Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Top posting users this month
Fenrer
 
Melisandre
 
Larlii
 
Lith’rra
 
Sean
 
Allistor
 
Vetis
 
Lori
 
Alane
 
Kace
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156709 indlæg in 8139 subjects

I got a job, and you are up for it?

Go down

I got a job, and you are up for it?

Indlæg by Gæst on Fre 28 apr - 17:25

Tid: 13.52
Dag: Tirsdag
Vejr: Optrækning til storm
Sted: Minotaris' kro Den Haltende Rotte
Omgivelser: På kroen mellem pirater og handelsmænd ved et bord i hjørnet.

@Ancalagon


Den Haltende Rotte var en af de største kroer i Minotaris, og det vidste piraterne godt. Den var i to etager og med en have i midten. Over haven var der ikke noget tag. Mænd sad sammen i grupper og snakkede eller kælede for de kvinder der arbejde på kroen. Kroen var en af de kroer, hvor man kunne få al den info man havde brug for. Hvis man ville hyre folk, få en rute af vide eller et muligt bytte. Kroejeren nægtede ingen pirater hjælp og gik langt for at hjælpe. Sandheden var at de hjalp ham med at holde røvere på afstand. Ingen røver i sin rette hjerne ville lægge sig ud med pirater. Mange pirater var her specielt i dag da de havde brug for ly eller flere mænd til den kommende storm og Raco Fire var en af dem der tilhørte den sidste gruppe.

Han sad i et mørkt hjørne med fødderne hvilende på bordet. Et ølkrus i hånden og blikket gled undersøgende rundt. Flere af kroejerens drenge var løbet ud med besked om at Black Breath søgte lejesvende til en opgave og kaptajnen ventede på kroen. Han vistede at han ikke kunne vente ret meget længere. "There gotta be someone there is up for hire." knurrede han og svang benene ned og de landede med et hårdt dump på trægulvet. Kroejeren så på ham med forstående øjne. Den last Raco skulle hente var ikke nem at få fat i. Plus der var rygter om Fire-Klanen var på færten af ham.

Håber det går.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I got a job, and you are up for it?

Indlæg by Ancalagon on Fre 28 apr - 17:45

Denne dag var ikke som de helt almindelige andre dage på ugen, utrolig mange skibs kaptajner og besætning var samlede på et meget lille område. Utroligt nok så holdte folk sig i skindet, det hverken sloges eller kom op og slogs, mange ville ikke tro det hvis de fik fortalt at pirater kunne finde ud af at holde sig fra at slå hinanden ihjel på stedet. Kroværten havde som sagt sendt folk rundt efter folk som havde brug for arbejde og inden længe kom en ung knægt tilbage og hviskede til kroværten sit fund. Et lettet smil formede sig over læberne på kroejeren og gik hen til Raco og lagde et stykke papir på bordet og gik igen. På papiret var der tegnet et meget groft tegnede billed af 5 mænd, men nok til at kunne genkende gruppen hvis man så dem. Det eneste andet der stod var "dem", og grunden til det, var fordi at kroværten vidste at Fire-Klanen var efter Raco og på den måde sikrede han er ingen vidste hvad det handlede om, hvis de fik fat på papiret.

Inde længe kom en sort mand ind, klædt i noget meget eksotisk mørkeblåt tøj og en stor sabel hængende i siden. Hurtigt faldt blikket på Raco og manden satte sig ned på den anden side af bordet, hvor Raco sad. I hear you're looking to hire people for... "protection and bodyguarding" kom det fra manden som satte sig tilrette med den ene hånd på knobben af skaftet til sin sabel. My name is Rogan, I'm coming on behalf of my friend and group leader, and we're willing to take up on your offer, mister Fire fortalte Rogan til Raco.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I got a job, and you are up for it?

Indlæg by Gæst on Fre 28 apr - 18:33

Raco så op på manden og nikkede. "Aye. But are you sure your leader are willing to stand up against a clan of pirates. All deadly and has no mercy?" Raco vidste at han måtte være helt sikker. Nabobordene så på dem med nysgerrige øjne og Raco så på dem med hårde blikke. "My job will not be easy and your payment will be very good. Better than normal." sagde han lavmælt og så med sammenknebne øjne på manden foran ham. Kroejeren kom ned med to krus rom og stillede dem på bordet mellem dem. "Du har halv time, kaptajn Fire." mumlede han ind i hans øre og Raco nikkede. Han vidste at dette krævede en fast hånd og et roligt tag. Han kunne ikke lede efter skatten og holde styr på den ene modstand og kæmpe mod den anden.

Han vidste at denne gruppe kunne være dem han ledte efter og kunne hjælpe. Men jobbet var ikke nemt. Sirener var ikke noget man skulle spøge med. Og så var der hans slægt der ønskede ham død eller ihvertfald sat ud af spillet. Han satte sin lid til at denne mand og hans gruppe kunne holde den ene modstander på afstand. Hans besætning han havde prøvet, men uden Resolute og hans søn havde de hænderne for fulde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I got a job, and you are up for it?

Indlæg by Ancalagon on Fre 28 apr - 19:37

Rogan smilede til kroværten og takkede ham for rommet, selv om han var mere en mjød drikker eller finere vin. Oh no, my friend and leader isn't doing this for money, the rest of us is though, he just want to get more out... so to speak forkalrede Rogan og tog en god slurk af sin rom. But yea, don't you worry sir Fire, my friend has bested, and killed a good among of enemies for less forsikrede Rogan Raco før han tog endnu en slurk af rommen. Han drak hurtigt og da han lyttede ind på kroejerens mumlen og rejste sig op. Well, I'll let the rest of the group know and we'll meet you at your ship captain fortalte han og lod det sidste af rommen ryge ned. Rogan ventede til han havde fået af vide hvor Racos skib holdte til kaj, før han forlod kroen og gå hen til sine kampbrødre.
Der gik ikke lang tid før at gruppen Raco kunne kende fra papiret han fik og det at Rogan var blandt en af dem. De alle havde meget barbarisk tøj stil, hvis man spurgte de fleste mennesker i byen, samt de alle var godt udrustet til en vis grad. Erik som var den første der trådte op på skibets dæk, han havde et meget langt blondt skæg og langt hår til at matche. Med et stort circle formede skjold på rykken, stor nok til at holde ham beskyttet og med et et hånds sværd i sin skede. Med skind og læder tøj, hvor en ringbrynje var synet ind i hans tøj for bedre beskyttelse. Den næste, var den højeste, han havde et pænt trimmede mørkebrunt skæg og langt mørkebrunt hår, samt en gigantisk dobbelt bladet økse, der hvilede på hans skulder, som han holdte den med en hånd. Grunden til at øksen var så speciel, var fordi at den var ekstrem tung og lige så høj som manden selv, som selv var de 2 meter høj. Efterfuldt trådte den tredje fra gruppen op på skibets dæk, han var den laveste i gruppen dog, men bar en kraftig jagtbue og pilekogger som sad fastspændt til hans bælte. Han bar en klap for det ene øje og bar ikke meget af hvad der lignede ringbrynje som de andre, men dog meget stærkt skind og læder. Den fjerde var Rogan og som den sidste den ankom til dækket, var selveste lederen af gruppen, Ancalagon. Med en ethånds økse i en rim som sad til bæltet og dolk bagpå i sin skede, hængdende vandret til bæltet, gik han også op og kiggede mod Raco med sine orange-rødlige krypdyrsøjne. Et smørret grin formede sig i den ene side af hans mund som han fik færden af deres "kaptains" race. Ancalagon havde en meget stærk lugtesans, endnu stærkere og bedre i sin rigtige form, da hver race havde en helt bestemt lugt... eller smag, alt efter om han havde smagt racen før.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I got a job, and you are up for it?

Indlæg by Gæst on Fre 28 apr - 21:42

Raco stod oppe på skibet omgivet af hans chain of command. Hver eneste en af dem så nøje på de mænd dem om ombord. Hans Boatswain var en muskuløs rødhåret mand med store hænder og et skærende bik. Han havde flere daggerter i bæltet og en pistol ved hoften. Hardeen var en sjæledæmon med et beskytterinstinkt mod dette skib og dens folk. Sailing Master var en høj, slank ung mand ved navn Daken tilhørende de faldne engle. Han havde to sværd og en pistol. Han satte sin lid til hans hurtighed og smidighed. De andre mænd faldt under rangen Riggers og enkelte fra kanonmandskabet. Kaptajnens blik faldt hurtigt på lederen i gruppen og foldede armene over brystet. "Welcome aboard on Black Breath. One of the four ships from Dead Mans Rock. I'm happy to know that you lot will help me. It's not going to be easy and there is a chance that not all of you will survive. I promise that I'll try to keep you all alive." Raco skridtede hen imod dem og blikket gled undersøgende over dem. Han var tilfreds og nikkede til Hardeen der trådte frem fra rækkerne. "My name is Hardeen. I'm the second on this ship, until we have choosen a Quatermaster. Anything you boys want to know, ask me. You will be sleeping in a kahyt on the deck where the crew sleeps. You will eat with us at morning and supper. There are rules; Don't fight the crew. I will keep them in line and you have a hating towards one, talk with Raco. Don't stand in our way while we work and please; Don't harm anyone in the Chain of Command." Hardeen så på deres gæster og krydsede armene. Hans blik var alvorligt og havde også en visdom i sig. Han var trådt op og stod bag Racos og hans ord efter Luca Slates død. Det havde været hårdt for dem alle de da Quatermaster døde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I got a job, and you are up for it?

Indlæg by Ancalagon on Tirs 16 maj - 18:15

Ha, sounds good to me bob løb det fra Rollo, som var den højest fra gruppen, med et lille grin før han gik ned under skibet, efterfuldt af Erik og Arne. Rogan nikkede imod det de fik af vide, før han gik ned i kahytten på skibbet for at stille sine ting, til den sidste af gruppen var Ancalagon, lederen af sin gruppe. Han kiggede op på Raco og et lille dog halv flabet smil formede sig i hans ene side, før det forsvandt og vendte sig imod trappen som gik ned til kahytten. Lige i det at Racos skib havde forladt kajen, kunne der høres råb og tomult og Raco kendte det større gruppe mænd som stormede mod kajen for at nå op på skibet før det sejlede væk. De nåede dog ikke op, da Black Breath var taget af sted, men det stoppede ikke en af mændene, en Raco kendte alt for godt. We will get you, Raco Dastan Fire! Råbte manden, som var en af familiens bedste agent mens folk fra den store gruppe begyndte at beskyde efter Raco og hans skib med flintlock våben.
Dog de flest af skudende ramte bagsiden af skibet og gjorde nærmest intet skade, kun et par enkle skud fløj forbi ørene på Raco og hans mænd, men ingen blev ramt. Efter meget kort tid, var byen ikke til at se og skibet var ude på det åbne hav, eller så meget et åbent hav det nu kunne være med mindre øer omkring dem.
Ancalagon og hans gruppe kom op igen og Erik samt Arne faldt i snak med besætningen, mens Rogan holdte sig for sig selv, da han elskede en god bog og fandt et godt sted på skibet og gik igang med hans nye bog. Rollo sad og slibede sin økses dobbelt blade med en slibesten, mens Ancalagon bare lå på et par store poser, som var de en form for seng. Der skete ikke så helt store faktisk, det var en relativ rolig tur væk fra Sagros'ner som de passerede de mange små ø'er.
avatar
Ancalagon

Antal indlæg : 894
Reputation : 8
Bosted : Sammen med Lynie i hendes hus
Evner/magibøger : Hans evne er at kunne forvandle sig frem og tilbage fra sin drage skikkelse til menneske form og tilbage igen når som helst.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I got a job, and you are up for it?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum