Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | August

Top posting users this month
Micah
 
Katrina
 
Elizabeth
 
Marcus
 
Sean
 
Daron
 
Gale
 
Dust
 
Emery
 
Jozaf
 

Statistics
Der er i alt 279 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Melisandre

Vores brugere har i alt skrevet 154924 indlæg in 8035 subjects

The Hunt for Romance My lady? ~ Alison

Go down

The Hunt for Romance My lady? ~ Alison

Indlæg by Vánagandr on Ons 8 jul - 23:26

Sted: Det Vilde Svin - Dooms Ville
Tid: 22:23
Vejre: Det støvregner en smugle, med mulighed for at spotte månen blandt skyerne.
Omgivelser: Folk der stille skynder sig forbi kroen, mens lyden af støvregnen der rammer den blide rude. Folk sidder inde på Kroen og nyder deres middag, mens andre blot sidder i baren for at drikke deres hjerne eller sorgen ud.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


Fenris sidder stille i kroen, mens han nyder sit krus mjød. Hans blik faldt omkring folk der vandrede rundt i kroen. Nogle sad og var igang med at få drukket deres sorg ud, mens andre ville prøve lykken at presse sig over til Fenris, måske for at få et let knald eller også på grund af at håbe at blive den typiske 'kærlighed ved første blik'. Fenris påklædning bestod af en hvid skjorte, et par pæne læder praktiske bukser, hans vandre støvler og ned langs siden sad hans katana hængende i et læder belte. Fenris fortrak at havde hans våben i nærheden. Specielt efter at havde hørt rygter om at folk er ude efter hans fader's børn.

Fenris spottede den unge pige der prøvede at presse sig på. Hun havde en blå sommer kjole på, som fremhævede hendes barm. Hendes hår var sat op i en fransk fletning, som gik ud i en flettede hestehale. Hans blik faldt dog på hende, halv undrende. ''Og du må være Miss Alison?'' sagde han med blikket hældt på skrå. Den unge kvinde så undrende på ham og smilede lidt. Dog stank hun langt væk af menneske, hvilket fik Vánagandr til at små grine. Han rejste sig op og gik over til hende. ''Nuvel, så kom med, så skal jeg nok vise dig hele showet, som aftalen lyder'' løj Fenris, mens bliket faldt på kvinden. Hans hænder faldt på hendes hofte, hvor efter han ledte hende op til hans lejet værelse på kroen. Et maleri stativ stod der allerede sammen med hans maler grej. Han smed hende på sengen og stille åbnede hendes kjole op.

Af ren og skær chock og uforventet reaktion, trak kvinden sig fra ham. ''Hvad laver de?!'' skreg kvinden op og så halv vredt på Fenris. Fenris lagde hovedet lidt på skrå. ''Jamen kære Miss Alison, du valgte jo selv at stå nøgen model til mit maleri?'' svarede Fenris, med et smil på læben. Kvinden så der efter forstående på hans maler stativ og der efter afklædte sig nøgen. Hun blev der efter diageret af Fenris, som profesionelt tænkte at han lige så godt kunne bruge denne chance, til at udnytte kvinden, mens han ventede. Han vidste han havde et par få minutter, hvilket burde være nok til at lave de grove skitse af hende. Han bedte kvinden der efter om at sætte sig på knæene, så hun havde ryggen til ham, hvor hun der efter skulle ligge sig, med hovedet lagt på siden af sengen, så han kunne 'male' hende bag fra.

Hun gjorde høfligt, som han sagde hvor efter en mindre... situation opstod. Han lod pendslen glide op langs hendes inderlår, hvor efter et lettere smil faldt på hans læber. ''Jeg takker for deres gæstfrihed, men jeg ved du ikke er Miss Alison, da hun har en tatto på sit inderlår.'' Kvinden skreg op, om at han var en perværs ståder og løb ud af rummet, med kjolen dækkende hendes halv nøgne krop. Han små grinte for sig selv, hvor efter han lukkede døren efter sig og begav sig ned på sin plads igen. Dog med en smugle maling siddende på hans kind, som han ikke helt havde lagt mærke til.

//beklager hvis det er for langt ^^ //

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The Hunt for Romance My lady? ~ Alison

Indlæg by Gæst on Fre 10 jul - 21:11

Påklædning //


Det var længe siden hun alligevel havde datet nogle. Normalt havde hun sine små flirts, og det var da fint nok for hende. Hun gik aldrig efter noget fast alligevel så. Dog havde Katerina tvunget hende til at tage på denne blind date, hvorfor var et godt spøgsmål. Jackson og Garret behøvede ikke at vide, hvorfor hun var pænt klædt på - det var hun jo så ofte alligevel. Denne kjole var dog en af hendes yndlings. Efter at have gjort sig klar, satte hun sig ind i hestevognen der ville fører hende til kroen.

Så snart hun var der trådte hun ind i kroens varme. Hendes hud nåede knapt nok at blive ramt af regnens dråber, før hun var i læ. Alison var van til at være her. Hendes gode veninde Katerina ejede også stedet, praktisk for rabat. Ali havde også sit eget rigmands værelse her. Hun havde penge - det var tydeligt på hende. Alison bemærkede den pige der kom løbende igennem kroen og passerede hende. Hun var bange, det kunne hun nå at ane før hun forsvandt ud i regnen. Alison trak på skulderen og gik stille dybere ind i kroen. Hendes bevægelser var yderst elegante og selvsikre. Hun så en mand sætte sig på plads igen, og at dømme efter, hvad hun havde fået at vide. Så var det bordet. Alison gik hen til bordet, og fik et smil på læben. "Jeg gætter på, at hun ikke var din type?" Spurgte hun en anelse drillende og lod så sin tommelfinger fjerne malingen hurtigt, og nærmest perfekt. Så satte hun sig ned på stolen foran ham. "Alison Moore, men det vidste du vel allerede." Hun rystede lidt på hovedet. De vidte jo godt allerede hinandens navne, Alison viftede tjeneren hen som allerede vidste hvad hun skulle have, og serverede det for hende. Et glas af kroens bedste vin.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: The Hunt for Romance My lady? ~ Alison

Indlæg by Vánagandr on Fre 10 jul - 22:03

Fenris så over på kvinden der kom over til ham, hvor efter hans blik faldt kort på hendes figur. Det passede udemærket til hvad han havde forventet Miss Alison ville se ud. Han hørte hvad hun sagde og smilede kort. Mennesker, som prøver at udgøre og nare en jagere til at tro ,at hun er den højeste i fødekæden ender ofte i salte tåre. '' Hans blik faldt ned på hans drik og han tog der efter en tår af sit krus med mjøden.

Blikket faldt dog på hendes hånd, da hun fjernede malingen fra hans ansigt. Et mindre udtryk af rødme forkom på hans kind, hvor efter han placerede kruset på bordet og så undrende på hende. ''Vánagandr Lawless, men de kan blot kalde mig Fenris.'' Hans stemme virkede varm og venlig, men en andelse usikker og nervøs omkring hende. Næsten som om at han havde fået en mindre 'overraskelse' over at hun så sådan ud.

Han smilede lidt og så rundt i kroen for at sikre folk omkring ham. Han ville være sikker på at ingen assasinationer var blevet lagt for ham denne aften. For en gangs skyld ville han elske og blot nyde sin aften, uden helt at tænke på sikkerheden omkring sig. Hans øjne faldt bestemt tilbage på Alison's ansigt. Analyserede hver en del af hendes ansigts konstruktion. Hvordan øjene og make uppen, hvis hun ellers bar make up. Det var lidt svært at spotte nogle af de ting kvinder bruger til at fremhæve deres skønhed. Der efter hendes øjne's klare farve og hendes ellers svag rosa røde læber. Jo, dette var muligvis et godt trofæ at gå efter, eller måske end da et større jagt. Hun virkede 'lidt' for god og for attraktiv i forhold til de fleste, måske en jager selv?

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The Hunt for Romance My lady? ~ Alison

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum