Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
Althorn
 
April
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153075 indlæg in 7940 subjects

Raised By Wolves - Marcus

Go down

Raised By Wolves - Marcus

Indlæg by Gæst on Søn 12 maj - 7:51

Tid
19:00

Sted
Gågaderne

Vejr
Solen er gået ned, det er nogenlunde varmt, let blæst.

Omgivelser
Ikke særlig mange folk, et par stykker vel.

Påklædning
http://userserve-ak.last.fm/serve/500/77243836/Juliet+Simms+PNG.png
_______________________________________


Med tunge skridt gik det ellers hen af gågaderne, Lauren var meget tilfreds med vejret, og selvom det var mørkt så var det dejlig varmt så hun kunne egentlig bare gå rundt i shorts og så bare en lille t-shirt, det havde hun så dog ikke på i dag. Hun havde noget lidt mere fint på, hun anede dog ikke hvorfor hun havde taget noget fint på, da hun ikke rigtig skulle noget i dag, hun var ikke den der gik på diskotek eller bar særlig meget, kun når hun skulle spille for nogen, men hun havde dog syntes at hun gerne ville ud og gå en lille kort tur, inden hun skulle hjem og øve videre igen. Øve, øve det var hendes liv lige nu, og hun regnede ikke med det ændrede sig, så skulle der i hvert fald noget til før det blev ændret.

Men tilbage til Laurens tøj, Lauren havde en sort, stropløs kjole på, som sad perfekt om hende, den var faktisk rigtig sød til hende, den var flot. Hun havde ikke gået i den før, hun vidste godt at hun havde haft den i lang tid, men hun havde ikke fundet nogen anledning til den og det ville hun nok heller aldrig, der var jo ingen der kende hende, så hun blev aldrig inviteret til noget. Hun havde ellers sorte net strømper på og et par høje sorte støvler til. Hun så faktisk rigtig godt ud syntes hun selv.. Selv vurdering, det var ret selvglad.. Var det ikke?

Hun sukkede dybt mens hun gik rundt i gaderne, der var ike mange folk rundt omkring, der var måske et par enkelte i en lille grubbe henne i et hjørne, de drak lidt og talte sammen, grinte, det lød som om de havde det rigtig hyggeligt. Lauren gik bare med blikket vendt mod jorden mens hun gik rastløst rundt i gaderne og vidste ikke rigtig hvor hun skulle gå hen andet end der, hun kende ikke så meget til byen, hvor ting skete, hvor man skulle holde sig væk fra, hun kende ikke byens trusler, hvis der overhovedet var nogen, det havde hun dog bare hørt at der skulle være. Hun gik videre rundt til hun blev lidt træt og besluttede sig for at tage hjem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum