Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» It's a whole new world ~Valerya
Yesterday at 23:49 by Fenrer

» Game is on - Misha
Yesterday at 22:04 by Misha

» Fravær for Lux&Valerya
Tirs 24 apr - 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Tirs 24 apr - 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Tirs 24 apr - 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Tirs 24 apr - 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Tirs 24 apr - 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Tirs 24 apr - 14:34 by Sean

» One big new world ~ Lori
Tirs 24 apr - 13:46 by Lux

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152078 indlæg in 7867 subjects

And I who thought you were a total bore! ~ Lori

Go down

And I who thought you were a total bore! ~ Lori

Indlæg by Misha on Søn 15 apr - 21:29

S: Sunfury City, Sunflower District, Kroen "Targaryen"
T: Sen aften men før midnat
V: Kølig aftenbrise
O: Kroen er proppet til af folk, både mænd og kvinder
Påklædning: Her!
Emne til: @Lori <3

Misha elskede Kroen "Targaryen". Men det betød nu heller ikke så meget for Misha elskede de fleste kroer. Var der overhovedet nogen kroer, han ikke kunne lide? Han kunne ikke komme i tankerne om nogen i hvert fald. Men han kunne nu også rigtig godt lide Kroen "Targaryen". Han kunne godt lide, at det havde et "hook". Det gjorde det en del mere interessant at komme til. Også fordi det var et kortspil, som var "hooket". Misha var god til kortspil. Altså kortspil der handlede om andet end held. Han var god til at finde ud af når andre bluffede og så var han rigtig god til selv at bluffe. Og det var jo altid sjovt at vinde, så han havde det med altid at hive sin Sunfury City-gruppe herind. De var glade bare der var alkohol og kunne ryge deres pibe. De havde planer om at starte her og så bagefter tage ud og finde et eller andet sted at lave noget andet form for sjov i gaderne. Hvorhenne vidste de ikke endnu, de så blot hvor natten tog dem hen. Så det her var en form for opvarmning for dem. Selvfølgelig handlede deres opvarmning om druklege og meget stærk alkohol. Misha sad selv lige nu med en mixet sød drink, hvor nok en fjerdelen af det høje glas var vodka. Det var ikke hans første af dem. Han havde ikke betalt for en eneste af sine drinks. De havde ikke en gang været her så længe, måske halvanden time, og Misha havde allerede vundet flere kortspil, hvilket betød at flere af personerne skyldte ham drinks. Det virkede til at blive endnu en god aften.

Misha var i strålende humør, men det var også sjældent - næsten umuligt - at han ikke var det. Han lo og smilede fra den ene kind til den anden. Han sad ved siden af sin ved, Jared, som havde armene op på sofaryggen. De sad nemlig i et lille sofaområde med et bord i mellem dem til at lægge kortene på. Misha var midt i gang med at plapre løs om hvordan han både elskede regnvejr og solvej, mens han lagde vinderkortene ned endnu en gang, da Jared pludselig råbte højt: "LORI! Herovre! Kom og vær med!"
Jared vinkede med den ene arm for at få den anden unge dæmons opmærksomhed. Misha skævede kort hen til ham, betragtede ham, men så vendte han sig i mod sin gruppe igen. Lori var bare ikke særlig spændende. Og Misha var midt i gang med at tale!
"Regn og sol er smuk. På hver deres måder. Hm, ja man kan endda kaste sne og blæs derind også. Det der er med vejr er at det får en til at føle sig i live."
Der var ikke rigtigt nogen der lyttede efter. Dette lagde Misha ikke mærke til. Han talte ikke for andre men for sig selv. Han sagde jo bare hvad han tænkte. Det var en måde ikke at have sådan et tåget sind på - at komme ud med alle sine tanker.
Havde Lori nærmet sig, ville gruppen hilse på ham. Misha ville skæve til ham, stadig med et fjernt smil på læberne og drikke mere af sin drik. Hvis han endnu ikke havde nærmet sig ville Jared råbe igen for at få ham til at deltage i samtalen. Han ville virkelig gerne have sin ven over til dem. Måske var det sådan rigtig venskab var. Hm.
avatar
Misha

Antal indlæg : 22
Reputation : 0
Bosted : I Sunflower District med Lux, men han er næsten aldrig hjemme
Evner/magibøger : Kropsmanipulation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And I who thought you were a total bore! ~ Lori

Indlæg by Lori on Tirs 17 apr - 15:04

Tilbage i Funfurry… puha, han havde faktisk ikke været her siden han havde solgt sine forældres hus. Det var over et år siden, og det havde været det første valg til at lade det blive seriøst mellem ham og Sean. Det var altid mærkeligt at gå gennem gaderne her, de gader han havde gået i som barn og teenager, det var i den her by han havde lært alt, lært at læse og skrive, lært at være et menneske, trods han ikke var det. Det var her han havde lært at slås, her han var blevet forelsket for første gang, hans første kys og tankerne om en fremtid. Men det var også her, i denne by at han havde begået sit livs største forbrydelse, da han ende med at tage sjælen fra sine pleje forældre.
Ingen i byen vidste heldigvis med sikkerhed hvad der var der skete den nat, de vidste ikke hvem eller hvad der havde dræbt parret, kun at de var døde, og Lori var væk. Derfor gættede de fleste på at det var slavehandlere der havde været på spil. Lori havde altid været en meget køn dreng, og mange unde mennesker blev kidnappet og solgt som slaver.
Lori havde ikke i sinde at fjerne den tro fra borgerne, så skulle der være nogle der genkende ham, forklarede han blot at grunden til han var uskadt og fri, var fordi han heldigvis var blevet solgt til en god herre, der ikke bare tog sig godt af Lori, men også satte ham fri efter nogle år.
Ved hans sidste besøg her i byen var han stødt på en gammel ven. Jeard, de var faldet i snak og havde drukket tæt det meste af natten sammen med hans andre venner. Han havde nu inviteret Lori til at komme til Sunfurry igen. Det passede ham nu meget godt, han havde brug for lidt luft, og ro. Trods det gik fint mellem ham og Sean igen, så var de blevet enige om at give hinanden noget rum, lidt luft og plads, og da han vidste at Sean var i fuld gang med arbejdet, og det krævede mere og mere af ham lige i disse dage, så kunne der vel ikke ske noget ved at tage til en fest?

Han trødte ind på kroen, her var velkendt, og han huskede det fra de mange andre besøg han havde haft i denne by. Hans navn blev råbt, og han fik hurtigt øje på Jared! Han nikkede inden han kom ned til dem, lige efter at han havde bestilt et krus øl altså. Han kom ned til bordet og satte sig, lige tids nok til at høre Misha snakke om vind og vejr.
Misha var en af Jareds venner, ikke en Lori som sådan havde talt ret meget med, men han kunne da huske ham fra sidst.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And I who thought you were a total bore! ~ Lori

Indlæg by Misha on Ons 18 apr - 15:01

Det var ikke fordi at Misha hadede Lori. Misha hadede ingen! Det var bare fordi han virkede så kedelig. Ordinær. Det var en skam, at hans race var så spændende, for Misha fandt bestemt ikke ham interessant. Misha var draget til det mørke og Lori... han lyste op i natten. Ærligt forstod Misha ikke, hvordan Jared og ham var venner. Jared var en festabe, en person der elskede at skabe ballade og kaos. I hvert fald når han var med Misha. Han havde godt nok fortalt Misha, at det var fordi Lori og ham var barndomsvenner, men dette forstod Misha sig ikke på. Han havde ingen barndomsvenner og han kunne ikke se, hvordan Jared kunne have været meget anderledes den gang end, hvordan han var i dag. Misha havde da altid været den samme. Jared ændrede sig også, når Lori var der. Han blev meget mindre frembrusende og havde ikke lyst til de samme aktiviteter, som gruppen plejede at gøre. Dette forstod Misha heller ikke - hvorfor skulle man ændre sig alt efter hvilke personer, man hang ud med? Misha var altid den samme eller det følte han i hvert fald selv at han var.
Men han kunne godt acceptere at Lori var der. Så skulle han også bare acceptere, at de nok ikke endte med at gå ud og sætte ild til ting denne her aften, som han havde set frem til. Han kunne vel forlade gruppen senere hen og gøre det alene. Det havde han det også fint med.
Han lagde de sidste kort ned og et ærgrende udbrud kom lød fra flokken. Han havde vundet endnu en gang. Hans smil blev en anelse større og han lænede sig tilbage i mens Jared samlede kort for at blande dem.
"Det er det jeg snakker om," fortsatte han, "at føle sig i live. Den følelse får man også af at vinde. Men man kan jo ikke vinde hele tiden. Eller jeg kan, men normalt kan man ikk-"
Mere fik han ikke sagt, før Jared fik ham til at tie ved at flagre med sin ene arm som for at tysse på ham.
"Det er fint, Misha," sagde han med et smil og vendte så sin opmærksomhed i mod Lori, "Men Lori, længe siden! Hvordan går det, hvordan har du det?"
Jareds blik blev mere sympatisk, da han spurgte, hvordan Lori havde det. Misha havde ingen anelse om, at Lori var blevet solgt som slave så derfor forstod han det ikke. Generelt forstod han sig ikke meget for sympati. Så i stedet så stoppede han sig selv i at rulle med øjnene over at blive afbrudt og gav sig til at blande kortene for nu var Jared jo distraheret. Misha hadede når han blev afbrudt. Og ikke fik lov til at snakke. Han var helt sikker på, at der var en rigtig god pointe på vej og nu var alles opmærksomhed på Lori.

_________________
We reach the top
We took the fall
But we laughed through it all

And you may see this place and find no worth
But it's my little piece of heaven here on Earth
avatar
Misha

Antal indlæg : 22
Reputation : 0
Bosted : I Sunflower District med Lux, men han er næsten aldrig hjemme
Evner/magibøger : Kropsmanipulation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And I who thought you were a total bore! ~ Lori

Indlæg by Lori on Ons 18 apr - 19:37

Det var ikke fordi han hadet at være her i byen, men han var nød til at holde lidt lav profil. Folk skulle gerne tro at han stadig var søde Lori. Men han var bare så meget mere nu! Hans tid alene efter han og Seans store skænderi, havde ændret en del! Han var blevet meget mere stabil, han havde ladet Lori og Lorikan smelte mere sammen, og var langt mere i balance end han ellers havde været førhen! Han var det han var skabt til. En dæmon, der dog stadig havde hjerte og samvitighed. Han behøvede ikke at dræbe bare for at dræbe, men han behøvede heller ikke at sulte sig selv som før, fordi han ikke havde samvittighed til at dræbe.
Hans blik gled over bordet med fyre der var ude for at more sig, og det stoppede på Jared da han spurgte hvordan det gik Lori.
”Tjo, det går som meget godt, som jeg fortalte har jeg jo bosat mig i Doomsville.. der har jeg boet i nogle år… det er ligesom lidt det der er mit hjem nu” forklarede han inden han blev afbrudt af en krop pige der kom ned og tilbød ham en øl.
Han vende de grå øjne op mod hende, og smilede skævt. ”tak smukke” hans stemme var chremet og charmerende, og fik pigen til ligefrem af rødme, bide sig i læben og på vej der fra smårode ham lidt i håret. Hans blik fulgte hende lidt. AArh… det ville måske være lidt for meget at snuppe en af kropigerne, de ville hurtigt blive savnet.
Han vende atter blikket mod fyrende, hvor der i blandt var nogle der så helt forbavsede ud. Hmm måske nogle der havde kigget på hende hele aften? Måske kunne han også godt forstå dem. De var store og stærke, og så ikke dårligt ud, og så kom en fyr til Lori, der lignede en bogorm med muskler, og fejede benene væk under kvinderne..tja… men det fulgte nu bare med til racen!
Han så på Jared. ”men hvad med dig selv… du er levet noget stårre siden den gang” grinte han lidt, og mærkede kort på Jareds muskler.

//sorry for længden

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And I who thought you were a total bore! ~ Lori

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum