Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Fenrer
 
Taliia
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
Elizabeth
 
SIRTIMM
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153510 indlæg in 7955 subjects

Perfect Weapon - Gabriel

Go down

Perfect Weapon - Gabriel

Indlæg by Gæst on Man 1 apr - 20:52


Tid - 20:33
Sted - Doomsville City. - Gågaderne.
Vejr - Køligt men ikke for køligt
Omgivelser - Ikke særlige mange mennesker. Almindelig byområde.
Påklædning - http://farm5.static.flickr.com/4058/4532030439_71c3f787b5.jpg

Det var en kølig aften, den var ikke for kølig men den var heller ikke lige frem varm, og da slet ikke tæt på at være bare lidt varm, vinden susede forbi i gaderne og kærtegnede hver kold kind den kom forbi. Der var bare ikke mange at kærtegne fandt denne kolde vind ud af... Til den mødte en meget kold kind som fik den til at krumme sig sammen, den havde lige mødt Benjis kind, en kold, meget kold kind som Benji ike kunne gøre for at den var. Benji havde bestemt heller ikke lyst til at være kold, han ville være varm som et menneske, prøve at mærke hvor varm han egentlig var, i stedet for at opsøge andres krops varme for at få det. Men sådan var det at være dæmon, og Benji havde ikke noget imod det tvært i mod, han kunne godt lide at være dæmon, nogle gange kunne det bare være hårdt, men livet var hårdt hos alle, ingen havde det perfekte liv, sådan var det.

Benji havde faktisk okay varmt tøj på, så man skulle ikke tro man kunne fryse, men igen det havde intet med vinden at gøre, det var hans helt almindelige krops varme.
Benji havde en blå, grøn t-shirt inden under hans grå hoddie som var lynet så den lige nåede over hans bryst og man kunne se noget at hans t-shirt inden under.
Så havde han et par skinny jeans på med et bælte spættet med nitter hele vejen rundt om det, som holde dem oppe for selvom de var skinny så kunne de ikke ligefrem holde sig oppe af sig selv. Nej.... Irriterende... Han havde et par sorte converse på som var lidt slidte og ikke var så sorte mere, de var mere grå i det. Hans hår sad som vinden ville have det og han gad ikke gå og rette det hele tiden, det sad hen over hans ansigt så han havde en anelse svært ved at se hvor han gik.

Aften var stadig nogenlunde ung, og Benji havde ingen planer om at gå hjem endnu, måske ville han gå på diskotek... Han havde aldrig været på diskotek... han havde altid ønsket sig at danse, det havde han aldrig prøvet... Men det lød så sjovt når folk talte om det og han synes altid det så, så flot ud når folk dansede på gaden, han ville virkelig gerne kunne danse... Men han havde aldrig taget sig sammen til at tage noget sted hende hvor han kunne danse... Men det kunne han jo gøre denne aften...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect Weapon - Gabriel

Indlæg by Gæst on Man 1 apr - 21:19

Paaklaedning: en hullede sort undertrooje, hullede bukser

I det stille byomraade, hvor der naesten ingen lyd var, gik ganske rigtigt faa folk rudt. Her i blandt en mand der per udseende kunne gaa ud fra en paa maaske 20, nogle ville nok skyde aeldre paa grund af de mange tatoveringer han havde rundt omkring. Dette syn ville skam vaere helt normalt hvis det ikke var for den gule gift slage han havde snoende rundt om haanden. Paa lang afstand ville det nok ligne en virkelig god tatoverig, men taettere paa ville man kunne se at denne slange ikke kun var levende, men ogsaa meget giftig.
Han smilede, men smilet virkede underligt naesten faretruende...da det ikke besad de store foolelser...dog flere foolelser end han normalt ville udvise i et smil. Han var normalt ikke den person som var specielt sood...han fandt mere morksb i at goore folk bange end glade...hellere goore dem ondt end at hjaelpe dem. Han hviskede nogle underlige lyde hvilket hans slange straks reagerede paa, ved at snoe sig op af hans arm og i stedet rundt om hans hals. Der var ikke nogen han stolede mere paa end hans slange....eller bare generelt slangerene, de var specielle og med hans evne kunne han let styrer en slange.
Hans blik blev slaaet op mod himlen foor han gik rundt om hjoornet. Fuldkommen i sine egne tanker kom han til at gaa ind i en ung mand, hvilket resulterede i at han vaeltede. Hans slange gjorde straks udfald, snoede sig vaek fra hans hals og ville gaa til angreb paa den unge herre. Dog fik han set godt paa ham foor han knurrede "stop" hvislede han og slangen stoppede brat op og saa naesten skuffet ud foor den snoede sig tilbage til ham. Han rejste sig elegant op "undskyld jeg saa mig vidst ikke for" brummede han og sukkede

//haaber det er godt nok

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect Weapon - Gabriel

Indlæg by Gæst on Man 1 apr - 21:43

Benji kom gående med sit hår dækkende foran sine øjne som den dumme, dumme vind satte det, hun vrissede lidt af sit eget hår, han kiggede direkte på hans hår inden fra i det han støtte ind i en anden fyr... Mand... Ja han ligende godt nok mere en mand end en fyr... Benji væltede ikke, han stod stadig oppe da fyren væltede efter at havde gået ind i ham, for var der noget Benji var... Så var det at han var meget stærk, han blev ikke bare væltet, der skulle lidt mere til... Dog skuller der ikke meget til at vælte ham mentalt...
Benji strøg sit pande hår bag om ørene for at bedre kunne se denne unge mand som var gået ind i ham og væltet.... Han så på slangen som havde siddet om manden hals og som lige pludselig var snoet sig af og så ud til at skulle til at angribe ham... Han trådte lidt tilbage med frygt i sine øjne, han vidste ikke lige hvad han skulle gøre, "shu shu" sagde han hurtigt, ret så mærkeligt at sige til en slange men han vidste ikke hvad han ellers skulle sige...
Han kiggede på manden igen som lige pludselig sagde stop til slangen og den stoppede... Den snoede sig tilbage til ham og Benji pustede lettet ud... Han kiggede på manden da han rejste sig op fra jorden efter faldet...
Benji rystede på hovedet og smilede roligt til ham... "Vi begge så os vist ikke for så" Han lagde hovedet på skrå og betragtede denne unge mand foran sig... Han strøg en hånd gennem sit lange hår så det sad lidt mere ordentligt.

//Det ser godt ud xD//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect Weapon - Gabriel

Indlæg by Gæst on Man 1 apr - 22:00

Han boorstede sit tooj, hvorfor han lige var vaelted vidste han nu ikke, saadan var det vel bare. Han var ikke altid herre over dene latterlige menneskekrop...uheldigvis, det var irriterende, som var han en sjael der var blevet puttet ned i denne krop, som bare gjorde hvad den oonskede. Han slange var dog det eneste gode ved denne tilvaerelse, den var ham i det mindste en smule glaede her i livet...ikke meget men lidt. Mens han saa drengen an, snoede hans slange daphney sig rundt paa hans skuldre og til sidst lagde sig til ro rundt om hans hals. Den slange var ligesom hans livlinje, den ville advarer ham om tder var noget paa faerde, han endnu ikke vidste noget om.
Han lagde armene over kors, tog sig englelig ikke af evt kulde, han fandt det at fryse ubrugeligt og havde aldrig kunne fryse faktisk, men han havde ogsaa levet laenge. Han blinkede sig ud af sin lille taenke boks da drengen snakkede til ham igen "ja det kan man godt sige, jeg undskylder hendes opfooresel, hun er ikke saa glad for fremmede" han trak paa skulderne og klukkede svagt.
Hun stirrede koldt paa drengen kunne englelig ikke lide ham....men hvad pokker hun bestemte ikke altid og da ikke lige nu. Han koorte kort haanden igennem det moorke sorte haar "saa du besluttede dig bare for at gaa en tur i moorket" spurte han kort, det var da dumt at gaa i moorket...eller det var ikke saadan for ham, mere for andre...men naar det kom til stykket hvorfor skulle han bekmyre dig om det? . Han saa op "vejret er nu ogsaa perfekt til en gaa tur" brummede han kort med et skaevt smil.

//supper

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect Weapon - Gabriel

Indlæg by Gæst on Tirs 2 apr - 17:00

Benji kiggede på manden som han børstede sit tøj rent efter han var faldet efter de havde gået ind i hinanden. Han lavede elevator blikket op og ned af denne mand, han så nu ikke så værst ud igen, faktisk var han ret så køn, men Benji holde sine tanker for sig selv, for han var sikkert ikke... slet ikke til drenge, det var der ikke så mange der var, men det kunne egentlig også være lige meget, han var homoseksuel og sikkert... En eller anden dag kom der sikkert en der var lige som ham.... Han smilede ved tanken, det var hans daglige tanke han havde, der var ikke meget nyt over den. Benji tænkte meget over det samme, mest fordi at det han tænkte over var det eneste som plagede ham i livet...
Han kiggede på manden foran ham som snakkede til ham, han lagde hovedet let på skrå og betragtede ham, han prøvede at styre sit blik lidt for at ikke få manden til at føle sig ubehageligt tilpas, med de blikke Benji sende mænd var der stor sandsynglighed for at de blev ubehageligt tilpas... Især fordi at de ikke var til drenge som ham.
Benji smilede skævt da han undskyldte for slangens opførsel... Benji havde ikke taget sig så meget af slangen, han var selvfølgelig blevet bange i starten og trådt lidt væk fra den, det var klart... Men ellers havde han ikke været bange for den...
"Det er fint nok... Det er klart" Benji kiggede lidt på slangen som lå rundt om mandens hals, den var snoet fint om ham, den så ud til at have det ret så godt.
Benji lagde hovedet på skrå og lyttede til hvad han sagde, men egentlig tænkte han slet ikke over det han spurgte om og sagde, han tænkte på så meget andet, men Benji kunne indholde så mange tanker på en gang og stadig være super koncentreret om hvad der skete rundt omkring ham uden problemer.
"Jeg går ture for at samle tanker, det er lidt ligegyldigt om det er morgen eller aften" Benji smilede skævt til manden og strøg pandehåret væk fra øjet fordi det igen blev taget af vinden og slynget over til den anden side.
Han nikkede da manden kommenterede vejret og kiggede så kort op på den mørke himmel og så på manden igen, "Ja vejret er perfekt til en gå tur..."
"Så.... Hvorfor er du gået en tur?" spurgte han roligt og kiggede på ham

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect Weapon - Gabriel

Indlæg by Gæst on Tirs 2 apr - 19:54

Han rettede paa sin undertroojen, men fik godt fanget denne unge mand blik, det var ikke hvad han forventede, hvilket han ogsaa vidste ved at haeve oojebrnyet. Var han boosse eller saadan noget...ikke det gik ham paa, han var selv til begge koon og havde altid hadet det der kristne piss om at man ikke maatte ligge med det samme koon. Ja flot og hvorfor skulle man lytte til det lort? Man bestemte da ikke hvem helved det var man elskede. Han gav ingen komentar paa selve blikket, lagde bare armene over kors og forblev stille.
Kaerlighed var nok et emne han ikke gik saa meget inde for, men han frygtede lidt hvad helved mon der skete den dag hans krop besluttede sig for nu skulle han vaere forelsket. Det ville vaere et mareridt...for vedkommende han saa end nu var sammen med. Han var ikke sikker paa hvordan han selv ville have det med det, men staklen som ville falde for ham...jaa han kunne godt begynde at bede. Der var jo ikke nogen forklaring paa det, bare andet end den han var.
Han nikkede kort og brummede "det er ogsaa altid den bedste maade at slippe tankerne" med gjorde han og smilede straalende. Han rynkede brynet saa taenksom ud, hvad lavede han englelig her...godt spoorgsmaal "jeg tror det er lid af det samme...det goor tankerne klarer og man faar lettere ved at taenke rent" han trak paa skulderne og trak paa skulderne "saa maa jeg faa dit navn" spurte han og lagde hoved paa skraa

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect Weapon - Gabriel

Indlæg by Gæst on Fre 5 apr - 12:20

Det gjorde det ikke meget bedre da manden også rettede på sin undertrøje, det var klart han kiggede, for pokker, han kunne da ikke bare lade vær, det var som han blev tvunget til at se på alle drenge, det ver på en måde hans natur som homoseksuel vis man kunne sige det. Benji rødmede da manden hævede et øjenbryn, han havde lagt mærke til blikket, dammit. Det var jo ikke meningen at han skulle se blikket der var på ham. Han kiggede hurtigt væk, på en mur lige ved dem, han kiggede i noget tid på den inden hanvende opmærksomheden på ham igen.
Benji nikkede og gav ham ret i det han sagde, det var den bedste måde at slippe af med tankerne på, vis der var alt for mange, for der var så dejligt stille nogen gange og folk kom ikke sådan hen til en og ville snakke... i hvert fald ikke med ham.
Benji nikkede endnu engang da manden svarede på hans spørgsmpål, det var det samme som han gjorde, det var da ret rart at vide at han ikk var den eneste.
Nåh ja... Han havde helt glemt at præsentere sig, godt at manden spurgte ham ellers havde han aldrig fået hans navn... "Mit navn er Benji... Og dit?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect Weapon - Gabriel

Indlæg by Gæst on Fre 5 apr - 12:35

Han rynkede da han roodmede, det var ikke ligefrem det man saa andre goore hver dag...hvis han selv skulle sige, men fair nok man bestemte vel ikke altid selv over sin krop og det samme gjorde ham overfor ham sikkert heller ikke. Da han vendte blikket mod muren kunne han ikke holde det tilbage "ja sikke en interessant mur....hold nu op, det er da ligeglydig hvis du roodmer...jeg bestemmer ikke hvem du gaar i seng med eller for dens sags skyld finder interesse i....du er den du er...elsker den du elsker og det kan du ikke aendre...saa vaer stolt af dig selv i stedet for at gemme dig vaek" han lagde armene over kors og hoved paa skraa. Det var ikke lige alle han ville sige saadan noget til, nok kunne det lyde haardt, men i forhold til alt andet han normalt sagde saa var det soodt. Han nikkede kort "hyggeligt at moode dig Benji...jeg hedder Gabriel" han rullede med oojnene, der var ikke noget mere fimset end at hedde Gabriel.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect Weapon - Gabriel

Indlæg by Gæst on Fre 5 apr - 21:12

Han kiggede overrasket på ham, han havde lagt mærke til det.. Og han vidste åbenbart godt at han var bøsse... Han kiggede ned og rødmede bare endnu mere af det manden sagde til ham, det var bare lidt svært at være stolt af sig selv når der ikke rigtig var nogen... Som var som ham, der var ingen der talte til ham, han havde prøvet at opsøge så mange, men der var ikke nogen som rigtig gav 'svar' tilbage..
"Det er lidt svært at være stolt af sig selv..." Hans stemme var en lilel stemme som nærmest ikke kunne høres, det var også meningen på en eller anden måde, for han ville ikke virke irriteret på manden, for han var jo ikke irriteret selvom det godt kunne lyde sådan, han vidset godt at manden egentlig bare gav ham en alla pep talk.. Men det hjalp ligesom ikke på ham, han havde givet sig selv så mange af dem at han til sidst var blevet immun over for dem.
Benji nikkede da han fortalte hans navn, Gabriel... Ærkeenglen.. Ikke at han var kristen, det var han bestemt ikke.. Men han vidste det bare... Gabriel var et meget... Smukt navn ifølge ham... "Ogs hyggeligt at møde dig Gabriel..." hans stemme var stille igen, men den ville stadig kunne høres.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect Weapon - Gabriel

Indlæg by Gæst on Fre 5 apr - 21:39

Han nikkede stille "jeg forstaar det godt, det er svaert...det er svaert at finde en eller anden som man kan elske og som kan elske en igen paa samme plan" han saa forstaaende paa ham og lagde armene over kors, med et taenksomt udtrykke "men det skal vel forhaabeligt nok ske....heldigt for dig du kan styrer din egen krop" han trak paa skulderne "jeg kan sgu ikke altid bestemme hvad min krop oonsker eller lyster" han rullede med oojnene og lagde hoved tilbage, saa op paa himlen. Han rettede efter noget tid sine oojne mod Benji og nikkede kort "jamen mange tak" sagde han kort "nu er det ikke fordi jeg er boosse jeg er der imod bi...men fuck det, jeg finder bare ikke interesse i kvinder, hvad pokker er der saa tiltraekkende ved et par bryster" han rystede paa hoved og lagde haenderne i lommerne "og ja naar det kommer til stykket, selv hvis jeg skulle finde dem tiltraekkende, hvorfor skulle de vaere sammen med mig...de oonsker prinsens paa den vide hest" han grinede og sukkede, rystede paa hoved "tror sgu jeg gaar totalt boosse...saa kan jeg vel faa lov til bare at vaere mig" han trak paa skulderne og laegde hoved paa skraa

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect Weapon - Gabriel

Indlæg by Gæst on Ons 24 apr - 15:03

Benji kiggede overrasket på ham, denne unge mand forstod ham virkelig, han havde aldrig mødt nogen der forstod ham sådan, for han havde helt ret i alt det han sagde, det var så svært at finde nogen, at tale med nogen. For pokker, hvor havde denne Gabriel været henne, han fortsod ham jo, eller i hvert fald lidt gjorde han, men han forstod ham.
Benji forstod ham dog ikke, det andet han sagde, om at styre sin egen krop, hvad pokker mente han med det, kunne han ikke styre sin krop, og på hvilken måde kunne han ikke styre den, han kiggede noget så spørgende på Gabriel, "Hvad mener du med at du ikke kan styre din egen krop? På hvilken måde?" han kiggede noget så forvirret på Gabriel og lige så spørgende, for det var da yderst mærkeligt at man ikke kunne styre sin krop.
Benji begyndte dog igen at høre hvor meget Gabriel forstod ham, det var som om Gabriel selv var bøsse, det var han dog ikke, men bi var han, Benji lagde hovedet på skrå da han begyndte at snakke om hvor uinteressante bryster egentlig var, og det havde han helt ret i, det var ikke andet end en stor fedtklump, omringet af mælkekirtler og et tykt lag hud, nu når han tænkte over det var det ret så ulækkert, en kuldegys sneg sig ind på ham. "Det er jeg helt enig i.. De er faktisk ret klamme"
Benji smilede da Gabriel sagde at han måske bare skulle blive helt bøsse, det var jo egentlig ikke noget Benji skulle blande sig i, men hvis Gabriel ikke havde nogen interesse i kvinder og slet ikke syntes om dem, var det måske en ret god ide at blive bøsse. "Det er måske en god ide, hvis du virkelig ingen interesse har i kniver" han trak på skulderne og smilede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect Weapon - Gabriel

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum