Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Latest topics
» Midsommerballet - Fællesemne
Today at 21:20 by Natalie

» Be free or die trying (Taliia) xxx
Today at 21:12 by Taliia

» This beast inside of me (Gautham)
Today at 20:52 by Gautham

» What? No, I don't have a family - Gabriello
Today at 17:07 by Gabriello

» Mørke ~ Cody
Today at 16:45 by Cody

» Royal træning - Eli
Today at 16:35 by Gautham

» Hate&love - Fenrer&Cody
Today at 16:29 by Cody

» En rigmand og en morder
Today at 16:09 by Allistor

» en ny start - Taliia
Today at 15:01 by Taliia

Top posting users this month
Taliia
 
Fenrer
 
Elizabeth
 
Lith’rra
 
Sean
 
Gautham
 
Melisandre
 
Zayden
 
Larlii
 
Cali
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156550 indlæg in 8131 subjects

Overtagelsen af Doomsville (One-shot)

Go down

Overtagelsen af Doomsville (One-shot)

Indlæg by Sean on Ons 29 nov - 14:01

S: Doomsville
T: Aften
V: Koldt og overskyet. En let sne daler fra himlen.

//Dette er et oneshot. Det betyder der ikke bliver mere end dette indlæg, som fastslår noget der sker in-game. Jeg har fået de andre admins og moderators tilladelser til at overtage Doomsville, på baggrund af et spil jeg har kørt. Hvis nogen har lyst til at være vidne og stå i menneskemængden, er I velkommen til at skrive et indlæg selv. Men dette bliver ikke et emne i normal forstand. SmileDe sidste par uger havde han næsten ikke været til at få fat i. Han havde haft mindre tid til Lori og Razor, mindre tid til at modtage og ordne jobs fra klanens klienter. Han havde faktisk ikke engang været særlig meget hjemme! Hans egen seng virkede som en fremmed ting for ham lige nu. Han glædede sig til at komme hjem og sove i den, måske kunne han ligefrem få Lori med. Selv sov han få timer og gerne uroligt, men når han sov med nogen han holdt af, faldt det ham meget nemmere. Razor var stadig ikke kommet sig over sin voldtægt og Sean havde ikke ville presse sig på...Men han savnede at kunne sove op af sin slave også.
Men i aften var der mange andre ting at tænke på, end almindelige og kødlige lyster. Sådan var det vel, når man indtog en by for anden gang på få år. Han havde lagt planer, han havde arbejdet non-stop som han foretrak det. Han havde samlet sine folk og i løbet af de sidste par uger havde han gjort alle forberedelserne.
Han havde opsøgt de adelige. Holdt fester for dem, så de kunne lære ham at kende. Betalt nogle af dem for deres medvilje, løst visse problemer for andre af dem og endelig fået snigmyrdet et par stykker også. Pointen var han havde de fleste adeliges støtte på nuværende tidspunkt. De fleste ønskede jo der endelig kom noget eller nogen og bestemte igen, en de kunne opsøge når de havde problemer eller som kunne sætte reglerne og sørge for de blev overholdt. Byens mangel på hersker havde gjort, at mange kunne udnytte forholdene og opdigte deres egne regler og love, bestikke vagterne og gøre nøjagtig som det passede dem. Hele byen led under det.

Men hvis man spurgte Sean, var dette ikke hans ønske. Han havde overtaget en by før og det var ikke gået godt. Selve overtagelsen var, selvfølgelig, men Sean havde personligt ikke brudt sig om det. Han havde brug for en autoritet, hvis love han kunne undergrave. Han havde brug for og lyst til at være den kriminelle mand, ingen kunne fange eller gennemskue. Det var så sjovt!
Han kunne kun håbe, at fordi han kendte Doomsville bedre end Dragons Peak og fordi, han altid havde set Doomsville som sit hjem, ville det gå bedre denne gang. Man kunne ikke være kriminel og have magten over en hel by. Logikken krævede man også viste hensyn til alle de andre og selv var et forbillede, for at undgå uro og borgerkrig. Han ville få mindre tid til sin klan og de kriminelle tendenser han normalt nød godt af.
Og dog.
Det var ikke for hans egen skyld. Han var blot en repræsentant i dette spil. Han havde byttet sit liv til gengæld for at fungere som et brik i et større spil. Han havde stadig en autoritet at spille op imod, et spil der kunne udfordre ham. Hans leder, Natalie.

Han red hesten helt frem til jernporten. Borgen havde stået tom i flere år, man havde kun set nogle soldater gå rundt derinde hist og her, for at sørge for stedet og dens sidste hemmeligheder forblev i sikkerhed. Selv om Sean havde en samling af sine klanmænd med sig og var reddet igennem hele byen, for at lade den vide noget ville ske i nat, var de et fåtal. Flertallet havde stormet borgen fra andre sider og Sean kunne nu høre lyden af slåskampe inde bag muren et sted.
Natten var mørk og kold, som det var om vinteren. En let sne dalede ned omkring dem og gjorde omgivelserne mere stille. Sean var gemt under en tyk og varm kappe, der faldt ned over hestens sider. Ved hans side var hans sværd, men han forventede ikke at trække det. Uroen var blot for at sige, soldaterne ikke havde opgivet borgen helt uden kamp. For deres æres skyld. Men et fåtal ville dø og snart ville de trække sig. Soldaterne var selv trætte af at passe et uvirksomt sted og Sean havde omhyggeligt indsamlet rapporter på flere soldater og deres samtaler om hvor meget de kedede sig her. Beskyttede et sted, for en hersker der var rejst væk og aldrig kommet tilbage. Det måtte tage modet fra dem.
Hvem skulle tro det?
Sean lod blikket glide op mod den mærke himmel, trods han måtte blinke for ikke at få sneen i øjnene. Det dalede så langsomt og fint.
Hvem skulle tro det, gamle ven? Sakref...Han havde haft sit helt eget forhold til den mand. Ikke et venskab som sådan, men de havde da leget sammen. Ikke seksuelt, hvis nogen skulle få den ide. Men Sean havde været den kriminelle overlord, og Sakref havde mere eller mindre bare ladet ham gøre. Kende sine fjender, ikke? Sakref havde kendt Sean, men kunne aldrig vide hvilket kriminelt mastermind der ville komme, hvis Sean blev fjernet.
Et eller andet sted håbede han Sakref var okay. Men mon ikke? Manden var sikkert rejst ud for at forfølge en eller anden absurd magi eller videnskab. Måske ligefrem til en anden dimension igen? Hvad mon han ville komme tilbage med næste gang?

Nogen kom op til porten og Sean så ned igen. Porten blev låst op og åbnet. Hængslerne peb. De folk, der var nysgerrige og turde, havde stillet sig på behørig afstand og holdt øje med det hele. Sean så ned på sine mænd, der havde åbnet porten og de nikkede. Et tegn på at soldaterne havde overgivet sig og borgen nu var hans. Sean vendte sin hest og så ud over den lille mængde folk der var samlet.
Han hævede sin ene hånd, for at addresserer dem.
"Borgen er faldet. Jeg, Sean McGivens, vil nu overtage rollen som jeres nye hersker. Spred ordet"
Nogen kendte ham måske allerede som et navn fra Dragons Peak. Manden, der nu havde indtaget to byer. Da Sean vendte hesten og red ind af porten, opstod en energisk snakken fra mængden bag ham.
Om det var godt eller skidt, ville tiden nok vise. Det var kun logisk der ville opstå modstand før eller siden. Han havde nu overholdt sin aftale.


//Out

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9258
Reputation : 75
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Overtagelsen af Doomsville (One-shot)

Indlæg by Gautham on Lør 10 mar - 10:26

Det var lang tid siden Gautham havde set noget til lederen af klanen nede i undergrunden af Doomsville, han var stadig Sean dybt taknemmelig for at have lukket ham ind i klanen, så han havde taget så mange jobs han kunne, store som små, alt hvad han kunne for at hjælpe sin nye familie
Især da Sean var begyndt at sætte ordre op havde han haft interesse, og prøvet at få fingrene i nogle af dem, men der var mange andre, ældre og mere erfarne der havde fået de fleste af dem
Men da ordren om at overtage Doomsville borgen så han sit snit til at kunne hjælpe, han havde sammen med en stor gruppe af klanen taget turen over borgens mure, mens nogle klatrede i reb op af muren havde han taget turen op af stien
I gården rendte de ind i en gruppe af vagter, han hævede sin økse sammen med sine våbenfælder og løb imod vagternes hævede våben
Kampen stod på en tid, hvor længe ville han ikke kunne sige
Et par af de ældre i klanen løb hen og åbnede den store jernport, som Sean kom ridende igennem for at udråbe sig selv til leder af Doomsville,
Gautham brød ud i jublende og råb sammen med de andre imens han bankede skaftet af den store økse ned i den brostensbelagte gårdsplads

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Gautham

Antal indlæg : 345
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum