Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Sean
 
Allistor
 
Vetis
 
Alane
 
Lori
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156680 indlæg in 8139 subjects

A bit of quality time isn't too much to ask for, is it? ~ Elizabeth

Go down

A bit of quality time isn't too much to ask for, is it? ~ Elizabeth

Indlæg by Fenrer on Tors 6 dec - 14:10

Tid: Lidt før frokost, vil varriere.
Sted: (Start-Sunfury) Oasen.
Vejr: Klar himmel med enkelte skyer strukket udover himlen.
Omgivelser: Vil blive beskrevet i emnet.
Påklædning: ~{¤}~

Emnepartner: @Elizabeth~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Dagen havde været knap så hektisk som den plejede at være, hvilket var efter design fra Fenrers side. Kejseren bevægede med hastige skridt mod stalden, hvor han ville gøre sig klar til en overraskelse, som han havde planlagt for Elizabeth. Dette havde også kun kunne lade sig gøre, fordi Fenrer havde fået aflyst dagens møder, da der alligevel ikke var mere end petitesser at tage sig af. Fenrer havde også skiftet ud af de røde og gyldne klæder, og over til en hvid, mere luftig dragt, der gjorde den direkte sol mere udholdelig.

Da Fenrer ankom til stalden, var hans Valen, Hyperion, allerede ved at blive striglet, sammen med en anden Valen, der var ligeså gylden og smuk som Hyperion. Fenrer smilede ved synet, for han havde igennem sine år, fået opbygget et ganske særligt forhold til sine heste. Hans forkærlighed ville altid være for Valens, som udstrålede både kraft og ynde, selvom der hovslag kunne lyde som torden. Der ville dog ikke være nogen grund til at bekymre sig om denne dunren idag. Turen som Fenrer havde planlagt, ville nemlig udelukkende gå over sand, før end Elizabeth og han ville stoppe og hygge sig nær oasen. Det var et sted som Fenrer i sandhed holdte af, oasen. Der var noget virkeligt livsbekræftende over alt det grønne og smukke natur, midt i ørkenens sand, men det eneste der gjorde dette endnu bedre, var at hans datter skulle med. Elizabeth og han, havde nemlig ikke fået set meget til hinanden, selv efter at Fenrer var kommet hjem fra de fjerne egne. Regeringen af landet tog forfærdeligt meget af hans tid, men kontra så mange regenter før ham, ville han ikke blot overlade styret til hans rådsmænd. Han ville selv sørge for at alting forløb som det skulle.

Fenrer tog striglen fra en stalddreng, og smilede "I'd like to do this, thank you" sagde han og fortsatte selv striglningen af Hyperion. Som han strøg hestens flanke, løb han planen for idag igennem endnu en gang, i sit hovede. Vagterne og livgarden, skulle holde betydelig afstand og slutte ring om oasen, så Fenrer kunne være så uforstyrret sammen med Elizabeth som muligt. Elizabeth og han selv, skulle blot nyde naturen i oasen, og skulle der ske noget som Fenrer ikke kunne kontrollere, kunne de blot hidkalde garden. Da Hyperion var klar, lagde Fenrer striglen fra sig, og gik over til stativet, hvor en saddel var gjort klar.
Som han klargjorde gjorden, og afrettede sadlen, stjal kejseren et blik mod den anden gyldne Valen.

Echo, som dennes navn var, var en unghest, med gylden pels, ligesom Hyperion. Hun var også en Valen, men det var hvad man kunne forvente. Fenrer betragtede hesten veltilfreds, som staldknægtende striglede og klargjorde Echo. Fenrer vendte sig mod Rayne, der havde fulgt ham siden morgenstunden, som altid og spurgte "So how long do we have till Eli arrives?" Rayne smilede, glad for at se sin ven og konge have en fslappet dag for en gangs skyld "Shouldn't be too long now my liege"
Rayne havde nemlig fået klargjort en eskorteage  der skulle følge Elizabeth fra Fønixskolen tilbage til slottet, efter skolens morgentimer. Fenrer nikkede tilfreds og takkede sin trofaste kaptajn, med et smil på læben. Han var godt klar over at det var en skoledag, og at dannelsen var vigtig for en prinsesse, men for idag kunne hun nok slippe. Fenrer havde brug for at kunne tilbringe noget tid sammen med sin datter, inden hendes korte barndom var helt borte.

Nu var sadlen endelig gjort klar og transen med. Fenrer smilede og klappede Hyperion på kinden, inden han trak ham ud i gårdspladsen. Rayne så lidt forundret på Fenrer og sagde "Shes not here yet my liege" Fenrer så over på Rayne med et smil "I know mt friend.." sagde han inden han trådte op i stigbøjlen og svang sig op på den enorme hests ryg, hvor han fandt sig til rette i sadlen. Herfra så Fenrer tilbage på Rayne "I'll just trot about the yard to get back into it"
Rayne smilede for sig selv og rystede lidt på hovedet af si konge, som denne satte igang med at trave voldter i gården. Fenrer havde bestemt ikke behov for at varme op, han nød bare følelsen af at være på hestryg.


Sidst rettet af Fenrer Fre 11 jan - 7:51, rettet 1 gang

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 511
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A bit of quality time isn't too much to ask for, is it? ~ Elizabeth

Indlæg by Elizabeth on Fre 7 dec - 19:42

Påklædning: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d1/90/29/d1902964e9c9318498c3bdedf012bd6a.jpg

‘’ What is a kingdome, miss Elizabeth. ‘’ Spurgte Frk. James hende stille. ‘’ It’s a place where there is a king and a queen most of the time. They decides what is gonna happen for their kingdom. They are the ruler of their kingdom. ‘’ Sagde hun lige så stille. Et par af eleverne gav et grin fra sig, som var det forkert. ‘’ It is right, Miss Elizabeth. ‘’ Blev hun hurtigt rost af sin lærer, Frk. James. Elizabeth havde hurtigt besluttet sig for at ignorere de grinende elever. Hun kunne trods alt gøre livet surt for dem, som prinsesse.

‘’ Miss James? ‘’ Blev der spurgt, som en af vagterne fra slottet lod hovedet glide ind i klasselokalet kort. ‘’ Yes? ‘’ ‘’ We need miss Elizabeth. I am sorry to take her from her classes, but her father is asking after her. ‘’ Elizabeth begyndte stille at pakke sine bøger ned i den taske hun havde taget med, med de timer hun nu engang skulle have i løbet af dagen.
Hun fulgte med vagten, som hun ivrigt forsøgte at lokke ud af ham, hvorfor hendes far havde spurgt efter hende. Havde hun gjort noget forkert? Ville han fortælle hende noget? Eller måske skulle der ske noget for kongeriget, hun skulle være med til at beslutte.
Imponerende nok var Elizabeth begyndt at holde en del af Cody, hendes fars elsker, selvom de altid skjulte det grundet loven. I starten var hun blevet rasende på hendes far, ikke fordi hun ikke ønskede ham lykke men fordi at hun følte han var kommet for hurtigt over hendes mor. Men han havde stadig rettigheden til kærlighed, hvad end det betød.
Vagten havde endnu ikke fortalt hvad hendes far ville. Måske var det i virkeligheden fordi at han ikke vel vidste det, ellers var han blevet beordret til at holde mund med det.
‘’ Please, Jamie, please! ‘’ Spurgte hun ivrigt. ‘’ No, princess. You father have asked for you. I can’t tell you anything. ‘’ Sagde han nervøst for at hun ville få et vredesudbrud over det. Turen til slottet føltes så evigheder.

Elizabeths øjne spærrede hurtigt op, som hendes blik fangede hendes far. Hans hest var yderst elegant og ikke mindst smuk. Den gyldne farve som den besad. ‘’ Dad! ‘’ Eli havde endnu ikke set den anden hest der stod ved gårdspladsen. ‘’ What is the reason, the guards picked me up from school? ‘’ Hun så imod ham. Hun forventet ikke et langt svar, mere en forståelse og nysgerrigheden var begyndt at stige hende til hovedet. Nu ville hun blot vide hvorfor at han havde sendt bud efter hende.

// Beklager det korte svar Sad //

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A bit of quality time isn't too much to ask for, is it? ~ Elizabeth

Indlæg by Fenrer on Tirs 11 dec - 0:44

Fenrer nød at trave rundt på ryggen af Hyperion, hvor han følte sig tryg. Af en eller anden grund gav det store dyr ham en fornemmelse af styrke og tryghed, ikke at han ikke følte sig tryg ellers, men der var vel bare noget ekstra over det at sidde deroppe. Han blev dog afbrudt i sine tanker og følelsen af tryg isolation, da han hørte en yderst bekendt og velkommen stemme. Hans hoved vendte i en skarp drejning og hans blik fandt hurtigt frem til hans kære datter. Synet af hans datter bragte et saligt smil til hans læber "Hello my pup", lød det gennem det muntre smil. Fenrer red over til Elizabeth og svang sig ned fra Hyperion, i en elegant vending. Hvor skulle dette dog blive en skøn dag. En dag hvor Fenrer kunne bruge sin tid med sin datter, udenfor, og uden at skulle bekymre sig om ledelsen af riget. Han trådte de få skridt der var, over til Elizabeth og lagde armene om hende i et kram.
"It's nice to see.." sagde han, velvidende at de jo sås til daglig".. aside from at dinner and before bed I mean" tilføjede han hurtigt.Et enkelt blik var dog gledet over på den unge hoppe, der stod og ventede på Elizabeth, som han havde omfavnet sin datter.

"I got something for you" sagde Kejseren, sprudlende med en nærmest barnlig glæde, hvorpå han tog sin datter ved hænder og med den anden hånd, viftede han til stalddrengen der holdte hoppen ved trensen, der sammen med sadlen, var blevet sat på Elizabeths nye Valen. Fenrer førte Elizabeth frem, så de kunne mødes med hoppen på halvvejen "I thought it would be nice for the two of us to go for a ride.. Something your mother and I liked to do" Fenrer så på Elizabeth og stoppede foran hoppen. Fenrer småklukkede som han sagde "But I realised that you don't have a horse.." Fenrer slap Elizabeth og lagde hånden frem mod hoppen, som en gestus for at Elizabeth kunne gå over og se til hesten selv "So want to introduce you to this young lady, whom will be your new steed".
Han besluttede sig for ikke at blande sig, men istedet ville han lade Elizabeth lidt om Hesten "What do you think of her?"

"Today I hope to bring you to the oasis.." Sagde han, som han lod Elizabeth om hesten, og selv gik tilbage til Hyperion ".. But first I'd like to see if your as good a rider as your mother was"
Fenrer svang sig tilbage op på ryggen af sin Valen, og vendte sin opmærksomhed mod Elizabeth "I'll tell you how to do, and then I'll help you do it if you'd like?"
Fenrer lod tøjlerne hænge løst, fra den bidløse trense og gav Hyperion et let klem med hælen "To have her go forwards, you give her a poke with your heel, and to have her halt, you give her a squeeze with your thighs, and pull the rains towards yourself, at a stomach level.." Fenrer så over på Elizabethmed et lettere hævet øjnebryn ".. don't jolt or pull too hard on the rains, she's been trained, so she'll know what it means"

Fenrer satte op i et trav og begyndte på et lidt overmarkeret letridning, og så over på Elizabeth "You see how I'm jumping with the raising of Hyperions back? This is necessary for both your back and the horses' back.." Fenrer satte tempoet lidt op "..If you can't do that, ride can't trot or gallop the horse, understood?" spurgte han sin datter, inden han satte farten tilbage ned til en skridten.
Fenrer skiridtede over til Elizabeth og smilede til hende "You wanna have a go, or would you like to ride with me for today?"

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 511
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A bit of quality time isn't too much to ask for, is it? ~ Elizabeth

Indlæg by Elizabeth on Fre 14 dec - 16:42

‘’ Its nice to see you too dad. ‘’ Smilede hun, fyldt med glæde over at se sin far, selvom hun stadig var yderst forvirret over hvorfor hun var blevet hentet hjem så tidligt fra skolen af. ‘’ I love to see you everyday and every time i can dad. ‘’ Smilede hun. Hendes ord var sande. Hun nød sin fars selskab hver eneste gang hun havde en mulighed for det, lige meget hvad.

‘’ Something for me? ‘’ Hendes hånd blev omfavnede af hendes far, hvilket kun fik hende til at give den et klem. Hendes blik havde endnu ikke fanget hendes fars bevægelser med hænderne, men som den gyldne hoppe trådte længere og længere frem imod hende, slap hun sin fars hænder. ‘’ Is that for me? ‘’ Hun hoppede med de små og korte ben hun nu engang besad, som hesten var kommet helt hen til hende. ‘’ I love her dad! Of Course i wanna take some walks with you. ‘’ Hun lagde hurtigt armene omkring halsen på hesten, som hun gav den et kram. ‘’ What is her name? ‘’

‘’ I already know how to ride a horse that! I wasn’t born yesterday. ‘’ Grinede hun højlydt, som hun svang sig op på ryggen af den gyldne hest. Hun kunne allerede mærke hvor meget hesten var en for hende. Hun lyttede dog alligevel til sin far og lod ham styrer hvordan det hele skulle gå. Han skulle trods alt også have en succesoplevelse med at have følelsen af at have lært hende et eller andet. ‘’ Okay. ‘’ Sagde hun stille, som hun kiggede ned af siden på hesten, for at kunne se hvordan hun sparkede. Hun gav den et par enkelte spark, som den satte i skridt. ‘’ I will ride for myself dad. I’m not a little girl anymore, if i ever was that. ‘’ Sagde hun, som hun gav den et par skridt mere og ivrigt fulgte hans instruktioner om hvordan hun skulle ride hesten.

‘’ Do you lead the way or? ‘’ Hun så stille på ham, mens hun lyttede. Inden hun havde set sig om, havde hendes små ben fået sparket hesten så hårdt at den var sat i galop. Det var en af de få ting som Elizabeth endnu ikke havde lært. '' DAAAAAAAD '' Skreg hun, som hesten forsatte i galop. Elizabeth begyndte mere og mere at glide af sadlen, men formodet at holde sig selv mere og mere op. Hvis Fenrer ikke ville få standset hesten, ville hun ryge af og imod jorden.

// Beklager det korte svar... //


_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A bit of quality time isn't too much to ask for, is it? ~ Elizabeth

Indlæg by Fenrer on Man 14 jan - 13:42

Fenrer rystede lidt på hovedet af sin datter, der tydeligvis var lidt for selvsikker på sine egne evner som rytter. Hun lod nu til for det meste selv til at tro, at hun havde styr på alting. Det kunne vel være fordi at folk på hendes kropslige alder, havde den erfaring der kom med at have levet de femten år, men prinsessen havde trods alt kun et halvt års livstids erfaring. Hun lod dog til at følge med i hans instrukser, hvilket Fenrer var sikker på, var noget hun gjorde for hans skyld. Sikkert i den tro at det ville gøre ham glad at han kunne lære hende noget, hvilket hun havde så ganske ret i.

Fenrer rystede lidt på hovedet af Elizabeth igen, da hun gjorde det klart for de tilstedeværende, at hun bestemt ikke var nogen lille pige mere. Selvom Fenrer måtte indrømme at hendes barndom nok kun lige ville være eksisterende. Fenrer måtte dog konstatere at "You'll always be my little pup.." kom det fra Elizabeths far, der mente hvad han sagde, med den hjertevarme stemme"..even when you're a hundred years old"  
Med sin mening om sin datters alder, og hvad hun ellers kunne defineres som i hans øjne, fastlagt, rettede Fenrer Hyperion ind på en skridtgang over mod Elizabeth. Han ville lade hende indtage gårdspladsen, så hun kunne vise hvad hun ellers mente at hun kunne.
Han nikkede til prinsessen som hun spurgte ham om hvorvidt eller ej at han ville lede vejen til Oasen, på den lille hyggetur. "Yes, I'll lead the w.." kom det over Fenrers læber, men ikke mere end det for nu. For han nåede tidsnok at observere hoppens panik, da Elizabeth satte sine hæle i hestens flanke, med for meget kraft til at hun kunne kontrollere hestens reaktion.

De følgende sekunder af Elizabeths sporing af hesten, var tid nok til at Fenrers hjerte kunne sætte sig på tværs i hans hals, med en puls der satte en dundren igang i hans ører. Han satte instinktiv sine hæle hårdt i Hyperions flanke. Hestens svar var at sætte i fuld fremdrev, mod hoppen og prinsessen. Fenrer strakte armen ud og greb hans datter ved nakkekraven. Fenrer hev Elizabeth op i luften og klemte Hyperion med lårene, til Hingsten var nede i en fart hvor Fenrer kunne sætte Elizabeth foran sig.

Fenrer red over i en bane der ville løbe parallelt med Hoppens, hvorpå han satte i et halvt hop, som lod ham placere sin ene fod på Hyperions ryg. Han kyssede sin datter kort på hovedet, inden han satte af og sprang over på Hoppen. Han landede efter det mønster han havde lært i sin kavaleri træning, og fik stabiliseret sin position på Den bimse Valen. Fenrer lagde lårene ind mod hoppens ryg og lænede sig tilbage, med et fast greb i manen på hesten. Som et par minutter forløb, hvor hoppen satte ned i fart og stilnede af til skridt, så han over på Elizabeth og sagde med et roligt smil "What happened to the mighty horsemaster?"
Fenrer var på ingen måde skadefro, men det ville gøre Elizabeth godt at se, at selvom man troede man havde styr på det hele, så kunne man ikke vide hvad der ville ske. Fenrer skridtede over til båsene og hoppede af hoppen "We'll be leaving her here for today" sagde han og rakte en stalddreng tøjlerne. Fenrer vendte sig dernæst mod Hyperion og Elizabeth, der blev bragt over til ham af en anden stalddreng.
Fenrer så op på Elizabeth med et stille smil "Do you still wanna go horsebackriding, or should we leave it for today?"

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 511
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A bit of quality time isn't too much to ask for, is it? ~ Elizabeth

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum