Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153443 indlæg in 7952 subjects

I need to see them ~ Nephthys ~

Go down

I need to see them ~ Nephthys ~

Indlæg by Gæst on Søn 25 okt - 20:25

Sted: Nephthys’ hus.
Omgivelser: Dem der nu er i hendes hus.
Vejr: Køligt, men frisk.
Tid: 17.53.

Caden havde været tilbage i noget tid. Han havde haft brug for at finde sig selv igen, før han nogensinde kunne blive en del af sine børns liv igen. Eller nogens liv for den sags skyld. Han havde brugt tid på sin gamle livsstil, druk og kvinder. Men det var ikke længere så tiltrækkende. Måske skulle han bare gøre det. Se sine børn, og se hvordan de var omkring ham. De kunne vel næppe huske ham. Caden havde ikke været glad for, at efterlade dem ved en fremmed, men hvis Maddie stolede på denne person, gjorde han også. Hun skulle nok passe godt på Caleb og Grace. Han var på vej imod Terrorville. Han havde ikke tilbragt meget tid i Doomsville efter jordskælvet, men det var der hans børn var, og der hvor han burde være. Han var dog stadig tøvende. Han havde taget afstand til dem af en grund, og han var ikke sikker på, om han var klar til at se dem i øjnene endnu. Hvad hvis han ikke kunne være den far, de havde brug for? Han havde aldrig været en kæmpe del af deres liv. Caden tog en dyb indånding, og gik ud af den park, han havde vandret rundt i den sidste time. Han skulle bare få det gjort, og så ville alting løse sig. Det var bare hans tanker. Han fandt frem til adressen, og bankede på døren i en ferm banken. Han lod hans knyttede næve falde ned langs hans side, før den langsomt foldede sig ud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I need to see them ~ Nephthys ~

Indlæg by Nephthys on Søn 25 okt - 21:17

P: [You must be registered and logged in to see this link.]

Nephthys havde igennem de sidste måneder været mere eller mindre optaget af at være babysitter/reservemor for tvillingerne som hendes veninde Madeleine havde afleveret hos hende. De havde været nemmere end hvad hun havde regnet med, og alligevel så havde det været ren tortur. Hun savnede den frihed hun havde haft før tvillingerne.
Grace lå og sov inde på børneværelset, mens Caleb sad ude i køkkenet og spiste frugtbidder og Neph stod og tog opvasken. Pludselig bankede det på, og Neph stod uden andre muligheder end at åbne. Hun gik hen og fik hendes hænder tørt af, inden hun tog Caleb på armen og gik hen til hoveddøren. Hun rettede lidt på trøjen, og tørte lidt savl af Calebs hage, inden hun åbnede døren og så direkte ind i øjnene på en ung mand hun egentlig ikke kunne genkende udover at Grace havde præcis det samme øjne som ham. Hun havde en fornemmelse, men lod ham egentlig tale for sig selv. Caleb så nysgerrigt på Caden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Calling her a meere woman, would be like calling the River of Styx a drop of water
avatar
Nephthys
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 2871
Reputation : 5
Bosted : Hendes palæ i Angerforge District
Evner/magibøger : 1. Ild-magi - 2. telepatiske evner

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum