Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Efterår

Måned | September

Latest topics
Top posting users this month
SIRTIMM
 
Razor
 
Sean
 
Lori
 
Sierra
 
Davia
 
Lydia
 
Caty
 
Regnar
 
Sajro
 

Statistics
Der er i alt 229 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Gil

Vores brugere har i alt skrevet 151176 indlæg in 7781 subjects

To be of use (Vetis)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

To be of use (Vetis)

Indlæg by Sean on Tirs 15 aug - 10:26

S: Doomsville, Rotten Root District
T: Aften
V: Sommeraften, lun brise.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Det var en typisk sommeraften. Vejret var varmt og her, imellem alle husene, var det næsten umuligt at mærke den svage brise. Husene havde samlet varmen igennem hele dagen og afgav den nu igen, så alt stadig føltes lige så kvælende varmt. Solen var ellers på vej ned, skønt der om sommeren var ret lyse nætter. Stadig mørke nok til at vampyrerne kunne komme ud og forsyne sig med diverse, men ikke mere mørkt end det var ligefør selv Sean kunne spejde igennem mørket. Lige nu var solen dog i horisonten og druknede himlen i et hav af orange-røde farver. Han havde nydt udsigten fra sit hjem i Terrorville, men som han havde nærmet sig Rotten Root var hans eneste udsigt blevet til de samme nedslidte huse, der til tider stod alt for tætte op af hinanden. Brostenene under ham var blevet til hårdt trampet jord og gaderne vrimlede snart med hjemløse, syge eller folk der festede. De anstændige ville sidde derhjemme lige nu, formentlig.
For Sean var det hele velkendt og han bemærkede ikke videre. Han var selv iklædt noget sort tøj. Et par sorte bukser og en varm, sort trøje. Et sværd hang ved hans side og på hans fødder sad nogle støvler der dog ikke gik meget længere end til lige over hans ankler. Fordi det var varmt og ikke virkede til at love regn, var der ingen kappe i dag.
Det mørkebrune hår strittede lidt til alle sider, selv om pandehåret altid gled lidt ned over hans pande. De mørkegrå øjne virkede ikke til at bemærke meget omkring sig, men i virkeligheden så de altid nok.

Sean følte sig hjemme i hele byen. Hvad var det? Snart et års tid siden han var kommet hjem, efter at have indtaget Dragons Peak og kaldt sig hersker af byen? Han havde opgivet det hele og flyttet hjem til Doomsville igen. Doomsville var hans by, han kendte den ud og ind, vidste hvem man skulle kontakte i byen. De fleste kendte hans store klan, om ikke af navn, så af gavn. Og det var netop et job for klanen, at han havde begivet sig ned i byens nedre dele. Han havde fundet en mand, der havde kendt en...Og ordnet et møde mellem dem til i aften, når solen var på vej ned. En mand der efter rygterne at vide, kunne de ting som Sean fik brug for.
Nåe ja, alle kunne vel købes, ikke? Seans klan havde meget at byde på. Informationer, en tjeneste...Eller bare penge. Det var det sjove ved det hele, aldrig helt at vide hvad folk ville.
Han fandt hurtigt vej igennem gyderne, til han fandt det rigtige sted. Gyderne havde ikke rigtig navne, selv om de i folkemunde til tider blev kaldt noget forskelligt. I stedet havde Sean fundet den gyde, der lå tættest ved nogle andre veje eller butikker, der alle bar navn, hvilket kunne være de nemmeste måder at kende forskel på gyderne på.
Gyden var smal og mørk. Og stank. Folk smed deres affald af enhver art i renderne ved vejen, og i gyden var der ikke lige så meget frisk luft eller plads til at få lugten til at forsvinde. Til gengæld sprang rotterne entusiastisk rundt.
Sean fandt et sted der var nogenlunde tørt og urørt, hvor han kunne læne sig op af muren til et af husene. Armene gled over kors og for en stund, kunne det ligne han faldt i et med skyggerne. I hvert fald langt væk fra...

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 8883
Reputation : 49
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To be of use (Vetis)

Indlæg by Vetis on Tirs 15 aug - 20:39

Det havde være en ulidelig varm og fugtig morgen. Siden han ikke rigtig havde noget arbejde for tiden havde Vetis prøvet at fordrive tiden med noget husarbejde... Der var en masse ting der skulle have været ordnet og fikset ,men han havde dog til sidst opgivet. Det havde simpelthen været for varmt til at have gidet noget som helst form for fysisk arbejde. I stedet havde han fyldt sit badekar med isvand og fladet ud det meste af dagen og læst. Faktisk hadede han ikke at lave noget og han havde da også kedet sig gevaldigt lige indtil en bekendt havde kontaktet ham. Denne kontakt var nogen som han havde stødt på for nogle måneder tilbage og han virkede altid til at have noget arbejde til Vetis. Ja, Dillion havde været mere end behjælpelig til at finde arbejde af den gode kaliber. Kunder som kunne give Vetis mulighed for at skabe kontakter og erhverve gode tjenester. Mængden af penge som hans kunder var villig til at betale, var da heller ikke noget til at kimse af, men, ethvert fjols vidste da hvad der var mere værdifuldt. Penge var noget som enhver kunne få fat på. Vetis var blevet umådelig glad da han var blevet fortalt hvem hans kunde var. Han havde skam godt hørt om dem samt deres klan. Magtfulde... var et godt ord til at beskrive dem og magtfulde mennesker som stod i gæld til en var altid noget man kunne bruge. Især i Doomsville.

Efter at Dillion havde fikset alt det kedelige arbejde med at løbe frem og tilbage samt arrangere mødet var Vetis taget af sted. Solen var ved at gå ned da Vetis lige så stille gik gennem byen. Gaderne stank af ekskrementer og skrald som var blevet varmet op i løbet af morgen... stanken kunne få det til at vende i de fleste maver vis det ikke lige var at man var vant til det. Vetis var én af dem som skam var vant til dette og skam havde lugtet værre i sin tid. Det mindede ham om så mange gode stunder såvel som dybt forfærdelige... det var lugten af livet og mange menneskers grave realitet. For mange mange år tilbage havde det også været Vetis's egen grumme realitet vis han altså ikke var blevet reddet. Den styrke som han ikke selv havde haft havde han fået udefra, men nu, nu var den styrke ikke længere nødvendig. Han havde fundet sin egen og taget styring over sit eget liv.

Vetis var snart nået til det aftalte sted. Han var iklædt en let mørkeblå skjorte samt sorte tætsiddende bukser. Han havde overvejet at komme på bare fødder men havde dog valgt at tage nogle støvler på som stoppede ham til midt på skinnebenet. Hans hår havde han ladet hænge løst om hans skuldre og på grund af varmen havde han valgt en mellemlangjakke. Han drejede til højre ind i gyden og havde det ikke været hans øje for detaljer havde han nok ikke set manden som lænede sig op ad muren. Han lignede en som sagtens kunne gå i ét med muren med det tøj han var iklædt. Smart valgt taget i betragtning af at det var ved at blive mørkt og man nok ikke gad blive set at spionerende øjne. Især ikke når man kom fra den højere rangede del af byen.
"Er du Alice?", spandt han da han nærmede sig manden. For at være sikker på at det var den rigtige person havde han fortalt Dillion om hvad manden skulle svare. Det var en lille ting han havde da han ikke ville risikere en forhandling med den forkerte person. Det som manden skulle svare var: kun vis du er den gale hatter. Vetis stod nu få meter derfra og afventede sit svar. I mellemtiden fik han et godt udsyn til hvordan han så ud... og han kunne lide det han så.


Sidst rettet af Vetis Ons 30 aug - 22:00, rettet i alt 3 gange
avatar
Vetis

Antal indlæg : 19
Reputation : 0
Bosted : Doomsville Rotten Root District, men basically rejser han meget rundt.
Evner/magibøger : Nope

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To be of use (Vetis)

Indlæg by Sean on Tirs 22 aug - 10:59

Hånden gled over de svage skægstubber. Han var normalt en ret glatbarberet mand, tillod kun skægget at gro en anelse, før det hele blev fjernet igen. Noget sagde ham også at han måtte tage tid til det den næste dag, da han ikke ønskede at have for meget skæg. Hans blik gled hen over gyden, som han ventede. Der kom et par folk forbi, mest lurvede skikkelser der måske nærmere boede i gyderne end brugte dem som genvej. En af skikkelserne var iklædt en mørk og slidt kappe og med kappen viklet godt om sin forhutlede skikkelse satte denne sig tæt på Sean, op af muren. Sean reagerede ikke på dette. Det var enten en fra klanen der ville tjekke hvad der skete eller en af deres kontakter. De fattige var gode kontakter, for de kom mange steder og de rige havde ofte en tendens til at ignorere dem, hvilket gjorde dem til perfekte små spioner for en mønt eller bid mad.
Til sidst kom der endelig en, der så ud til at ville ham noget. Han var blevet informeret om kodeordet, så da manden stoppede foran ham, rettede han sig op fra væggen.
"Kun hvis du er den gale hatter. Kom"
Sean var en mand med kontrol. Han havde kontrol over hele sin hverdag, hver af sine bevægelser og ofte også hvert eneste ord han overhoved sagde. Når man var perfektionistisk kom man hurtigt til at elske kontrol og han lod sjældent andre tage den. Hvad dette angik ville det kun være dumt at blive stående og sludre. Hvem stod i en mørk gyde og sludrede alligevel? Og her lugtede. På grund af varmen, næsten værre end normalt. Desuden havde Sean et bestemt sted de gerne skulle nå hen.
Hans blik gled over den fremmede mand et øjeblik. Manden var ikke dårlig at se på af udseende. Men det var ikke for udseendets skyld at han havde kontaktet manden.
"Lad os gå direkte til det. Jeg har et job der skal udføres for en af mine klienter. De færreste i min klan går op i at sprætte folk op uden at skade alt det indvendige samtidig og jeg har hørt du kan. Er det korrekt?"
Han måtte snart finde nogen kunne denne slags, til klanen. Det var upraktisk at skulle opsøge folk uden for klanen, for at udføre noget af arbejdet. Det kostede og var risikabelt. Men klienten havde været en gammel bekendt, en tidligere klient op til flere gange og med nok penge eller kontakter til at Sean fandt det værd at arbejde for. Hvad organerne skulle bruges til var ikke Seans problem, han skulle bare sikre dem i nat og levere dem hurtigst muligt. Selvfølgelig krævede det noget værktøj, foruden beholder med is for at organerne på nogen måde kunne bruges bagefter...Medmindre de bare udgjorde måltidet for en eller anden. Hans blik gled over til manden igen.
"Før vi kommer ind på detaljerne, kan vi måske blive enige om betalingen?" foreslog han så.
"Hvad er du interesseret i?"

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 8883
Reputation : 49
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To be of use (Vetis)

Indlæg by Vetis on Ons 30 aug - 21:59

Kom? Uha, der var vist en som havde styringen. Ikke at det gjorde Vetis noget og han skulle tage sig sammen for ikke at bide sig i læben... først arbejde, senere sjov. Det var dog svært ikke at lade blikket glide når nu han kom tættere på. Velbygget... Han løftede det ene bryn og smilede djævelsk.
Idet han kiggede nærmere på hans klient fik han dog også øje på en anden mand. En som bestemt ikke var inviteret til forhandlingerne. Han lignede godt nok det sædvanlige skravl som gemte sig i gyderne. Vetis kiggede irriteret på den fremmede og hans blik var gennemborende. Han brød sig dog ikke om at de var til stede da de ikke altid var hvad de så ud til. De fungerede perfekt som spioner og budbringere. De kunne gå uset igennem gaderne siden at de fleste ignorerede dem. Med mindre man selv benyttede sig af dem fra tider. Han gad ikke at hans aftaler var for fuldt skue især ikke taget i betragtning af at det kunne skabe problemer for ham selv senere. Han valgte derfor bare at huske hans udseende og skete der noget kunne han jo altid finde ham senere. Lige nu var der vigtigere ting. Såsom hot stuff... med et forhåbentligt godt og spændende arbejde til ham.

"Det er skam korrekt... det og meget, meget mere..." sagde han smilende og med et glimt i øjet. Det at splitte et menneske ad var blevet ret god til over årene. Med det rigtige værktøj og de rette omgivelser kunne han endda holde dem i live i ret lang tid inden de kradsede af. Enten af blodmangel eller ren skræk. Han manglede dog nogle ting til at bygge lokalet færdigt som han havde special lavet til dette tilfælde. Det var snart færdigt men kunne altid forbedres... som et dræn i gulvet. Selv havde han fået nogen til at installere en fryser i hans gulv. Den var fortryllet og havde virket som en drøm. Han havde fået som betaling for noget arbejde som han havde udført.

Vetis løftede brynet en smule da han allerede ville tale om betalingen. Han kunne dog ikke lade være med at smile skævt da han spurgte om hvad han var interesseret i. Tja, der var skam mange ting som interesserede ham. Vilde fester, en spændenede jagt som fik blodet til at pumpe, et vellykket måltid samt et godt knald... der var så mange ting. Dog, intet som her kunne bruges som betaling. I alt fald ikke i aften.
"Detaljer først," sagde han bestemt. Ikke på vilkår at han kunne komme på en betaling uden helt at vide hvad det var han skulle. Det skulle trods alt være fair og han ville også gerne vide hvor meget arbejde det ville ende med at blive. Var der noget specifikt mål? Skulle han selv nedlægge dem. Hvor friske skulle organerne være? Hvornår skulle det hele leveres? Hvilke farer var der chancer for? Også videre. Der var så mange detaljer som han manglede før de kunne begynde og diskutere en pris.

"Ikke for at være på tværs, men med de risici som jeg løber ville nogle flere detaljer være rart. Alt i alt kommer det nok til at være en tjeneste som du skylder mig... én som helst gerne skulle passe med mængden af arbejde for at udføre din klients opgave." Derefter smilede han.
"Bare rolig... er sikker på at en mand i din status, er i perfekt stand til at betale for mine ydelser, og viser det sig at du er tilfreds med mine ydelser og benytter mig igen... er der måske chance for nogen rabatter." Især vis det viste sig at være nogle lønnede opgaver. Nogle gane kunne hans arbejde være en betaling i sig selv. Det var dog ret sjældent men det kunne henne.
avatar
Vetis

Antal indlæg : 19
Reputation : 0
Bosted : Doomsville Rotten Root District, men basically rejser han meget rundt.
Evner/magibøger : Nope

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To be of use (Vetis)

Indlæg by Sean on Fre 8 sep - 12:42

Han smilte svagt for sig selv.
"Detaljerne er enkle. Jeg skal bruge nogle organer i god tilstand. I første omgang er det en engangs opgave, men der er mulighed for min klient vil blive en varig...Ja, klient. Hvis det er tilfældet, kan det tænkes vi kan finde på en mere permanent aftale, hvis det passer dig og betalingen er noget vi kan enes om. I første omgang søges der alle organer. Hjerte, lever og hvad der ellers er. Jeg er ligeglad med hvem ofrene er, så længe de ikke kan linkes til mig. Vil du selv finde nogle folk af passende statur eller skal jeg tilvejebringe dig noget hjælp?" Foreslog han så. Siden hans klient havde understreget at organerne skulle være af god tilstand, gik Sean ikke ud fra simpel ligrøveri ville gøre det, men tværtimod levende donorer.
Han så sig omkring et øjeblik, før de mørkegrå øjne landede på manden ved siden af ham.
"Første levering allerede i nat. Jeg skal bruge dem inden solen står op. Har du et sted eller redskaber til opgaven eller skal jeg sørge for det også?" spurgte han så. Det dækkede vist de fleste detaljer og ellers måtte manden jo spørge. Spørgsmålet var bare hvad manden ønskede til gengæld. Eller måske var manden en af dem, der intet ønskede sig, før de en eller anden dag havde brug for en tjeneste? Sean hadede dem mere end noget andet, for det var vilde kort man ikke vidste hvor ville ende. Det eneste man kunne gøre i den situation, var at huske folk på at tjeneste skulle passe i størrelsen til den opgave den var blevet købt med. Men det var hele pointen med at Sean ikke kunne kontrollere det, ikke kunne vide hvem eller hvad der en dag ville opsøge ham og bede om noget. Normalt holdt Sean sig langt væk fra den slags, men denne klient var lovende og han tog chancen. Og hvis manden her ikke kunne levere, måtte Sean jo finde en anden. Der var vel nok nogle shady læger i byen han kunne overtale. Men det var en hastelevering, så mere tid Sean kunne spare, jo bedre.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 8883
Reputation : 49
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To be of use (Vetis)

Indlæg by Vetis on Søn 17 sep - 19:07

Se, det var noget han kunne arbejde med. Detaljer. Det lød også til at være en udmærket fin opgave. Det var bestemt ikke en opgave som alle og enhver var i stand til at udføre... hvilket så havde ført hans klient til ham. Tja, nu var det bare at finde et passende offer... helst én med velfungerende organer og helbred. Det kunne godt blive en udfordring her i slummen så han skulle nok lede blandt de lidt bedre stillet mennesker. Det ville nok øge risikoen medmindre man kunne lokke dem til yderkanten af byen. Det kunne sagtens lade sig gøre...
Han gav ham en one-over før han smilede. Tja, med sådan som han så ud var han mere en velkommen til at assistere ham... det ville nok også gå hurtigere vis de var to til at få fat på en. Det skulle nok også gå hurtigt taget i betragtning af opgavens tidsbegrænsning. Det gjorde det en del mere udfordrende taget i betragtning af at han skulle have personen med hjem og høste deres organer. Ikke at det gjorde noget med en udfordring en gang imellem. Nej, tværtimod...

"Du er skam mere end velkommen til at følge med og assistere mig Hotshot,"sagde han flirtende. Derefter begyndte han lige så stille og roligt med at tage sin jakke af. Derefter smed han den over manden smilende.
"Du kan starte med at holde den her for mig," sagde han og blinkede til ham. Han begyndte derefter at knappe nogle af de øverste knapper op på sin skjorte. Han havde knappet den op til godt og vel midten af hans brystkasse. Man havde nu god udsigt til hans veltrænede og lyse brystkasse. Han derefter smøg ærmerene op og puttede sin skjorte ned i sine bukser. Han kiggede ned udover sig selv og nikkede anerkendene hvorefter han lukkede øjnene og tog en dyb indånding. Efter meget kort tid begyndte hans krop at ændre sig. Hans brystkasse begyndte at svulme og to velformede bryster fyldte nu hans skjorte godt ud. Hans talje skrumpede ind og hans hofter udvidede sig. Hans ansigt blev mindre og mere rundt i det. Alt på ham havde nu ændret sig til det af en kvindelig version af ham selv... lige med undtagelse af én ting, men det var ligsom ikke noget man kunne se.

Han åbnede sine øjne hvorefter han kiggede over på hans klient igen med et glimt i øjet.
"Det var sikkert ikke noget du ser hver dag, hva'?" Derefter gik han smilende hen til ham og lagde blidt en hånd på hans brystkasse.
"Ingen grund til at bekymre dig om vores doner... jeg skal nok selv finde dem og heldigt for dig har jeg både stedet og værktøjerne til din lille opgave," sagde han betryggende. Han var trods alt ikke en amatør. Hans lille værksted var dog ikke fuldendt endnu men det var stadigvæk udrustet med de ting som han skulle bruge. Alle hans knive og værktøj lå også klart derhjemme til ham og var klart til at blive taget i brug. Is var også noget som han havde nok af. Det eneste han manglede var et offer og det var sådan set det. Nårh ja, så manglede han så også at alt gik efter planen men det var en mindre detalje.

"Nu hvor vi har den perfekte madding skal vi så gå?," spurgte han sødt med sin nye stemme og begyndte og gå. Inden han dog nåede at komme særlig langt stoppede han dog op og kiggede bagud.
"Angående din betaling... har jeg noget ommøblering af mit hjem som du kan hjælpe mig med. Ikke det vildt store men det ville være en stod hjælp," sagde han og begyndte at gå igen. De skulle heldigvis ikke så langt igen til hvor Vetis havde planlagt at finde deres offer.
avatar
Vetis

Antal indlæg : 19
Reputation : 0
Bosted : Doomsville Rotten Root District, men basically rejser han meget rundt.
Evner/magibøger : Nope

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To be of use (Vetis)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum