Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Marts

Latest topics
» plots til et skyggevæsen
Yesterday at 22:11 by Nella

» Ulvene og Bjørnen på tur - Fenrer
Yesterday at 17:54 by Gautham

» The big adventurequest ~Assorian's fællesemne
Yesterday at 17:44 by Fenrer

» Time to build -Fenrer -Cody
Yesterday at 8:11 by Gautham

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Lør 17 mar - 23:12 by Nella

» Et særligt møde - Azir
Tors 15 mar - 20:11 by Larlii

» Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan
Tors 15 mar - 18:47 by Kira

» Payment, as promised (Vetis)
Tors 15 mar - 11:14 by Sean

» To be of use (Vetis)
Ons 14 mar - 17:56 by Sean

Top posting users this month
Sean
 
Azir
 
Larlii
 
Kira
 
Nella
 
Gautham
 
Assorian
 
Claan
 
Vetis
 
Joshua
 

Statistics
Der er i alt 237 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valentina

Vores brugere har i alt skrevet 151707 indlæg in 7819 subjects

Lige nu er det Man 19 mar - 6:05


 • Omegnen rundt om Doomsville City

  Emner
  Indlæg
  Sidste indlæg
 • Herregården "Vacchia"


  Lidt udenfor Doomsville ligger herregården "Vacchia". Den tilhører en rig og magtfuld familie i Doomsville, som tjener deres penge på store handler. Lige nu bor familien i et stort hus i Doomsville og bruger sjældent deres herregård, andet end lidt om sommeren. For at det ikke bare skal stå tomt, har de valgt at bruge herregården som et sted, hvor folk kan komme og feste. Selve herregården er af grå sten og består af tre etager og med store vinduespartier. Selve herregården og dens haver (og ikke dens omkringliggende marker og arealer) ligger bag en stor mur, med to porte. En mod nord, dette er den største, og en mod syd. Portene er af solid egetræ. Grusstier følger en op til herregårdens døre og rundt om en vil der være græsarealer, træer, buske og andre beplantninger. Stedet er vedligeholdt og smukt. OBS! Grundet jordskælvet ligger hele herregården i ruiner! Mange døde til ballet. Herregården er nu "rede" for de mørke væsner, der strømmer ud i Underworld og derfor et meget farligt sted! Nærmer man sig, risikerer man at dø!
  Haverne, Spisesalen, Balsalen
  2 Emner
  26 Indlæg
  Fortidens monstre mø...
  Lør 10 okt - 19:19
  Alítheia Vis sidste indlæg
 • Firewood Village


  Selve byen er meget lille og fredelig. Firewood ligger på den anden side af skoven, Ashen Wood Forest, så byen ligger et godt stykke væk fra Doomsville City. Byen ligger ved en korsvej, hvor den nordlige sti fører til Doomsville og den Østlige sti fører til Sunfury. Byen er godt beskyttet af vagtkorpset, som har deres hovedkvarter midt i byen. Da mange rejser igennem Firewood, er den blevet rig på handel, derfor findes der kun få fattige i byen. Efter jordskælvet er skaderne blevet repareret.
  Hospitalet Firehope, Markedet, Firewood Park, Kroen Det Brændende Træ, Kirken, The Crypt
  539 Emner
  9847 Indlæg
  how dare you show yo...
  Tors 22 feb - 17:11
  Marcus Vis sidste indlæg
 • The Valley Of The Dead


  Denne dal ligger øst for Doomsville City. Dette sted har fået sit navn, da de fleste væsner der lever rundt om, er døde væsner der er blevet vækket til live af sort naturmagi. De vandre rundt, terrorisere og dræber alle folk der kommer derind.
  98 Emner
  1822 Indlæg
  I can't tell it! //A...
  Ons 23 aug - 10:47
  Rafaela Vis sidste indlæg
 • The Shadow Peaks


  Det her område ligger syd for Doomsville City. Det er en kæmpe kløft, med masser af store lige pæle af sten, over det hele. Den er kaldt Shadow Peaks, fordi der altid gemmer sig noget værdifuldt i skyggerne af de store pæle. Om det så er noget godt, eller noget ondt er et helt andet spørgsmål.
  50 Emner
  1401 Indlæg
  All I need is my fri...
  Tors 29 jun - 22:17
  Razor Vis sidste indlæg
 • Ashen Wood Forest


  Skoven ligger nord for Doomsville city. Stedet har fået navnet, da dens træer har bark der er lige så gråt som aske. Dog selvom der ikke lever så mange onde monstre her som andre steder, så lever der stadig mange. De væsner der lever her er for det meste kæmpe edderkopper og ulve, foruden diverse klaner.
  Nord, Øst, Syd, Vest
  675 Emner
  14350 Indlæg
  Time to build -Fenre...
  Yesterday at 8:11
  Gautham Vis sidste indlæg
 • Samling af Soul River


  Denne kæmpe flod som slynger sig omkring i hele verdenen, bliver samlet her ude for Doomsville. Den er forbundet til det store hav. Man siger den har en forbandelse over sig, som gør at hvis folk drukner i vandet, så vil de blive genoplivet som zombier. Disse zombier siges at rejse sig af vandet om natten - eller ved kontakt med vandet - og angribe folk.
  130 Emner
  3493 Indlæg
  I slam til knæhøjde ...
  Man 30 okt - 22:21
  Cody Vis sidste indlæg
 • The Cliff Of Kings


  Dette er stedet, hvor den store, gamle portal står til de andre dimenstioner. Det er den som Sakref og de andre rejsende kom ind igennem for første gang. Stedet bliver bevogtet af de berømte Gatekeepers, der forsvare porten for at intet ondt skal komme igennem. For flere gange i tiden, har denne port åbne sig, og ladet andre væsner komme til verden. Det er her menneskerne kom igennem porten, og blev en del af Underworld.
  13 Emner
  1107 Indlæg
  Aldin - You are not ...
  Ons 13 apr - 9:38
  Maija Vis sidste indlæg
 • Corpsewind Cemetery


  I udkanten af Doomsville City, på en klippe der overser Soul River, ligger Corpsewind Cemetery. Nænsomt gemt væk fra resten af verdenen, ligger dette gamle grav kompleks og kaster lange tunge skygger ud over vandene. I midten af kirkegårdens ringe ligger indgangen til katakomberne, hvor kun de mest indflydelsesrige individer finder deres sidste hvileplads. Gravpladsen har alt for misligeholdt til fine grave og mausoleer.
  47 Emner
  855 Indlæg
  Not this agian ~ Nor...
  Lør 19 aug - 20:43
  Gæst  Vis sidste indlæg

 • Nye indlægNye indlæg
 • Ingen nye indlægIngen nye indlæg
 • Forum er låstForum er låst