Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
» Long may I reign ~ Gautham
Today at 21:43 by Gautham

» Easy kid ~ Rollo
Today at 21:19 by Rollo

» Lykkeligt gensyn - Raco
Today at 20:17 by Jake

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Today at 19:59 by Kira

» Blomstrende handel
Today at 19:28 by Katrina

» Don't fear the...(Nert)
Today at 15:34 by Nerthuz

» Vengeance shall.. Wait a minute? ~ Nerthuz
Today at 14:53 by Nerthuz

» You didn't see anything... - Nerthuz
Today at 12:27 by Nerthuz

» Reunion
Today at 11:27 by Cody

Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153056 indlæg in 7940 subjects

Music, song and perhaps a new friend (Tristan)

Go down

Music, song and perhaps a new friend (Tristan)

Indlæg by Gæst on Fre 25 okt - 15:55

Sted: gådgaden i Doomville
tid: eftermiddag
vejr: solrigt
omgivelser: folk der går på gaden og en mindre menneskemængde, der er samlet om et eller andet
påklædning: profilbillede.

Solen skinnede fra en skyfri blå himmel ned på gågaden i Doomsville. Det var en af de dage, hvor man bare havde lyst til at nyde livet, så man kunne ikke rigtig få øje på nogle stressede sjæle, hvis man gad prøve. Det tætteste man kom på en stresset person, var en ung mor, der jagtede sit leende barn ned ad gaden. Over alt kunne der høres snak og latter, men henover det var der også noget andet. lyden af en lys pigestemme, der sang. Et sted på gågaden var en mindre menneskemængde så småt ved at samle sig om det sted, lyden kom fra. I midten af menneske mængden, hvis man tog sig tid til at skubbe sig forbi de andre mennesker, kunne man se en ung pige. Hun var højst en seksten sytten år gammel og stod midt i mængden tilsyneladende uden at ænse menneskerne omkring hende. Det var hende der sang. Hendes øjne var lukkede og ansigtet lagt i afslappede folder, som om hun lige nu befandt sig i en anden verden. Ved hendes fødder lå en snehvid ulv. Dens lilla øjne var halvt lukkede og holdt et mindre opsyn med den tryllebundne mængde af mennesker.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Music, song and perhaps a new friend (Tristan)

Indlæg by Tristan on Søn 27 okt - 16:07

Krigen med de døde var glemt for en stund, som en solrig eftermiddag skred frem. Folk havde bevæget sig ud for at suge solens d-vitaminer til sig. Derfor var der også flere mennesker ude end der måske ellers ville være på en efterårs eftermiddag.
I blandt dem gik en orangehåret fyr med en guitar på ryggen. Det havde været for godt vejr til at blive inde, og derfor havde han bevæget sig til parken for at øve, og var nu på vej hjem igen. Som han gik hen af gaden i Doomsville fangede en menneskemængde hans blik. Hvad der var centrum kunne han ikke se på grund af menneskerne omkring, men hans nysgerrighed var i hvert fald vækket da han bevægede sig tættere på. En kvindestemme gik ham i møde og han lagde hovedet på skrå. Han fandt det lidt spøjst at man ville stille sig op og synge acapella midt på gaden, og fandt det måske lidt synd at der ikke var noget til at bakke den ellers smukke stemme op.

For en gangs skyld var hans bror, en stor tiger ved navn Luck, ikke med. Den havde besluttet at blive i parken og slappe lidt af i solskinnet, hvor den højst sandsynligt høstede mange blikke.
Tristan fik presset sig igennem mængden og hans lysebrune øjne ramte en ung pige, yngre end han selv, som stod sammen med en stor hvid ulv.
Uden rigtigt at sige eller gøre mere fik han møvret sig ned og side ved siden af ulven, som så rimlig tam ud, og hev sin guitar ind foran sig.
Han prøvede sig først lidt frem, men inden længde lavede han fingerspil og fills ind imellem hendes sang i en elegant melodi. Det var ikke svært at finde ud af hvilke skalaer og tonarter han ville bruge i sine fills da hun ikke havde andre instrumenter med. Derfor skulle han bare bedømme hvilke tonart, og derfor toner der funktions harmonisk bedst passede ind i hendes sang.

_________________
The man himself - Tristan Cambell Wonder
avatar
Tristan

Antal indlæg : 1166
Reputation : 4
Bosted : Han har arvet den gamle nisse Asmodeus hytte og sat den i stand.
Evner/magibøger : Lidt tricks med noget elektricitet... Ud over det utrolig heldig til tider .

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Music, song and perhaps a new friend (Tristan)

Indlæg by Gæst on Søn 27 okt - 19:54

Celestia undrede sig et øjeblik over guitaren, der pludselig blandede ind med hendes sang, men faldt dog hurtigt ind i rytmen igen. Lyden af guitaren var behagelig at have som en slags backup. Hun smilede lidt, men åbnede ikke øjnene. Dog kunne hun selvfølgelig stadig høre sin søster tanker. *Uuuh en guitarspillende ginger,* kom det hurtigt i hendes tøre, men ikke ondskabsfulde tonefald. Celestia måtte virkelig tage sig sammen for ikke at grine. Rundt om hende og hendes usete guitarspillende ginger begyndte folk at klappe, og hun stoppede sin sang, hvorefter hun åbnede øjnene. Folk begyndte at lægge mønter for hendes fødder, noget tydede på, at tvillingerne faktisk ville komme til at spise ordentligt den aften. Hun kiggede rundt og fik øje på drengen med guitaren og sendte ham et skævt smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Music, song and perhaps a new friend (Tristan)

Indlæg by Tristan on Man 4 nov - 18:18

Der gik et øjeblik inden Tristan blev klar over at hun faktisk var stoppet med at synge, og derfor stoppede han lidt pludseligt med at spille og lagde en flad hånd over guitarens hals for at få strengene til at tie stille.
Folk omkring klappede, og han besvarede pigens lette smil. Nå så var hun ikke helt i hendes egen verden at stå og synge sådan. Han kiggede et sekund mere på hende og sendte et udfordrende smil, hvoefter han slog en lidt hurtigere og mere udfordrende melodi. Ville hun hoppe på?
Han fingre kørte over strengene i en form for jazz.
Selv havde han altid været mere til det med lidt mere gang i. Hvor følelser blev slynget ud, frem for at blive serveret med en serviet til.

_________________
The man himself - Tristan Cambell Wonder
avatar
Tristan

Antal indlæg : 1166
Reputation : 4
Bosted : Han har arvet den gamle nisse Asmodeus hytte og sat den i stand.
Evner/magibøger : Lidt tricks med noget elektricitet... Ud over det utrolig heldig til tider .

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Music, song and perhaps a new friend (Tristan)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum