Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

Through the Corridors - Elizabeth

Go down

Through the Corridors - Elizabeth

Indlæg by Ryder on Søn 4 nov - 21:36

Sted: Slottets gange
Tid: 22.20
Vejr: Stjerneklart og frostgrader
Påklædning: Link

Ryder turde næsten ikke trække vejret. De lange gange fortsatte hvor end han drejede om hjørnerne, og de lune lys dækkede væggene og malerierne i gyldne toner. Han gik langsomt. Det var mange år siden, han sidst havde trådt fod i korridorerne. Han plejede at kende slottet bedre end sin egen baglomme, funderede han, mens han betragtede omgivelserne, der på én side syntes så vante og familiære og på en anden side føltes fremmede som noget fra en drøm. Han kunne tydeligt huske at stikke af fra vagterne og løbe alle om hælene som en lille knægt - både i de private gemakker og i tjenestesfolkenes fløje. Nu havde han fået tildelt sig sit eget værelse et sted midt imellem, men var allerede faret vild. Han kendte ikke gangenes hemmeligheder længere, og fandt sig hele tiden tilbage ved de private værelser - hvor han havde fået at vide, at han ikke måtte befinde sig.
Der havde ikke været mange regler, da han blev ansat som privatlærer så sent som i morges, men én af dem var, at han ikke skulle stryge for langt omkring. Fenrer stolede ikke helt på ham, og Ryder kunne godt forstå hvorfor - også selvom han ikke havde nogle skumle bagtanker med jobbet. Han ville bare gerne møde sin niece og sikre sig at hun kunne blive en lige så god dronning som sin mor.
Ryder stoppede og stirrede.
Han havde drejet om et hjørne og stod nu i en blind ende. På væggen foran sig var det smukkeste familieportræt af hans mor og far. Bare de to. Konge og Dronning. Med så meget lys og kærlighed i deres unge øjne. Ryder sank. Hans gamle værelse var til højre for ham, vidste han. Til venstre havde hans forældres været. Ryder havde som dreng sagt godnat til det store billede hver gang han skulle i seng, og han var blevet puttet af sin barnepige i stedet for sin mor. Nu vidste han ikke om han kunne få et eneste ord frem, for det hele føltes som en stor knude. I stedet satte han sig på hug, og bukkede hovedet for dem.
Ryder havde ikke bedt en bøn siden han faldt.
Det gjorde han nu.

//Undskyld den korte start. Det blev lidt rushed!
Ryder
Ryder

Antal indlæg : 20
Reputation : 0
Bosted : Terrorville District, Doomsville City.
Evner/magibøger : Control Immunity

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Through the Corridors - Elizabeth

Indlæg by Elizabeth on Man 5 nov - 20:20

Påklædning: Kjolen + sko.

Dagen havde været langt, men fyldt med glæde. Det havde været en af de få dage, hvor Eli havde tilbragt tiden sammen med sin far. Sammen havde de besluttet sig for at tage ned i byen og videre ud i skoven, for at nyde naturen sammen. Nogle folk ville altid til tider dømme Fenrer, for at være en dårlig far, men lige meget hvad ville Eli altid se ham som verdens bedste far. Det kunne godt være at han til tider ikke altid vidste så meget kærlighed, men han var trods alt stadig hendes far og det var netop sådan here ture der gjorde hun elskede ham mere og mere for hver eneste dag.

Eli befandt sig tit på gangene, undersøgende og eventyrlysten havde hun tit fundet de hemmelige gange på slottet. Til tider fandt hun nye og til tider var det de samme hun fandt, men blot havde glemt for de var. Efter en lang dag i ren afslapning med hendes far, havde hun blot tullet rundt på gangene. Hendes blik støtte dog alligevel på en ukendt person, som hun drejede rundt om hjørnet. Hvem mon personen var?
‘’ Exuse me? What are you doing here? ‘’ Selvom Eli normalt altid havde et positivt syn på livet, skræmte det hende alligevel at en mand havde bevæget sig ind på slottet. Det havde ikke været lang tid siden hun havde været udsat for et overgreb, fra en fremmede mand.
Hver dag var hun vågnet op med maridt om hvad der var sket.

// Det er helt okay <3 //

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Through the Corridors - Elizabeth

Indlæg by Ryder on Ons 9 jan - 19:39

Ryder hørte skridtene bag sig, før han hørte stemmen, og han skubbede sig op at stå. Hjernen kørte i hurtige cirkler for at finde frem til en plausibel undskyldning på hvad i alverden han lavede blandt de royale værelser, og han måtte derfor have set naturligt forvirret ud, da Elizabeth drejede om hjørnet. Han havde ryggen til hende, og rettede sig op ved lyden af den skarpe kvindestemme. Kunne det være?
Ryder vendte sig rundt, og sørgede hurtigt for at have et undskyldende og forvildet blik i øjnene.
Hun lignede sin mormor mere end sin mor, konstaterede han beundrende. Han kunne sagtens se ligheden med sin egen mor, med de blonde lokker og det bestemte blik, der hørte til mange af kvinderne i deres familie - det fik Ryder til at smile svagt. Han rømmede sig, tydeligvist pinligt berørt over hele situationen. Hvis Fenrer opdagede ham nu, tænkte han en smule tørt, ville han nok få bidt hovedet af.
"Uh, I'm sorry miss," svarede han, og bukkede let hovedet som hilsen. "I think I got lost in this labyrinth of a castle." Han sendte et flygtigt blik mod maleriet bag ham, og rettede så igen blikket på den smukke, unge pige foran sig. Val's datter. Hans niece. "I was simply admiring the painting."
Ryder trådte forsigtigt et skidt mod hende. "I hope I didn't startle you," begyndte han, og sendte hende et forsigtigt, varmt smil. Han valgte med vilje at lade som om, han ikke anede hvem hun var. Han havde alligevel fået overtaget sig lidt af en Doomsville accent, så det var ikke svært at tro på, at han var ny på paladset og måske ikke ville kende ansigtet på prinsessen. "I'd best get back to my room - Early start tomorrow you see. Wouldn't wanna mess up on my first day. Do you think you could point me in the right direction?"
Ryder
Ryder

Antal indlæg : 20
Reputation : 0
Bosted : Terrorville District, Doomsville City.
Evner/magibøger : Control Immunity

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Through the Corridors - Elizabeth

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum