Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153051 indlæg in 7940 subjects

Blodstænk ~ Lynie.

Go down

Blodstænk ~ Lynie.

Indlæg by Gæst on Ons 14 nov - 13:14

Tid:Omkring en aftenstid,
Sted: Doomsville, Rotten Root, District, Gågaderne
Omgivelser:Der er ikke så mange folk på gaderne hernede da de ikke rigtig tør. Der er dog de sædvanlige alkoholikkere, skumle folk og prostitueret.
Vejr: Det blæser en smule men det er hverken varmt eller koldt, det er faktisk lige tilpas.


Matthew gik gennem gaderne hernede, han gik med et hvidtlommetørklæde mellem hænderne og var tydeligt i gang med at tørre en rød substans af fingrene, man hvad det helt præcis var vidste man aldrig. Fra en længere afstand lignede det jo bare at han gik og tørrerede hænder, der var ikke nogen der kunne se den røde farve. Han skilte sig meget ud fra folkene hernede, han lignede en af højere status og med penge og nok ret mange af dem og det var helt rigtig, han havde mange penge og kom fra den højere ende af den sociale rang. Hans læderstævler som han bar på benen sluttede omkirng midt på hans lægge og var helt nypusset, ikke en eneste plet var at se på dem. Han var klædt i et par sorte lettere tætsiddende bukser og en sort skjorte hvor de tre øverste knapper var knappet op så man lige kunne ane musklerne inden under og dem havde han også. Han var ikke buff men han havde nogle gode markeret muskler.

Da han var færdig med lommetørklædet smed han det bare i en tilfældig skraldespend som sikkert allerede var overfyldt. Han gik med målrettet skridt mod den øvre del af Doomsville. Han følte sig ikke tilpas hernede og dog alligevel gjorde han, det var jo her de fleste af dem han skulle dræbe gemte sig, gemte sig selv og deres skjulte foretninger som de nu engang lavede. Han lod blikket glide over gaden foran sig, folkene så ynkelige ud, stederne så ynkelig ud, faktisk var hele stedet bare ynkeligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blodstænk ~ Lynie.

Indlæg by Lynie on Ons 14 nov - 15:41

Lynie stod oppe af en væg med en stor muskuløs mand foran sig som pressede hende ind mod væggen og holdte hende stramt i håret så hun ikke kunne flytte sig uden det gjorde ondt, hun var lige kommet fra et show på en kro og manden havde været der og set hende mens hun dansede og havde åbenbart troet man kunne købe hende men det kunne man ikke det eneste hun gjorde var at danse, hun havde helt sort hår da hun var ret sut og ikke gad dette hun havde prøvet at fortælle manden det så mange gange med han blev bare ved hele tiden, han prøvede at lyne hendes sorte trøje op som havde lynlås ved brystet, hun sparkede ham over benet men manden blev bare ved og holdte nu også hendes ben hvor et par sorte stramme bukser sad perfekt, hendes røde gummisko var løftet lidt fra jorden da manden havde løftet hende lidt fra jorden da han var blevet sur over sparket, han kiggede hende dybt i hendes nøddebrune øjne som flakkede rundt omkring bedene om hjælp fra andre med folk gik bare forbi, "kig på mig" råbte manden ind i hendes hoved, hendes øjne var nu rettet mod manden, "du gør det igen og du kommer til at fortryde du gjorde det" han kiggede på hende mens hun nikkede svagt og satte hende så ned igen, Lynie vidste ikke hvad hun skulle gøre men noget vidste hun og det var at hvert fald ikke skulle få nydelsen af hende hun nægtede det men der var ikke rigtig noget hun kunne gøre, hun kiggede omkring igen der var nogle folk men det var et stykke væk der var ikke nogen der kunne hjælpe hende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Blodstænk ~ Lynie.

Indlæg by Gæst on Tirs 4 dec - 11:51

Matthew så godt mennesket som tydeligvis havde brug for hjælp men han var ikke typen som bare hjalp folk han ikke kendte og for det meste når folk sad i sådanne situationer havde de selv bragt sig i dem ved på den ene eller på den anden måde at bede om det. Han passede slet ikke ind i dette snuskede kvarter, hans tøj var alt for flot og nyt til at høre hjemme her. De nypussede læder sko klakkede lidt som han gik ned af de ujævne brosten. Kort så han på kvinden som var presset mod væggen, hun bad jo sev om det med så lidt tøj som hun bar. Kort rystede han på hovedet, hvordan kunne man have så lidt repsekt over for sin egen krop. Penge eller ej, man kunne helt sikkert tjene penge på en anden måde i stedet for at sølge sin krop som tøsen sikkert også gjorde. Han så dog hurtigt væk fra hende igen, hun skulle ikke regne med hans hjælp.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blodstænk ~ Lynie.

Indlæg by Lynie on Tirs 4 dec - 14:23

Lynie fik øje på en som kom gående i lidt for fint tøj til at kunne passe ind i dette kvater, hendes øjne så bedende på ham, ville han ikke nok hjælpe hende, hvorfor gjorde han ikke noget, en tåre trillede ned og et gisp gled over hendes læber da manden der stod foran hende havde stukket en kniv lige i maven på hende, maden smilede lumsk og kiggede på hende, han slap taget om hende og lod hende falde til jorden, hun kiggede ned på kniven i hendes mave og lagde hånden om kniven for at trække den ud men kunne ikke det gjorde for ondt på hende, manden var skredet han var løbet væk fra hende forbi manden i det alt for fine tøj, hun kiggede op på ham med tårende trillende ned af kinderne, ville han ikke nok hjælpe hende, hendes læber skilte sig ad men ikke en lyd kom fra hende, hun kunne ikke sige noget men hendes øjne sagde også alt hun bede om hjælp.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

They say I don't know when to quit, like that's a weakness
avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Blodstænk ~ Lynie.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum