Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1165

Årstid | Efterår

Måned | September

Latest topics
Top posting users this month
Sean
Ordbogen Voteba13Ordbogen Voteba14Ordbogen Voteba15 
Genevira
Ordbogen Voteba13Ordbogen Voteba14Ordbogen Voteba15 
Jake
Ordbogen Voteba13Ordbogen Voteba14Ordbogen Voteba15 
Katrina
Ordbogen Voteba13Ordbogen Voteba14Ordbogen Voteba15 
Sajro
Ordbogen Voteba13Ordbogen Voteba14Ordbogen Voteba15 
Juniper
Ordbogen Voteba13Ordbogen Voteba14Ordbogen Voteba15 
Larlii
Ordbogen Voteba13Ordbogen Voteba14Ordbogen Voteba15 
James
Ordbogen Voteba13Ordbogen Voteba14Ordbogen Voteba15 
Valentine
Ordbogen Voteba13Ordbogen Voteba14Ordbogen Voteba15 
Maeve
Ordbogen Voteba13Ordbogen Voteba14Ordbogen Voteba15 

Statistics
Der er i alt 158 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Josephine

Vores brugere har i alt skrevet 162547 indlæg in 8519 subjects

Ordbogen

Go down

Ordbogen Empty Ordbogen

Indlæg by Sean Lør 30 jul - 8:40

ORDBOGEN

Her er de forskellige faste udtryk, som går igennem mange sådan nogle hjemmesider som denne, så de er gode at kunne. Hvis der er ord du finder helt umulige, der ikke står på listen, spørg da gerne, og vi vil både forklare dem og skrive dem på listen. Så er andre ikke i tvivl en anden gang.

Chatforkortelser:

Wb: Welcome back/Velkommen tilbage
Brb: Be right back/er tilbage snart
Bbl: Be back later/er tilbage senere
Tyt: Take your time/tag din tid
Afk: Away from keyboard/væk fra tastaturet
Ty: Thank you/tak
Idk: I don't know/det ved jeg ikke

Svære ord eller forkortelser:

RPG
Dette er en forkortelse, der står for: Role Playing Game. Altså på dansk betyder det en form for online rollespil. Det er det vi laver her på siden, og bruges derfor ofte når der beskrives RPG-sider(sider som The Underworld).

NPC
Dette er en forkortelse der står for: Non-Player-Character. Altså personer der bruges i eksempelvis et emne, som ikke er en karakter. En form for bruger, der ikke bliver styret af nogen. Nogle eksempler på en NPC kunne være, hvis man er to der er på røvertogt sammen, og der kommer vagter. Vagterne er i så fald NPC'er. Det kunne også være en familie eller lignende ting. Her på siden er der en del ledere der er NPC'er.

IRL
Dette er en forkortelse, der står for: In Real Life. Altså, på dansk, i det virkelige liv. Det er et udtryk for, når man skriver om noget, som ikke har noget at gøre med hverken denne verden(The Underworld) eller noget med ens person herinde. Altså noget der handler om dit virkelige liv, uden for skærmen. Det kunne eksempelvis være relateret til din fødselsdag, noget du skulle In Real Life eller lignende.

URL
Dette betyder det modsatte af IRL. Det kommer af, at linket til en side er et "URL-link", og derfor er det blevet en form for synonym, til noget der sker på computeren. Hvis du eksempelvis spiller et onlline spil, kan det være en URL-match. Altså er URL noget der sker online - Og oftest bliver det her på siden, omtalt som noget der sker her.

Offgame/Outgame - OOG
Næste direkte oversat fra engelsk, betyder det "Ude af spillet". Altså noget der ikke er relateret til din karakter her på siden, eller 'spillet' vi spiller herpå. Det er ofte brugt hvis man eksempelvis har et emne kørende, og du gerne vil skrive en kommentar til den anden bruger, som ikke er noget relateret til spillet. Eksempelvis hvis du skal logge af, eller hvis du ønsker at spørge om mere skal tilføjes eller lignende. OOG er blot forkortelsen(Out Of Game).

Ingame - IG
Næsten direkte oversat fra engelsk, betyder det "I spillet". Altså, noget der er relateret til din karakter på siden, og alt det som sker inde i spillet med din karakter. Det er det modsatte af Outgame. Det bliver oftest brugt i eksempelvis chatten, over private beskeder eller lignende, hvor man vil forklare at ingame mener ens karakter det, eller ingame ville det være fedt hvis der skete et eller andet. IG er blot forkortelsen(In Game).

PM/PB
Dette er en forkortelse der står for Private Messages eller Private Beskeder. Du finder det ved knapperne oppe under billedet, lige mellem "Profil" og "Chat" - Der står normalt "Inden nye beskeder" eller "x nye beskeder", hvor x står for en tal. Det er her man skriver beskeder til hinanden privat, som andre ikke behøver at kende til. PM/PB er blot forkortelser til det. Hvis man har et spørgsmål/problem/ansøgning eller lignende, send da en PM/PB til en admin.

Powerplay
Powerplay er, når du gør din karakter usårlig eller næsten guddommeligt god, enten ved den evne din karakter besidder, eller din måde at spille karakteren på. Det kan være hvis du altid rammer din emnepartners karakter i kamp, men sjovt nok aldrig lader din karakter blive ramt eller såret. Powerplay er når man gør at man ingen svagheder har. Det er ikke tilladt at spille Powerplay, og hvis du mener at din emnepartner gør dette, skriv enten direkte til ham/hende eller skriv til en admin.

Godmode
Godmode betyder kort sagt, at man spiller en Gud - I spillet. Det er når du, som bruger, i et emne bestemmer hvad din emnepartners karakter gør. Eksempelvis i en kamp, ville det være godmode, hvis du bestemte om din karakter ramte din emnepartner - Og hvorvidt din emnepartner blev skadet, eller hvordan din emnepartner reagerede på det. Et eksempel kunne være: "Han så hun ville angribe og jagede kniven gennem hendes mave, så hun bøjede sig sammen i smerte. Lidt efter faldt hun til jorden, mens blodet gled ud af hende..." Det er ikke tilladt at bestemme hvorvidt personen bliver ramt (Det er op til den anden at bestemme, da denne bedst selv kan styre sine evner) eller om denne vil bukke sammen af smerte. Godmode er ikke tilladt. Hvis din emnepartner bruger dette, skriv da enten direkte til emnepartneren, eller en admin.

Metagaming
Metagaming er, når du bruger Outgame info i dit Ingame spil. Det kunne eksempelvis være hvis du skrev over PM med din emnepartner, og du tilfældigvis får at vide at personen er laktoseallergiker, og din karakter pludseligt fodrer din emnepartners karakter med laktose, fordi han vil give din karakter en allergisk reaktion(Uden at have fået det at vide ingame). Eller hvis du læser det i andet emne med samme karakter, som du ikke selv er med i, at din emnepartners karakter, fortæller at han/hun er allergisk overfor laktose, og igen pludselig selv ved det i dine emner. Dette er heller ikke tilladt, af realistiske årsager. Har du en evne til at vide sådanne ting, skal det godkendes af den anden spiller og admins. Metagaming er ikke tilladt. Hvis din emnepartner bruger dette, skriv da enten direkte til emnepartneren, eller en admin.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Can someone tell me what I'm thinking? I am starting to dig the crazy~
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9825
Reputation : 109
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum