende og han så kniven, løftede han et øjenbryn. Som hun havde talt færdigt om regler og alt muligt andet plader, fnøs han lidt. “og var det meningen jeg skulle blive bange for den der kniv?… hvad vil du gøre, blinde mig med den?!.. Jeg ved lige så godt som du, at ikke engang DU kan overkomme et dæmon pentagram!.. Hvis du først passere den, så er du fanget i den med mig!.. Så hvad skal legetøjet til for?…. lille pige!” Det var uden tvivl hån der var at finde i hans stemme! Han havde overlevet værre ting en Natalie! 
Og hvis den lille unge troede at hun kunne hylde Lori ud af den bare fordi hun viftede med en kniv, så kunne hun godt tro om.

Lori satte sig mere “til rette” og så på hende. “hvad med at spare os begge for dette latterlige indslag, og i stedet bare fortæl mig hvad du er ude på?… jeg kan selvfølgelig regne ud at det har noget at gøre med Sean! Vigtigere er jeg heller ikke… men hvad?!” Spurgte han blot. 
Han havde ikke tænkt til at give Natalie den tilfredsstillende at være bange, eller nervøs over det her!

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 843
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum