Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month
Micah
 
Katrina
 
Dust
 
Elizabeth
 
Marcus
 
Emery
 
Sean
 
Gale
 
Jozaf
 
Zophia
 

Statistics
Der er i alt 279 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Melisandre

Vores brugere har i alt skrevet 154836 indlæg in 8031 subjects

Intet er gratis = Dannika J.

Go down

Intet er gratis = Dannika J.

Indlæg by Lexi on Tirs 16 aug - 15:55

Sted : kroen det vilde svin
Omgivelser : En masse væsner
Tid : Aften hen over midnat
Vejr : Det var et roligt vejr.

Lexi var igen taget i byen for at feste, hun var en rigtig fest abe, hun havde vagt at tage lidt mere tøj på end hun normalt gik rundt i, denne gang havde hun taget en hvis top som man svagt kunne se igennem, hun havde en par brune bukser på som sad godt på hende, så man virkelig kunne se hendes smukke former som hun nu havde.
Lexi havde måske allerede drukket lidt for meget, men hun tog sig ikke rigtig af det, for hun havde det sjovt, så hvorfor skulle hun stoppe med at drikke, hun kendte ikke rigtig sin grænse når det omhandlede druk, hun gav den altid gas til hun ikke kunne mere, og hver gang var hun aldrig endt hos en eller anden som hun ikke kendte uden tøj på, men det var sådan hun var, og det var hun utroligt glad for, hun så ingen grund til at lave sig om.
Hun var gået op i baren for at bede som noget af drikke, og som det altid har været fik hun bare et eller andet som hun druk hurtig fordi hun ville feste videre med de folk som nu var her, hun så roligt rundt og begynde svagt af danse for sig selv, før hun viste af det havde hun dansede ind i en flok drenge som vente sig om og begynde af råbe og svinde hende til, "Hvad fanden blider sådan en klam hor som dig der ind! kan du ikke se vi snakker om noget vigtig" Lexi så lidt på dem og sagde svagt "Beklager sku drenge havde ikke set jer" hun kiggede væk og lige med et kunne hun mærke at hun blev slået så hårdt i ansigtet at hun var ved at falde bag over, hun kom til at rører svagt ved en anden gruppe drenge som vente blikket imod hende og som de andre gjord begynde det også at kalde hendes for en klam hor som suppede hendes tilbage til de andre imens de sagde at de skulle holde hende langt væk fra dem også forsatte det, hvor hun blev kastede frem og tilbage i de to grupper, hun var flere gange ved at falde men hun blev ved med at holde sig oppe og tage imod de grimme ord, og alle de slag de gang hende.
avatar
Lexi

Antal indlæg : 30
Reputation : 1
Evner/magibøger : Minder.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Intet er gratis = Dannika J.

Indlæg by Gæst on Tirs 16 aug - 16:05

Dannika havde haft en travl nat, hun havde skulle hente en masse og også ud med hendes veninde for at hjælpe en klient. Hun red stille og roligt på hendes hest igennem de mange gader og sludrede ellers løs med hendes veninde. Dog stoppede hun brat op og kiggede ind igennem vinduet på den kro de var ved at komme forbi. Der var slås kamp. Hun så hvordan en ellers virkelig nydelig ung kvinde, lige nu var ved at blive kastet rundt med af nogle mænd.

Et svagt legesygt smil dukkede op på hendes egne smukke og fyldige læber.

”Bliv her.” Brummede hun svagt og hoppede ned fra hendes hest. Hun greb en taske som var spændt fast på sadlen og gik hurtigt hen til kroen, hvor hun elegant svang døren op.

På vejen derover stak hun hånden ned i hendes taske, greb noget dernede og fokuserede hvor hendes øjne hurtigt blev røde.

Dannika smuttede super hurtigt og elegant ind i gruppen, greb den unge og meget fulde kvinde om hofterne, hvor hun hurtigt trak hende ind til sig. Med den anden hånd, som hun havde haft nede i tasken. Svang hun sin arm op, stoppede et slag som hurtigt ville have ramt den fulde kvinde. Dannika havde manden næve i hendes egen. Men hendes egen hånd var anderledes. Den var større, mere grim og pikke af knogler stak ud af hendes hånd. Hun havde manipuleret med knoglerne som lå i tasken og tilføjet den til hendes egen hånd, hvorefter hun havde gjort den stærkere så den nemt kunne stoppe et kraftigt slag.

”Lad kvinden værre..” knurrede hun vredt og kiggede manden i øjnene.

”Shit.. Det er Dannika Jeffersonian!!” Var der en som sagde inde i kroen og folk begyndte svagt at hviske.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Intet er gratis = Dannika J.

Indlæg by Lexi on Fre 19 aug - 12:36

I et kort øjeblik viste Lexi ikke hvor hun var henne eller hvad der var sket med hende, hun have fået alt for mange slag i hovedet og andre steder på kroppen og det havde gjort hendes svag, hun kiggede rundt da hun kunne mærke at hun stod stille, hvordan hun kunne et kunne hun ikke rigtig sætte ord på, hun viste bare hun stod stille imellem de to grupper hun var blevet kastede frem og tilbage fra.
Hun kunne roligt finde ud af hvad der var sket, hun så hvordan en eller anden kvinde havde lagt sin hånd om hende, hvad var nu det for noget, hvad lavede denne kvinde kunne hun ikke se at det ikke var et sted for en kvinde? Lexi var lige ved at sige at hun godt kunne klarer sig selv, men så ville hun lyve overfor andre men også over for sig selv, og det var nok de som fik hende til at holde kæft.
Lexi vente sig rundt så hun stod ansigt til ansigt men kvinde, hun var ved at blive sig selv igen, hun kunne beder se nu og hun kunne beder forstå hvad der ar sket omkring hende, hun kiggede svagt på kvinden som havde hjulpet hende, hun se hvor smuk denne kvinde var, det gav et lille sæt i Lexi, hun havde aldrig set sådan en smuk kvinde før, og Lexi måtte sku indrømme at denne kvinde tændte hende, men måske var det bare på grund af hendes skønhed, men alligevel gjord kvinden et eller andet ved Lexi.
Lexi bukkede hovedet svagt og var blevet en smule rød i hovedet, hun viste hvad hun skulle gøre, hun elskede at spille lidt før hun viste hvem hun er i virkeligheden, hun sukkede svagt og lade sit hoved ind imod kvinden hals, og slappede lidt af hun sagde ikke noget, men hun gjord det for at viste at hun var en smule træt i hovedet.
avatar
Lexi

Antal indlæg : 30
Reputation : 1
Evner/magibøger : Minder.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Intet er gratis = Dannika J.

Indlæg by Gæst on Fre 19 aug - 13:44

Dannika havde godt lagt mærke til at tøsen i hendes arme bevægede sig lidt og hun mærkede hurtigt hovedet imod hendes hals, et svagt suk kom fra hende. Hvad havde hun nu rodet hende selv ud i? Dog kiggede hun hurtigt op på manden hun stadig holdte næven ved. Hun begyndte at spænde hendes muskler lidt og skubbede ham tilbage så han fik overbalance.

”Jeg skal nok tage mig af hende, hvis i bare slapper af og ter jer som rigtige voksne igen!” Knurrede hun vredt, hvorefter hun greb bedre fat i tøsen og begyndte at slæbe hende med udenfor igen. Udenfor blev hun hurtigt mødt af hendes tjener som tog imod pigebarnet.

Hun kiggede ned på hendes arm, som stadig var låst fast og med de mange pikke ud, så hun kunne have taget imod slaget uden selv at brække noget. En svag knurre kom fra hende og hun fik presset de mange knogler ud igen og de faldt på jorden med et bump. Hun blødte lidt og slikkede sårene sammen igen, inden hun bukkede sig ned og lagde knoglerne i hendes bæltetaske. Derefter greb hun tøsen i armene og steg op på hendes hest, så pige sad foran hende og blev støttet af hendes krop.

”Jeg bliver nok nød til at tage hende med tilbage, hun er ikke ved bevidsthed og kan sikkert ikke huske hvor hun bor..” Mumlede hun til sin tjener før hun red afsted, tilbage til deres stole villa.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Intet er gratis = Dannika J.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum