Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

Feliformia

Go down

Feliformia

Indlæg by Sean on Man 30 maj - 9:16

Feliformia

udseende:


Historie:
Feliformia blev skabt af deres Gud, Felifex. Felifex er en kattegud og han havde skabt hele verdenen sammen med sine medguder. Feliformia har nemlig mange små guder, en gud til hver ting i deres verden. Træernes gud, blomsternes gud, stenens gud. En gud for det hele! Og Felifex var deres gud, guden der havde skabt dem. I starten var Felifex dog ikke særlig kreativ og han skabte først bare nogle almindelige katte ud af sten. Men disse-stenkatte så lidt underlige ud og kunne ikke særlig meget, så han gav dem pels og intelligens.
Snart rendte der intelligente katte rundt over det hele. Felifexs medguder indså snart, fordi kattene var over alt, at disse katte virkede alt for intelligente og kendte endda ikke bare til alle guderne, men også deres indbyrdes forhold. De var faktisk så intelligente, at de overgik guderne! Og derfor beklagede de sig til Felifex. Felifex blev sur. Han elskede sine katte! Men efter en længere strid indså han at han måtte ændre dem. Derfor gav han dem en mere moderat intelligens, der gjorde at de kunne opbygge et samfund. Han syntes dog det var synd for dem, så han gav dem også muligheden for at gå på to ben. De Feliformia der levede længst fik endda muligheden for et påtage sig en mere menneskelig skikkelse! Felifex havde nemlig set nogle af disse andre, underlige væsner der til tider besøgte hans land og havde fundet dem meget sjove...
I dag har de endnu resterne af deres liv som sten-katte. Deres hjerter er nemlig et hårdt hjerte.

I gamle dage kom der andre, ukendte opdagelsesrejsende til landet. Disse var mennesker og andre racer. I starten samarbejdede de med hinanden, Feliformia var deres guider og de havde en god handel. Men racismen blomstrede og til sidst endte det hele i fjendtligheder. Dette førte til skabelse af de menneskelige Feliformia - se Evolved.

Udseende:
Feliformia ligner katte i menneskeskikkelse. De har katte-ører, knurhår og en snude. De har spidse tænder og spiser overvejende kød.
De er lange og smidige. De her pels som kan have forskellige farver og mønstre. Dog er deres hænder og fødder hånd- og fodformede.
De har en hale.
Deres øjne består af en aflang pupil, der gør at de bedre kan se i mørket
De ældste kan få en mere menneskelignende skikkelse - se Evolved.

Personlighed:
Hannerne kan være ret territorial og aggressive, hvis nogen kommer ind på deres territorium eller går efter både deres hunner og børn. Hannerne kan sagtens gifte sig med flere hunner. Ofte deltager hele stammen i børnepasning og opdragelse.
Hunnerne er mere blide og forstående, undtagen hvis nogen går efter deres børn, hvor de vil blive aggressive og gør alt for at beskytte dem.
Både hunner og hanner elsker en god blunder under den varme sol.

Styrker:

  • Smidige og hurtige.
  • De har godt nattesyn og hørelse.
  • Gode til at klatre og har en instinktiv tilgang til deres omgivelser.


Svagheder:

  • Naturlig skræk for hunde og hundeskikkelser. (Kan til dels fravænnes)
  • De kan nemt blive syge
  • De er sjældent de stærkeste, da deres kroppe er lange og smidige, beregnet til smidighed og fart, ikke styrke.
  • Bange for vand. De færreste nyder at sejle og de bliver nemt søsyge.


Samfund:
Stammesamfund.
De kan have forskellige pels-mønstre, alt efter hvilken stamme de kommer fra. Stammernes forhold til hinanden variere. Nogle er allierede, nogle er så tætte som familie, mens andre er fjender og ligger i evig krig. Ofte er de små stammer enten de mest ekstreme eller de mest neutrale, mens de store stammer er mere neutrale - netop fordi de har styrken til at beskytte dem selv og fordi de består af nok individer til at være åbne for nye ting.
Da flere af især de små stammer kan bestå af indavl ret hurtigt, er det kutyme at gifte sig med folk fra andre stammer. Man kan også gifte sig med hinanden af politiske grunde, da to stammer (hvoraf nogle mellem dem er gift og skaber familie) er tættere på hinanden, end hvis ingen var gift.
Helt generelt er kattefolket gode handlende og de går meget op i jagt
Religion:
Feliformia har en gud/gudinde for hvad som helst. For træet, for stenen, for de andre dyr. De har stor respekt for naturen omkring dem og har ritualer for de store overgange i livet. (Yderligere beskrivelser kommer)

Alder:
Maks 200 år, som menneskerne.

Afkom:
De kan kun få børn med mennesker, skapeshifters, santuines og elvere. Dette skyldes deres gener er meget specielle og hvis de får børn med nogle af de andre racer, ender det ofte ud med forskellige former for vanskabninger, der som regel ikke overlever særlig længe.

Evner:
De kan have både medfødte og magiske evner. De kan både lys og mørk magi, men har især haft succes med natur-magi.

Evolved:
- Kommer

Venner og fjender:
Da racen er ny, er dette endnu ikke bestemt. Dog er de født med en hvis skræk for hundelignende skikkelser.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9261
Reputation : 75
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum