Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
» Long may I reign ~ Gautham
Today at 21:43 by Gautham

» Easy kid ~ Rollo
Today at 21:19 by Rollo

» Lykkeligt gensyn - Raco
Today at 20:17 by Jake

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Today at 19:59 by Kira

» Blomstrende handel
Today at 19:28 by Katrina

» Don't fear the...(Nert)
Today at 15:34 by Nerthuz

» Vengeance shall.. Wait a minute? ~ Nerthuz
Today at 14:53 by Nerthuz

» You didn't see anything... - Nerthuz
Today at 12:27 by Nerthuz

» Reunion
Today at 11:27 by Cody

Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153056 indlæg in 7940 subjects

Monster - Nathan

Go down

Monster - Nathan

Indlæg by Gæst on Fre 17 maj - 19:34

Tid - 19:00
Sted - En Café
Vejr - Mørkt. Let blæst. En smule varmt
Omgivelser - Ikke særlig mange væsner omkring.
Påklædning - http://img003.lazygirls.info/people/juliet_simms/juliet_simms_juliet_simms_automatic_loveletter_htrbHhg.sized.jpg

Klokken var ikke særlig mange, Lauren havde fået noget og spise og hun var allerede træt efter dagen. Hun havde valgt at tage en pause fra sit arbejde, og så bare sidde og hygge sig, hun havde egentlig ikke tænkt sig hvor i starten, men så havde hun besluttet sig for at tage på café, dog havde hun ikke tænkt sig at holde helt fri fra sit arbejde, hun havde taget noget papir og en blyant med for at skrive videre på en sang hun var igang med at lave. Hun sad ved et bord inden for med en kaffe kop foran an sig samt sit papir mens hun var ved at skrive nogle noder og tekster ned. Hun tog sin kaffekop op i sin hånd og tog en tår af den før hun stillede den ned igen og begyndte straks at skrive igen. Hun var ved at være færdig med sangen, det var bare lige de sidste ting der skulle på plads før hun kunne begynde at øve den og sætte musik til.

Lauren sad i et par shorts, et par lyseblå, cowboy shorts som var lidt spaltet i kanterne, der sad en klud i lommen på hende som hang ned af hende. hun havde en hvid top på, den gik lidt til over navlen. En del hud kom til syne da hun vidste ret meget efter hun ikke havde meget tøj på. Men hendes krop var heller ikke den værste, hendes hud var ren og meget glat, hun havde nogle flotter former og var slet ikke på nogen måde bare lidt tyk. Det var hun egentlig ogs tilfreds med. Hendes krop var ogs meget smidig, hun kunne en masse bevægelser som var unaturligt for andre.

Hun sad lidt og nippede til sin kaffe imens hun bare sad og skrev og skrev.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Monster - Nathan

Indlæg by Gæst on Fre 17 maj - 19:51

Påklædning/person::. Nathan
Plus::. et par slidte sorte convers og slidte hullede jeans

Solen var heldigvis gået ned og William var rolig her til aften, nok var han et røvhul af natur, men William vidste da helt klart hvordan man sparkede gang i en fest og det var ikke ment på den gode og festlige måde, da han da ikke var en god mand, få gange havde han været god at have på sig, men det meste af tiden var han ond og direkte modbydelig....og det skulle komme fra ham, ham der da heller ikke var svigermors store drøm.
En café i nærheden fangede på en eller anden måde hans opmærksomhed og selvom han aldrig havde været den type, som sad og slappede af over en kop the, kunne i nat da være en undtagelse, hvem vidste måske kunne han få lidt at spise i stil med en god natmad.
Hans hånd tog et hårdt greb om håndtaget og han fik den hurtigt op, før han kiggede rundt. Hvis han var heldig ville William være stille her til aften og lade ham styre showet og var han uheldig, ja så ville han sikkert ødelægge det hele.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Monster - Nathan

Indlæg by Gæst on Fre 17 maj - 20:02

Lauren kiggede langsomt op fra sin kop kaffe og sit papir, da døren gik op til caféen, det var en ung mand.. En flot ung mand, faktisk.. Hun sukkede stille og kiggede så ned igen, hun tænkede ikke nærmere over ham manden, egentlig havde hun fundet noget bekendt over denne mand, men hun var så optaget af sin sang at hun slet ikke tænkte over det. Hun sippede let til sin kaffe mens hun bare sad og skrev videre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Monster - Nathan

Indlæg by Gæst on Fre 17 maj - 20:10

Hans øjne landede på en bekendt pige, en der på få måder startede et eller andet i hans minder, dog var det tåget og han lod det ligge. Traskede med hænderne i lommerne mod disken, hvor man betalte og bestilte for sin bestilling. Han lagde armene mod disken og fik hurtigt øjenkontakt med "en kaffe tak" sagde han med en hæs og maskulin stemme, en der tydelig vidste at han normalt var alfa i området. William ville under alle omstændigher være, men det var også bare hans natur og hans kulde, hans personlighed og alt ved ham. Da han endelig fik sin kaffe, vendte han sig om og så efter en mulig plads

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Monster - Nathan

Indlæg by Gæst on Fre 17 maj - 20:14

Hendes øjne lande på manden som var kommet ind da han stod oppe ved disken og bestilte noget at drikke, kaffe... Han lignede ikke lige en der drak kaffe, ikke at man skulle se speciel ud på nogen måde.. Men han lignede bare en der ville drikke noget med alkohol i. Hun sukkede, der var noget bekendt over denne unge mand.. Og det var lidt irriterende at hun var så optaget af sin sang at hun ike rigtig kunne tænke ordentligt om hvem der var... Hun sukkede dybt og kiggede så ned igen efter hun havde mindst kigget i ti minutter på ham. Hun fortsatte sin sang så hun kunne komme hjem igen og øve den resten af aften.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Monster - Nathan

Indlæg by Gæst on Fre 17 maj - 20:19

Han sukkede da alle pladserne så ud til at være optaget, så nu måtte der tænkes, hvor kunne han sidde, hvilket sted ville være godt. Med sin kaffe i hånden og den anden i lommen, gik han rolig mod den plads hvor pigen med det bekendte ansigt sad "hej, det ser ud til alle pladserne er taget, så ville du have noget imod jeg sad her hos dig" spurte han og lagde hoved på skrå. Alt lige fra hans attitude til hans udstråling, skreg op hvilken idiot han i sandhed var, men det afslørerede ikke de ønsker han bar alle tættest mod sit hjerte. Afslørede ikke at han et sted ønskede at blive elsket, selvom han vidste det ikke ville ske

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Monster - Nathan

Indlæg by Gæst on Fre 17 maj - 20:23

Hun kiggede hurtigt op da hun kunne mærke at nogen kiggede på hende, det var den unge mand, den bekendte unge mand som hun havde kigget så meget på. Hun smilede venligt til ham og nikkede. "Nej, selvfølgelig ikke, du sætter dig bare" sagde hun blidt og kiggede lidt ned igen mens hun skrev lidt videre på sin sang. Hun lagde sin blyant på papiret da sangen endelig var færdig. Hun tog roligt sin kaffekop op i hånden og lænede sig tilbage. Endelig var hun færdig og hun kunne slappe lidt af. Hun tog en tår af sin kaffe for at holde sig vågen. Hun kiggede lidt på den unge mand med et smil og sippede til sin kaffe en gang imellem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Monster - Nathan

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum