Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
Top posting users this month
Melisandre
 
Midnight
 
Arthur
 
Matthias
 
Taliia
 
Raxess
 
Sean
 
Althorn
 
Zayden
 
Marcus
 

Statistics
Der er i alt 291 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Deirdre

Vores brugere har i alt skrevet 155838 indlæg in 8091 subjects

Nogle opdateringer og omkring raceledere (Adminnyhed)

Go down

Nogle opdateringer og omkring raceledere (Adminnyhed)

Indlæg by Sean on Lør 26 aug - 13:45

Hejsa kære brugere!

Jeg håber I alle nyder sommeren, uanset hvor få rigtige solskinsdage vi har haft. Vi håber alle er kommet godt i gang med henholdsvis skole, arbejde eller praktik igen og at de få, der har været prisgivet med ferie, har haft en dejlig en! Smile

Her er der nogle opdateringer og et opråb til vores raceledere.

I tvivl? Spørg en admin!
Indeholder en bemærkning angående shapeshifters!

Vi har haft nogle små problematikker med brugere, der har været i tvivl om nogle ting, og som enten selv har valgt hvordan tingene skal være eller er blevet enige med andre brugere om, hvordan tingene skal være. Var det en forvirrende sætning? Jeg beklager! Smile
Vi vil huske folk om at hvis de er i tvivl om selv det mindste, angående hvad som helst på siden - både in-game og out-game - står vi admins og moderators til rådighed.
Det er en god ide at spørge admins til råds, så vi alle kan spille med de samme detaljer i vores spil. I kan altid henvende jer til os på en PM, i vores supportchat eller under spørgsmål.

Dermed ikke sagt at alle gør den slags og i virkeligheden hører det nok til sjældenhederne. Vi har mange brugere, der er dygtige til at henvende sig til os og det er vi glade for. Vi forsøger altid at opnå en afslappet dialog med jer alle sammen. Smile

Angående shapeshifters:
En bruger sendte os en besked, som omhandlede hvordan shapeshifters kommunikerer med hinanden i dyreskikkelse.
Vi er blevet enige om at shapeshifters IKKE kan kommunikere igennem tankerne. De kan kommunikere som normale dyr. Hvis man nu er en ulv, vil man have nemmere ved at forstå andre ulve, men man vil have svære ved at forstå den fugl der flyver forbi en. Vi vil også gøre opmærksom på at man jo stadig har sin bevidsthed som dyr og kan bruge sin intelligens til at finde andre måder at kommunikere på. F.eks. kan en ulv gø to gange for ja eller lignende.

Vi er klar over visse brugere har spillet med tanke-kommunikation. Vi beklager at der ikke har været mere opmærksom omkring emnet tidligere. Den nye beslutningen gælder fremover.


Opråb til racelederne:
I dag vil vi også sende en PM ud til vores raceledere.
Vi har overvejet det lidt og er nået til den konklusion, at vores raceledere har en tendens til hurtigt at blive inaktive, når de først har fået deres titel. Selvfølgelig ikke dem alle, men desværre flertallet.
Vi vil gøre racelederne opmærksomme på at de har fået deres titel for netop at være aktive og være med til at skabe spil, ikke for at hvile på laurbærrene.

Vi har fuld respekt for man kan have travlt irl. Vi vil dog være mere opmærksomme på raceledere, der generelt forbliver ret inaktive. Vores ønske er at de titler, der er ledige eller inaktive, falder i hænderne på nye brugere, der har mere tid og overskud til at bære titlen. Smile


Og nu til sommerens overraskelse:

Minidrager!

Vi har det sidste lange stykke tid arbejdet med en ny lille ting til jer!
Som de fleste af jer nok har opdaget, har vi faktisk drager her i UW. Dragerne er intelligente og stærke væsner og derfor begrænser admins med hård hånd brugen af dem. Øv!
Men frygt ikke! Vi har fundet på noget nyt til jer, som vil blive sat op i løbet af i dag.
Det vil nu være muligt at have en minidrage som kæledyr. Og det bedste af det? Det er IKKE kun begrænset til Evolved!

Det er nu muligt at eje en minidrage eller ligefrem blive en opdrætter. Der er ikke umiddelbart nogen begrænsning på antal, ud over de sjældne. Dem kommer jeg til om lidt.
Minidragerne er dog intet andet end nuttede og seje små drager. De kan ikke skade mere end f.eks. en kat og ingen af dem har ekstra evner eller er giftige. De kan vist godt opdrages til brev-drager!
Og de sjældne? Der er kun 7 af dem. Det er sjældent sådan en udklækkes og de er både dyre og prestigefulde. Man skal være Evolved for at få en - og selv da er der kun 1 pr. person.
Alle der ønsker en sjælden drage skal skrive til en admin. På et tidspunkt - i hvert fald hvis der er flere end 7 personer der ønsker en - vil vi trække lod mellem jer alle. Vil du vinde den sjældne nuttethed? Wink

Tak for jeres tid!
Husk at melde Faceclaims!

Sommerlige hilsner
- Sean
På vegne af admin- og moderatorteamet.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9228
Reputation : 73
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum