Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Sommer

Måned | August

Top posting users this month
Jazmin
 
Kai
 
Sean
 
Noa
 
Kira
 
Candice
 
Yalena
 
Razor
 
Emery
 
Caty
 

Statistics
Der er i alt 282 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vetis

Vores brugere har i alt skrevet 150801 indlæg in 7760 subjects

Genforening af forsvundet familie - Lucky

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Re: Genforening af forsvundet familie - Lucky

Indlæg by Lucky on Lør 12 aug - 17:09

Lucky stod i sine egne tanker da Saxon kom over. Det virkede til at han prøvede at berolige ham... men det havde nok ikke den effekt som han havde håbet på. Idet han nævnte at hænge folk fra masterne og det med slaver... tja, Lucky fik lidt svedige håndflader.
Det var trods alt ikke et liv som han selv levede eller var vant til. For dem var det sikkert hverdag og inden for normen men som en almindelig fyr som Lucky... så var det ret skræmmende. Bare tanken om at være nødsaget til at slå et andet menneske ihjel... en billede strejfet ham kort før han fik det smidt dybt tilbage i sit hoved. Den bagerste afkrog hvor det kunne få lov til at ulme og hjemsøge ham til evig tid. Han ville ikke tænke på det... kunne ikke. Det var så længe siden...
Lucky gnubbede sit ar igen hvilket han altid gjorde når han var utilpas. Hans ar som var en evig påmindelse om den gudsforladte aften. Den aften hvor han lige så nemt kunne have mistet alt.
Lucky nikkede bare fraværende på hovedet og prøvede mest af alt ikke at ligne en som lige så let kunne få et angstanfald. Elain havde godt lagt mærke til frygten i sin brors øjne og rejste sig lige så stille fra stilen. Hun lagde sin hånd på hans skulder og gav den et klem. Det fik Lucky ud af den. Lige så stille henvendte hun sig til Saxon og smilede til ham.
"Tak Saxon, men jeg tror at vi er mere klar til at høre mere om det i aften. Lige nu ser det dog ud til at vi begge har noget arbejde at skulle tilbage til. Ikke sandt Lucky?" sagde hun og vippede med hovedet mod deres bod. Jo... jo det ville nok være en god idé. Lucky bukkede kort med hovedet mod Saxon før han lige så stille fik genoptaget sit arbejde fra før.
"Og jeg kunne godt trænge til en kop the, men hyggeligt at møde dem Saxon," sagde hun venligt og bukkede hovedet en smule før hun gik hen mod sin mand som tog hendes hånd. Sammen gik de hen mod deres eget lille sted hvorved hun kunne få en kop the.
avatar
Lucky

Antal indlæg : 49
Reputation : 0
Bosted : Doomville, Angerforge District
Evner/magibøger : Poison Blood

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Genforening af forsvundet familie - Lucky

Indlæg by Jake on Lør 12 aug - 17:44

Saxon fornemmede godt at hans ord havde haft en helt anden virkning end han havde regnet med. Hans blik var undskyldende og sørgeligt.
"Jeg undskylder. Det var ikke min mening at gøre jer mere urolige." Han bukkede for dem og trak sig væk. Han gik ud til Jake som stod og nød vindens kærtegn. Saxon sukkede og stillede sig foran Jake, han kunne lige så godt få det overstået.
"Jeg prøvede at berolige din fætter, efter han havde hørt dit vrede udbrud. Men jeg er bange for at det muligvis bare gjorde ham mere nervøs for at møde resten af jeres familie." Jake bøjede hovedet nok til at han kunne se Saxon i øjnene. Han studerede sin Quatermaster grundigt og kunne se at Saxon havde talt sandt. Han sukkede og skulderne sank en smule.
"Det er der ikke noget at gøre ved. Han er landkrabbe og kender ikke til nødvendighederne på havet. Hydra velsignede os med kærligheden til havet, men hun har åbenbart valgt en anden vej for min fætter. Hvilket jeg respekter fuldt ud. Nå men, skal vi få ordnet de papirer som Mikkel sikkert har klar omkring den nye last." Saxon nikkede og de gik begge hen til det kontor, som tidligere havde tilhøret Taliia.

Tids hop

Jake var, takket været det kort han havde fået nu ankommet til det hus, som Elain og hendes mand boede i. Han bankede på og ventede pænt på at døren skulle blive åbnet. Han havde tænkt sig at forklare en hel del om sit liv som pirat, hvis Lucky kunne klare det. Ellers ville han forsøge at udglatte de ord som Saxon havde sagt.

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 154
Reputation : 0
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Genforening af forsvundet familie - Lucky

Indlæg by Lucky on Lør 12 aug - 23:10

Da Saxon var færdig fortsatte Lucky med at arbejde indtil at det var tid til at gøre sig klar.

Deres samtaler svimlende stadigvæk rundt i hovedet, men i stedet for at være utrolig nervøs, var det spændingen der var ved at tage livet af ham. Efter at han havde været færdig med at sælge og lave nogle små reparationer var han taget tilbage med hans søster og hans mand. De havde fået en god frokost sammen og Lucky havde været overladt til sig selv da de kom hjem. Elain var nemlig taget op på sit værelse for at få hvilet lidt inden de fik gæster. Fernando var begyndt med at lave nogle få aftaler med andre skibe og handelsmænd.
Lucky havde læst før han var begyndt at gøre sig klar. Han havde skrubbet og skrubbet og det var endelig lykkes ham at komme af med alt sit skidt og sod. Det virkede nemlig altid til at være en permanenet del af ham. Ikke helt noget som passede til en fin aften med god mad og besøget af hans fætter. Lucky synes at det var lykkes ham ret godt at se nydelig og præsentabel ud taget i betragtning at han ikke havde haft mange muligheder til at se fin ud. Det var trods alt ikke hver dag han var hjemme hos sin søster til hendes arrangementer.
Lucky var blevet færdig med at barbere sig da hans søsters tjenestefolk var kommet med noget tøj til ham. En fin hvid skjorte samt en grøn vest med mønstre i guldtråd som passede til hans øjne. Hans bukser var en meget mørk blå der lige så godt kunne have været sort. Støvlerne var en fin gylden brun som gik ham til midt på skinnebenene. Læderet var rigt og flot samt indgraveret med mønstre i toppen.

Han var lige blevet færdig med det hele da tjenestefolkene meddelte af aftnens gæster var ankommet. Lucky gik lige så stille ned af trappen og så til da hans søster, hendes mand og tjenestefolkene sammen fik åbnet døren og bød deres gæster indenfor i varmen.
avatar
Lucky

Antal indlæg : 49
Reputation : 0
Bosted : Doomville, Angerforge District
Evner/magibøger : Poison Blood

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Genforening af forsvundet familie - Lucky

Indlæg by Jake on Søn 13 aug - 8:03

Jake trådte indenfor og nikkede smilende til tjenstefolkene bukkede for Lucky og Fernando, samt bukkede for Elain imens han let kyssede hendes hånd.
Han var klædt i en hvid skjorte med fluf-kanter ved håndledende, lysgrå vest med lidt mørkere grå broderimønster, stort bælte, sorte bukser og støvler. Tværs over hans venstre skulder til højre hofte hang hans våbenbælte med sværd og dolk. Hans skulderlange sortbrune hår var samlet i en hestehale i nakken.
"Jeg takker endnu engang for invitationen. Har glædet mig hele dagen til dette." Han så smilende rundt på dem alle og trak et forsejlet dokument frem fra sin vest, som han rakte til Lucky.
"Når du føler dig klar til at møde resten af familien, så åben dette. Der står navnene på alle de skibe som er i min flåde, samt navnene på kaptajnerne. De vil sejle dig der hen hvor du ønsker det. Bare vis dem dokumentet her." Han håbede at Lucky ville tage imod det. Hans øjne blev en smule bekymret.
"Ligeledes vil jeg gerne undskylde for min Quatermasters ord, hvis de gjore dig mere bekymret. Han havde håbet at de havde beroliget dig. Men vi glemte begge at du ikke er van til søens liv." Han bukkede let som besejling på sin undskyldning.

// Billede af hans tøj
Billede af brevet og Listen over skibene under hans komando


Sidst rettet af Jake Søn 13 aug - 17:21, rettet 1 gang

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 154
Reputation : 0
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Genforening af forsvundet familie - Lucky

Indlæg by Lucky on Søn 13 aug - 16:17

Både Elain og Fernando tog godt imod Jake da han kom ind. Elain og Fernando bød ham velkommen idet at Lucky nåede helt hen til dem. Han tog imod dokumentet som Jake rakte hen imod ham. Det var virkelig storartet af ham at give ham det dokument... især taget i betragtning af hvad det var i stand til. Lucky havde aldrig rejst særlig meget. Han havde kun taget så langt som at besøge sin søster engang imellem. Ellers kom han ikke så vidt omkring. Det havde der hidtil ikke været en særlig grund til siden at han bare var en simpel smed men med dette dokument... kunne han sikkert tage mange steder hen. Ikke at han ville vide hvorved han skulle starte foruden hvor hans familie var.

Nej, søens eller havets liv var ikke lige noget han var vant til. Hans liv havde trods alt altid foregået på land. Han værdsatte dog hans bekymring... og det havde mest været fordi noget af det Saxon havde sagt bare viste hvor forskellige de var. Det og grunden til at han havde det forfærdelige ar. Lucky rystede bare på hovedet og smilede til sin fætter.
"Der er ingen grund til at undskylde... vi kommer trods alt for to forskellige verdner men det skal ikke skille os ad," sagde han og hav Jake's skulder et venligt klem.

Derefter kom Elain også og lagde en blid hånd på ryggen af Jake. Hun smilede sødt til ham og hendes mand kom og stillede sig ved den anden side af hende og tog hende under armen.
"Lad os endnu en gang byde dem velkommen til vores hjem Jake," derefter pegede Fernando ud med sin arm. Den ledte væk mod entréen og hen imod en af deres fællesstuer.
"Denne vej," sagde han og gik hen imod stuen med sin kone. Lucky smilede og begyndte stille at føle med.
avatar
Lucky

Antal indlæg : 49
Reputation : 0
Bosted : Doomville, Angerforge District
Evner/magibøger : Poison Blood

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Genforening af forsvundet familie - Lucky

Indlæg by Jake on Søn 13 aug - 17:29

Jake smilede og gav ligeledes Luckys skulder et venligt klem.
"Nej det skal det ikke. Vi skal nok få det til at gå." Han gik allerede med tanker om hvordan han skulle få nyheden videre til sin forældre og resten af familien, men det måtte vente til senere, hvor der var mere tid til at tænke og planlægge.
Derpå vente han smilende hovedet mod Elain og hendes mand.
"Og jeg takker endnu en gang for invitationen. I har et smukt hjem." Han fulgte med da de gik hen imod en af stuerne. Jake så sig forundret rundt da de kom ind i stuen og smilede bredt.
"Det får mig faktisk til at føle, at jeg var hjemme på slottet. Raco ville elske denne stue."

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 154
Reputation : 0
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Genforening af forsvundet familie - Lucky

Indlæg by Lucky on Tirs 15 aug - 21:22

Imens at de alle havde ventet på at Jake skulle ankomme havde Elain allerede sendt et brev hjem om at de havde fundet Lucky's familie. Altså han biologiske familie. Hun havde skrevet om hvem Jake var, eller alt det de vidste indtil videre, men hun havde dog undladt at skrive at han var pirat. Det var nok noget som hun skulle fortælle ansigt til ansigt... eller noget som Lucky selv kunne fortælle når det var at han tog hjem. Elain ønskede dog bare at finde ud af mere om Jake inden hun begyndte at dømme nogen. Han havde trods alt virket som en fin og klog ung mand... han var nok ældre end hende selv men hun ville nok snart se ældre ud end ham før eller siden. Hun var trods alt kun et menneske. Hun vidste at uanset hvad ville hun forlade verden lang tid før Lucky... det var ikke den mest komfortable tanke men det var sådan det var. Hun ville ikke være i stand til altid være der for sin bror og beskytte ham, og heller ikke hendes far for den sags skyld. Nej, de kunne ikke være der men det kunne Jake og hans familie. Det var også derfor at det var utrolig vigtigt at de havde fundet dem nu.

Elain smilede sødt til Jake idet de trådte ind i stuen.
"Tak, det er min elskede kone der har stået for denne fine stue. Hun har et godt øje for detaljer," sagde han og kyssede Elain's kind. Elain fniste som en nyforelsket og drømmede sig væk i sin mands øjne.
"Ja, det må jeg da have siden at jeg fandt en mand som dig," tog hun til genmæle og det var nu Fernando's tur til at le som en nyforelsket. Lucky ville nok aldrig blive træt af at smile af de to. Han troede nok heller ikke at de nogensinde ville holde op med at opføre sig som nyforelskede. Især ikke når det virkede til at deres kærlighed for hinanden var endeløs
Elain og Fernando satte sig i hjørnet af en mahogni tremandssofa. Ved mahognibordet var også en firemandssofa samt en lænestol. Alle sammen i en flor smaragdgrøn farve med blomster guldbrodering. Idet de satte sig ned kom deres tjenere ind med noget the og nogle små fine kager. Fernando rakte en hånd ud for at byde Jake og Lucky at sætte sig ned og tage for sig af goderne.
Lucky satte sig i firemandssofaen ved siden af dem og tog nogle småkager.
"Tag endelig plads i det bløde," sagde Fernando venligt og holdte sin kone i hånden. Elain var af ren vane begyndt at ae sin mave.
avatar
Lucky

Antal indlæg : 49
Reputation : 0
Bosted : Doomville, Angerforge District
Evner/magibøger : Poison Blood

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Genforening af forsvundet familie - Lucky

Indlæg by Jake on Ons 16 aug - 6:43

Jake smilede forstående, da Elain og Fernando opførte sig som nyforelsket. Han havde det på samme måde med Raco og kunne nemt se sig selv i samme sted.
Da de gik over til sofagruppen, lod han en hånd glide let hen over sofaryggen, inden han bukkede let ved Fernandos ord.
"Takker." Han gik hen til lænestolen, tog sit våbenbælte af og lagde det på gulvet ved siden af stolen, hvorefter han satte sig. Han smilede da han så Elain igen aede sin mave.
"Hvor længe er der til den lille kommer til verdenen?"

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 154
Reputation : 0
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Genforening af forsvundet familie - Lucky

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum