Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1165

Årstid | Efterår

Måned | September

Latest topics
Top posting users this month
Jake
Emneregler Voteba13Emneregler Voteba14Emneregler Voteba15 
Katrina
Emneregler Voteba13Emneregler Voteba14Emneregler Voteba15 
Sean
Emneregler Voteba13Emneregler Voteba14Emneregler Voteba15 
Genevira
Emneregler Voteba13Emneregler Voteba14Emneregler Voteba15 
Larlii
Emneregler Voteba13Emneregler Voteba14Emneregler Voteba15 
James
Emneregler Voteba13Emneregler Voteba14Emneregler Voteba15 
Valentine
Emneregler Voteba13Emneregler Voteba14Emneregler Voteba15 
Maeve
Emneregler Voteba13Emneregler Voteba14Emneregler Voteba15 
Natalie
Emneregler Voteba13Emneregler Voteba14Emneregler Voteba15 
Sajro
Emneregler Voteba13Emneregler Voteba14Emneregler Voteba15 

Statistics
Der er i alt 158 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Josephine

Vores brugere har i alt skrevet 162547 indlæg in 8519 subjects

Emneregler

Go down

Emneregler Empty Emneregler

Indlæg by Sean Lør 30 jul - 8:30

EMNEREGLER
Det der står med kursiv lige under overskriften er en kort opsummering af reglen. Derunder er der en længere forklaring, hvis man ønsker yderligere info.

GENERELT

Smileys.
- Det er ikke tilladt at bruge smileys ingame. Outgame er det dog helt okay.
Forklaring:
Det er ikke tilladt at bruge smileys i ingame emner, eller ingame indlæg. Det betyder at man i sine emner ikke må skrive "xD", Very Happy eller andre former for smileyer. Det hører simpelthen ikke til i et emne - det er både irriterende, forvirrende, stemningsødelæggende og passer på ingen måde ind i et ingame indlæg - ligesom det på ingen måde ville gøre i en udgivet novelle eller en roman. Dog er det helt okay at bruge præcis lige så mange skøre, selvopfundne, mærkelige og tossede smileyer som man ønsker, så længe dette foregår OOG - Out of Game. Dette kan ske i chatten, over PM/PB eller i et af vores Outgame forums.

Hvordan der skrives.
- Man skriver 3. person datid, undtagen i direkte tale og tanke. Der bruges derudover gåseøjne (disse: "") ved direkte tale.
Forklaring:
Alle skal skrive 3. person datid, medmindre det er direkte tale eller direkte tanke. 3. person datid er, når man skriver "Han så" eller "Hun bemærkede" - altså at man skriver "Han/Hun" og at man skriver, som var det skrevne allerede sket. Direkte tale og direkte tanke(altså når man siger noget, og når man har en tanke - ikke blot beskrivelsen), så skriver man oftest 1. person(jeg) nutid(som at det sker netop nu). Eksempelvis "Jeg har det ret godt lige nu."
Når man skriver direkte tale, skal man skrive gåseøjne (altså disse: ") omkring det karakteren siger, så man viser at dette er direkte tale, som den modsatte karakter kan reagere på. Mange vælger derudover også at skrive talen i enten fed, kursiv eller en anden farve, så det står tydeligere ud i teksten.
Når man skiver direkte tanke, skal man derudover også vise at det er direkte tanke, men man behøver ikke gøre på det en bestemt måde. Nogle vælger at gøre denne tekst kursiv, lave stjerner(altså disse: *) rundt om eller lave den en anden farve. Husk dog ikke at lave tanken og talen den samme farve, eller samme udformning - det kan forvirre din emnepartner.

ANDET

Karakterstyring.
- At slå andres brugere ihjel, skade dem groft, forvandle dem eller lignende, uden deres tilladelse, er ikke tilladt. At skade dem let er dog okay.
Forklaring:
Karakterstyring er, når man bestemmer over en andens karakter, uden at have fået tilladelse. Hvis Sean eksempelvis skriver Sean stak en kniv i brystet på Alitheia, og betragtede hvordan hun gurglede og faldt om imens hun stirrede på ham.. Her bestemmer Sean at Alitheia bliver ramt, og derefter både gurgler, falder om og hele tiden stirrer på Sean. Medmindre der er givet tilladelse, er dette ikke tilladt.
Det er ikke tilladt at slå en anden brugers karakter ihjel, medmindre den pågældende bruger har givet lov, til at man må gøre dette. Det er heller ikke tilladt at forvandle en anden brugers karakter til hverken en vampyr, varulv eller skyggevæsen, medmindre den pågældende bruger har givet tilladelse til det. Har denne bruger dog det, er det helt okay. Det er dog okay at skrive at en karakter agter/forsøger at gøre det.
Eksempelvis: Sean forsøgte at stikke en kniv i brystet på Alitheia, og ville, hvis den ramte, forsøge at få hende til at falde, imens blodet højst sandsynligt ville løbe ind i hendes luftrør.. Man bestemmer aldrig at det sker, men Sean har givet bolden op, og så må Alitheia vælge om hun tager den. Dette er helt okay.

Powerplay, metagaming, godmode.
- Ingen af de tre overstående er tilladt. Forklaringen nedenfor.
Forklaring:
Link til ordbogen. Under ordbogen er der en forklaring på de tre udtryk. Powerplay er når du som karakter er helt usårlig, enten ved en evne eller ved måden du spiller din karakter på. Altså, når man ingen svagheder har, ellers hvis de svagheder aldrig bliver ramt. Hvis din karakter eksempelvis er i kamp med en karakter, og din karakter aldrig bliver ramt, udenset hvad der sker. Dette er powerplay og er ikke tilladt.
Godmode er lidt det samme som karakterstyring, og der henvendes derfor til førhenværende beskrivelse af karakterstyring, og ordbogens forklaring.
Metagaming er når din karakter ved noget, som din karakter ikke kan vide. Hvis du snakker med en person OOG, og får noget at vide om den pågældende karakter, som din karakter derefter ved i emnerne, uden at have en logisk forklaring på hvorfor. Dette er også, hvis en anden karakter tænker noget, og din karakter reagerer på det, uden at kunne vide det. Eksempelvis "Han kunne se at tyvetøsen havde planer om at stjæle hans pung, så han greb ud efter hende og råbte at hun ikke skulle tage hans ting." Hvorfra ved manden at 'tyvetøsen' - altså den anden bruger - vil stjæle hans pung? Dette er metagaming og er ikke tilladt.

Om content warning - advarsler for seksuelt eller voldeligt indhold
- Vi har mange brugere der elsker at læse hinandens emner. For at undgå folk læser noget, de helst ville være foruden, advarer vi hinanden. Dette gøres ved at sætte X eller XXX i overskriften. Specificer gerne i starten af emnet, så folk ved hvad det handler om.

Større events - Massemord, altødelæggelse eller lignende.
- Dette skal ansøges til admin om først, hvorefter man kan få enten tilladelse eller afvisning.
Forklaring:
Førnævnte begivenheder og lignende større events, kan ske - ligesom det kan ske i den virkelige verden. Men sådan noget sker ikke uden hele verden bliver påvirket af det, det er derfor vigtigt at man spørger om tilladelse ved admins, før man gør dette. Man skriver altså til en admin hvad man ønsker at gøre, hvor mange dræbte og lignende info, og kan så risikere på at få et ja eller et nej. Hvis man får et ja, vil det så være noget der påvirker hele siden - altså det vil komme i TUN-avisen, og der vil måske endda være ekstra info omkring det til de andre brugere, i forhold til hvordan de skal reagere og lignende.
Dog, hvis man får et nej, skal man tage det med oprejst pande og må så ikke gøre dette. Der vil i så fald gåes ud fra, at du overholder forbuddet, og ikke gør det - ellers vil det have konsekvenser. Større events er noget som er så stort, at mange vil blive dræbt eller på anden måde påvirket. Eksempelvis hvis en by ødelægges, hvis man ønsker at føre krig, hvis man lave massemord eller lignende.

Ikke-inviteret bruger i emnet.
- Man må ikke ignorere vedkommende, men må gerne bede vedkommende om at træde af. Skriv Åbent i overskriften, hvis du ønsker alle er inviterede, og enten et emnepartnerens navn eller Privat i overskriften, hvis du ikke ønsker andre end emnepartneren.
Forklaring:
Det er ikke tilladt at udeholde en anden bruger fra et eller - eller ignorere den pågældende bruger, selv hvis han/hun bryder ind i et emne, hvor man ikke ønskede der skulle komme en ekstra ind. Bed i stedet vedkommende om at træde af, i tilfælde af at det er et privat emne, eller spørg på en anden måde pænt den pågældende bruger om han/hun vil out'e emnet igen hurtigst muligt. For at vise at emnet er privat, altså at det er tilegnet kun en eller flere andre brugere, og at man ikke må komme ind i det uden at være inviteret, skriv da "Privat" i emnets overskrift, eller emnepartnerens(eller emnepartnerenes) navne.
Mange vælger i stedet for at skrive privat, at gøre det modsatte, nemlig at skrive "Åbent" i de emner, hvor man ønsker at alle der har lyst gerne må komme ind, om de så er inviterede eller ej. Begge dele skal respekteres på lige fod af andre brugere.


OBS!
Opføre din medspiller sig ret underligt? Er denne irriterende, eller gider denne bare aldrig holde reglerne for et godt spil? Siger den nogle grimme OOG ting til dig, eller bruger konstant metagaming, karakterstyring eller lignende?
Vi admins kan altid kontaktes!

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Can someone tell me what I'm thinking? I am starting to dig the crazy~
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9825
Reputation : 109
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum