Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1166

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
» Just a littel bite (Sajro and Emery)
Buddy-systemet EmptyToday at 0:45 by Emery

» How the hell did you get here? ~ Valentine
Buddy-systemet EmptyYesterday at 23:10 by Genevira

» Waking up with! (Gif game!)
Buddy-systemet EmptyYesterday at 22:44 by Emery

» Roomies from Hell - Genevira & Sean
Buddy-systemet EmptyYesterday at 7:58 by Sean

» In sickness and more (Sean)
Buddy-systemet EmptyTirs 17 maj 2022 - 16:39 by Delilah

» Dragons Peak under udvikling - Åbent for alle
Buddy-systemet EmptySøn 15 maj 2022 - 20:45 by Jake

» A common goal ~ Sean
Buddy-systemet EmptyTors 12 maj 2022 - 7:39 by Sean

» Athena Akademiet! [Reklame]
Buddy-systemet EmptyTirs 10 maj 2022 - 12:53 by Gæst

» Sinful Nights ~ Juniper
Buddy-systemet EmptyMan 9 maj 2022 - 21:07 by Juniper

Top posting users this month
Juniper
Buddy-systemet Voteba13Buddy-systemet Voteba14Buddy-systemet Voteba15 
Sean
Buddy-systemet Voteba13Buddy-systemet Voteba14Buddy-systemet Voteba15 
Valentine
Buddy-systemet Voteba13Buddy-systemet Voteba14Buddy-systemet Voteba15 
Taliia
Buddy-systemet Voteba13Buddy-systemet Voteba14Buddy-systemet Voteba15 
Genevira
Buddy-systemet Voteba13Buddy-systemet Voteba14Buddy-systemet Voteba15 
Alane
Buddy-systemet Voteba13Buddy-systemet Voteba14Buddy-systemet Voteba15 
Natalie
Buddy-systemet Voteba13Buddy-systemet Voteba14Buddy-systemet Voteba15 
Emery
Buddy-systemet Voteba13Buddy-systemet Voteba14Buddy-systemet Voteba15 
Katrina
Buddy-systemet Voteba13Buddy-systemet Voteba14Buddy-systemet Voteba15 
Jake
Buddy-systemet Voteba13Buddy-systemet Voteba14Buddy-systemet Voteba15 

Statistics
Der er i alt 158 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er rosiejohanns

Vores brugere har i alt skrevet 163075 indlæg in 8577 subjects

Buddy-systemet

Go down

Buddy-systemet Empty Buddy-systemet

Indlæg by Sean Tirs 17 sep 2019 - 11:31

Buddy-systemet

Buddy-systemet er et system, hvor erfarne brugere kan hjælpe nye brugere. Det er altså andre brugere på hjemmesiden, der gerne vil tilbyde deres tid, hjælp og erfaringer til at give nye brugere en bedre oplevelse, og en bedre start. De kan hjælpe med alt fra at finde rundt på hjemmesiden, hvem man skal skrive til vedrørende forskellige ting, eller som en genvej ind i det sociale på siden. Det er ikke et krav at buddies bliver ens første og nyeste emnepartner - selv om det selvfølgelig er en mulighed.

Listen over buddies:

Hvordan fungerer det?

- På ens profil vil der være et sted, hvor man kan skrive om man er en ny eller gammel bruger. Vi anbefaler nye brugere at skrive her, hvis de netop er nye: Dette gør at vores buddies kan se hvem der er ny og henvende sig. Nye brugere skal altså ikke selv gøre mere. Bemærk: Der bliver offentliggjort en liste over buddies og det er tilladt den nye bruger at ønske en bestemt af dem, hvis vedkommende ønsker det. I dette tilfælde skal den nye bruger selv skrive til vedkommende eller en moderator/administrator.

- en buddy henvender sig. Her kan den nye bruger sige ja tak eller nej tak til hjælpen.
Det er ikke et krav at man som ny bruger SKAL have en masse spørgsmål eller tvivl: Buddy'en er der også for venskabelig samtale og for at hjælpe vedkommende ind i det sociale. Så siger man ja tak, betyder det at den nye bruger kan skrive til sin buddy når et spørgsmål melder sig. Omvendt er det muligt en buddy f.eks. inviterer den nye med i chatten eller andre ting, der kan være gode muligheder. Det er forskelligt hvordan en buddy arbejder, og forskelligt hvad en ny bruger har brug for. Vi anbefaler de to til at snakke sammen om eventuelle forventninger eller behov.

Hvordan bliver man en buddy?

- Alle kan blive en buddy. Vi har enkelte forventninger, eller ting vi forventer I som minimum har overvejet, inden I melder jer:
Har I tiden? I skal være aktive når en ny bruger melder sig på siden, og være forholdsvis godt tilstede i tilfælde af spørgsmål eller behov for hjælp.
Kender I til Underworld? For at gøre buddy-tjenesten nemmere for begge parter, er det bedste hvis en buddy ved hvor de kan finde hvad på siden, og måske kender lidt til hvordan vi gør tingene her. (Bemærk: Vi forventer ikke I ved alt og moderators/administrators, samt andre brugere, er også en ressource I kan bruge)
Er I allerede inde i det sociale på siden? Vi forventer buddies i forvejen er integreret på siden. At de kender nogle folk, at de til tider er til at finde i det sociale, at de kender til noget af spillet på siden. Igen forventer vi ikke folk ved alt om alles spil - eller at folk er online 24/7. Dette er udelukkende for at nye brugere kan få del i buddy'ens eget netværk og komme nemmere ind i det sociale og i spillet på den måde.
Til sidst forventer vi selvfølgelig også at buddies er villige til at hjælpe og har lidt tålmodighed.

- Ved man at man vil være en buddy, skal man skrive til en administrator. Der er ingen ansøgningskemaer, men vi vil formentlig spørge ind til de ting, vi har nævnt overfor. Dette er mest for at sikre, at I har overvejet hvad I går ind til: At være buddy kræver intet mere end tid og lyst.

Hvordan får man en buddy?

- En buddy henvender sig selv, hvis den nye bruger har skrevet "ny" på sin profil.
- En ny bruger kan også selv henvende sig, hvis en buddy ikke har reageret hurtigt nok til at melde sig, eller hvis vedkommende foretrækker en bestemt buddy.

Hvor længe har man sin buddy?

- Dette aftales enten mellem den nye bruger og buddy, eller også løber det automatisk ud i sandet, når vedkommende ikke længere føler et behov for at henvende sig. Bare fordi man ikke officielt har sin buddy længere, betyder det ikke man aldrig må få hjælp til noget igen: Alle på hjemmesiden vil være glade for at besvare spørgsmål og hjælpe til, så godt de kan.

Hvor mange buddies?

- Som udgangspunkt forventer vi kun en buddy pr. ny bruger. Dette er for at undgå forvirring, både for de forskellige buddies og for den nye bruger. Det er til gengæld muligt at skifte buddy enten i starten eller undervejs.

Konflikt?

- Nogle gange har man forskellig personligheder, eller tilgang, til forskellige ting. Vi håber ikke på der opstår konflikter, men opdager man at man slet ikke kan kommunikere ordentligt sammen - det kan både være fra den nye brugers side eller fra buddy'ens - er det okay at sige fra. Den nye bruger kan bede om en ny buddy. Eller deres buddy kan bede en anden buddy om at tage over.
Det kan også ske administrators indblandes, alt efter hvor alvorligt det er.

FAQ

Jeg fik sagt nej, men kunne godt bruge en buddy alligevel...?

- Frygt ikke. Nye brugere, der fortryder deres nej, kan altid henvende sig til en buddy eller moderator/administrator. Så sørger vedkommende for, at den nye bruger får en buddy alligevel.

Jeg er ikke ny, men jeg har været væk længe. Det kunne være rart med en buddy....?

- Buddy-systemet er først og fremmest til nye brugere. Har man været på UW før, men har været længe væk, kan man stadig godt få hjælp. Skriv til en buddy eller skriv "ny" i din profil. Så kan I snakke sammen om hvad du har brug for, for at komme i gang igen.
Hvis vores buddies har meget travlt, er det okay hvis de fokuserer på helt nye brugere først. I det tilfælde kan du altid skrive til en moderator/administrator, og vi vil i stedet hjælpe så godt vi kan.

Jeg skrev til min buddy, men jeg får aldrig svar?

- Det sker desværre at folk bliver pludseligt inaktive. Det er ikke altid folk fortæller os om det, og tit er det i kølvandet på en i forvejen halvdød periode. Vi beklager den dårlige oplevelse, men håber I har lyst til at skrive til en ny buddy eller til en moderator/administrator.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Can someone tell me what I'm thinking? I am starting to dig the crazy~
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9934
Reputation : 110
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum