Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Fenrer
 
Taliia
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
Elizabeth
 
SIRTIMM
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153510 indlæg in 7955 subjects

A boring day - Jinxx

Go down

A boring day - Jinxx

Indlæg by Gæst on Søn 27 jan - 15:10

STEDTIDOMGIVELSERVEJR
Gågaden
18:24
Folk, som er i gang med at handle
Mørket er I gang med at falde ind over stedet. Ellers er der næsten vindstille og mild temperatur


Forskellige personer vandrede langsomt ned ad gågadens normalt travle gade. Snakken og glæden bredte sig blandt disse personer, og hvis man ikke var glad nok i forvejen, så var der stor sandsynlighed for, at man ville blive det bare af at gå i den store snakkende mængde. Butiksdøre blev åbne og café borde blev taget og derfra efterladt alene igen. Restauranterne strålede af lykke over denne travle aften, og de få barer, som lå på gaden, glædede sig til en spændende aften med forhåbentlig mange gæster, som ønskede at få en af de dyre drinks, som var derinde.

Midt inde i folkemængden gik dog en kvinde, som ikke ligefrem så særlig glad ud - næsten mere plaget. Hendes grønne øjne flakkede rundt mellem folk for at finde frem til noget af det, som hun søgte. Dog uden held. Hendes hænder sitrede en smule i luften, før hun tog dem ned i baglommerne på hendes slidte bukser, som udgjorde den ene tredjedel af hendes outfit. Nogle lukkede, sorte højhælede sko og en brun læderjakke sørgede for, at hun ikke var den, som de fleste mennesker kiggede på, hvilket passede hende meget godt. Blikket svævede frem og tilbage imellem de forskellige mennesker men regelmæssighed, før hun langsomt fandt noget af det hun søgte. Eller det bildte hun sig i hvert fald ind. Godt nok var det ikke det, som hun havde ledt efter, men det var noget, som hun kunne bruge. Roligt og stædigt satte hun kurs ind imellem mængderne og førte sig selv over imod dette første offer for aftenen.

I de sidste par dage havde hun været lidt langt nede på penge, og hun havde kedet sig, da der ikke var sket noget sjovt, så lige der ville hun gøre næsten hvad som helst for at få en smule glæde ind i livet. Så meget, at hun ville tillade sig selv at blive opdaget af denne mand. Støt indhentede hun manden, og da hun endelig gik lige ved siden af ham, kom hun med vilje til at bumpe ind i ham og listede sin hånd ned i hans baglomme og greb fat i hans pung og smilede kort for sig selv. Hun stirrede åbenlyst på pungen, og åbnede munden for at komme med en kort bemærkning: ”Flot pung du har.” Hun holdt pungen op foran sig, hvorefter hun gav sig til at løbe ned imellem folkemængden med smidige og vante bevægelser.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A boring day - Jinxx

Indlæg by Gæst on Søn 27 jan - 16:03

Dagen havde gået hurtigt, eller det havde den i hvert fald gjort for Jinxx, han havde bare været hjemme i sit hus og lavet ingen ting og alligevel var det bare gået så hurtigt alt sammen, han havde selvfølgelig ogs været ude og få lidt mad, det havde selvfølgelig ogs taget lidt af tiden, men det var ellers det eneste han havde lavet, og nu gik han så mellem en folkemængde med liv og glæde, fuldstændig modsat til ham, hans ansigt udtryk var koldt, ingen spor på følelser eller bekymringer, men alligevel kørte der tanker rundt i hovedet på ham, mange... folk han havde dræbt, scenerne med dræbet på hans familie, skrig fra hvert offer han havde, ikke at det var noget der rørte ham... det morrede ham da at tænke tilbage på alle de offer han havde taget livet på, så mange. Men alligevel var der ingen følelser eller et smil, hans dukke var som en dukkes, fuldstændig stone face.

Jinxx havde næsten intet tøj på, han havde en lille sort læder vest men nitter på og indenunder den havde han intet, han havde sorte tætsidende jeans på som var trukket en anelse ned, og så nogle militær støvler på, nogle sorte store militær støvler som ingen turde at nærme sig, selv den stærkeste mand ville krumme sig sammen vis han fik disse sko over sine små grisetær, de ville kunne brække mindst en tå vis de lande oven på en fod, Jinxx elskede disse sko, ingen fik lov til at røre dem eller bare nærme sig dem, for det første turde de ikke, og for det andet ville Jinxx ikke lade dem nærme sig dem, de betød meget, det gjorde alle hans ting, men disse... åh.. de slog alt.

Jinxx gik lidt i sin egen verden.. som han plejede når han gik i folk med andre uduelige personer, han kunne dræbe dem alle vis han havde haft lysten, vreden bankede på inde i ham, han vidste ikke hvad der gjorde ham så vred, at alle var glade, eller det var fordi der var så mange på gaden denne aften så alle stødte ind i ham og at han nær fik klaustrofobi, det var blot små ting som skulle sætte hans vrede i gang, og som han lige prøvede at styre sin vrede stødte noget ind i ham og vreden brød igennem hans dør ind til hans sind og tog over, han kiggede med ild i øjne på kvinden som var stødt ind i ham, hun stod med hans pung i hånden, hvad fanden bilde hun sig ind! Han kiggede efter hende da hun løb igennem folkemængden med hans pung, og vis det ikke havde været fordi hans vrede styrrede ham lige nu havde hun sluppet, han havde tonsvis af penge, men fordi at vrede styrede det meste af ham lige nu, så slap hun ikke godt for dette her.

Jinxx gik hurtigt efter hende, skubbede alle folk til siden med en stor styrke så de nærmest fløj væk fra ham og vejen, han begyndte så småt at løbe efter hende og da han kom op på siden af hende med en mørk gyde på hendes side skubbede han hende ind med samme styrke som han skubbede folk så hun fløj direkte ind i muren bagerst i gyden, Jinxx gik med truende skridt hen mod hende med et ondskabsfuldt blik med hovedet på skrå, han havde ingen tanker om nåde for hende, da han stod foran hende pressede han hende hårdt op af muren og holde hende fast så hun ikke ville kunne røre sig, han smilede ondskabsfuldt til hende og holde om hendes hals med et fast greb som hun ikke ville kunne rygge sig ud af, "mange tak, jeg har ogs brugt mange penge på den... så jeg råder dig til at aflevere den tilbage" sagde han koldt til hende, han hentyd til hendes korte og meget irriterende bemærkning inden hun havde løbet fra ham. Han kiggede hende direkte i øjne med sit ondskabsfulde kolde øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A boring day - Jinxx

Indlæg by Gæst on Søn 27 jan - 22:38

Allerede da hun var på vej ned igennem gaden vidste hun, at han ville indhente hende. Hans udseende og tanker tydede på, at dette ikke var første gang han havde jagtet noget, og han ville sikkert ikke være bange for at gøre noget dumt eller dristigt, hvilket nok også var grunden til, at hun havde valgt præcist denne person. En person, som ikke ville gøre noget, og en person som ikke ville blive provokeret var aldrig særlig sjovt. Det var noget, som hun for længst havde erfaret, og noget som hun nok ville holde ved.

Nogle irriterede stemmer fulgte hendes vej, da hun let kom til at skubbe til de fleste folk, men ofte nåede hun at smyg sig udenom dem - hvilket på sin vis sænkede hende, men gjorde hende en smule mere usynlig i hele folkemængden. Hvis bare det ikke havde været for disse stemmer som fulgte hende, troede hun, at hun kunne forsvinde fra de endnu højere råb, som manden, der jagtede hende, skabte. Hun ville vædde med, at han skubbede til alle for at komme forbi. Det viste sig også, at hun fik ret, for da han kom ned til hende og skubbede hende ind i en gyde opdagede hun en hel stribe uden folk, hvor han sikkert var gået lige ned igennem, som om ingen personer var til stede.

Muren ramte hende med en voldsom kraft, som bare fik hende til at smile over denne pludselig interessante oplevelse. Fugten fra muren borede sig en smule ind i den brune læderjakke, hvilket nok var det eneste, som hun hadede ved denne situation. Hendes grønne øjne mødte hans med oprejst pande og et mildt smil på læben, som om at dette ikke var noget slemt - selvom hun dog måtte indrømme, at hans kolde blik skræmte hende på visse punkter. Hun trak stille på skuldrene, så meget som hun i hvert fald kunne. ”Ja, selvfølgelig har du brugt penge på den. Ofte vælger man kun at være morder eller at være tyv - kun få undtagelser,” svarede hun ham bare igen og referede til nogle tanker, som hun ved et uheld var kommet til at overhøre fra ham - hvilket nok også var grunden til hendes pludselig interesse i ham. ”Men… det bliver lidt umuligt at give dig den tilbage, at jeg ikke rigtig kan nå den.” Hun stod bare stille op imod muren, da hun ikke rigtig kunne gøre noget, selvom hun gerne ville. Men hun tænkte, at det nok også var bedst, at hun bare blev stående.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A boring day - Jinxx

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum