Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Misha
 
Althorn
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 259 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lalalala

Vores brugere har i alt skrevet 152898 indlæg in 7933 subjects

Den tredje slave //Kaya og Zero//

Go down

Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Rafaela on Tors 11 aug - 22:36

S: Gyderne i Doomsville
T: Nat
V: kølligt
O: Huse, skrald mm
[You must be registered and logged in to see this link.] + en sort kappe med hætte. Hendes hår er sat i 2 rottehaler der derefter blev flettet sammen til en hestehale.
Rækkefølge: Rafaela, Kaya og Zero

Rafaela var taget ind til Doomsville for, at mødes med en ung kvinde som hed Kaya. Det var en hun havde reddet fra en anden slaveejer som havde behandlet hende dårligt. Hun havde fra starten af rådet Kaya til, at holde sig fra sådanne nogle fyre, men Rafaela kunne godt se med tiden, at Kaya havde gået rundt om sig selv og kunne ikke få noget for hånden. Et typisk tegn fra dem der havde været slaver det meste af deres liv. Hun havde derfor tænkt længe over, at hjælpe Kaya med, at finde en herre som passede hende, men var hver gang endt med ikke, at vide hvem og nu, hvor hun skulle finde en slave til Zero var tankerne kommet på Kaya og nogle andre som havde samme problem som Kaya, men hun kunne ikke få fat på de andre og derfor tog hun Kaya med alene.

På vej hen til gyderne, hvor de skulle mødes med Zero fortalte Rafaela Kaya, at hun havde fundet en herre som manglede en god slavinde og at han passede til de kriterier Kaya havde. Hun havde en god fornemmelse ved dette møde for her vidste hun, at hun ville hjælpe en som ikke fungerede rigtigt uden en herre i sit liv og da hun vidste, at Kaya var god huslig. Hun stoppede op da de kom til enden af en gyde, hvor hun havde aftalt med Zero og mødes for, at vidergive Kaya til ham. Hun vidste ikke helt hvordan Zero ville reagere på Kaya, men det måtte hun vente og se. Hun kiggede på Zero "Hej herre dette er Kaya. Hende slaven jeg snakkede om som ikke fungerede uden en rigtig herre og kunne kun komme i tanke om dig Herre" sagde hun roligt til Zero og så respektfuldt ned i jorden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Gæst on Tors 11 aug - 23:52

Påklædning: Den lys blå kjole og sko

Kaya havde være slave det meste af sit liv, og siden hun var kommet ud af det med og være slave, så havde hun ikke rigtig kunne vænne sig til det man ville kalde for et normalt liv, så da hun hørte fra Rafaela af, at hun kunne hjælpe hende med og finde sig en såkaldt herre, blev hun glad for så kunne hun jo komme tilbage til det liv som hun endeligt havde vænnet sig til at leve gennem alle de år.
Roligt stod hun der ved siden af Rafaela og lyttede til hvad hun sagde til denne her mand som hun ikke havde fået noget navn på eller noget som helst endnu, så hun stod bare der og ja sagde ikke så meget lige nu.
Og som hun stod der rettede hun lige på sin kjole, selvom det ikke var det hun gik mest med, men lige i dag havde hun klemt sig i den, bare for at se lidt pæn ud, eller det håbede hun da på at hun gjorde, men man kunne jo aldrig vide om det var godt nok, men det måtte tiden jo vise sig, for nu var det jo for sent og gøre noget, efter som at de var hvor de skulle være.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Zero Bang on Fre 12 aug - 0:10

Han så roligt på dem begge da de kom ind langs gyden. Og smilede kort. Rafaela's ord fil ham roligt til at nikke før han vendte blikket imod kvinden. "Zeronium Elliot Bang. Du kan kalde mig Zero. Sir. Herre. Eller Hr. Bang alt efter hvad de føler for." Zero var underligt sød ved denne kvinde. Mest fordi det var en frivillig. Han var ikke lige så striks imod en frivillig. Han vinkede dem begge med. Før han åbnede en dør lidt længere nede af gyden som førte ind til et baglokale af hans strip-tease. Han vinkede dem begge ind. Før han roligt lukkede døren efter de alle tre. "Jeg mener at dette burde gøres under fire vægge. Først og fremmest." Han så roligt ind i Kaya's øjne og læste hendes minder for at finde hendes navn. "Kaya. Okay godt. Pænt navn. Nåh men nok om det. Vi skal ind bag fire vægge. Fordi inden vi fortsætter herfra. Bliver jeg nød til at be jer begge om at smide tøjet. Kaya så jeg kan se din krop og bedømme om der er noget der skal gøres noget ved. Du ved. Behåring eller noget af den stil. Og Rafaela? Tja fordi hun ikke skal være alene om det." Sagde han kort før han så på dem begge afventende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

Now you know what a nightmare is. And you prefere reality.
But when i'm done with you. You will prefere a nightmare
Because at least in a nightmare. You know the things i do isn't real.
avatar
Zero Bang

Antal indlæg : 735
Reputation : 3
Bosted : På hans nyoprettede strip-tease. I Doomsville's gyder. Eller i hans komplet beskyttede hus udenfor Doomsville. Omringet af en 10 meter høj mur. Og fuld af vagter på døgntid med forskellige skiftetider. Nogle gange 24 timer. Andre kun 2 timers vagt skifte. På den måde er der ikke nogle der kan finde mønsteret i vagtskiftet.
Evner/magibøger : Memorie control. Han kan ved øjenkontakt læse, manipulere, tilføje og ja selv slette minder og hukommelser fra andre. Når han tvinger folk til at genoplive deres værste minder. Er det ikke bare minderne. Men følelserne også. Påvirkelsen af hans evne er så stærk at det ikke betyder noget om man er følelsesløs nu. Men om man var følelsesløs dengang. Hvis man ikke var det. Vil ens psyke og følelser være de samme som i mindet. Al smerten både fysisk og psykisk vil være 'ægte' på den måde ment at man ikke kan ignorere det. Der sker ikke noget med ens krop. Men hjernen får kroppen til at tro det. Så smerterne føles fuldstændig ægte. Indtil at mindet er forbi.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Rafaela on Fre 12 aug - 0:21

Rafaela kiggede bare roligt på Zero. Hun havde sådanset ikke noget, at indvende for hun ville ikke få noget ud af det overhoved udover straf og det ønskede hun overhoved ikke. Hun gik ind i lokalet som Zero henviste dem til. Rafaela gik hen og stillede sig op af et bord og kiggede på Zero. Hun trak hætten fra kappen af sit hoved så hendes hår kom frem. Hun lyttede stille til det Zero sagde. Det undrede hende sådanset ikke. Hun trak sit tøj af og lagde det pænt sammen på bordet som hun stod op af. Hun lænede sig op af bordet igen med let spredte ben og lod armene hvile på bordet imens hun kiggede på Zero. Hun var begyndt, at holde sig i baggrunden for det meste og lade være med, at komme med nogle indvendinger overhoved medmindre hun blev spurgt om det. Hun skulle selvfølgelig passe sine opgaver og tilfredsstille sin Herre, men mere var der vel ikke i den sag?

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Gæst on Fre 12 aug - 2:15

Kaya kiggede roligt på ham og nikkede til hvad han sagde til hende "det skal jeg nok huske Hr. Bang"sagde hun roligt og bukkede sig lidt forover, for at nærmest og vise sin loyalitet til ham.
Hun kiggede på ham og lyttede efter hvad han sagde til hende, at hun skulle gøre lige nu, da det lod til at han ville se hendes krop, men det var ikke noget nyt for hende, efter som hun havde været inden for det her det meste af sit liv, og roligt så hun efter Rafaela og undrede sig over at hun gik ind før hun smed tøjet, for kaya havde forstået det sådan at de skulle inden de gik ind, så roligt gav hun sig til at åbne op for hendes kjole i midten af den, og kort efter trak hun den op over sit hoved og lagde den sammen før hun placerede den oven på sit hoved, og lod så roligt sin ene arm smutte over bag sin ryg og lod sin bh pop åben og fjernede den roligt, så hendes velformede bryster kom frem og roligt lagde hun den oven på hendes kjole, og så på Zero imens hun gjorde det forskellige ting, da hun ikke ligefrem var den der var genert af og vise sig selvom hun havde de ar som hun havde rundt på sin krop, og kort tid efter kørte hun sine et par fingre i kanten af hendes trusser og trak dem stille og roligt ned til hvor hun kunne løfte det ene ben ud også det andet, og tog så sit tøj ned i sine arme og stod der nøgen med sit tøj i sine arme.
Hun kiggede på ham og nu kunne han se hvad han ville ved hende, der var ikke nogen form for hår ved hendes kønsdel, efter som hun gik op i at holde den vel så ren som hun kunne, og hun hade og ha hår der nede og den slags, men dog viste hun ikke om hun måtte gå ind eller om hun skulle blive stående her ude.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Zero Bang on Fre 12 aug - 12:11

Zero så roligt på Rafaela som virkede fuldstændig ligeglad. Og sukkede kort. "En form for begejstring fra dig vil være rart." Sagde han kort før han vendte sit blik imod Kaya. Da hun havde taget sit tøj af stod han lidt overrasket. Han havde bedt dem om at gå indenfor før de tog tøjet af for at hun skulle føle sig mere komfortabel. Men hun var tydeligvis ikke genert. Han smilede kort. "Kom indenfor." Sagde han roligt og gik ud til hende roligt. Han lagde en hånd om hende som placerede sig på hendes røv for at mærke på den men også for at skubbe hende indenfor. Efter hun var kommet indenfor lukkede han døren roligt.
Han så roligt frem og tilbage på dem. Før han smilede svagt. "Det er godt at vide du går op i hvordan din krop ser ud for din herre." Sagde han til Kaya før hans blik vendte sig imod Rafaela. Og hans smil ændrede sig til et lettere ondt et. "Lad os se hvor lydig i er skal vi?" Spurgte han kort. "Rafaela vend dig rundt og læn dig hen over bordet. Kaya straf hende ved at slå hende på røven." Sagde han kort og så på Rafaela med et lettere ondt smil. Han forventede hans slaver stod op og viste ham respekt indtil de enden havde spurgt eller han havde sagt de måtte sætte sig ned nogen steder.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

Now you know what a nightmare is. And you prefere reality.
But when i'm done with you. You will prefere a nightmare
Because at least in a nightmare. You know the things i do isn't real.
avatar
Zero Bang

Antal indlæg : 735
Reputation : 3
Bosted : På hans nyoprettede strip-tease. I Doomsville's gyder. Eller i hans komplet beskyttede hus udenfor Doomsville. Omringet af en 10 meter høj mur. Og fuld af vagter på døgntid med forskellige skiftetider. Nogle gange 24 timer. Andre kun 2 timers vagt skifte. På den måde er der ikke nogle der kan finde mønsteret i vagtskiftet.
Evner/magibøger : Memorie control. Han kan ved øjenkontakt læse, manipulere, tilføje og ja selv slette minder og hukommelser fra andre. Når han tvinger folk til at genoplive deres værste minder. Er det ikke bare minderne. Men følelserne også. Påvirkelsen af hans evne er så stærk at det ikke betyder noget om man er følelsesløs nu. Men om man var følelsesløs dengang. Hvis man ikke var det. Vil ens psyke og følelser være de samme som i mindet. Al smerten både fysisk og psykisk vil være 'ægte' på den måde ment at man ikke kan ignorere det. Der sker ikke noget med ens krop. Men hjernen får kroppen til at tro det. Så smerterne føles fuldstændig ægte. Indtil at mindet er forbi.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Rafaela on Fre 12 aug - 12:25

Hun kiggede på Zero "Undskyld Herre har det bare ikke særligt godt idag" sagde hun stille og så undskyldende på ham. Hun kiggede efter Zero da han gik ud efter Kaya. Hun undrede sig lidt over, hvorfor Kaya var blevet derude. Rafaela bed sig i underlæben og begyndte, at gå rundt i lokalet. Hun var sådanset meget træt da hun næsten ikke sov noget de nætter hun var hos Zero. Da hun så Zeros blik bed hun sig i underlæben og kiggede ned i jorden. Hun vidste ikke helt hvorfor han gjorde det, men hun havde en ide om, at enten skulle hun straffe Kaya eller omvendt. Hun kiggede på Zero "Javel Herre" sagde hun stille. Rafaela var blevet noget tyndere siden hun var kommet i Zeros magt og hun var ikke særligt stor inden heller udover det graviditeten havde givet på hende, men ellers var hun normalt ret tynd. Hun gik hen til bordet og lænede sig ind over det som hun havde fået besked på. Hun løftede sin hale og lagde den på bordet så man bedre kunne se hendes røv.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Gæst on Fre 12 aug - 12:55

Kaya kiggede på ham og smilte roligt "du ser noget overrasket ud Herre nu gjorde jeg vel ikke noget forkert?"spurgte hun stille og mærkede så at han lagde en arm om hende hvorpå hans hånd var endt på hendes røv, det rørte hende ikke rigtig da hun jo viste hun ikke kunne sige noget til at han gjorde det, for det havde han jo retten til som herren roligt .
Roligt gik hun indenfor og kiggede lidt rundt og vendte så blikket mod Zero og lyttede til hvad han sagde til hende "Jeg har altid gået op i hvordan jeg ser ud for man skulle jo helst se godt ud for sin herre"sagde hun roligt og var da glad over at han kunne lide hvordan hun så ud, og roligt lagde hun sit tøj ned hvor det nu kunne være.
Hun så på Rafaela og kiggede så tilbage på Zero og lyttede til hvad han sagde til hende og nikkede roligt til den ordre, som hun havde fået, dog var det underligt at skulle gøre det ved kvinden som sådan set havde reddet hende, men hun havde heller ikke lyst til at være ulydig overfor Zero, så roligt kiggede hun på Rafaela og ventede på at hun gjorde sig klar til at tage sin staf og roligt stod Kaya der og kiggede og løftede så sin hånd og gav sig til at klappe Rafaela i røven så hård hun nu kunne, og det gjorde hun op til 10 gange, da Zero ikke havde sat et antal på hvor mange slag i røven hun skulle give Rafaela.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Zero Bang on Fre 12 aug - 19:48

Zero smilede kort og så på Kaya. "Nej du har intet gjort galt. Jeg mente bare at du skulle gå ind først. Det var kun i tilfælde du ikke ville have andre så på dig. Jeg plejer normalt at gå langsomt frem for slaver der er blevet det frivilligt for mig. Så jeg kan presse deres grænser og måske gøre dem til bedre slaver." Sagde han kort.

Han nikkede kort til hendes ord om at hun ville se godt ud for hendes herre. Han grinte svagt. Det var nu en rigtig god ting. "Det er jeg glad for. Jeg har normalt en kamp med mine slaver i starten over det." Sagde han roligt og smilede svagt.

Da hun begyndte at slå Rafaela på røven smilede han kort. Han trak en skammel hen til sig. Hvor han roligt satte sig ned på den. "Det ser godt ud. Jeg kan godt li du er så lydig." Sagde han kort og så på Rafaela. "Rafaela du får en ordre nu. Og husk jeg kan se hvis du følger den. Du må ikke skrige." Sagde han kort før han vendte blikket imod Kaya. "Og for at se hvor langt du vil gå for at fulføre din opgave er din næste ordre at du skal få hende til at skrige. Ikke kun med slag. Men også ved alle andre måder. Så længe du ikke skær i hende eller pisker hende." Sagde han kort og så derefter på dem begge afventende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

Now you know what a nightmare is. And you prefere reality.
But when i'm done with you. You will prefere a nightmare
Because at least in a nightmare. You know the things i do isn't real.
avatar
Zero Bang

Antal indlæg : 735
Reputation : 3
Bosted : På hans nyoprettede strip-tease. I Doomsville's gyder. Eller i hans komplet beskyttede hus udenfor Doomsville. Omringet af en 10 meter høj mur. Og fuld af vagter på døgntid med forskellige skiftetider. Nogle gange 24 timer. Andre kun 2 timers vagt skifte. På den måde er der ikke nogle der kan finde mønsteret i vagtskiftet.
Evner/magibøger : Memorie control. Han kan ved øjenkontakt læse, manipulere, tilføje og ja selv slette minder og hukommelser fra andre. Når han tvinger folk til at genoplive deres værste minder. Er det ikke bare minderne. Men følelserne også. Påvirkelsen af hans evne er så stærk at det ikke betyder noget om man er følelsesløs nu. Men om man var følelsesløs dengang. Hvis man ikke var det. Vil ens psyke og følelser være de samme som i mindet. Al smerten både fysisk og psykisk vil være 'ægte' på den måde ment at man ikke kan ignorere det. Der sker ikke noget med ens krop. Men hjernen får kroppen til at tro det. Så smerterne føles fuldstændig ægte. Indtil at mindet er forbi.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Rafaela on Fre 12 aug - 20:01

Rafaela stod roligt og ventede på de slag Kaya skulle give hende. Hun rykkede lidt på sig over slagene, men det var kun nogle få mm ind over bordet hun røg hvergang. Hun var van til, at få hårde slag, at det ikke rigtigt rørte hende med den kraft Kaya gav hende. Hun kiggede på Zero da han snakkede til hende. Ikke skulle skrige? "Javel herre" sagde hun stille. Hun så meget træt ud og ville sådanset aller helst bare sove. Hun kiggede ind i væggen igen og ventede sådanset på, at finde ud af, hvad Kaya ville gøre. Hun kunne godt mærke hendes røv var lidt øm, men det var ikke noget hun rigtigt lagde noget i. Hendes hale som stadig lå på bordet lovrede lidt til siderne. For hende lignede halen mere en god pude, men hun ville ikke skaffe sig mere straf end hun allerede stod til.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Gæst on Fre 12 aug - 23:41

Kaya stod der stille og roligt og kiggede så på Zero, da han snakkede til hende omkring at hun skulle vist straffe Rafaela, noget mere end det hun lige havde gjort nu her.
Så roligt nikkede hun til det og kiggede på Rafaela *Det her bliver nok lidt svært*tænkte hun for sig selv, og stod lidt og overvejrede hvad hun endeligt kunne gøre.
Hun så på hende og satte så sine negle i Rafaela's skulder og viste ikke om det ville gøre noget det hun havde tænkt sig, men det var kun tiden der kunne vise sig om det var.
Og roligt stod Kaya bag Rafaela trykkede sin nedre sektion ind mod Rafaelas røv og kort tid efter, kørte hun sine negle ned over hendes ryg hele vejen ned til hendes røv, men kørte forbi hendes hale, så hun ikke ramte den.
Hun kiggede på Rafaela, efter og ha gjort det mod hendes ryg og alt det, og efter et par få minutter, hvor hun stod og tænkte over hvad hun ellers kunne gøre, drejede hun rundt og lod sit ene ben ramme ind på Rafaelas ene ben, lige der hvor man bøjede benet så hendes ben ville bøje sig og alt det, for hvis hun ikke var forberedt på det, ville nu nok kunne ende med og falde ned fra bordet af.
Hun kiggede hen på Zero, man kunne se at hun var ikke den som var van til at skulle gøre sådan noget som der her, for hun plejede og være den som blev straffet, man kunne jo bare se på hendes krop med det forskellige ar som hun havde sig, men hun gjorde sig da et forsøg på at udføre hendes ordre men om det kunne lade sig gøre var hun ikke sikker på lige nu, man måtte jo bare vente og se hvordan Rafaela ville reagere på det her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Zero Bang on Tors 18 aug - 15:05

Zero så undersøgende på dem begge to. Han ville vide hvor langt de begge ville gå. Hvis han spillede sine kort rigtigt kunne dette her blive sjovt. Han rejste sig roligt og langsomt op fra skamlen. Før han roligt begyndte at aftage sit eget tøj. Et stykke af gangen. Før han til sidst stod nøgen over for dem begge. Han bevægede sig roligt hen imod dem. Og stoppede lidt fra dem. Han så hvordan Kaya rev hende ned af ryggen. Han smilede lidt. Ikke noget han normalt selv ville gøre. Men med det rigtige tryk kunne det sagtens lade sig gøre. Han gik hen ved siden af dem begge. Før han så hvordan Kaya sparkede til Rafaela's inderside af knæet. Nu var det jo interessant om hun ville falde. For hvis hun gjorde skulle dette her nok blive sjovt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

Now you know what a nightmare is. And you prefere reality.
But when i'm done with you. You will prefere a nightmare
Because at least in a nightmare. You know the things i do isn't real.
avatar
Zero Bang

Antal indlæg : 735
Reputation : 3
Bosted : På hans nyoprettede strip-tease. I Doomsville's gyder. Eller i hans komplet beskyttede hus udenfor Doomsville. Omringet af en 10 meter høj mur. Og fuld af vagter på døgntid med forskellige skiftetider. Nogle gange 24 timer. Andre kun 2 timers vagt skifte. På den måde er der ikke nogle der kan finde mønsteret i vagtskiftet.
Evner/magibøger : Memorie control. Han kan ved øjenkontakt læse, manipulere, tilføje og ja selv slette minder og hukommelser fra andre. Når han tvinger folk til at genoplive deres værste minder. Er det ikke bare minderne. Men følelserne også. Påvirkelsen af hans evne er så stærk at det ikke betyder noget om man er følelsesløs nu. Men om man var følelsesløs dengang. Hvis man ikke var det. Vil ens psyke og følelser være de samme som i mindet. Al smerten både fysisk og psykisk vil være 'ægte' på den måde ment at man ikke kan ignorere det. Der sker ikke noget med ens krop. Men hjernen får kroppen til at tro det. Så smerterne føles fuldstændig ægte. Indtil at mindet er forbi.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Rafaela on Tors 18 aug - 19:45

Rafaela stod stille og ventede sådanset bare på og se hvad Kaya kunne finde på. Hun mærkede Kaya stå tæt op af hende. Hun havde ikke planer om, at lade Kaya få hende til, at skrige. Hun ville hellere bide sin hånd af end at skrige. Hun mærkede Kayas negle imod sin hud på skulderen. Skulle det gøre ondt? Hun stod lidt og undrede sig. Hun smilede lidt for sig selv imens Kaya kradsede hende på ryggen *Hun ved ikke hvordan skæld føles imod bar hud* tænkte hun for sig selv. Det gav sådan en følelse på hende, at hun faktisk var tæt på, at grine. Dette var en af de få smerter hun rent faktisk nød, at få og rent faktisk ville kunne komme til, at grine af, hvis det fortsatte. Hun stoppede dog hurtigt med, at smile da hun mærkede Kayas hænder forsvinde fra hendes krop. Hun var træt og der skulle sådanset ikke meget til for, at hun ville knække.
Da hun mærkede, at Kaya sparkede hende ved knæhaserne forsvandt benene under hende og hun faldt lige til siden og hamrede hele den ene side ned i bordet og derefter landte hendes hoved hårdt imod gulvet. Hun ville haft skreget af smerter, men kunne ikke. Hun var besvimet af, at tendingen havde ramt kanten på bordet. Hun havde fået hudafskrapninger over hele siden og et hul i hovedet som blødte. Hun lå på den side som hun faldt og rørte ikke på sig. Hun trak godt nok vejret, men ellers var der ikke nogen bevægelse overhoved.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Gæst on Man 22 aug - 20:10

Kaya stod der og kiggede hen på Zero, som så ud til at være i gang med og klæde sig af, hvilket ikke kom så meget bag på hende, men roligt lagde hun så mærke til at Rafaela falde, og hun rykkede sig lidt da det skete, og bukkede sig ned til Rafaela og lagde sin ene hånd på Rafaela's skulder og fik hende vendt om på ryggen.
Hun kiggede lidt rundt og anede ikke lige hvad hun skulle gøre, men noget måtte der jo gøres, så hun gik lidt rundt og ledte efter noget som hun kunne bruge på Rafaela's sår, så hun enten rense såret eller få det for bundet, så Rafaela ikke skulle miste alt for meget blod, roligt gik hun hen til sin kjole og samlede den op, og nikkede lidt for sig selv, før hun så tilbage til Rafaela og tog så fat i et lille hul som var i kjolen og hev så bunden af kjolen af, og kiggede så på Rafaela og løftede forsigtigt Rafaela's hovede, for og kunne ligge det stykke under og stille lagde hun det omkring hovedet på Rafaela og håbede på at det kunne hjælpe bare lidt på at blødningen ikke var så voldsom som den endeligt kunne være.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Den tredje slave //Kaya og Zero//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum