Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153051 indlæg in 7940 subjects

Designed to Kill ~ Demetri

Go down

Designed to Kill ~ Demetri

Indlæg by Aaron on Tirs 29 jan - 6:54


Tid. 00:00
Vejr. Blsæt, måneskind og regnvejr
Sted. Doomsville Rotten Root District - Gågaderne
Omgivelser. Tomme gader, by omgivelser
Påklædning. Sorte tæt sidende bukser, en hvid t-shirt med en sort lang jakke udover og et par sorte gummisko.

Blæsten var ikke hård men heller ikke mild, den rev lidt i en men den væltede ikke en omkuld, det var den for svag til. Hayley gik med hænderne gravet ned i lommerne på hendes lange sorte jakke hun havde om sig, månen skinnede på pigebarnet og afslørede blod på den hvide t-shirt indenunder jakken som hun ikke havde lukket, det behøvede hun ikke. Hun havde været ude og jage og havde fået en masse velsmagende offer på menuen, hun tørrede sig om munden og fjernede det overskydende blod fra hendes læber. Hun smilede stille for sig selv mens hun gik ned at de mørke og tomme gågader, af og til passerede hun små gyder med en eller to skikkelser i som sad oppe og sov, hun havde haft lysten til at fare hen og gøre dem til endnu et af hendes offer, men til trods for hun aldrig blev mæt... så var hun det i den grad i dag.
Hun kiggede op på himlen og i det samme lande en dråbe på hendes pande, det begyndte at regne. Regnen ramte jorden med et plask ved siden af Hayley. Hayley's hår blev hurtigt vådt, alt det lange mørke brune hår klistrede sig fast til ryggen på jakken. Der var ikke så meget at gøre ved det... hun skulle måske også til at tage hjem, det ville nok være en god ide alligevel, hun havde gået rundt i nogle timer som hun haft brug for... Hun tog vejen hjem igennem en mørk gyde som førte til den anden side af vejen og gjorde det nemmere for hende at komme hjem hurtigt.
avatar
Aaron

Antal indlæg : 300
Reputation : 5
Bosted : Bor sammen med Nikolay og hans hunde.
Evner/magibøger : The aftermath

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Designed to Kill ~ Demetri

Indlæg by Demetri on Tors 11 apr - 23:00

I det Hayley gik ud af den anden side af gyden stod Demetri op af bygningens mur som Hayley stod tæt ved. "Du bør ikke være så åbensindet med at du lige har spist" sagde han imens han stod afslapped. Han løftede nu sit hoved og så mod hende. "Folk her er af alle slags typer og de fleste er ikke ligefrem...... nogen der har gode tanker" han lagde nu hoved på skrå efter han havde sagt det sidste, hans metalliske grå øjne mødte Hayleys, imens han så stirrende på hende. Han hentydede til blodet som var på hendes tøj og som stadig var lidt rundt om hendes mund. Der kom de underligste typer her, nogen som ville dræbe folk som ham og Hayley og folk som ville dræbe menneske og engle. Men tiltrods for det, var det aldrig godt at udvise at man var en morder eller lige havde slået imod. Han rankede sig nu så han ikke støttede op af muren men stod lige. Hans hænder var i hans jakkelomme som de havde været hele tiden. Den sorte læderjakke der var lavet af læder. Gade lygterne her var svage og dårlige, måske fordi de var i det billige kvarter af Doomsville.. Nemlig Rotten ROot District, et sted Demetri elskede at være. måske på grund af alt den elendighed og mest af alt fordi de mest dystre typer kom hertil for at hvile.
avatar
Demetri

Antal indlæg : 798
Reputation : 6
Evner/magibøger : Formskifter.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum