Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1165

Årstid | Efterår

Måned | September

Latest topics
Top posting users this month
Sean
Generelle regler Voteba13Generelle regler Voteba14Generelle regler Voteba15 
Genevira
Generelle regler Voteba13Generelle regler Voteba14Generelle regler Voteba15 
Jake
Generelle regler Voteba13Generelle regler Voteba14Generelle regler Voteba15 
Katrina
Generelle regler Voteba13Generelle regler Voteba14Generelle regler Voteba15 
Natalie
Generelle regler Voteba13Generelle regler Voteba14Generelle regler Voteba15 
Sajro
Generelle regler Voteba13Generelle regler Voteba14Generelle regler Voteba15 
Juniper
Generelle regler Voteba13Generelle regler Voteba14Generelle regler Voteba15 
Larlii
Generelle regler Voteba13Generelle regler Voteba14Generelle regler Voteba15 
James
Generelle regler Voteba13Generelle regler Voteba14Generelle regler Voteba15 
Valentine
Generelle regler Voteba13Generelle regler Voteba14Generelle regler Voteba15 

Statistics
Der er i alt 158 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Josephine

Vores brugere har i alt skrevet 162547 indlæg in 8519 subjects

Generelle regler

Go down

Generelle regler Empty Generelle regler

Indlæg by Sean Lør 30 jul - 8:31

GRUNDLÆGGENDE REGLER

Det der står med kursiv lige under overskriften er en kort opsummering af reglen. Derunder er der en længere forklaring, hvis man ønsker yderligere info.


GENERELT

Karakteropbygning
Det er ikke tilladt at kopiere karakterer fra bøger, serier eller andre medier. Vi forventer at din karakter er original - det er selvfølgelig tilladt at bruge billeder fra serier, men undlad venligst at kopiere en hel karakter.

Antal karakterer.
- Man må have så mange brugere man ønsker, og tænker man kan holde aktive. Det er dog kun tilladt at have en karakter pr. oprettede bruger.
Forklaring:
Det er tilladt at have så mange brugere man ønsker her på siden. Husk dog at det er bedst, hvis man kan holde alle sine karakterer ved lige.
Man kun have en hovedkarakter per oprettet bruger. Du er velkommen til at have adskillige NPC'er, så længe de ikke fungerer som hovedkarakter. NPC'er i massevis er helt tilladt, og de må indgå så meget i et emne som ønsket - Jeres hovedkarakter skal blot være den styrende i emnet.
Husk at meddele faceclaimet, og det samme hvis du ønsker brugerne slettet eller ændret.

Brugernavnet.
- Dit brugernavn skal bestå af din karakters fornavn eller kælenavn. Der må ikke indgå tegn såsom udråbstegn, punktum, komma etc.
Forklaring:
Når du laver en bruger, skal dit brugernavn være relateret til din karakter. Det skal være enten din karakters fornavn eller din karakters normale kaldenavn. Dog må der ikke være tegn i dette navn. Eksempelvis, hvis du ønsker at hedde Sean men dette navn er taget, så kan du ikke bare kalde dig Sean! eller lignende i stedet for. Det er ikke tilladt. Find i stedet på et andet navn eller eventuelt et lignende navn, der ikke indeholder sådanne tegn.

Din profil.
- Din profil skal indeholde oplysninger om din karakter - IKKE dig.
Forklaring:
På The Underworld spiller man en fiktiv karakter. Profilen er et billede og en beskrivelse på denne fiktive karakter. Dette gør det muligt for andre brugere at lære ens karakter at kende. Derfor skal man ikke skrive informationen om personen bag skærmen, men derimod om selve karakteren. Hvis man er i tvivl om hvad man så skal skrive, er der en guide. Den hjælper en igang med, hvad der kan skrives, hvad de forskellige ting betyder og lignende nyttig info.

Alderen.
- Tænk over den! Evolutionen har slået ind. Hvis din karakter er 30.000 år gammel, så ser han/hun anderledes ud.
Forklaring:
Det er tilladt at være ældgammel, men tænk over jeres karakters alder! Vi ser helst ikke karakterer over 10.000 år.
For mange tusinde år siden, så alting anderledes ud. Væsner og folk så anderledes ud i forhold til nu, grundet evolutionen. Man opførte sig helt anderledes, tænkte anderledes, behandlede folk anderledes, havde andre traditioner, indrettede sig anderledes og levede anderledes. Dette gør, at det er svært at spille en ekstremt gammel karakter troværdigt, og med en pålidelig baggrundshistorie. Karakteren har nok nogle problemer med at tilpasse sig. Så tænk for guds skyld over alderen!

Godkendelse.
- Det er tilladt at emne uden farve, men man er ikke godkendt som karakter, før man har fået tildelt sin racefarve. Tilmeld dig "Vil godkendes" når din profil er klar.
Forklaring:
For at admins kan sikre sig at en bruger ikke har misforstået noget eller at karakteren ikke er overpowered og har en acceptabel evne, skal man godkendes af en admin. Dette sker ved at man får en racefarve, når man har skrevet sin historie og sin evne, og dermed har vist at man har styr på sin karakter.
Vi opfordrer kraftigt til, at man venter med at emne, til man er godkendt. Grunden til dette er, at man kan risikere at skulle ændre på sin karakter, hvis man har misforstået siden. Admins vil forsøge at tjekke igennem så hurtigt som muligt.
Vær opmærksom på at du skal indmelde dig i "vil godkendes" gruppen, når din profil er klar til godkendelse. Før da vil en admin/moderator ikke se på din profil, medmindre du beder om hjælp til noget.

Blandings- og specialracer.
-  Man kan både være blandingsrace og specialrace, men man skal ansøge om dette.
Forklaring:
Det er tilladt at være både blandings- og specialrace, men man skal ansøge til admins for at få. Under hver af de to racebeskrivelser er der en beskrivelse af, hvad det er og hvordan man ansøger. Skriv en ansøgning til admins og du kan derefter blive godkendt eller afvist - du kan risikere at skulle rette lidt på din idé, for så at blive godkendt. Husk dog på, at ikke er alle blandinger  er mulige. Derudover er man ikke blot er en blanding, fordi ens forældre var to forskellige racer. Oftest bliver man kun en af forældrenes race.

Billeder.
- Man må ikke lave en karakter der minder om ens Faceclaim eller en rolle denne har spillet.
Forklaring:
Alle karakterer kan have et billede. Man må godt vælge et billede fra en kendt, forudsat at man på faceclaimlisten kan se at ingen andre har valgt denne. Man må dog ikke være en personlighedstyv. Det er man hvis man vælger kopierer en karakter fra en bog, tv eller lignende. Dette gælder både for navn og baggrundshistorie.

Evneregler.
- Man må kun have én evne eller en magibog.
Er man evoled, kan man enten kan få opgraderet sin magibog, få en ekstra evne eller få en ekstra magibog.

Forklaring:
- Det er kun tilladt at have enten én evne eller én magibog.
- Som Evolved kan man enten opgraderer sin magibog, så den også inkluderer Evolved-magierne ELLER vælge en magibog mere eller en evne mere.
- Evnen skal have svagheder/begrænsninger. En ofte brugt svaghed er at ens evne kræver energi og man derfor kun kan bruge evnen så og så længe eller så og så mange gange, før man er for træt til at bruge den mere.
- Undgå at styre hele elementer eller andre kræfter, der kan ødelægge hele verden i et snuptag. Prøv i stedet at begrænse evnen: Måske kan vedkommende kun styre en lille del af et element.
- Tænk over evnen. Der bliver lagt vægt på at evnen er balanceret og at andre har en chance imod en. Der bliver også lagt vægt på om evnen er for styrende/ødelæggende. Evner, der reelt kan ødelægge hele byer eller sikre massemord, bliver der ofte slået ned på.
- Ændrer din karakter evne i løbet af dit spil, eller ændre du helt profil, men uden at skifte race? I så tilfælde har admins og moderators ingen mulighed for at vide det. Skriv til dem, så de kan godkende din nye evne eller profil.

Er du i tvivl om din evne, så hellere skriv til en admin eller moderator en gang for meget. De hjælper gerne.

Sprog.
Der er gået en trend i at skrive alt på engelsk. Men da dette er en dansk side, skal selv folk der er dårlig til engelsk, have en chance. Ens evne SKAL sættes ind på dansk. I må gerne have en engelsk version. Er man fra et andet land end Danmark, kan man skrive til en admin og få tilladelse til kun at skrive på engelsk, såfremt man ikke kan dansk godt nok.
Forklaring:
- Ens evne kan hurtigt blive noget teknisk at sætte sammen og det gør det nemmere for admins og andre brugere at forholde sig til, hvis den også skrives på dansk.
Resten af ens profil må gerne skrives kun på engelsk, hvis det er det man har lyst til.
Da vi har nogle brugere fra andre lande, kan de få special-tilladelse til kun at skrive på engelsk, såfremt deres dansk ikke er godt nok.

NOTE!
Det er generelt ikke tilladt at kræve eneret på en evne. Det vil sige at selv om du har en evne, kan alle andre også have den.
Der kan dog gøres undtagelser, i tilfælde af man ønsker det kontaktes admins.


NOTE!
Det er begrænset, hvor mange der kan have evnen til at skifte udseende (Og dermed faceclaim). Derfor er det en evne, der skal godkendes af admins.

ANDET

Groft sprog.
- Groft sprog OOG er ikke tilladt. Ingame er det dog tilladt.
Forklaring:
Groft sprog imellem brugerne er ikke tilladt. Det betyder at du skal behandle dine medspillere ordentligt, og være høflige. Drilleri og lignende er naturligvis tilladt, så længe det ikke kan virke sårende. Det vil sige sårende, groft sprog og trusler er på ingen måde tilladt imellem brugerne! Ingame, altså i jeres spil og i emnerne imellem karakterne, er det dog tilladt at bruge et groft sprog, så meget man ønsker.

Inaktive brugere.
- Inaktive brugere vil blive slettet efter et halvt år, 6 måneder.
Forklaring:
Hvis man er inaktiv, altså ikke har været online på forummet i et halvt år, vil ens bruger blive slettet. De personer, som ikke er være aktive, spærre både et navn og måske også et faceclaim, for eventuelle nye brugere, der gerne vil være på siden. Hvis du en dag beslutter dig for ikke at være aktiv længere, skriv da til en admin, og denne vil da slette din bruger, så det navn og faceclaim du brugte, vil være ledigt for andre.

Hersker/Herskerinde.
- Det er ikke tilladt at udnævne sig selv som Hersker/herskerinde over hverken byer eller landområder. Dette er noget vi admins vil godkende jer til.
Forklaring:
Hvis man ønsker at være royal, hersker over et område eller at have en særstatus i samfundet, skal man godkendes af admins. I kan finde ansøgningen her.
Ønsker man at være en historisk person eller have en legende eller myte omkring ens karakter, kontaktes admins.

CHATTEN

Sproget.
- Alle skal holde et ordentlig sprog og en god tone over for hinanden, samt acceptere hinandens grænser. Der vises hensyn. Det er ikke tilladt at true hinanden.
Forklaring:
Man må naturligvis godt joke, drille og have det sjovt, men husk at man ikke kan se hinandens ansigtsudtryk, så det er ikke altid man ved om det er jokes. Hvis folk beder dig/jer om at stoppe, accepter da, at i har overskredet ens grænser.
At true eller udvise voldelig eller grov adfærd overfor de andre brugere er ikke tilladt.

Seksuelt.
- Alt seksuelt er ikke tilladt i chatten, da det kan støde andre. Alle skal kunne have det sjovt og hyggeligt i chatten. Lidt kysseri og nussen er tilladt.
Forklaring:
Seksuelle beskrivelser er ikke tilladt i chatten, men er dog tilladt i emner og over PM. Det overskrider meget nemt folks grænser, og alle har ret til at være i chatten på lige fod. Hvis i ikke kan holde jer fra hinanden, tag det i et emne eller over PM i stedet for. Kysseri, nussen og hyggen er naturligvis okay. Men accepter det når der er en grænse.

Vold.
- Det voldelige bedes begrænset, så alle føler de kan være der uden at blive stødt eller tvunget til at læse den ene rædselshistorie efter den anden.
Forklaring:
Det er tilladt at 'smide hinanden ud over kløfter' etc. i chatten, men husk at der også her er en grænse for de andre i chatten. Ingen ønsker at være på chatten, hvis de udelukkende får blodige, brækkede knoglestykker og hjernemasse som det eneste at læse. Hold det begrænset, og sørg for at alle er velkomne.

Konflikter.
- Alle er velkomne. Kan man ikke enes eller har man nogle vigtigere eller mere private ting at snakke om, findes der PM.
Forklaring:
Det er tilladt at brokke sig om ondt i maven eller kærestesorger, men hvis der enten er et ekstremt dårligt humør, selvmordstanker eller en konflikt imellem flere på chatten, hold det venligst uden for chatten, så stemningen ikke bliver ødelagt. Admins og mange brugere er altid klar til at hjælpe, men tag den venligst over PM, så alle kan være der, og det ikke bliver Caps Lock krig og banninger.

Spørgsmål til Admins
- Chatten er et hyggested for alle, også admins. Hold gerne spørgsmål til PM eller brug vores supportchat. Små, hurtige spørgsmål vil blive accepteret, men accepter det hvis en admin beder én om at bruge henholdsvis PM eller supportchatten.

Rangsystemet

- På siden har vi et rangsystem. Dette system er ment som en måde man hele tiden bliver stærkere. Efterhånden som ens karakter får samlet erfaringer og viden, får trænet sig til det, denne nu skal. Disse erfaringer og viden gives til udtryk ved at man spiller med dem. Så jo flere indlæg, og dermed jo bedre man kender sin karakter og jo mere erfaren og øvet denne bliver, jo højere rang får man. Nu har vi kun Evolved, som generelt har muligheden for at være stærkere end de fleste andre, der ikke er nået til Evolved.

Rangene er således:
Vi har tidligere haft flere rang, men har nu valgt kun at have evolved.

Evolved: 700+

- Man kan ikke snyde sig til højere rang. Ved at spamme og kun skrive i "legetråde" vil vi admins sørge for man ikke stiger yderligere i rang, førend man faktisk får spillet sig frem til det.
Evolved kan opnås på flere måder. Læs HER

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Can someone tell me what I'm thinking? I am starting to dig the crazy~
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9825
Reputation : 109
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum