Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» It's a whole new world ~Valerya
Yesterday at 23:49 by Fenrer

» Game is on - Misha
Yesterday at 22:04 by Misha

» Fravær for Lux&Valerya
Tirs 24 apr - 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Tirs 24 apr - 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Tirs 24 apr - 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Tirs 24 apr - 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Tirs 24 apr - 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Tirs 24 apr - 14:34 by Sean

» One big new world ~ Lori
Tirs 24 apr - 13:46 by Lux

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152078 indlæg in 7867 subjects

One big new world ~ Lori

Go down

One big new world ~ Lori

Indlæg by Lux on Man 16 apr - 17:28

♥️

Sted: Portalerne ved Doomsville City.
Tid: Middag-ish
Omgivelser: Indtil videre intet andet end natur.
Påklædning/makeup og hår: En hvid langærmet trøje, et par sorte jeans + et par sorte sneakers. Dette
Emnepartner: @Lori ♥️

♥️

''I am gonna miss you, Darling. '' Marcus stemme gled igennem luften som en engels stemme altid gjorde. Lux og ham havde haft noget sammen i et godt stykke tid. Intet direkte forelskelse, men de havde noget specielt. '' I'm gonna miss you too, love. '' Han sank en klump for ikke at lade tårene glide ned, af kinderne. De havde lovet intet skulle skille dem ad, men Marcus havde ikke været klar til at forlade Athena. '' Promiss you are gonna keep you self safe. I love you. '' Han rettede Marcus hage op, så deres blikke mødtes. Et kys blev plantet på læberne af ham, som han bevægede sig ind i portalen. En sidste sætning fra Marcus, redet hans dag. '' I love you too, Luxuria.'' Et navn kun få kendte til, hans kære.


Lux stod på den anden side af portalen... Duften, og hele universet var så meget anderledes, end i Athena. Selvom Lux elskede hans venner, var det også på tide at han udforskede sit eget eventyr. Et eventyr der gik imod universet Underworld. Duften ramte hans næse, med det samme. Luften var ren, nydelig og ikke fyldt med fabrikslugt og forurening. Han var sikkert, dette var verden han ønskede at være en del af og leve i. To forbipasserende gav et forudrings blik, som Lux trådte længere ind i den nye verden.
'' Who are you? '' Sagde den ene af de to personer der stod ved portalen. '' How did you came through? '' Sagde en anden. Lux smilede blot imod dem, som han rettede ryggen helt op. '' I just walked, what did you guys think? I  ride through with my unicorn? '' Hans stemme havde en anelse flabenhed i sig, men smilet på hans læber sagde noget andet. Han havde en god evne til at virke uskyldig, selvom han i virkeligheden egentlig var et monster. Are they really so stupid in this universe? Som Lux rakte ned i lommen efter hans mobil, gik det op for ham. Den fungerede ikke i denne verden. Den var blevet til støv og forsvundet. Vidunderligt. En verden uden teknologi, en verden uden problemer om populæritet og andet gøgl der fandtes på internet, som han kom frem.
Han rettede atter ryggen op og bevægede sig videre imod den by, han kunne se i horisonten.
avatar
Lux

Antal indlæg : 16
Reputation : 0
Bosted : Sunflower Disctrict with Misha
Evner/magibøger : Dødsynder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: One big new world ~ Lori

Indlæg by Lori on Tirs 17 apr - 15:19

Det var en dejlig dag, solen havde skindet hele formiddagen, og det havde givet Lori Lyst til at bevæge sig uden for, trods de noget voldsomme tømmermænd fra Nattens jagt! Men det var vel ikke noget en lille ridetur ikke kunne klare? Derfor var han gået over til smeden der havde hans hest opstaldet, puttet saddel og hovedtøj på den smukke gråskimmel han havde fået af hans gamle Chef Morty, og derefter redet ud af byen. Det var en prægtig dag til at ride. Det var ikke for varmt så man ende med at stege, men heller ikke for koldt. Men derimod en rigtig dejlig solskinsdag, rigtig forårsdag. Han havde heller ikke andet end et par sorte bukser, sine støvler og en løs hvid skjorte på. Ingen Sweater, det var det simpelthen alt for varmt til.
Han havde redet rundt et stykke tid, og var egentlig på vej tilbage til byen, da han fik øje på en ung fyr, der ikke ligefrem lignede en her fra byen. Han red op til ham, og stoppede hesten foran den unge mand.
”Du ser ikke ud til at være her fra…” begynde han, men tav da han så portalen. Han rynkede brynene og så derefter skiftevis på fyren og portalen. ”jeg går ud fra du kom igennem der?” spurgte han så.
Han så sig om, mon nogle viste at der havde åbnet sig en portal så tæt på byen, og ikke mindst, at der ikke var nogle til at holde øje med den.
Han så på fyren. ”jeg formoder du gerne vil ind til byen… vil du have et lift?” spurgte han og rakte hånden ned til fyren foran sig. Lori var ikke videre skræmt af de andre dimensioner, en af dem havde trods alt skænket ham den mand han elskede, og hvis Sean kunne komme ud af sådan en portal, så kunne andre åbenbart også.
Hesten

//sorry for længden skal lige i gang Smile

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: One big new world ~ Lori

Indlæg by Lux on Ons 18 apr - 16:00

Lux nød duften at den frie luft. Intet var, som i Athena. Selvom Lux kom fra en helt anden kultur, var han sikker på han nok skulle kunne klarer livet her i Underworld.
Han savnede Marcus, men livet ville gå sin gang. Mon ikke han ville finde en anden, som var ligeså sød... Måske endnu sødere? Marcus havde altid haft en speciel plads i dæmonens hjerte, en plads han aldrig troede ville blive taget af nogle.
Han rystede på hovedet, for at få andre tanker. Han ville aldrig komme til at se Marcus igen.
En stemme afbrød hans tanker et kort sekundt. '' I'm not from here, but it's good to know people can see! '' Sagde han sarkastisk imod Lori. Lux havde en hvis evne til at kunne sige de mest modbydelige ting, men alligevel virke uskyldig. Hvis han var uskyldig, blev folk som regl ikke vred på ham.
'' Smart guy! I can see you guys not are stupid then ... Some of you! '' Han gav et smil imod Lori, som spurgte om han ønskede en tur med ind til byen. '' Ofcourse i want. '' Han greb fat i Lori's hånd og sprang om bag på hesten.
'' So.. This world.. What is it like? I can see it is in the old age.. What more? '' Lux gav kort Lori elevatorblikket oven på hesten. Han var slet ikke i tvivl om at han var i en ældre tid, end han havde været vant til. Tøjet, hestene og måden hans telefon var 'forsvundet' på da han havde forsøgt at række en hånd ned efter den. Lux fik hurtigt taget sig selv, i at rykke sine hænder ned imod Lori's skridt. Han fik dog rykket dem op, ingen Lori sikkert ville bemærke noget. Som Incubus, var det også svært sommetider at styrer sine lyster. '' I'm sorry. ''

(( Jeg beklager det korte svar. ))
avatar
Lux

Antal indlæg : 16
Reputation : 0
Bosted : Sunflower Disctrict with Misha
Evner/magibøger : Dødsynder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: One big new world ~ Lori

Indlæg by Lori on Ons 18 apr - 19:51

Lori løftede et øjenbryn da fyren valgte at komme med en noget sarkastisk kommentar. Han valgte dog blot at lade det ligge. Dog da nummer to kom, smilede han bare skævt og så på ham.
”Pas på med hvad du siger.. her i denne verden bliver folk hængt for mindre end de der kommentar” sagde han blot med et blink med øjet.
Han fik hjulet fyren op på hesten, og sparkede lidt til den, så den satte i skridt. Han hørte hvad fyren spurgte om, og kunne ikke lade være med at grine lidt.
”jeg ved ikke hvad det betyder at det er i gammel tid, vi følger med udviklingen, selvom….” Han grinte lidt ”nogle enkelte nok holder lige lovlig meget fat det gamle og velkendte” sagde han så.
”Men for at begynde med det vigtigste… det er bedst du holder for dig selv at du kommer gennem portalen.. det kan være farligt at rande rundt og råbe op om den slags, du risikere at blive henrettet, fordi de tror du er sindssyg” sagde han og så tilbage på ham med et lidt mere alvorligt blik.
Best som de red, mærkede Lori dog pludselig hænderne der ellers lå om livet på ham glide nedad. Han blev en smule overrasket, men kunne ikke holde et smil tilbage. Han så lidt tilbage ”sig mig… hvor længe har du været i den der portal” sagde han med et drillende smil.
Han tog tøjlerne med den ene hånd, og greb fyrens ene hånd og lagde den mod sit lå, ret tæt på det område fyren netop havde forsøgt at røre.
”føl dig fri til at mærke, dog pas på, i denne verden er den slags ulovligt, tiltrækning mellem to mænd er ilde set her” forklarede han som, han sparkede lidt mere til hesten der begynde at gå en kende hurtigere.
”forrasten.. mit navn er Lori” sagde han så.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: One big new world ~ Lori

Indlæg by Lux on Ons 18 apr - 20:15

Lux smilede blot, som de red afsted. Egentlig var han ret ligeglad med konsekvenserne. Han havde sikkert mere træning og intelligens end de fleste i denne verden, så hvorfor skulle han bekymre sig? '' Well, i'm not scared. '' Han gav et fnis fra sig, inden han besluttede sig for at svarer på de næste ord, havde havde at fortælle ham.
'' I didn't have in mind, to yell to people, that i'm from an another world. I could see already up there, that people in this world, don't have that much knowledge... Not to be a smartass or anything. It's just.. The world i come from, had something called internet,
mobiles and future stuff. ''
Han rettede sig op på hesten og nød blot Lori's bevægelser på hesten.
'' I have been there, since i was born.. And i haven't count the years.. '' Hans blik rettede sig ned imod hans hånd som blev rykkede hen på Lori's lår atter engang. Var det en invitation? Skulle dette være første gang han gav et handjob på en hest? Selvfølgelig!
Lux hånd bevægede sig langsomt imod buksekanten. Den ene finder lod sig drille en smule, for at tire Lori. Forhåbentligt ville han blive tændt af det. Som de havde redet lidt længere hen, bevægede hele Lux's hånd ned i bukserne på Lori. '' I don't care. If i want something, i'm gonna get it. '' Lux gav ham et kys på ryggen. '' My name is Luxuria. But you can call me Lux, sexy boy. '' Lux smilede, som han gav sig selv til at lade sine hænder og køre op og ned, med Lori's lem i hånden. Hvis ikke det var fordi det var umuligt, havde han haft munden med dernede, men det virkede ret usansynligt at gøre på en hest.
'' Where are we even going? '' Spurgte han, med en nysgerrig stemme.  
avatar
Lux

Antal indlæg : 16
Reputation : 0
Bosted : Sunflower Disctrict with Misha
Evner/magibøger : Dødsynder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: One big new world ~ Lori

Indlæg by Lori on Ons 18 apr - 22:06

Lori lyttede nøje efter hvad fyren forklarede, selvom det meste af det lød som vulapyk i hans øre. Men sådan var der sikkert også ting i denne verden der ville for denne fyr. Han ville nok blive overrasket. Måske havde de ikke dette… internet?
Men de havde så meget andet, gåder, magi, mystik, og utrolige eventyr. Men nu måtte vi håbe at fyren her kunne falde til her. Han virkede i hvert fald frisk.
Lori kunne ikke holde et smil væk som fyren valgte at tage imod den åbenlyse invitation han havde givet ham. Han sukkede let over Lux finger der lige nu forsøgte at pirre Lori, så fyren her var altså frisk nok! Der gik ikke længe inden han mærkede hele hans hånd der gled ned i Loris bukser, og greb fat. Noget der udløste en tilfreds brummen fra Lori. Nok var han gammel, og nok var hans en incubus, men han måtte erkende at han nok aldrig havde gjort dette på en hest før. Hmm tja, men skulle vel også prøve noget nyt en gang i mellem?
Han kunne ikke helt lade vær med at grine da Lux pressende sig. Sexy boy? Hmm han kunne godt vænne sig til at kalde fyren det, hvis altså han også kunne leve op til det ry!
Han sukkede nedende over de bevægelser Lux lavede med sin hånd, og nød det uden tvivl! Seriøst! Hvem ville ikke nyde et handjob sådan helt spontant?

Han så mod byen der efterhånden nærmede sig, og hørte Lux spørge hvor de var på vej hen. ”jeg havde tænkt mig at tage dig med til byen Doomsville! Det er en af de største byer her, og det er også der jeg bor” forklarede han, inden han dog trak lidt i den ene tøjle og fik vendt hesten mod et lille skov område. ”men det kan vi altid nå!” sagde han og vende blikket lidt og sende fyren et skævt og tydeligt smil. Et håndjob kunne da umuligt være nok!

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: One big new world ~ Lori

Indlæg by Lux on Tors 19 apr - 9:42

Lux var ikke ligefrem den mest bluefærdige person, derimod elskede han faktisk at se folks nøgne kroppe. Som incubus var det heller ikke ligefremt unormalt? Nøgne var som et hemmeligt tempel, mange skjulte det i frygt for at se forkert ud eller blot fordi de syntes andre kroppe var underlige. For Lux var alt perfekt, blot det havde en puls. Måske en anelse underligt?
'' Doomsville... I like that name.. but only because you live there, sexy boy. '' Lux forsatte hans allerede igang-værrende aktivitet. Imponerende nok, var Lori rar at røre ved. Marcus havde i sin tid være en hel del rug, som gjorde ubehag ved både samleje men også de andre forskellige seksuelle aktiviteter. '' I wanna see it all! The whole Underworld! '' Han trak vejret kort. '' Do you wanna show me it, some days? '' Han lod sin anden hånd nusse Lori's ryg imens han forsøgte at holde fast, så han ikke faldt ned af hesten.
Forhåbentligt ville de snart være der, så de kunne få gang i de rigtige lege imellem dem. Lux sendte et blik tilbage, selvom han mest havde lyst til at give ham et kys. Et kys han aldrig ville glemme.  

// Jeg beklager virkeligt det kort svar. D: //
avatar
Lux

Antal indlæg : 16
Reputation : 0
Bosted : Sunflower Disctrict with Misha
Evner/magibøger : Dødsynder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: One big new world ~ Lori

Indlæg by Lori on Tors 19 apr - 12:50

Fyren holde sig bestemt ikke tilbage. Hans hånd befandt sig stadig i Loris bukser. Men det var bestemt ikke noget Lroi ville brokke sig over! Han nød blot behandlingen. Han smågrinte lidt som Lux sagde han ville se hele Underwrold. "Haha det vil tage lang tid!.. desuden er der stadig som selv jeg ikke kender i denne verden" sagde Jan og lod sin hånd glide lidt ned og lægge sig mod Lux der befandt sig i hans bukser. "Gear lidt ned smukke, ellers ender det jo med jeg må skuffe dig senere" grinte han lidt.
Der gik ikke længe inden byen var kommet mere i syne.
"Du vil blive erfare at stedet her kan være barskt" forklarede han roligt. Han rakte hånden ned og trak 2 kapper op, "her, tag hellere den her på så folk ikke ser dit tøj," sagde han inden han trak sin egen på, og foldede samtidig kappens ene side ind over Lux hånd og hans eget skød. Blot så ingen så dem da de netop red ind i byen.
Det var tydeligt at se byens forskellige klasser, og hvordan de red ind i et pænere og pænere kvarter.

Efter noget tid, stoppede Lori hesten, trak Lux hånd op af sine bukser og hoppede selv af. Han rakte Lux en hånd hvis han havde brug for hjælp til at komme af hesten.
Smedens dreng kom ud og tog imod hesten "sørg for at den bliver strillet" sagde Lori som han vende opmærksomheden mod Lux igen. "Kom.. du må være træt, du kan slappe af hjemme hos mig" sagde han inden han viste ham vej til dit hus.
Stoppede foran det, og åbnede døren og viste Lux ind, inden han selv smed kappen på en af knagerne, og sparkede sine sko af.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: One big new world ~ Lori

Indlæg by Lux on Tors 19 apr - 14:11

'' We have all the time in, the world. We are demons. Demons don't have an age they just dies in. '' Han trak hånden til dig, som Lori havde smidt en kappe om til ham, som han kunne tage på. Med et hurtigt greb, fik han svunget kappen rundt om sig, sat den fast og sat ordenligt på plads til at folk ikke ville bemærke hans tøj, med mindre de virkeligt kiggede igennem, eller fjernede kappen. Hans blik gled rundt på alle menneskerne der var i byen og gaderne de red igennem. Han kunne tydeligt mærke de mere eller mindre fjentlige men også venskablige blikke. Roligt lod han hånden glide ned i Lori's bukser igen, som atter engang blev trukket op, dog ikke at Lux selv.
Lux tog imod Lori's hånd for at få en hjælp ned. '' Thanks. '' Han ventede på at Lori bevægede sig ind i hjemmet, inden han gjorde mere.

Lux trådte roligt ind i dæmonens hjem. Det var nydeligt, men der var stadig meget at lære om denne verden. Han bemærkede allerede at køleskab var intet de besad, men hvordan holdte de så ting kølige? Han knappede kappen stille og roligt, imens han stadig betragtede hjemmet, som han indtil videre kunne se. '' It's a lovely home.. '' Han elskede hjem, der var ældre i det end det moderne han havde set til sin hverdag. Alt skulle være så perfekt, så stilfulgt og ikke mindst det dyreste at det dyreste. Hvis man ikke havde disse ting, var man blot ikke god nok længere.
Som blikket fanget mere af hjemmet, var der et specielt rum, der fangede hans opmærksomhed mest. Soveværelset. '' Hey Lori? I have you ever tried to have sex in a kitchen? '' Lux havde endnu ikke prøvet det, ligesom et handjob på en hest.
avatar
Lux

Antal indlæg : 16
Reputation : 0
Bosted : Sunflower Disctrict with Misha
Evner/magibøger : Dødsynder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: One big new world ~ Lori

Indlæg by Lori on Tors 19 apr - 14:26

Han kunne ikke undgå at smile som Lux atter havde fået sneget hånden ned i hans bukser, kunne han slet ikke holde hånden i ro eller hvad? Hmm det gjorde nu ikke noget. Der var ingen der så det, og det føltes godt, så hvorfor stoppe ham?
Han var nu meget modig! Her helt andet land! Aldrig nogle sinde været her, og en af de første ting han gjorde var at følge med en dæmon hjem, og ikke mindst stikke hånden i bukserne på ham. Det skulle han nok ikke gøre med alle! Det kunne give store problemer hvis han valgte at lægge hånden i skridtet på den forkerte!

Som de kom ind i huset, viste Lori Lux ind i stuen. Derfra kunne man se både ind mod soveværelset og køkkenet. Han var knapt nok kommet ind i huset før.han hørte Lux spørgsmål. Om han havde haft sex i et køkken? Hvilket underligt spørgsmål. "Jeg har haft sex i mange" sagde han med et træk på skulderen og gik ud mod køkkenet. "Vil du have the?" Spurgte han som han begynde at sætte vand over. Det var nok Loris største last! Og det hjalp ikke på det at Sean havde den samme! De drak stort set altid the når de var sammen. Men mindre se ikke havde tid til at lave den, fordi de skulle nå et hurtigt knald inden en af dem måtte løbe igen.
Det gjorde ham ikke så meget med de aftner! De var begge travle mænd, men så længe de holde deres sex ved lige.

Han så på Lux. "Hvad med dig selv? Eller måske noget du har fantaseret om?" Spurgte han blot.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: One big new world ~ Lori

Indlæg by Lux on Tors 19 apr - 16:25

'' Yes, thanks. '' Han sendte et smil imod Lori. Det var alligevel utroligt at en fremmede person, havde hevet ham med hjem i deres hjem. Deres samtale havde været kort på hesten og det eneste han havde lært om denne verden indtil videre, havde været at de ikke godt tilpas på folk der plaprede op om fremtiden og homoseksuelle. Selvom denne verden var ny og mere interessant, var der stadig nogle ting han savnede fra Athena. Men at skulle skjule man var homoseksuel, gjorde kun verden mere spænende.
'' Hmm.. I don't know.. My ex-boyfriend was a boring type, but i still loved him.. So i haven't tried that many things. '' Han sank en klump. Det var egentlig ret pinligt i forhold til at Lux ud af til, gerne ville virke meget erfaren.. Det var han blot langt fra.
'' But what about you? '' Spurgte han, som han bevægede sig ud i køkkenet til Lori, blot for at betragte ham. Der var så mange ting han ønskede at vide om denne verden. Kunne kvinder stemme? Kunne de bortadoptere børn hvis de ikke ønskede dem?
Hvad måtte man overhovedet gøre i denne verden, uden at risikere at dø, eller være tæt på? '' But this world.. Tell me about it. How does it work? '' Han trak en stol ud fra et bord og satte sig ned på den. Han ben krydsede sig allerede med det samme, som en kvinde normalt ville gøre. Men sommetider var det også behageligt for en mand at gøre.

avatar
Lux

Antal indlæg : 16
Reputation : 0
Bosted : Sunflower Disctrict with Misha
Evner/magibøger : Dødsynder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: One big new world ~ Lori

Indlæg by Lori on Man 23 apr - 23:17

At Lux ikke havde prøvet ret mange ting kom lidt som en overraskelse, det var de færreste der kunne finde på at sætte sig op på en hest, og stikke hånden i bukserne på en vild fremmed mand, kun få øjeblikke efter man havde mødt ham. Særligt i en verden man ikke kende. Hmm det var samtidig også en skam! Lux virkede som typen der burde have prøvet det meste! Virkelig! Han var en flot og yderst interessant ung mand. Men at man havde været kæreste med en der ikke havde været til den slags forklarede jo en del. Han smilede lidt som han vende sig, og lod vandet blive varmet op.
”man har ikke selv kontrol over hvem man bliver forelsket i, og det er ingen nytte at prøve på at lave om på dem” sagde han roligt. Lori havde lært det på den hårde måde! Sean havde ændret sig for Loris skyld, og det der var kommet ud af det var et kæmpe skænderig…
Et skævt smil bredte sig over hans læber da Lux spurgte hvad med ham.
”hvad med mig?... om jeg har prøvet meget?..hmm” han kunne ikke undgå at smile lidt for selvtilfredst. Tjo… han havde vel prøvet det meste? Egentlig kunne han ikke lige komme på noget han ikke havde prøvet, ud over selvfølgelig det med hesten i dag!
”tjo… jeg tror jeg er rimelig erfaren, hvis vi skal kalde det, det” sagde han så med et grin. Han vende sig rundt som vandet kogte, og begynde at hælde det på kanden med theblade.

Han så på Lux, mens han lod The’en trække. Hmm forklare om verden her?
”tja… som du sikkert allerede har regnet ud, så er der mange regler, mange normer og meninger! Landet er stort, og med mange byer… en af de største og flotteste er nok Doomsville her! Her i byen har vi en hersker, ved navn Sean McGivens” Det var svært ikke at smile bare en smule som han sagde navnet. Hmf! Hvor var det dog egentlig tøse agtigt, at smile blot ved at sige hans navn. Men han kunne nu ikke undgå det. Sean var den mand han elskede og det var vel okay, at man kunne lide at udtale hans navn?
Han fik dog hurtigt fokus tilbage på Lux. ”han er en temmelig ny, men meget dygtig hersker! Han er en stor mand” forklarede han som han lænede sig mere op af køkkenbordet.
”her i underworld, er det sådan, at de rige lever godt og de fattige mindre godt, vi har mange der lever på gaderne, men det er ikke et rart sted af være! Selvom byen kan virke rolig, er det kun fordi hans borger har vænnet sig til de mange væsner der har deres gang, og hjem her i byen.. Men tro mig.. gaden er ikke et rart sted at være, du bliver let offer for andre væsner, mordere, slave handlere og andre ting!.” Han grinte lidt. ”det hele kan lyde meget voldsomt og det er det sikkert også… men her kan også være dejligt at være! Og når først man vænner sig til det, så er byen slet ikke så slem” forklarede han inden han kom over til bordet og satte kanden med the og 2 kopper.
Han så på Lux. ”men fortæl mig…. hvid du havde en kæreste hjemme i din verden, hvorfor kom du så her?” spurgte han så, inden han skænkede the til dem begge.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: One big new world ~ Lori

Indlæg by Lux on Tirs 24 apr - 13:46

'' I would never change someone, just because if have stuff to do. And becuase i'm more seksual than him. '' Lux sank en klump. Selvom han havde elsket Marcus af hele sit hjerte, havde han alligevel formådet at dyrke sex med andre af ren overlevelse... Men det havde været kedelig sex, der blot skulle overståes hurtigt for at kunne få føde.
Han gav et smil fra sig, som samtalen ændrede sig til at omhandle Lori istedet. '' Allright. That sounds fun but also kind off boring? '' Hvis man havde prøvet næsten alting, var der næsten entet tilbage at prøve. Selvfølgelig ville tingene ændre sig, alt efter hvilken partner man havde og hvem personen var. Som Lux selv havde oplevet, havde Marcus ikke ligefrem været den mest seksuelle partner han havde haft, så det eneste han havde prøvet indtil videre, havde været et handjob på en hest og stille sex i en seng. Der var ikke meget morskab over det.

Lux havde sat sit fokus kun på Lori, men alligevel betragtede han den dampende the. Det havde faktisk aldrig været noget han havde brudt sig særlig meget om, men måske havde det også været noget med Marcus evne til at lave mad og generelt befinde sig i et køkken. '' Sean.. what a pretty name. I would love to meet him. '' Han rettede blikket ned imod theen. '' We are all new in the starts. Even when you are new, you can be a creat king or roler. '' Han sendte et bredt smil til Lori.
'' Itsn't i always like that? Where i come from, people actully spits on people there is living on the street. And if you are not, then you just a loser. People can really be cruel. '' Han sank en klump. '' I have one questen.. can i be living her, undtil i find my own place? It just, i don't 'know' anybody els.. '' Han sank en klump som han rettede blikket op på Lori. Han håbede stærkt på et ja, men han ville også acceptere det hvis det blev et nej, det var trods alt hans hjem.
'' Well, he isn't my boyfriend anymore.. And the world i came from, was not the place i wanted to be. And he was not the kind of boyfriend i wanted to be together with. He was with other girls and boys. Maybe thats why he never would sleep with me. '' Lux rettede blikket væk for ikke at lade sine følelser blive overdrevet af gråd. Det var første gang han havde snakket om Marcus på en ikke så pæn måde. Han havde bare lært igennem sit liv, at det var for kort til at være sur over små ting.
avatar
Lux

Antal indlæg : 16
Reputation : 0
Bosted : Sunflower Disctrict with Misha
Evner/magibøger : Dødsynder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: One big new world ~ Lori

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum