Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

You got a job for me?

Skriv nyt emne   Besvar indlægget

Go down

You got a job for me?

Indlæg by Gæst on Tirs 6 jun - 19:05

Dag: Tirsdag
Tid: 19.04
Vejr: En bidende kold vind og øsende regn
Sted: Terrorville
Omgivelser: En baggård. Skjult og afventende mellem kasser og tønder.

@Samuel


Terrorville. Rex kom mange steder nu om stunder. Hans profession som lejemorder hjalp ham med det. Den muskuløse og høje dæmon stod i en baggård. Kappen hjalp med at skjule ham og hans våben. Mange gange var en lejemorder ikke velkommen. Specielt når denne var dæmon. Med hovedet sænket for at undgå regnen, ventede han. Der var bud efter ham og kunden var her for at bedømme hans evner som lejemorder. Vinden hjalp ikke og regnen bed sig langsomt ind i hans knogler. Håret var samlet så godt han nu kunne og han pustede regnen væk.

"Hvor fanden er han." mumlede dæmonen og strakte sine fingre for derefter at knytte dem. Varmen var for længst forsvundet fra dem. Hans så ned på sine støvler i et kort øjeblik. Blikket gled op og rundt. Han kunne mærke sværdet ved hans hofte. En tryg følelse. Han havde endnu ikke opdaget sin evne så hans forsvar afhang af hans evner som sværdkæmper. Han lukkede øjnene kort og trak vejret langsomt ind.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a job for me?

Indlæg by Gæst on Tirs 6 jun - 19:39

Normalt stod det ikke til Samuel, at have meget lyst til at begive sig ud i regnvejret. Så det var kun lige med nød og næppe at hans gode ven, Mason, kunne få ham talt til at forlade boligen. Det var ikke fordi de skulle særlig langt væk, knapt et par huse væk fra dette. En konkurrent der havde trukket Samuel ved de helt forkerte tøljer havde fået ham frem til konklusionen at det nemmeste ville være at skille sig af med personen. Så derfor var det i god jord at finde en lejemorder der kunne udfylde det manglende arbejde.
"Samuel, du må stoppe med at indblande dig selv i blodudgydelserne." havde Mason sagt da det først kom på tale. Samuel lyttede ikke så tit til fornuft, ikke fra andre, hvad kunne de lære ham som han ikke allerede vidste? Men Masons ord satte sig fast. Da havde han sendt Mason ud for at finde nogen med smag for faget. Samuel havde beklædt sig med en sort langærmet trøje med en rullekrave som skulle holde ham nogenlunde varm i dette vejr. Ikke at kulde gjorde ham meget, han var generelt varmblodet og så længe det ikke var frost, var det udholdeligt.
Han ankom til stedet hvor de skulle mødes, Mason bag ham som han trådte frem mod den maskerede skikkelse. "Interessant beklædning." startede han ud, kort før han stoppede et par meter fra dæmonen. "Men den er ikke særlig dækkende når vi står i en baggård der er forladt. Faktisk ser du mere opmærksomhedsvækkende ud end maskeret." sagde han, som han trak en hjemmerullet cigaret op af lommen og tog op til munden. Mason fandt et gnist-modul frem som han rakte til Samuel der tændte sin cigaret. Han havde med vilje fundet et halvtag at stille sig under så han roligt kunne ryge. Han så afventende på dæmonen og lagde hovedet på skrå som røgen langsomt forlod hans mund.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a job for me?

Indlæg by Gæst on Ons 7 jun - 20:39

Rex så på den anden dæmon. "Vær min gæst til at rejse så langt i dette vejr. Regnen har ikke været mild og for at komme hurtigt frem, er man tvunget til at rejse let. Det burde du da vide, sir." Stemmen var rolig, havde en kølig undertone, men var ellers temmelig imødekommende. Han lod hætten falde ned og det brune hår blev hurtigt vådt. Hans høje skikkelse strakte sig og musklerne poppede på plads. Man kunne høre knæk og et stille suk forlod hans læber. "Det siges at du har et job til den rette lejemorder?" Rex tippede hovedet en anelse til højre.

Rex havde hørte rygter om et job og var taget afsted i hast. Han havde brug for penge og på denne tid var møllen på pause. Han var derfor lejemorder eller smed. Han var vant til at rejse rundt og kendte vejene nogenlunde godt nok for overlevelse. Han var bevæbnet, men han ville stadig kunne flygte hurtigt.

Dæmon foran ham virkede yngre end ham, men han kunne aldrig være sikker. Ofte valgte mange en person yngre end deres bevidsthed. Han foldede armene og hvilede sin vægt på venstre ben.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a job for me?

Indlæg by Gæst on Tors 8 jun - 13:44

Samuel betragtede dæmonen som han tog endnu et sug af sin cigaret. Han rynkede let på brynene af spørgsmålet da han ellers mente at han havde givet udtryk til Mason om at være stærk fortrolig. Han kastede kort blikket tilbage mod sin ven som kiggede halv-forlegent væk og mumlede:" Jeg kom måske til at tale over mig på den lokale kro, sire". Skuffende, var et af de ord der kunne bruges til at beskrive Masons diskretion, yderst skuffende. Samuel tog et sug og rystede kort på hovedet, "Nuvel. Den tager vi senere." mumlede han mens han åndede røgen ud og rettede sit blik tilbage mod dæmonen atter engang. "Hvis du kan klare jobbet gnidningsfrit og nogen lunde i renlig orden, vil betalingen passe med mængden af arbejde." svarede han roligt og bed ned i cigaretten kort før han begyndte at rulle sine ærmer ned.
De brune øjne lettede sig op fra armene som han kiggede på dæmonen. "Lad mig dog tillade mig at spørge. Hvorfor lejemorder af alle ting? En undskyldning for at få lov til at myrde, eller fordi du mener at du kan gøre en forskel? Hvorfor myrde mod betaling?" spurgte han en anelse nysgerrigt imens knapperne lukkedes om håndledende. Han tog cigaretten ud og holdte den mellem spidserne af sine fingre. Samuel var ikke just bedre selv. Han havde dog folk til at gøre tingene for sig, men i sidste ende var hans arbejde også noget som han gjorde mod betaling. Så på en eller anden måde var der en skjult forståelse for denne lejemorder.
"Lad os dog stoppe al chit chatten og snakke om det som rigtigt betyder noget. Jeg har en konkurrent. Det er ligemeget hvad han har gjort, hvilket jeg håber du ikke har noget imod." startede han roligt inden han tippede hovedet på skrå, det lange hår fejede let ned over hans øjne og han måtte skubbe det tilbage på plads hvor det sad så fint. "Han skal dø, men uden spor der kan føre tilbage til nogen af os. Lad os kalde det et mindre uheld som kunne ske for alle." forklarede han så. Klare instrukser der bare skulle følges. Det kunne ikke være så svært, vel?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a job for me?

Indlæg by Gæst on Man 3 jul - 23:33

"Fordi dem der myrdede min familie er derude. De har min bror og enkelte kontrakter kan bringe mig tættere på at finde ham." Rex vendte sig om og trådte få skridt ud. "HVor kan jeg finde denne mand?" Rex havde få ideer om hvordan han kunne fjerne denne mand. Gift fra øerne ude i havet. Måske fra Blodøerne. Men så er der også midler fra Aquenerne eller Minotaris. Hans venstre hånd gled ned til hans pose i bæltet som holdte en gift havde han kæmpet for at få fat i. Man kunne have det svært ved at opspore kilden og det tog to dage at dræbe offeret.

Beklager længden. Der bliver bedre næste gang.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a job for me?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Skriv nyt emne   Besvar indlægget
 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum