Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

Let's meet here and now~Assorian

Go down

Let's meet here and now~Assorian

Indlæg by Cimberlie on Tirs 13 sep - 23:01

Sted: Doomsville City – nærmere sted(Kroen det vilde svin)
Tid: Aften deromkring
Omgivelser: En masse folk som drikker og fester løs, og ellers de omgivelser der måtte være rundt omkring
Påklædning: En hvid blondet knælang kjole, sorte stiletter på fødderne.

Det var blevet aften og de fleste folk var godt i gang med at drikke sig fulde, og stive så de slet ikke ville kunne huske hvad de laver og siger. Doomsville City et dejligt sted, og der var en underlig skønhed over det, mest om aftenen når stjernerne stod klar på himlen, og gadelys var tændt rundt omkring, og der var flere folk udenfor end man lige tænkte, normalt sov nogen nu, eller var i gang med noget, men åbenbart ikke lige i dag. Tæt på stedet Kroen Det Vilde Svin stod der flokke af folk udenfor, både nogle der slog hinanden fordi de havde lyst, og andre der bare havde travlt med at gnaske i hinanden, hvis det da ikke var det de lavede. Det kunne både være gnaske og snave, begge dele var svært at se på de folk. Udenfor lidt væk fra flokkene stod der en kvinde, meget smuk af udseende, hende kunne man da ikke tage fejl af, hende havde de flest nok set, eller bemærket. Hvis de ikke havde det, så ville det nok komme fordi denne kvinde her var ikke ligefrem sådan en man undgik, så skulle man da ikke have nogle øjne. Kvinden betragtede omgivelserne lidt, og lagde også mærke til flokkene der bare stod og var godt i gang med hinanden, og nogle af diverse kvinder der også stod der. Denne kvinde her med det blonde hår, og den hvide blondet knælange kjole, gik hen mod indgangen til kroen bare for at se, om der skete noget spændende, måske få en drink eller noget andet der lige fristede. Det var aldrig til at vide hvad der nu ville ske, eller hvordan aftenen ville være, men denne blondine her havde ikke tænk sig at kede hun ville hygge sig, og have det sjovt ligemeget hvad. Cimberlie hed hun, og hun stod nu tættere på indgangen og havde afvist få mænd der kun tænkte på en ting, dem gad hun ikke, for hvad skulle hun bruge dem til, ja okay måske havde hun selv været sådan kun ude efter en ting, men det var også kun hvis det gjaldt one night stands, og det. Hun ignorede blikkene fra nogle af mændene der så ud som forelskede hundehvalpe, det var nu meget sødt at se, men det var ikke noget hun fandt spændende og interessant, så hun gik bare videre og nåede så indenfor på kroen. Stedet var jo fyldt med folk, men der var enkle pladser hvor man kunne sidde ned, Cimberlie satte kursen mod baren derinde, hun ville se hvad man mon kunne få herinde, og hun prøve alt for ikke at støde ind i nogle af de fulde idioter der var herinde, eller ja dem der nu opførte sig dårligt.

Hun vidste da godt hun så godt ud, det havde hun også fået at vide så mange gange, men som hun nogle gange sagde til sig selv, man skulle være stolt over at være smuk, og få at vide man er det. Hun stod ved baren og kiggede rundt, der var ingen hun kendte herinde, og heller ingen hun lige havde lyst til at snakke med, nogle af mændene gloede også vildt på hende, og dem ignorede hun bare fortsat, de ville da helt sikkert prøve om de lige kunne snuppe hende, eller måske lige få noget. Hun kiggede så på bartenderen, og var lidt nysgerrig efter at vide hvad de havde, fordi hun havde lyst til noget lækkert, og normalt ville hun drikke blod men det havde hun ikke tænkt på ligenu, og hvor dårlig en start ville det ikke også være, at bide halvdelen af folk herinde, for at efterlade dem liggende rundt omkring helt ligblege, og stendøde. Nej det var ikke en god idé den måtte hun ryste af sig igen, så valgte hun at læne sig op ad bardisken mens hendes røde øjne betragtede omgivelserne herinde, hun havde aldrig været herinde men havde hørt noget om stedet, og tænkte når hun alligevel var i byen, så kunne man da godt tage et smut forbi. Cimberlie havde lejlighed i Doomsville, så det var ikke fordi der var 1000 km hen til det her sted, og hun håbede sådan at der bare ville komme en eller anden, og holde hende med selskab.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cimberlie
Cimberlie

Antal indlæg : 72
Reputation : 0
Bosted : Doomsville i en elegant stor lejlighed
Evner/magibøger : Poison Bite

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet here and now~Assorian

Indlæg by Assorian on Ons 14 sep - 17:40

Endnu en stille aften i Doomsville, selvom vagterne rundt omkring holdt et skarpt øje med Asso mest af alt fordi Sakref havde beordret dem til det. Så det var med at passe lidt på, men det skulle ikke stoppe Asso i at komme ud og kigge lidt i byen, så han tog ned til centrum, hvor tingene mest sker meeen der var intet.. ikke en gang en bare lidt nydelig kvinde, niks, det var en stille aften. Iført sit jakkesæt med sin frakke på gik han rundt og kiggede, nogen folk genkendte ham og vendte hurtig ansigtet den anden vej for ikke, at komme i problemer, da han er jo en ret kendt mand i Doomsville. Han kom forbi kroen "Det vilde svin" hvor der så ud til at være ret mange folk, både udenfor men også indenfor da han gik forbi nogle folk stødte en af mændene en i ham "hooyyey du.. pas på hvor du går eller du får en over.." og så stoppede manden da han så, hvem det var han var gået ind i "hmm.. sjovt nok at du stopper med at snakke.. noget galt?" sagde han og prikkede på mandens pande, han undskyldte og bukkede for Asso og gik så over til hans venner, hvor de så grinede af ham mest over at han var ved at true Assorian St. Clair Fáblo. Asso smilede til dem og gik indenfor, hvorfor han dog lige smilede vidste han ikke, han troede at det var fordi han var i godt humør, hvilket han også var. Da han kom ind i kroen blev der hvisket frem og tilbage kunne han høre "er det ikke ham.. Assorian", "Er det ikke ham som der arbejdet for Sakref men skred kun gjorde det for at få magt?" - alle de ting der blev sagt det fik ham dog til at smile lidt, mest af alt fordi han synes det var en smule komisk. Da han så kom over til baren kunne han kende bartenderen, han var faktisk en okay fyr, som straks kom over til Asso da han så ham "Hva, hvis det ikke er Assorian.. så må jeg sælge alt hvad jeg har" sagde han og grinede og gav hånden til Asso, som så gav ham hånden også "heldigt nok jo, så er det sgu Assorian" sagde han og smilede og blinkede med øjnene bartenderen vidste godt, hvad det betød og gik straks ud efter den bedste whiskey de havde. Inden han kom tilbage så kiggede han sig lidt omkring, stadig ingen mennesker der bare så lidt interessante ud, indtil, at en blond pige gik ind i kroen og hun var.. nydelig. Asso holdt lidt øje med hende indtil bartenderen kom tilbage "værsgo min ven, den bedste vi har" Asso takkede og lagde guldmønterne på bordet og tog en lille pose med guld frem "Her, gem den, den er kun til dig og din familie" og bartenderen takkede og takkede, det var flere månederes løn her. Da Asso havde drukket lidt kiggede han over på pigen, som sad ved baren selv og han tænkte hun skulle have lidt selskab. Han gik over til hende og satte sig ved siden af "Og jeg som troede den her aften var kedelig og grå.. det ændrede sig så" sagde han og drak mere af sin whiskey "Må man spørge, hvad sådan en nydelig pige som dig laver her på sådan et sted?" sagde han og drak lidt mere af sin whiskey.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Assorian
Assorian
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 804
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet here and now~Assorian

Indlæg by Cimberlie on Ons 14 sep - 19:25

Så blev opmærksomheden pludselig vendt mod denne nyankomne person, som bartenderen åbenbart kendte gad vide hvem det var, han så ikke værst ud, og han så meget spændende ud, så mon ikke det her skulle blive meget sjovt. Uden at sige noget sad hun enlig bare og kiggede på ham, og bartenderen de kom godt ud ad det med hinanden, og så kiggede hun hen på ham, da han spurgte hende om noget, hun havde slet ikke troet han ville snakke til hende, men hun klagede ikke. Så behøvede hun heller ikke at sidde alene og ligne en der var forever alone. ”Tja jeg gik forbi stedet og tænkte jeg lige ville tjekke det ud” hun sendte ham et smil, og kørte en finger igennem de blonde hår, før hun satte sig ned ved ham. Nu var der ingen tvivl om at aftenen nok skulle blive interessant, fordi hvis folk kendte ham, eller vidste hvem han var, så betød det han måtte være berygtet eller måske var der andre grunde. Cimberlie s opmærksomhed var rettet på ham, og hun åbnede munden igen mens hendes røde øjne hvilede på ham ”Og så havde jeg en lyst til at hygge mig lidt og få en drink ”hun rettede blikket hen på bartenderen men hun kunne stadigvæk se på ham ud ad øjenkrogen mens hun kiggede på bartenderen. Ja en drink gad vide hvad hun skulle vælge, måske det skulle være noget stærkt og lækkert, ja noget der smagte vildt godt, havde en god smag, og konsistens. Der var sikkert en masse valgmuligheder, hun kunne igen mærke blikke og kunne så småt høre en masse hvisken, og det var sikkert omkring hende og denne her nyankomne herre. Han så meget elegant ud, hendes gæt ville være en rigmand, eller kongelig måske, det kunne måske også være han var noget andet, så det kunne være hun skulle spørger ham omkring det, når tidspunktet til det var.

Hun lyttede til det han sagde og det kunne hun slet ikke lade vær med at smile af ”Det er jo en god ting at det lige blev lavet om, en grå og kedelig aften er ikke så smuk og sjov” sagde hun og blinkede til ham, hendes øjne hvilede nu på ham, og hun havde faktisk hørt hans navn. Bartenderen havde sagt hans navn, og hun lod det køre igennem hendes hoved for at hun kunne huske det, hvis de nu skulle ses flere gange, eller hvis der nu var et eller andet. Det navn lød specielt ikke lige noget hun havde hørt før. ”Jeg besluttede mig bare for at hygge mig lidt, nyde natten” hun lagde det ene ben over det andet, så hun sad i en afslappet stilling på stolen, hun ignorede igen blikkene fra de folk der bare stirrede på dem, og nogle så endda bange ud, måske var det på grund ad denne herre her, fordi det var da sjældent nogen var bange for hende. ”Hvad med dig, hvad laver du herinde på sådan et sted her ”spurgte hun med nysgerrig stemme, og kørte en finger rundt i cirkler på bardisken, mens hun ventede spændt på hvad han ville sige.  Cimberlie kunne godt mærke at natten var begyndt selvom den havde været i gang i noget tid, men der var bare et eller andet der sagde at det nok skulle blive sjovt, og interessant. Folk slås stadigvæk, og flere og flere var begyndt at blive fulde, og væltede rundt, de havde fået alt for meget at drikke det var klart. Nogle af damerne herinde kiggede beundrende rundt på diverse mænd, og der var underligt nok nogle få damer der kiggede på Cimberlie, hvorfor behøvede hun ikke tænke sig til, fordi de syntes sikkert også hun var smuk og lige til at bide i. De var nu ikke hendes type og desuden var hun ikke til kvinder, selvom hun dog engang havde lavet lidt frække sager med en hun havde danset med dengang hun arbejdede som danser på en stripklub. Fingeren kørte stadigvæk rundt i cirkler og hun burde enlig finde sig noget at drikke, men før hun ville beslutte sig lod hun et undren blik falde på fyren ved side af hende ”Kan du anbefale nogle gode drinks jeg elsker stærke og varme drikke” sagde hun håbefuldt fordi hun var så træt af kedelige drinks, eller nogle drinks der ikke smagte af noget.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cimberlie
Cimberlie

Antal indlæg : 72
Reputation : 0
Bosted : Doomsville i en elegant stor lejlighed
Evner/magibøger : Poison Bite

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet here and now~Assorian

Indlæg by Assorian on Ons 14 sep - 21:39

Han lyttede til hende og kiggede på hende hun var jo endnu flottere tæt på, så han valgte og ville bruge sin aften på hende. Han kunne se hun kiggede efter bartenderen og det kunne jo kun betyde, at hun var tørstig og Asso og bartenderen var jo venner så han kunne nemt bestille noget og bartenderen ville så finde det frem med det samme. Han var ved at løbe tør for sin whiskey, den bedste whiskey, som de har på kroen her, er en whiskey han finder ret så speciel mest af alt fordi den er krydret, har en god eftersmag og giver et ordenligt kick på mennesker, hvilket han finder ret så komisk også. Han kunne dog mærke de mænd, som kiggede på dem og han ventede nu egentlig bare på, at de ville rejse sig op og true ham eller noget, fordi Sakref har jo lavet propaganda omkring Asso og Sean til hele Doomsville og det er nu også en af grundene til, hvorfor han finder det sjovt at gå rundt i Doomsville fordi der er en chance for at folk kender ham, og vil prøve på at slå ham ned.. hvilket ingen af dem har kunne gøre. Han lagde dog også mærke til, at kvinderne holdt øje med ham måske fordi de var jaloux, eller fordi de var bange, bange for om Asso skulle slå deres mænd ned eller noget, Asso er ikke så voldedig igen kun hvis det er nødvendigt. "Tja.. som du nok kan se så kender jeg bartenderen godt, så jeg kommer altid her når jeg ikke er på borgen i Dragons Peak" sagde han og smilede til hende. Det var nu dejligt og komme væk fra Dragons Peak lidt specielt med det oprør der er i gang.. det tog meget af hans tid og energi så det var dejligt at kunne koble lidt af sommetider specielt som dette her momént, hvor man snakker med en flot og nydelig pige. Han tænkte dog, at han nok blev nødt til at tage tilbage til Dragons Peak så snart han havde været her, da de optøjer der er.. dem kan du sgu ikke bare flygte fra når du er general, så det var få drukket ud her og så komme videre igen. Han kiggede hen på bartenderen og kaldte ham over til dem "Jo da, her du skal prøve deres whiskey!" og butleren kom så over, Asso bestilte den samme igen, betalte ham og fik så to glas og hældte så whiskeyen op "Værsgo, håber du kan lide den ellers så kan vi sagtens bestille noget andet" sagde han og blinket flirtende til hende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Assorian
Assorian
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 804
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet here and now~Assorian

Indlæg by Cimberlie on Tors 15 sep - 21:34

”Dragons Peak hvordan er der, der for kender hvist ikke stedet” sagde hun med en undren mine på ansigtet, og blikket på ham, stedet sagde hende ikke noget, men hun kunne godt gætte sig til at det måtte være noget med drager måske, eller måske noget andet for det lød da meget specielt nu var hun ikke bange for drager hun syntes de var meget søde, og flotte. Hun strøg en tot hår væk fra ansigtet og kiggede på bartenderen, efter at han havde fortalt at de kendte hinanden og det heldigt jo, og hun betragtede da også bartenderen lidt, han var ikke lige hendes type. ”Det er da meget positivt at i kender hinanden, hvor kender i så hinanden fra” blikket rettede sig hen på ham, hvorefter at hun langsomt begyndte at tænke over hvad hun ville have at drikke. Hun nød at sidde ved baren, og nød lidt de beundrende blikke selvom de fleste ikke var hendes typer, men lidt opmærksomhed fra dem klagede hun ikke over. Når nogle kiggede meget på en så var det nok fordi man så godt ud, eller fordi de måske havde tanker omkring en det var aldrig til at vide, men fordi Cimberlie var vampyr kunne hun enlig sagtens bare læse deres tanker, men det gad hun ikke. Tænk hvis de tænkte noget grimt, eller klamt det ville hun ikke høre, så det var nok bedst hun lod vær med at gøre det. Hun kiggede på ham og nikkede til at smage på denne whiskey han foreslog, og næsten bestemt mente hun skulle prøve, så det var hun frisk nok på at prøve, for hun var meget tørstig, og vidste at der skulle mere til før hun skulle være fuld. Det var ikke hendes tanke lige nu, hun ville bare nyde natten, og dette hyggelige selskab som hun havde fået.

Et smil bredte sig over hendes læber ved det han sagde, og hun nikkede til ham, mens hun kiggede på glasset der var kommet på bordet, hun var klar til at smage den, og var begyndt at høre musik der enlig havde været herinde, men det var blevet højere der var nok nogle som spillede på nogle instrumenter.  Cimberlie ville ikke danse hvis hun var den eneste og dog så havde hun gjort det før, bare danset alene på klubber. ”Jeg kan da håbe på at den smager så godt som du siger” sagde hun og sendte ham et blink med øjet, før hun så greb fat i glasset og rakte det mod ham, for at skåle.

Hun kunne godt mærke hvordan væsken løb ned i hendes hals, og den havde en hurtig effekt, hun kunne smage den med det samme, og det var en meget god smag, en man sagtens kunne prøve igen, og drikke igen. Cimberlie sad lidt efter at have drukket glasset, og så meget tilfreds ud, den var god som han havde nævnt, det var en man godt kunne drikke flere af. Den havde også en god konsistens og den passede godt til hende, fordi den var ikke kedelig, og heller ikke så slem som nogle drinks var, hvor man ligefrem kunne mærke det kræsede i halsen. ”Det må jeg sige, du havde helt ret den er meget god bestemt en man godt kunne drikke flere af” sagde hun og vendte kroppen halvt mod ham, mens hun lod en hånd hvile på hendes hoved, så hun enlig bare sad i en afslappet stilling.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cimberlie
Cimberlie

Antal indlæg : 72
Reputation : 0
Bosted : Doomsville i en elegant stor lejlighed
Evner/magibøger : Poison Bite

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Let's meet here and now~Assorian

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum