Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

Guide: Profiler, grupper og emner

Go down

Guide: Profiler, grupper og emner

Indlæg by Sean on Lør 30 jul - 9:27

KOM GODT IGANG - GUIDE
Herinde vil du kunne læse om hvordan du udfylder felterne i din profil, hvordan du får racer, grupper eller starter emner. Du kan også læse hvordan man sætter musik på sin profil. Du kan læse en kort opsummering under "spørgsmålet", men hvis du ønsker et uddybende svar, så tryk på "læs mere".
Husk! Når du er helt færdig med din profil, skal du tilmelde dig både din racegruppe og gruppen "Vil godkendes" - så kigger en admin eller moderator på din profil hurtigst muligt.

OBS!
Jeg får ingen mail til aktivering af min bruger. Hvad nu?
Nogle gange sker det at vores nye brugere IKKE modtager deres mail om aktivering af deres bruger. Det kan give nogle små problemer og folk kan have svært ved, hvis ikke ligefrem umuligt, at logge ind.
I dette tilfælde kontakt straks en admin. Enten på PM, i gæsteforummet, eller vores supportchat. En admin kan gå ind og aktivere brugeren for jer.

Hvordan vælger jeg en race?
Find en race her og tilmeld dig derefter til racen nederst på forsiden. Husk at du kan risikere at skulle ændre din karakter, hvis du ikke er blevet godkendt.
Læs mere...:
Du går ind under racerne, og vælger en race du ønsker at være. Husk at læse racen igennem, inden du vælger den.
Derefter skal du gå ind i grupper (Groups). Her kommer der en liste over hvilke grupper du er medlem i, samt et felt hvor der står "Which group would you like to join?" - Her får du flere valgmuligheder. Vælg den der skal være din race. Tryk "Vis information". Tryk blot "Tilføj gruppen", og du er medlem af gruppen.

Dog! Man skal godkendes - altså få sin racefarve. Du må gerne emne inden en admin har accepteret dit medlemskab i gruppen, og du dermed er blevet godkendt, men du er ikke officielt godkendt, og kan risikere at skulle ændre din karakter.

Hvordan bliver jeg godkendt?
For at blive godkendt, skal du have skrevet din evne - I tilfælde af at du har en - og din historie og eventuelt en personlighedsbeskrivelse. Hvis den er glemt, eller man ikke ønsker at den skal læses af brugerne, skriv da til en admin.

Hvordan retter jeg min profil?
Gå ind under "Profile" øverst på siden, og udfyld de felter der står. Herunder kan du også ændre underskrift, billede m.m.
Læs mere...:
Trykker på knappen "profile" øverst på siden.
Du kommer nu ind til en masse felter. Her kan du skrive de ting du har lyst til, om din karakter.
Her vil også være forskellige punkter, såsom "Indstillinger", "Underskrift", "Personligt billede" og andre Personligt billede er din karakters avatar. Underskrift er det lille billede/tekst der vil blive posted hver gang du skriver et indlæg. Indstillinger er indstillinger specifikt for din bruger - såsom hvor ofte din underskrift skal postes, hvem der skal kunne sende beskeder, din tidszone og lignende. Udfyld helst punkterne under Information - Skal være om din karakter, ikke dig selv!
Du kan læse et forslag til hvad du bl.a. kan skrive nederst.

Hvad er de + og - der står ved folks indlæg ude i siden?
Det er respekt. Man kan trykke på dem enten for at vise at personen har skrevet noget rigtigt godt, eller for at vise at personen har skrevet noget stødende, grusomt som ikke burde stå på siden eller lignende.

OBS! Brug sjældent - tasten. Den giver mere ballade end det er værd og folk bliver nemt stødt over det. Ignorer det istedet, hvis personen skriver dårligt eller noget stødende eller skriv personligt til personen. Husk at hold en ordentlig tone!
Det er selvfølgelig ikke tilladt at misbruge denne knap fordi en person syntes en anden person er træls, men det er heller ikke tilladt at give en masse plusser bare fordi man kan! Brug den med respekt.

Hvordan opretter jeg et emne?
Gå ind på det ønskede emnested, og tryk "New topic". Skriv teksten og tryk "Send".
Læs mere...:
Underworld er fuld af steder at emne på. Du kan vælge en af disse steder ved at trykke på deres navn. Et eksempel på et sted, er Doomsville city.
Når du går ind på forummets forside (Home), kommer der en lang række af disse emnesteder. Når du trykker på et af disse steder kommer der nogle steder nye valgmuligheder op - vælg da det sted du helst vil have emnet skal foregå. Eller det sted som i på forhånd har aftalt. På forummets forside står de valgmuligheder man får hvis man trykker, også under emnestedet med en brun farve, i lidt mindre skrift. Der kan du også trykke.

Gå ind på det sted du ønsker at emne i. Du kommer nu til liste af allerede oprettede emner. Men dem skal du ikke bruge til noget, hvis du selv skal oprette et nyt emne. Hvis ikke, kan du her vælge det emne du skal svare i.
Øverst vil der være en lille knap, der hedder "New topic" - tryk på den.
Du kan nu oprette emnet, ved at skrive i det felt der kommer op! Se et eksempel på, hvordan man kan starte et emne, nederst på siden.

Hvordan får jeg et billede?
Du går ind i "Profil" øverst og derefter ind i feltet "Personligt billede".
Her kan du vælge at hente et billede fra din computer eller at skrive et Url ind. Husk at tjekke Faceclaimlisten, for at se om andre allerede har taget det billede eller den person, du ønsker.

Hvordan bliver jeg venner med andre?
På den ønskede persons profil, lige over deres billede. Her kan du trykke "add to my friends list". Lad være med at tilføje til "foe's list". Det er det samme som at blokere.
Læs mere...:
Det er en mulighed for hurtigt at finde den andens profil, hvis denne ikke er online, eller for at se om personen faktisk er online. Man skal dog ikke være ked af det hvis man ikke har nogle venner på sin profil, da det ikke betyder noget i forhold til spillet eller end OOG relationer med andre. Det bruges ikke af alle.
Der er to muligheder for at gøre dette:
Du går ind på den ønskede vens profil, ved at trykke på navnet.
Øverst på personens profil, lige over deres billede, er der to muligheder.
"Add to my friends list" tilføjer personen til din venne-liste, hvis denne acceptere det.
"Add to my foes list" Tilføjer den til din fjende-liste. De vil så ikke kunne skrive til dig. Men disse bruges stort set aldrig.
Den anden mulighed er at du går ind på din egen profil ved at trykke på "Profile". Derefter går du ind under feltet "Friends and foes". Der er et punkt der hedder "Friends", og derunder er der et lille hvidt felt, hvorover der står Add a friend". Skriv da brugerens navn og tryk på "Add"

Hvordan sætter jeg billeder ind i profilen?
Du finder et billede du gerne vil bruge, så uploader du det på en billed-delings-side som fx imgur.com eller tinypic.com. Du tager så deres link og bruger det i en kode der ser ud, som beskrevet nedenfor.

OBS! Pas på med at finde for store billeder! Så forrykker de enten din profil, eller vises kun halvt!

Koden du skal skrive ser således ud:
Kode:
[img]linket til billedet[/img]

Udfyldning af profilen.
Der er et eksempel til hvad du kan skrive under de forskellige punkter herunder.
Læs mere...:
Titler: Du kan ikke selv skrive her, men du kan få titler. Hvis du er leder, admin, raceleder eller noget helt andet, så får du en titel.

Navn: Skriv din karakters navn. Helst det fulde navn. Skriv gerne også din karakters kælenavn, hvis det har et. Dog fungerer " ikke. Skriv istedet ', der fungerer.

Race: Skriv din karakters race her. Hvis karakteren eksempelvis er elver, skriv da "Elver" og derefter hvilken slags elver. Hvis karakteren er e-rangs elver, så skriv det da her. Så kan alle se hvilken race din karakter helt præcist er.

Alder: Skriv alderen på din karakter, ikke din egen alder! Skriv hvor længe din karakter har levet, ikke kropsalderen. Det er tilladt også at skrive kropsalderen(hvor gammel din karakter ser ud, i tilfælde af det er en udødelig karakter), skriv det dog tydeligt så man kan se hvad der er den ægte alder, og hvad der er udseendets alder.

Køn: Hvilket køn har din bruger? Mand eller kvinde. Afkryds den korrekte.

IRL fødselsdag: Her skrives din alder i virkeligheden, hvis ønsket.

Bosted: Skriv her hvor din karakter bor. I byen(Og i såfald hvilken by), udenfor byerne og så videre. Du kan dog ikke bare finde på dit eget sted - Det skal være et sted der eksisterer i Underworld. Skriv også gerne om du bor i en villa, en lejlighed, på en gård eller lignende. Skriv også gerne samlevere hvis der er nogle.

Beskæftigelse: Her skal skrives hvad din karakter arbejder som - og hvis din karakter er arbejdsløs, eventuelt det. Ellers kan der skrive hvad denne bruger sin fritid på. Her er det op til den enkelte, hvad præcis din karakter skal lave. Dog kan du ikke være leder for en klan, uden du har fået lov af en admin(Se nærmere under Guilds og Klaner). Du skal også huske på, at jobs som eksempelvis elektriker ikke finder her i Underworld. Eksempler på hvad man kan arbejde med i Underworld og hvordan, findes under Arbejde og uddannelse i Underworld.

Humør: Her kan du skrive hvilken som helst kommentar, helst en der passer til din karakter. Ofte en der beskriver humøret på din karakter, et citat der passer godt til din karakter eller lignende..

Evner/Magibøger: Nogle karakterer har evner. Her skal du selv kunne finde på en evne. Man kan også vælge en magibog. En magibog er noget man vælger i stedet for en evne, og man kan ikke have begge, medmindre man er evolved. Man kan kun have en magibog eller evne. Når man opnår evolved kan man dog have to.

Slaver: Mange har slaver, så her kan du skrive navnene på de slaver din karakter besidder. Det kan både være ingame karakterer eller NPC'er(Non-player-characters).

Partner: Skriv her om din karakter er single, om den har en kæreste(gerne navnet på denne), er forlovet, gift eller hvad socialestatussen kan være. Skriv gerne navnet på den pågældende person, hvis der er en, også i tilfælde af at det er en NPC.

Kendetegn: Skriv her noget der kendetegner din karakter. Kan være fysiske eller psykiske quotes, eller kan bare være et citat der kendetegner din karakter.

Tænder på: Skriv her hvad din karakter tænder på - Kan være blide kys, hård sex, kinky sex, romantik. Husk dog at det ikke er en pornoside selvom erotik og sexbeskrivelser er tilladt i emnerne.

Klan: Afkryds den korrekte.

Det er tilladt at få inspiration fra andre profiler, men det er ikke tilladt at kopiere!
I forhold til de 5 sidste punkter, kan man vælge at udfylde dem med det der står(personlighed, relationer, fortid, udseende og forklaring af evne) eller du kan vælge at sætte det hele under "Andet", hvis man mener det ser bedre ud.

Hvordan en emnestart kan se ud:
Eksempel på hvordan en emnestart kan se ud.
Læs mere...:
Læs mere om hvordan man emner under emneguiden.
Dato: 2. december - 2009
Årstid: Vinter.
Dag: Onsdag.
Vejr: Snevejr med let blæst, Koldt.
Sted: Skoven.
Tid: 17:05
Omgivelser: Skovomgivelser, men ingen mennesker.

Lyden af fodtrin kunne høres tydeligt i den mørke kolde skov. En høj kvindelig skikkelse gik ind imellem træerne, klædt helt i hvidt. Sneen faldt lige så blidt ned i små snefnug. Mina så noget imellem træerne, en lille sort kat sad fast i en gren. Mina gik straks hen og fik viklet katten ud af grenen. Katten begyndte straks at spinde og Mina tog katten op i sine arme. Dens sorte pels følte dejlig blød imod Minas bare hud på hendes hænder.

Hvordan får jeg musik på profilen
Vi har denne guide som er lavet af brugeren Sajro. Virker den ikke eller er der spørgsmål, så skriv til en admin eller Sajro.
Credit: @Sajro

OBS!
Er du i tvivl om noget, som der ikke står skrevet her, er du velkommen til både at bruge forummets "Spørgsmål" hvor alle kan besvare det, eller skrive direkte til en admin.
Gør gerne opmærksom på det, så vi admins kan skrive det ind her. Så er andre fri for selv at spørge.


God fornøjelse!
- Adminteamet

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9274
Reputation : 76
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum