Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

Skyggevæsner

Go down

Skyggevæsner

Indlæg by Sakref Morladin on Ons 13 jul - 17:17

Udseende:


Historien
Som der findes følelser som kærlighed, som der findes drømme og ønsker, ligeså findes modsætningerne. Følelser som vrede, som had, dårlige minder og mareridt. Det har altid været kendt, blandt de mest erfarne og viise magikere, at de dybeste og mørkeste tanker, følelser og minder havde en stor påvirkning på ikke bare folk, men også deres omgivelser. Så stor, at de ligefrem havde deres egne skikkelser.
I sin tid levede en sortelver, der brugte al sin tid på at undersøge det mørkeste, det dybeste. Hun, ved navn Ele'strail, undersøgte disse fysiske forme, som de tog. Disse mørke skikkelser! Da hun døde, efterlod hun al sin viden...

Flere generationer senere fandt dværgen, Maim, hendes noter. Han kunne selv magi og med hendes viden, begyndte han sine egne eksperimenter. Han fangede disse mørke skikkelser, disse fysiske beviser på folks mørkeste tanker, deres ondeste følelser og dårligste minder og han fangede det hele i en elverkvinde. Elverkvinden blev til et skyggevæsen, det første af sin slags. Hun levede med alt dette mørke i sig og selve hendes væsen, både fysisk og mentalt, ændrede sig. Hun var et eksempel på eksperimenter med magi og endda et af de mere dunkle af dem. Men for at elverkvinden overhoved kunne bruges, skulle hun også selv havde mørke minder og følelser. Og netop denne elverkvinde havde fået hele sin familie dræbt af orker. Det viste sig at mørket ikke kunne trænge ind i de folk, der ikke havde noget skummelt eller dystert i sig.
Ud fra Maims noter har man læst sig til at elverkvinden brød fri. Folk siger Maim blev dræbt af hende og hun stak af, for aldrig at blive set igen. Dog viste der sig snart andre skyggevæsner, da de begyndte at sprede sig. Udsprunget fra deres egen moder, The mother of sorrow. Folk påstår hun en dag vil vende tilbage og sprede mere død og kaos, med alle sine børn som soldater...

Hvordan bliver man et skyggevæsen?
Skyggevæsnerne skaber deres egne slags. De udvælger et offer eller en person og fodre personen med deres blod. Dette kan både være i mad og drikkelse, det kan både være skjult eller åbenlyst. Jo flere dystre minder og hadefulde følelser personen gemmer på, jo hurtigere bliver personen et skyggevæsen. Skyggevæsnets blod blandet sig med personens krop og gør dem langsomt, men sikkert, til skyggevæsner selv. Imens man er under udvikling til skyggevæsen vil man være immun mod psykisk magi og evner, fordi skyggevæsnets tilstedeværelse beskytter en og retter ens fokus mod det mørke og dystre der er i en selv. Alle ens dårlige minder og hadefulde følelser bliver forstærket, til man bliver opslugt af dem. Til sidst er man selv et skyggevæsen. Mere en skygge, end hvad end race man havde før. Alle racer kan blive det.

Udseende
Alle kan blive til skyggevæsner, men når et væsen bliver til et skyggevæsen, vil de aldrig helt kunne ligne deres oprindelige race. De har ingen sjæle, de er kun opfyldt af dårlige minder og drømme. De vil altid have dette mørke over dem, selvom de måske ser lige så lyse ud som deres artsfæller, så vil der altid være dette meget forfærdelige mørke omkring dem. Derfor ser de som regel også meget dystre og triste ud pga deres fortid, minder og historie.
Ved at se dem i øjnene kan man ofte få et glimt af hvilket dyster væsen de er eller gemmer på. Visse folk kan se eller mærke det på deres aura.

Mad
Skyggevæsner lever af følelser. Dette er især de negative af dem.

Evner
Skyggevæsner kan kun have evner inde for disse kategorier!
De kan evner som har med sub-elementerne at gøre. Dette er ting som: Blod, knogler, syre, aske, skygger m.m.
De kan IKKE have evner der har med de primære elementer at gøre. Altså jord, vand, luft og ild.
(OBS! lige som alle andre evner, vil disse også have en begrænsning eller svaghed)

Skyggeformen
Skyggevæsner har en skyggeform. Dette er en ikke-materiel form, hvor de er en skygge. Skyggeformen er svag i lys. Dette er både fra lys, lysmagi eller generelt bare om dagen, når solen skinner. Skyggeformen kræver også øvelse at holde, at bruge og den kræver kontrol. Derfor, jo ældre skyggevæsnet er, jo stærkere er deres skyggeform som regel. Netop fordi den kræver øvelse, er det også de ældre skyggevæsner der er hurtigst til at skifte mellem sin krop og skyggeformen, samt tilbage igen. Andre skal bruge mere tid.
I skyggeformen kan de svæve (men ikke flyve!) og de kan gemme sig. De kan ikke teleportere mellem skyggerne og de kan ikke gribe fat i personer eller genstande.

Personlighed
Hele deres væsen er opbygget af ondskab, mørke, tristhed og alt det dårlige. Derfor har de generelt lyst til at gøre skade på andre, fordi de selv er så skadet som de er. Men selvom de er sådan, så har de alligevel dette behov for tilknytning. Så de kan meget let tilknytte sig til kun en person, som de vil forsvare med sit liv. Denne person vil betyde alt i deres liv, og som er den eneste lyspunkt i deres liv.
Skyggevæsner er generelt ret dystre og mørke i deres personlighed. Deres humor kan virke lidt sær eller skræmmende og deres logik kan være speciel. De fleste virker ret hemmelighedsfulde.

Tilknytning
Skyggevæsner har nogle svagheder, som kræver en større forklaring.
Skyggevæsnerne har en ting, som betyder enormt meget for dem. Hvilket genstand det er, er forskellig fra person til person og kommer an på deres tidligere liv. Det kan være alt fra en hårbørste, til en bamse, til et smykke m.m. Men det skal være en ting de kan bære med sig over alt!
Dertil har skyggevæsnerne også altid en person, som de knytter sig til. Ingen ved rigtig hvorfor de knytter sig til noget som helst, men eksperter mener det er på grund af den magi, de er skabt af. Magien har brug for et sted at holde sig fast eller en begrænsning, en regel.
Denne person kan være hvem som helst, men har betydning for skyggevæsnet. En kæreste, en god ven, et familiemedlem. Skyggevæsnerne skal ikke være vildt gode venner med personen, faktisk behøves de slet ikke at kunne lide eller se hinanden. Men skyggevæsnet er interesseret i at holde personen i sikkerhed, så denne ikke dør. Skyggevæsner, hvis person de er knyttet til dør, vælger nogen gange selv at dø. Andre vælger at finde en ny, men uden en person at være tilknyttet til, vil de være svagere og med mindre kontrol over dem selv.

Svagheder

 • Hellige ting kan skade dem eller svække dem. Jo ældre skyggevæsnet er, jo mindre virker de hellige ting.
 • Man kan bruge den ting, de er tilknyttet til, og ødelægge den. Skyggevæsnerne ville være svagere, til de har fundet en ny ting.
 • Fordi de er fyldt med dystre tanker og følelser, kan de være ustabile at have som selskab og de er normalt ikke de bedste til at være sociale.
 • De er lige så stærke og hurtige som deres race var før. Så hvis man er menneske, er man lige så stærk og hurtig som et menneske, hvis man var dæmon var man lige så stærk og hurtig som denne osv. Dette kan være en svaghed, da mennesker f.eks. ofte er langsommere og svagere end f.eks. en vampyr.
 • Den person, de har knyttet sig til, kan bruges imod dem.
 • De kan miste så meget blod, at de praktisk talt er "døde". Dog er de bare en tom skal og kan gemmes væk. Hvis de fyldes med blod igen, genopliver de. Dog! Hvis kroppen brændes, er de døde og borte for evigt.


Styrker

 • De healer dobbelt så hurtigt. Så hvis et mennesker tager 2 uger om at heale et sår, tager skyggevæsnerne 1 uge om det.
 • De er lige så stærke og hurtige som deres race var før. Så hvis man er menneske, er man lige så stærk og hurtig som et menneske, hvis man var dæmon var man lige så stærk og hurtig som denne osv. Dette kan være en styrke, da en vampyr f.eks. ofte er stærkere og hurtigere end et menneske.
 • De dør ikke af alderdom, sygdomme, mangel på mad, vand, søvn eller ved for meget kulde eller varme. De kan dø af skader.


Regler der skal overholdes

 • Alle skyggevæsner skal have en genstand, som er deres mest dyrebare. Skriv på jeres profil hvad denne genstand er! Du behøver ikke skrive hvor den er gemt eller hvor den opbevares.
 • Alle skyggevæsner har en person, de knytter sig til. Denne person vælger i selv hvem er.
 • Man kan kun have evner inden for sub-elementerne. Læs under "Evner" eller skriv til en admin, hvis i er i tvivl.


Evolved Skyggevæsner
Shadowlords

Naturlige venner
De har ingen, men de bliver normal nemmest venner med folk, der accepterer dem som de er. Eller endnu bedre: Er det sammen med dem.

Naturlige fjender
Andre levende væsner. De fleste hader dem...Så de hader de fleste. Dog er de generelt neutrale.
avatar
Sakref Morladin
Admin

Antal indlæg : 2339
Reputation : 1
Bosted : Darkwind Citadel.
Evner/magibøger : kan kontrollere skygger. (se profil tekst)

Vis brugerens profil http://theunderworld.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum