Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Top posting users this month
Fenrer
 
Melisandre
 
Larlii
 
Lith’rra
 
Sean
 
Allistor
 
Vetis
 
Lori
 
Alane
 
Kace
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156709 indlæg in 8139 subjects

Yeah ths is just not my day

Go down

Yeah ths is just not my day

Indlæg by Gæst on Tirs 2 aug - 0:50

Tid Det er aften, dog tæt på sen aften
Sted Et beskovet sted i Minotaris
Omgivelser Der er et bur, hvor hun selv befinder sig i. Så er der en nogle orkere, samt en enkel ond arret Minotaur ellers skov
Vejr Da det er tæt på sen nat, er solen allerede gået ned. Dette vil sige at det er koldt, ellers er vejret smukt
Påklædning En kjole der minder om denne, samt hendes guld sko og ringen i næsen. Hendes lange brune hår hænger løst.

Emnet er tilegnet @khorne

"Hold jeres mund"
"Undskyld herre"

Forskellige lyde omkring hende, og dog var der centrale stemme, som virkede ganske ensformet. Der var lederen, en dyb stemme. Lakajerne, som bar den tydelige ydmyge klang til sig, dog med et snert af noget stupidt, helt sikkert orker. Hendes hoved gjorde dog ondt, hvilket gjorde det at koncentrere sig svært. Forsigtigt åbnede hun øjnende, og her var det blot for at finde sig selv, fanget i et stort bur. For et menneske ville buret være enormt, dog for hende ville det give muligheden, for at stå oprejst. Som hun satte sig op, her blot for at hvile ryggen imod de kolde tremmer, syntes lederen at drage sin opmærksomhed fra orkerne og hen imod hende. Hvad hans plan var med hende, og hvorfor hun netop var taget, vidste hun ikke. En ting var dog sikkert, denne Minotaurer var ikke god og han var helt klart ikke luften han indåndede vejr. At gå imod sin egen slags, der var forrykt og direkte idiotisk.

"Jamen dog, det ser ud som om prinsessen er vågnet op"

Der var en hån i hans stemme, som ønskede han hverken at tage hende seriøs, men ønskede han derimod blot at skabe frygt. De gyldne øjne betragtede ham hårdt, ikke den mindste smule venlighed at finde i dem. Normalt gik hun ikke ind for vold, men denne mand fortjente en del slag. Trodsigt rejste hun sig og uden så meget som at sige noget, bevægede hun sig imod ham. Om ikke andet, var det her han greb chancen for at tage fat. Hans hånd gled mellem tremmerne og greb fat om hendes mule. Hans mørke blik, mødte hendes egne gyldne øjne og her hævede han hvad man ville kalde øjenbrynet.

"Den pels, de øjne og sko, de ville kunne sælge godt på markedet. Men bare rolig, måske skinner jeg dig ikke levende, måske lader jeg dig dø før, jeg river huden fra din krop"

Igen var stemmen fuld af hånd, den var fuld af løfter og ikke mindst fuld af hvad, der gav hende lysten til at slå. Hendes pels var ganske blød, hvilket nok skyldes, hun rent faktisk nød at vaske sig selv. Den mørke farve, kun belyst af områder med hvidt. Hvorfor skulle det dog sælge? Hendes pels, det var ikke meget anderledes end det hos andre Minotaurere. Hun kneb øjnene sammen, og rev sig væk fra hans greb, hvor hun her distancerede mellemrummet mellem dem. Hun ville ikke lade ham få, den ære at se frygt i hendes blik. Han fortjente det ikke, og selvom hun ikke brød sig om det hele, så var det ikke vist frem. I hendes domæne, fremstod hun stærk og sikker

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Yeah ths is just not my day

Indlæg by Gæst on Ons 3 aug - 18:23

Khorne havde fået mange beretninger om forsvunde minotaur kør der var blevet taget inden for minotauris's bygrænser og taget til et andet sted. Fem ofre var fem for mange, men vagterne havde ikke kunne lave forbindelsen før nu af den ene grund at de troede det var normale ork bander der kidnappede dem. det havde vist sig at de var under kommandoen af en anden. De kunne ikke finde ud af hvad denne bagmand så ud så de var nød til at følge med disse anklagers beskrivelse af hvad orkerne så ud.

Khorne havde fået sine spejdere ud og sondere områderne i byen udstyret med signal pile og en bue. Siden minotaure var meget klodsede væsner brugte de elvere til at arbjede som spejdere. Khorne sad klar i ring brynje og kilt. Han så en pil blive affyret i skov området "lad os komme afsted" sagde han til sine mænd da han så det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum