Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153447 indlæg in 7953 subjects

I'd rather die than be your slave! But ... Oh god, just kill me instead of this shit, would you!?(Serkan)

Go down

I'd rather die than be your slave! But ... Oh god, just kill me instead of this shit, would you!?(Serkan)

Indlæg by Delilah on Søn 5 maj - 22:04

Sted; Asgen Wood Forest, en lysning ~ Tid; 22:22 ~ Dato; 05 - 05 - 2013 ~ Påklædning; [You must be registered and logged in to see this link.] minus tasken ~ Vejr & Omgivelser er beskrevet i teksten.

Himlen havde grædt. Store, tunge dråber var netop stoppet med at falde fra de slørede klatter af skyer der havde fundet vej til den sorte masse der udgjorde himlen. Dråberne var begyndt at blive slugt af jorden, og hang som en lag af klistret fugtighed til hvert åndedræt man havde frækhed nok til at stjæle fra luften. En legesyg vind smøg sig omkring træernes ru bark, og lege tagfat med alt bevægeligt det kunne lade sin lange fingre slikke henover. Små puslende lyde skabte rabalder i natten, og lød som bragende skud i nattens mur af tomhed.
Et pibende skrig skar igennem natten med adrenalinpumpende bevægelser, idet et egerns forvirring gjorde sig til kende. En kvindes hæl havde næste boret sig dybt ned i dens hale, uden den overhovedet havde bemærket hendes skyggeindsmurte skikkelse passere den på vejen. Den pilede forskrækket og med frygten bankende i den lille krop op i et kroget træ, og efterlod succubusen alene imellem lange fangarme af grene der rakte ud efter hende.
Hendes skridt var som ikke-eksisterende i lyd, selvom hun ikke syntes at bemærke hvor støvlerne landede imellem de mange lydfælder af letknækkelige grene og tørre blade. Hendes blik var rettet fremad, og hun syntes næsten at blive opslugt af mørket idet hun var dækket af mørkt stof og læder, der smeltede dybt ind i hendes skikkelse og camouflerede hendes hud. De mørke lokker der dansede om hendes ansigt, snoede sig drillende i vinden. Hendes skridt var flydende, og havde tydelige kærtegn af hårde strejf af at hun var et rovdyr. Et rovdyr på jagt.

Hun trådte igennem det tykke og indviklede net af grene i krattet, hvilket tillod hende at blive badet i månens isblege skær, da hun fandt vej til en lidt for velkendt lysning. Afsky fandt vej til hendes ellers neutrale ansigt, og trak lange streger af ubehag igennem hendes sitrende underlæbe. Dette sted oversvømmede hende med mindet om en meget stor køter, der troede han kunne være stor og magtfuld ved at voldtage hende. Fucking hunde.
Men stedet her var hendes bedste chance, for at få fat i den fucking hund endnu engang. Ikke fordi hun ønskede at se ham igen - langtfra - men hun måtte finde ham igen, hvis hun skulle skære hans øjne i strimler og kvæle ham i hans egne afrevne kønsdele. Det var også derfor hendes hofter tydeligt mærkede den tunge vægt af en overflod af sølvvåben. Dette våbenbælte var dog dækket af den løse jakke, der også forsøgsvis kæmpede med at skjule hendes gravide mave - uden held. Hun var over 7 måneder henne, så at skjule den syntes ikke længere muligt.
Det var kun grundet hendes succubus-gener, at hun endnu lignede rovdyrenes version af en gudinde.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Delilah
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 3537
Reputation : 27
Bosted : Unkown. On the road.
Evner/magibøger : I'm connected to the spiritual world, both physically and mentally. Improved body-skills and senses.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum