Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

Hello young one (Lydia)

Go down

Hello young one (Lydia)

Indlæg by Gæst on Søn 24 apr - 17:47

Aften var ved at nærme sig med hastige skridt. Folk søgte ly for kulden der kom. Ikke de rigeste boede her, men der var masser af huse. En skikkelse sad på en bænk på gaden. Hans lange hår hang ned omkring skuldrene og de mørke øjne gled søgende rundt. Han havde ikke mange venner og var altid på jagt efter nye bekendte.

"Jeg undrer mig over havd han laver her. Han ligner en der hører til på havet." Mumlede en ældre mand og så nysgerrigt på Seuzan. "Selv sømænd har brug for jord under fødderne." Svarede en anden. Seuzan lænede sig tilbage og klikkede med tungen. Han havde været ved kajen alt for længe og havde brug for tid inde i selve landet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello young one (Lydia)

Indlæg by Lydia on Søn 24 apr - 18:35

Det var allerede ved at blive aften og en smule køligt at være udenfor. Især når man ikke havde noget specielt varmt tøj. Det hun havde, havde hun fundet og det var ikke noget specielt varmt. Dog var det ikke nemt for hende at blive syg, så hun skulle nok overlev på trods af, at hun stadig godt kunne mærke kulden en smule. Hun havde heller intet sted hun kunne tage hen og sove da hun intet hjem havde eller nogle penge. Dog stolede hun heller ikke rigtig på nogle, så hun vil ingen gang turde at overnatte på en kro selv hvis hun havde pengene til det. Hun var bange for alle lige meget hvilken race man end var. Hun havde nemlig aldrig som sådan mødt nogle som var søde over for hende, og hun troede at alle folk var som hendes gamle herre. Ond. Hun vidste jo ikke bedre, da ingen havde bevist det modsatte over for hende endnu.

Lige nu gik hun dog bare gennem gaderne, og prøvede at finde et sted hun kunne være når det var tid til at sove. Dog så hun meget nervøst på alle folk hun mødte, og prøvede at sørge for ikke at komme for tæt på dem. Det var tydeligt at hun ikke var glad for folk på nogle måde, da hun var bange for de vil skade hende eller tage hende som slave. Hun var lige stukket af fra at være en, og vil helst ikke tilbage til at være en igen. Hun vil ikke kunne klare det mere.
avatar
Lydia

Antal indlæg : 138
Reputation : 2
Bosted : Der hvor hun end er
Evner/magibøger : Hun har endnu ikke opdaget sin evne

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hello young one (Lydia)

Indlæg by Gæst on Søn 24 apr - 18:46

Den unge mand rejste sig op og gik ned mod hovedgaden. Han holdte sig ind til skyggerne og så sig hele tiden om. Han havde svært ved at vende sig til storbyen ud over Minotaris, men alt var værd at forsøge. Han havde en hånd på sit sværd og den anden hang let og afslappet ved hans side. Han begyndte at nynne en stille melodi for sig sig. En gammel piratsang som hans far sang til ham.

"Help me bob, I'm bully in the alley. Way, hey, bully in the alley. Help me bob, I'm bully in the alley. Bully down in Shinbone all." Hans sang skar gennem den kolde luft og han kunne ikke lade være med at smile. Han elskede den sang. Hans brune øjne glimter i mørket.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello young one (Lydia)

Indlæg by Lydia on Man 25 apr - 9:07

Lydia fortsatte ned af vejen og havde virkelig snart brug for at finde et sted der bare var nogle lunde roligt, og hvor folk ikke vil kunne finde hende. Hun havde brug for søvn snart. Hun var stadig yderst nervøs lige nu, og holdte stadig et skarpt øje med alle. Hun var klar til at flygte hvis det var nødvendigt, men var dog ikke sikker på hun kunne flygte fra folk, hvis de nu vil have fat i hende var hun ikke i tvivl om at de vil få hende.

Hun begyndte at kunne høre en eller anden nynne en melodi, og hun så sig om efter vedkommende. Dog kunne hun ikke lige helt få øje på personen, og begyndte at blive nervøs over det. Hun fik øje på en lille gyde, og hun smuttede der ind, og håbede der ikke var nogle der inde. Hun vil ikke støde ind i nogle.
avatar
Lydia

Antal indlæg : 138
Reputation : 2
Bosted : Der hvor hun end er
Evner/magibøger : Hun har endnu ikke opdaget sin evne

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hello young one (Lydia)

Indlæg by Gæst on Man 25 apr - 13:32

Han prøvede ikke at vise interesse for de samtaler der gik mellem andre folk. Han kikkede rundt efter polotiet der kunne dukke op ud af det blå, han vidste det ag egen erfaring. "Der er for mange der bare laller rundt uden at lave noget. Og så er der også pirater, tyve, røvere og mordere." "Hvad vil du have vi skal stille op med dem?" De to mennesker der stod i detes dybe samtale lagde slet ikke mærke til unge mand med dreadlocks.

Seuzan fnøs og så sig igen omkring. Han ledte efter noget at fordrive tiden med. Måske møden en anden Engel eller en Shapeshifter. Han satsede nok mest på en anden engel. Han var stadig ung, men hellere ikke for ung. Han begyndte at kikkede ned gennem gyderne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hello young one (Lydia)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum