Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Fenrer
 
Taliia
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
Elizabeth
 
SIRTIMM
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153510 indlæg in 7955 subjects

The Black Flag Hunters

Go down

The Black Flag Hunters

Indlæg by Alítheia on Tors 11 maj - 10:29

The Black Flag Hunters

Historie:
Assorian var kommet tilbage efter sin rejse til det nye uopdaget land, han havde haft en torn i siden af de skide pirater de havde lavet mange skader på hans skibe og på hans favorit skib "The Dark Knight", som han skulle til at betale for at få repareret, dog så fik han af vide af Augrú at piraterne havde udnyttet det ved at have kapret hans handelsskibe og vare skibe, så han var rigtig sur Assorian. Han valgte at få kontaktet nogle folk for at se om han kunne finde en der kendte til alle pirater i landet, også dem på The Dark Sea. Han kom ud og snakkede med nogle forskellige mennesker der henviste ham til en hvis person ved navn Kierian. Det lykkedes ham så at få ham opsøgt og de fik en god snak og Assorian inviterede ham op på Drageborgen, hvor de snakkede sammen i flere dage og kom frem til en ting, piraterne skal dø og de skal jages, de gav hånden på det, Kierian fik en af store værelser på Drageborgen og har adgang til hele borgen, de to begyndte derefter at jage piraterne der havde kapret Assos skibe og fik det meste af det de havde stjålet tilbage igen.Reglerne:
Assorian og Kierian snakkede omkring nogle regler og blev enige i:
De tager INGEN mennesker ind.
De skåner ingen pirater - gør man således det bliver man betragtet som en selv og vil blive jagtet og dræbt på stedet.
Man skal have en grund/oplevelse med pirater der gør at du får lysten til at dræbe (De har dræbt nogen der er tæt til dig, berøvet dig osv)
Optagelse:
For at blive optaget skal man først igennem en snak med jeg og Kierian, hvis Assorian ikke accepterer personen og Kierian gør, så komme personen ikke videre i optagelses processen og det samme gælder omvendt.
Når man bliver accepteret af begge, så har Kierian ikke mere at sige, fordi så vil Assorian igennem nogle prøver, teste personens styrke og mentale evner til at kunne slå pirater ihjel uden at tøve, det vil man gøre igennem nogle prøver.
Den første prøve består af nogen styrkeøvelser samt kampsport. Ser Assorian at personen ikke har træning i kampsport men har potentiale til at lære kampsport vil det kunne gå.
Går man igennem den prøve vil Assorian hidkalde en af hans venner som er en troldmand, som kan skabe illusioner og vil sætte personen i en illusion, hvor han vil komme til at stå og kæmpe foran en pirat og skal nedkæmpe ham samt, slå ham ihjel. Hvis man dog ikke kan nedkæmpe piraten i illusionen vil man tage nogen mentale skader, som dog ikke er permanente men nok til personen er lidt ustabil i nogen dage.


Principper:
Pirater jagter uskyldige menneskers handelsskibe og stjæler deres vare, hvorfor skal piraterne føle at de kan tage, hvad de vil, når de vil og når de kan, nej det vil de ikke kunne mere nu.
Vores mål er at det er piraterne, der burde føle sig jagtet, jagtet som de altid jagter andre, når de ser vores flag vil de flygte og aldrig kunne skade nogen mere eller slå uskyldige mennesker ihjel. Vores mål som en klan, er at som sagt, jage pirater.

Vi er en klan, hvor indbyggere kan opsøge os, hvis der er noget værdifuldt, som er blevet taget fra dem og de præcist kan udpege de pirater, som har berøvet dem. Så vil vi for en lille sum penge, jage dem og tage deres ting igen og de ting, som vi får taget igen fra piraterne dvs, de ting, som de har stjålet fra andre vil blive givet til dem, som betalte os for at jage dem og tage deres ting igen, så får de en slags lille bonus.
Samt vil Assorian hver uge i Dragons Peak holde et marked, hvor han sælger alle de ting, som de har taget fra pirater de har jagtet, det vil sige pirater som de har fundet ved enten, tips, rygter eller bare fange dem ude på havet - de ting vil blive solgt på et marked i Dragons Peak


Rang:
Skrevet fra højeste til laveste rang (Bemærk at når der står () med et tal er det hvor mange der kan have den samme rank)
Overwatch(1)
Lederen af klanen.

Oracle(2)
Supplerende leder, arms merchant.

Keeper(3)
Lejesoldater der kan betales for beskyttelse, samt udvalgt til de bedste krigere i klanen med undtagelse fra lederne.

Advena(5)
Nybegyndere, deres primære job er at Watch and Learn, samt at hjælpe til med hvad de andre lige har brug for).


Medlemsliste:
@Assorian (Overwatch)
@Kierian (Oracle)
@Alycia (Oracle)

_________________
Take what you can,
Give nothing back!
avatar
Alítheia
Admin

Antal indlæg : 1861
Reputation : 6
Bosted : where the wind blows
Evner/magibøger : natural feelings

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum