Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153051 indlæg in 7940 subjects

Alone and loney - Saeck.

Go down

Alone and loney - Saeck.

Indlæg by Gæst on Tors 19 jul - 23:26

Tid: Blair ved ikke hvad tidspunktet er, men det er sent, muligvis over midnat eller tæt det på.
Omgivelser: Der er ikke rigtige nogle omgivelser, kun lukkede butikker, lamper der er tændt og nogle skumle typer der lister rundt omkring.
Vejr: Det er kølligt, eftersom solen forlængst er gået ned.
Sted: Rotten Root distriktet, gågaden.

Blair havde tidligere på aften været forbi en bar hvor en venlig bartender gav hende en flaske sprut, ja, han fik da noget for den, hvilket ikke var penge. Hun havde heller ikke gået hele vejen, men der blev gjort nogle forretninger, det var sådan Blair klarede sig, hvis hun ikke gjorde noget for at få ting, så fik hun dem ikke. Blair sad nu på en bænk og druknede sine sorger i alkohol, det var ikke første gang det var sket, og bestemt heller ikke den sidste. Blair havde et meget rodet liv, der var skam lyspunkter, men det var bare svært for hende at træffe valg uden at såre sig selv eller andre. Siden Alians død, var det bare gået ned af bakke. Hendes liv var blevet til en stor masse af fiasko, det kunne måske hjælpe hvis hun så positivt på tingene, men det var meget lettere sagt end gjort.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alone and loney - Saeck.

Indlæg by Gæst on Fre 20 jul - 21:27

Saeck går roligt rundt på gaden, hendes tanker flyver rundt. Hendes blik er på vejen da hun er i sin egen lille verden, hun går rundt mens hun stille og roligt tager hun en hånd op til håret og kort sætter det ordenligt for femte gang i dette minut.
Hendes blik glider over til en lyshåret pige/kvinde som sidder på en bænk med en flaske .. Sprut måske? Saeck lader det ene øjenbryn glide op i panden... Hun undrer sig kort og forsat har hun øjnene på pigen. *Hvem er hun? Hvad laver hun på det her tidspunkt?* Saeck skæver op mod himlen hvor månen laver et fint lille lys over byen. Saeck retter så igen opmærksomheden mod pigen. Hun går videre langs vejen for at passere hende og se nærmere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alone and loney - Saeck.

Indlæg by Gæst on Fre 20 jul - 21:53

Blair lagde godt mærke til en person der nærmede sig, men hun var ret ligeglad. Hun fokuserede udelukkende på den flaske spiritus hun holdte i hænderne, det gjorde lykke for hende, hun glemte alt der sårede hende og ikke mindst de problemer hun fik på sig, ved at flirte med mange, det gjorde at andre faldt for hende og hun havde en til hun skulle vælge fra. Hun mente bestemt ikke at hun var så speciel, men der måtte være et eller andet ved hende der tiltrak fyrene.

//Undskyld længden//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alone and loney - Saeck.

Indlæg by Gæst on Lør 21 jul - 21:14

// undskyld jeg først svarer nu :/ //
Saecks blik gled hen på flasken, hvad drak hun egentlig? Ja hun så ikke for glad ud? Saeck retter kort på hendes t-shirt samt bukser mens hun går hen mod pigen. Interessseret i hvad hun dog lavede? Saeck havde stadig det ene øjenbryn oppe i panden mens hun kiggede på pigen og flasken. Den yndige stemme lød så "Hva har du gang i? På det her tidspunkt?" hun er tættere på og kunne se pigen nærmere. Ikke just glad nej?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alone and loney - Saeck.

Indlæg by Gæst on Lør 21 jul - 21:23

Blair så stadig væk fra pigen, hun havde ikke meget lyst til selskab, men det var der vist ikke noget at gøre ved, hun var på vej hen imod hende. Hun drak det sidste der var i flasken og lagde flasken ved siden af hende. Hun så op på pigen med et tydeligt beruset blik. Hun trak på skulderne. "Drikker." Hendes stemme var også et tegn på at hun var beruset, hvilket gjorde at hun glemte Alian og hendes sorg, men også hendes hæmninger.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alone and loney - Saeck.

Indlæg by Gæst on Tors 2 aug - 10:26

Saeck hæver øjenbrynet "No shit sherlock.. Hvorfor.. Alene? På det her tidspunkt?" hun kniber begge øjne lidt i. Tydeligt hun ikke er ved sine fulde fem. Saeck sætter begge hænder på hofterne da hun forsat kigger med sammenknebne øjne på pigen.

Hendes blik skæver dog kort til den helt tomme flaske, dog bliver blikket hurtigt fast gjort til pigen. En helt normal pige? Ude på den her tid?.. Noget er ikke helt normalt?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alone and loney - Saeck.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum