Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Go down

Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Indlæg by Natalie on Søn 14 okt - 23:12

Tid: Dagen efter selve kidnapningen - formiddag.
Sted: Doomsville – Terrorville Disctrict.
Vejr: Stadigvæk forholdsvis lunt i vejret, men med en smule vind.
Omgivelser: Beskrives.
Tøj: [You must be registered and logged in to see this link.] + Røde ballarinasko af rundskind + Fransk fletning.

Endnu en vidunderlig sensommerdag var husets beboer stået op til. I det smukke morgenvejr med næsten skyfri himmel, samt en mild brise til at afveje solens allerede lune stråler, havde husets overhovede, Natalie, nydt sin morgenmad. Efter måltidet havde hun nydt en kop te i haven, hvor hun havde påskønnet synet af hendes elskede kerebros i færd med at en forskræmt hare rundt, som hun havde sat løs for underholdnings skyld. Da en knasende lyd indikerede, at det var lykkedes et af hovederne at knuse kroppen på haren, satte hun koppen fra sig på bordet og forlod derefter terrassen. Natalie fortsatte ned langs stien der snirklede sig igennem haven med retning imod grotten som tårnede sig bagerst, hvor hun først standsede, da hun nåede jernlågen som blokerede indgangen. Fra en lille skjult lomme fandt hun en nøgle frem, som hun brugte til at låse sig indenfor. Ved lyden af lågen der blev åbnet og skubbet til siden, rejste hovederne på den enorme hund bag hende, hvorefter de slap taget om resterne af haren og forsøgte at følge den lille skikkelse. Natalie genkendte dog lyden af poteskridt, og vendte sig straks om med et bestemt blik.

"No, Tempus. Today will be different. I need you to stay..."

Alle tre hovede fnøs frustreret, men tillod alligevel ikke at trodse dæmonens ord. Derfor blev den enorme hundeskikkelse siddende foran porten som hun lukkede igen, og ville derved fungere som alarm, hvis andre nærmede sig. Natalie greb en af faklerne placeret ved hulens port, og begav sig derefter dybere ned.

Efter et par minutter i komplet stilhed set bort fra lyden af hendes egne skridt, fandt hun omsider døren, som hun søgte. Frem af mørket dukkede der pludselig et enormt naturskabt hulrum op, som tydeligvis udgjorde Tempus 'base'. Forskellige knoglerester, samt lidt blødt underlag var spredt tilfældigt rundt, sammen med andre af hundens ejendele, hvilket også fungerede som udmærket skjul for døren bagerst i rummet. Døren  var af tykt og panseret metal med en lille lem øverst, som gjorde det muligt at kigge indenfor. Lemmen var allerede halvt åben, og fungerede derved som den eneste lyskilde inde i rummet som døren gemte på. I nøglebundet, hvilket hun endnu ikke havde sluppet, fandt Natalie en ny nøgle, som hun satte i døren. Da hun trådte indenfor var hun omhyggelig med at lukke den bag sig og låse igen, hvorefter hun lagde nøglen tilbage i sin lomme. Faklen holdt hun stadigvæk, som hun bevægede sig ind i det mørke rum. Da hun fandt stregerne hendes øjne søgte, standsede hun, og placerede så faklen i holderen der stod klar, hvilket gav et bedre lys i rummet. Lys nok til at se, hvad der sad bundet foran hende midt inde i pentagrammet som var malet på gulvet. Lori.

Dæmonen havde ikke ligefrem været lykkelig over synet af hende i hans dør. Hun var dukket op i selskab med Thrax, som havde startet med at sende en knytnæve i ansigtet på Lori få sekunder efter at døren blev åbnet. Desværre, udover at spilde lidt blod, så havde det ikke forvoldt helt nok skade til at slå Lori ud. Men hun vidste, at det ikke ville varer længe. Og ganske rigtig efter en kort men voldsom kamp, blev Lori fanget og holdt fast inden hun stak nålen i halsen på ham, hvorefter de søvndyssende urter hurtigt var virket. Efter brevet var blevet placeret i Lori's soveværelse på sengen, det eneste sted som ikke syntes ramt af kampen, var de forsvundet i nattens mulm og mørke igennem skyggerne med Lori gemt i hestevognen. Nu stod de her. Eller... Hun stod rank, med et blik der glødede af iver, imens Lori forhåbentlig var ved at komme sig selv, hvis han ikke allerede var det kort tid før hendes ankomst. Sovemidlernes virkning kunne trods variere en smule. Lori var bundet på hænder, fødder og ved livet med tunge lænker af stål dyppet i vievand til en stol, som stod placeret midt i pentagrammet hun havde malet tidligere med blod fra et par døde dyr. Hun stod selv præcis lige uden for kanten, tæt nok på til at opleve Lori's grimasser og udtryk fuldt ud, men ikke nok til, at hun selv ville opleve den svækkende effekt.

"Awake now, Lori. It's time to play a bit."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Natalie
Natalie
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 56
Reputation : 3
Bosted : Terrorville District – Et mægtig palæ.
Evner/magibøger : Nightmare Fuel & Demonic Transformation.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Indlæg by Lori on Lør 1 dec - 8:59

Det havde bestemt været et orkeret udtryk der havde været at finde hos Lori da han åbnede døren, og så Natalie uden for hans død. Han vidste udemærket godt hvem hun var, Sean havde fortalt om hende, og han havde endda fortalt at Lori skulle holde sig fra hende! Hun kunne være yderst farlig! 
Og det var da heller ikke en venlig visit dette her. For Lori havde dårligt åbnet døren døren, hvis han mærkede en knytnæve i ansigtet. 
Han havde selvfølgelig kæmpet imod da han blev overfaldet! Desværre havde den træning Sean havde sørget for, ikke nået at hjælpe nok til at han kunne klare denne gut her! Og da slet ikke da han mærkede et stik i nakken, og før han vidste af det, blev alt sort!


Hans øjne glippede, og et svagt ekko der kalde hans navn kunne høres, dog blev stemmen tydligere og tydligere! Indtil han kunne høre at den var lige foran ham. Han åbnede øjnene, og så sig fortumlet om. Der var noget der strammede om hans hænder og fødder, og han sad på noget hårdt. Han slog øjnene op, da det gik op for ham at han var spændt fast. Han så op, og lade mærke til Natalies lille skikkelse. Han begynde at vride sig for at komme fri. Indtil han lagde mærke til tegnene på gulvet! En dæmon cirkel! Virkelig?! Han vende blikket mod den lille pige. 
“hvad vil du mig?” Vrissede han irriteret. Egentlig var det et overflødigt spørgsmål, han kende allerede svaret! Det her havde noget med Sean at gøre! Det kunne kun være det! Hvorfor skulle, Natalie ellers gå efter en dæmon som Lori? Han havde ingen magt, inden indflydelse overhoved!.

//sorry for længden

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Indlæg by Natalie on Fre 7 dec - 23:21

Et lille men skadefro smil voksede sig langsomt frem, imens Natalie roligt betragtede dæmonen foran sig ruske frustreret i lænkerne. Frustrationen lod dog til at dø ud temmelig hurtigt, da det pludselig virkede til, at Lori var blevet opmærksom på sine omgivelser. Da blikket blev flyttet fra blodet på gulvet til der hvor, at Natalie stod placeret, mødte hun blikket stadigvæk med et smil klistret på læberne. Spørgsmålet kom ikke bag på hende, og hun valgte for nu at ignorere hans irriterede toneleje. Manden var jo trods alt lige vågnet.

”It’s simple really. I want to play a game with you, Lori.”

Med de ord gav hun ikke dæmonen mulighed for at spørger yderligere. I stedet begyndte hun med små skridt at bevæge sig langsomt langs den yderste kant på pentagrammet samtidig med, at hun fortsatte sin forklaring.

”The game consists of at least two players: There’s me, who will be in charge of maintaining the rules and making the riddles… and then there’s you, who will answer such riddles and follow the rules while doing so. The rules are as following…”

Efterhånden som Natalie talte, forsvandt hun ganske langsomt mere og mere ud af Lori’s synsfelt indtil, at hun til sluttede af med at standse bag ryggen på stolen. Der trak hun sig ganske få skridt tilbage i mørket, og lod hænderne glide velkendt over bordet, som hun vidste ventede der. Hendes små fingre greb om et køligt skaft, som trak med sig, som hun begyndte turen tilbage igen.

”… I will ask one question at a time. The question will be short and precise, and the response should follow quickly…”

Natalie stoppede endeligt sin gang. Som da hun startede var fronten vendt imod Lori, hvor det eneste forskel bestod i, at den lille barneskikkelse nu stod med noget der lignede en stor køkkenkniv. Det velholdte blad stod skarpt i det sparsomme lys, imens de mørkeblå øjne rettet imod den voksne dæmon virkede næsten sorte, som hun ufortrødent afsluttede sin forklaring.

“… Should you fail to respond, punishment will follow. Should you react to slowly for my liking, punishment will follow. Should you feel temped to use foul language or show any signs of bad behavior, punishment will follow… All in all the game has proven itself quite fun to play for those, who choose to play by the rules.”

Tydeligt tilfreds med sin egen forklaring, lagde Natalie hovedet en kende på skrå som, hvis hun studerede ham, og viftede da let med kniven.

”So, Lori, are you ready to play?”

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Natalie
Natalie
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 56
Reputation : 3
Bosted : Terrorville District – Et mægtig palæ.
Evner/magibøger : Nightmare Fuel & Demonic Transformation.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Indlæg by Lori on Lør 8 dec - 18:56

Det var et køligt blik, Lori havde at tilbyde Natalie! Han var ikke intrasseret i at høre om hendes små lege og gåder! Og han var allerede godt træt af hende.
“jeg er ikke intrasseret i at lege med dig Natalie!.. Jeg vil bare gerne have svar på hvorfor jeg er her!” Knurrede han af hende. Han prøvede en enkelt gang mere om han skulle være heldig at han kunne bryde kæderne. Så ville han i det mindste være ud af dem, så var det bare cirklen han manglede. 

Han fulgte hende med øjenene, men gad ikke engang dreje hovedet efter hende. Han sukkede vrissent over disse.. spil regler. Regnede hun virkelig med at han villle lege med på denne åndsvage leg? 
Da hun atter kom om foran hende og han så kniven, løftede han et øjenbryn. Som hun havde talt færdigt om regler og alt muligt andet plader, fnøs han lidt. “og var det meningen jeg skulle blive bange for den der kniv?… hvad vil du gøre, blinde mig med den?!.. Jeg ved lige så godt som du, at ikke engang DU kan overkomme et dæmon pentagram!.. Hvis du først passere den, så er du fanget i den med mig!.. Så hvad skal legetøjet til for?…. lille pige!” Det var uden tvivl hån der var at finde i hans stemme! Han havde overlevet værre ting en Natalie! 
Og hvis den lille unge troede at hun kunne hylde Lori ud af den bare fordi hun viftede med en kniv, så kunne hun godt tro om.

Lori satte sig mere “til rette” og så på hende. “hvad med at spare os begge for dette latterlige indslag, og i stedet bare fortæl mig hvad du er ude på?… jeg kan selvfølgelig regne ud at det har noget at gøre med Sean! Vigtigere er jeg heller ikke… men hvad?!” Spurgte han blot. 
Han havde ikke tænkt til at give Natalie den tilfredsstillende at være bange, eller nervøs over det her!

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Indlæg by Natalie on Ons 23 jan - 0:54

Den lille pigeskikkelse blev stående et øjeblik imens, hun betragtede den ældre udseende dæmon. Dér hvor hun havde lænket og bundet ham i bevidstløs tilstand, og der hvor han nu sad og tillod et uforskammet blik at blive sendt i hendes retning - som var hun på nogen måde mindre værd end hans unge væsen. Hun sukkede let, men de små skuldre faldt alligevel tungt på plads igen.

“I see now why Mr. McGivens might have a tendency to fancy you... Your poor manners and the lack of respect from your gaze is worth much discipline. Hopefully this will teach you both.”

Selvom et kedet, næsten irriteret udtryk var faldet over det ellers vældig uskyldigt udseende ansigt, så lyste smilet op igen, da hun afsluttede sin sidste sætning. Først da hun havde afsluttet sin runde omkring pentagrammet og stod klar med kniven var det, at masken faldt. Lori havde ramt et ømt punkt. Natalie var et tålmodig sjæl hele vejen igennem. Det kom både af hendes fornuft og kløgt fra naturens side, da det ofte virkede som en bedre idé at slå koldt vand i blodet, men det kom ligeledes fra det ældre sind som gemte sig bag den barnlige facade. En ting som mange nægtede at se bort fra, og en af de få ting som hun hadede noget så inderligt. Derfor tog det også kun ganske få sekunder for det lille barneansigt at skifte form. De dybblå øjne blev glødende orange, hvilket lyste mørket op omkring det blege ansigt, og de pæne, hvide, velplacerede tænder blev sylespidse og pludselig mange flere. Stemmen lød absurd, forkert og forvrænget, som revet gennem skov og vind, da den svarede Lori.

“You really are a fool! If I wanted you hurt, you would be hurt already. The only reason that your pathetic piece of a demonic body hansn’t already been dumped somewhere in the woods is because... of the fact that I wanted to play a game.”

Netop som man skulle tro Natalie’s rasende skikkelse var ved at tale over sig, fattede hun sig pludselig, og smilet indtog endnu engang dets plads på det makabre ansigt der langsomt blev normalt igen. Da øjnene atter var blå igen, sukkede hun tungt og rystede let på skuldrene. Derefter satte hun sig på hug ved kanten af pentagrammet, hvorefter hun med en yderst ubehagelig lyd gav sig til at skrabe i det tørrede blod med kniven. Forsigtig men bestemt fik hun efterhånden skrabet så meget bort, at en åben linje opstod. Ophøringen af pentagrammets effekt føltes som et pust i rummet, hvorefter en trykkende fornemmelse formentlig forlod Lori, som dog stadigvæk sad bundet af de tunge lænker. Hurtig som et lyn stod Natalie pludselig helt op foran dæmonen, hvorefter hun rakte op og greb hårdt fat om hans kæber for at tvinge dem åbne. Skulle dette lykkedes, ville en mørk djævlehale pludselig krybe frem fra under skørtet på kjolen. Halen ville sno sig ned i lommen, modsat den med nøglerne, og gribe om en flaske med en ækel, mørk væske som indhold. Glasflasken fik poppet låget, hvorefter det slimede indhold blev hældt ned i munden på ham. Da det var gjort, smed hun flasken ud i mørket, hvor lyden af knust glas hurtigt lød inden, at hun så rakte op og tvang kæberne sammen igen og holdt næsen lukket. Uanset hvor meget han spruttede, vred og teede sig, så ville hun ikke slippe før, at hun kunne se væsken sluges. Da/hvis det blev gjort, trak hun sig omgående få skridt tilbage. Hendes ansigt ville lyse med stor fryd, og hun ville langsomt samle den blod indsmurte kniv op fra gulvet.

“Now, Lori... about that game.”

De følgende par timer, dage og nætter ville Lori nok hurtigt miste tid- og stedsfornemmelsen, hvis der overhovedet havde været en til at starte med. Den giftige blanding af sjæledæmonblod og grimme svampe ville efterlade ham i en voldsom svag position, formentlig fanget et sted mellem hallucinationer og ekstremt kvalme/dårligdom. Hver gang han viste tegn på at glide ud af effekten, så ville hun hælde en ny dosis i ham, mens hun sikrede at dosen aldrig blev dødelig. Mad blev der intet af, og Natalie’s besøg ville foregå på alle tidspunkter af døgnet. Hun ville skifte tøj hver gang uanset, hvor lang tid mellem besøgene, så Lori aldrig ville kunne finde et mønster. Under hendes besøg ville hun skære, flå, rive, flænse og slå så meget, som hun følte nødvendigt for at få svar. Svar om ham, hans liv, hans job, hans familie, hans fortid osv. Så ville spørgsmålene gå videre til Sean. Alt om Sean. Og sådan ville det blive ved. Og ved. Og ved...

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Natalie
Natalie
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 56
Reputation : 3
Bosted : Terrorville District – Et mægtig palæ.
Evner/magibøger : Nightmare Fuel & Demonic Transformation.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Indlæg by Lori on Fre 1 feb - 13:32

Han var efterhånden ved at være træt af det her! Natalie irretrede ham grænseløst, hvad var det lige hun regnede med at opnå? Han var godt klar over at det her ikke var fordi Lori betød det vilde for hende, men derimod Sean. Men hun kunne glemme det!
Lori kom ikke til at afsløre noget omkring Sean! Intet! Desuden kende han ikke til ret mange af Seans planer, det havde jo netop været deres aftale da de blev et par! Netop for at sådan noget som det her kunne ske, og for at Lori ikke ville kunne tale over sig, eller ikke længere virke attraktiv for folk der ville udspørge ham.

Han fulgte den lille skikkelse med øjnene, og så hvordan hun begynde at ødelægge pentagrammet! Han så undrende på hende. Hvorfor ville hun dog gøre det? Det ville jo kun give ham mulighed for at komme nemmere fri? Disse kæder var tunge ja, men han ville kunne komme ud af dem, hvis han ændrede skikkelse! Hvis han kom i dæmon for, ville han kunne komme ud af dem her. Der var bare 1 problem.... han havde kun været i den en gang! Og der havde han ikke slev styret det!

Han så på hende da hun stod foran sig, og mærkede pludselig et grab i sin kæbe, han prøvede at vride sig fri, men trods Natalies størrelse, var hun virkelig stærk. Da han så flasken, vred han sig endnu mere, men det hjælp ikke meget, og før han vidste af det, blev en væmmelig og ulækker væske hældt ned i hans mund. Bare smagen gav ham kvalme, og han fik næsten behovet for at kaste op. Men det tillod Natalie ikke! Derimod blev der holdt både for hans næse og mund, og trods hans forsøg på at komme fri, og gøre alt for ikke at synke, var det alligevel hvad der skete.

Da først hun slap ham, hostede han gispende efter vejret. Føj!.. han havde det allerede dårligt, sikkert på grund af den ufatteligt væmmelige smag! Han så op på hende.
"hvis du skal torturere mig, kunne du så ikke gøre det med andet end dine små lege drikke!" knurrede han.
Han vred sig for at komme fri, gjorde alt for at blive rasende. Det var i hvert fald det der havde gjordt at han kunne forvandle sig sidst!

"Du kan lige så godt droppe det! Jeg har ingen oplysninger om Sean! Ja.. jeg er ikke så dum at jeg ikke kan regne ud at det her handler om ham!" vrissede han.
Endnu en gang prøvede han at komme fri. Der var bare en ting han ikke vidste! Nemlig, hvad det var for en mikstur tøsen havde hældt i ham. Og at det med at vride sig, kun fik det til at sprede sig hurtigere!
Og pludselig mærkede han en voldsom svimmelhed. Han brummede lidt. Han så op mod Natalie, og måtte glippe med øjnene flere gange, særligt fordi han ikke så en lille pige stå foran sig, men en eller andet mørk skikkelse, og den så bestemt ikke rar ud. Han rystede på hovedet, hvilket heller ikke var rart på grund af kvalmen og svimmelheden.

Det hele snurrede i hans hoved, og hver gang han åbnede øjnene så han ting han VIDSTE ike var der! Væsner han aldrig havde set før, monstre, farver, og former. Selv Natalies stemme, var underligt sløret, og ugenkendelig.

Det første stykke tid, han dog ikke anede hvor længe var, da al hans tidsfornemmelse var væk, holde han ud.
Han svarede ikke på de mange spørgsmål Natalie havde at stille. Han kæmpede imod, og igen, og igen fik han hældet det der stads ned i munden, hver gang han var lige ved at komme ud af hallucinationerne, og så fortsatte det bare!
Men efter noget der for Lori virkede som en evighed, kunne han ikke mere. Han var træt, han var sulten, tørstig og var ved at blive gal af alle de ting han så. Og efterhånden fik han meget svært ved at skældne mellem om de var virkelige eller ej. De mange skader der blev påført ham hjælp heller ikke på det hele. Efterhånden havde han sår og skrammer over alt på kroppen. Så han begynde så småt at tale. Fortælle hvad Natalie ville høre, men når det kom til Sean var han dog stadig stædig.
Efterhånden var han blevet bleg, og de mørke poser under hans øjne viste tydelige tegn på søvnmangel og udmattelse.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Indlæg by Sean on Ons 6 feb - 16:09

Sean havde vidst det i et stykke tid. Vidst at Lori var væk. Han vidste ikke om det var dagen efter, flere dage efter eller blot timer efter at Lori havde forladt - eller tvunget - væk fra sit hjem. Men Lori havde ikke været der. Og den kære Dr. Trott, der så pænt holdt huset i en ren og ordentlig stand, havde rystet på hovedet. Han havde heller ikke vidst hvor Lori var.
Nuvel. Lori kunne være rejst eller skulle noget. Så til at starte med havde Sean besluttet at vente en tid. Vente - og have sine folk på udkig over hele byen. I håb om at se ham, finde ham og vide at alt var okay.
Men...
Men nu var der gået for lang tid. En hånd gled igennem det mørkebrune hår, hvor som altid pandehåret flød ned over panden på ham. Nej, Lori var her ikke. Efter festen var det ikke til at sige hvem der kunne have angrebet eller opsøgt ham. Eller hvad der nu var sket. Og dog...Når man tænkte over det...Var der ingen, ud over Natalie, der oprigtig ville få noget ud af det. Også selv om Sean aldrig havde indviet Lori i sine planer. Så var Lori stadig en svaghed for Sean på denne måde.
Den første indskydelse havde været at løbe til hendes store hus, flå døren op og kaste sig ind i en livsfarlig kamp. Men knap havde han nået sin egen dør, før han slog koldt vand i blodet. I stedet havde han siddet her i endnu en dag. Siddet her og ventet. Tænkt. Uden at sove, uden at spise. Til han endelig havde rejst sig og forberedt sig.
Fået spist. Fået badet og nyt tøj på. Et par sorte bukser og en sort trøje, begge af varmt materiale. Bæltet med sværdet om livet. En mørk kappe om skuldrene. Se...Sean styrede Doomsville for Natalie, men det var der ingen der vidste.
"Jeg besøger Natalie von Tenebris. Vender jeg ikke tilbage, har hun formentlig slået mig ihjel eller gjort andre uhyrlige ting. I så fald...Håber jeg I vil udføre en hævnaktion og straffe hende. Og udvælge en ny følger til at overtage byen"
Sean forventede ikke at dø eller forsvinde. Men han håbede at byen ville gøre Natalie en eller anden form for modstand, skulle det ske. Også selv om flertallet af dem nok var for bange, når det kom til stykket. Kujoner.

Og med de sidste planer, i tilfælde af det værste, på plads, forlod han borgen. Og gik ned til Natalies store hus af et hjem. Det var aften og en kølig vind gav løfter om at sommeren ikke var så ung og frisk som før, omend heller ikke helt væk endnu. Med et neutralt ansigt, med sine kolde mørkegrå øjne og rolige skridt trådte han op til hendes dør og bankede på.
Uanset hvem der åbnede, ville han sende vedkommende et svagt smil.
"Fortæl Natalie at Sean er her. Hun ved hvem jeg er. Fortæl hende også jeg ikke går...Og om nødvendigt selv vil bryde ind. Hun har noget der tilhører mig"

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bad love and broken dolls - Sean & Lori

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum