Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» One big new world ~ Lori
Today at 1:25 by Lori

» It's a whole new world ~Valerya
Yesterday at 23:49 by Fenrer

» Game is on - Misha
Yesterday at 22:04 by Misha

» Fravær for Lux&Valerya
Tirs 24 apr - 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Tirs 24 apr - 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Tirs 24 apr - 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Tirs 24 apr - 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Tirs 24 apr - 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Tirs 24 apr - 14:34 by Sean

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152079 indlæg in 7867 subjects

Oh its you ~Ash~

Go down

Oh its you ~Ash~

Indlæg by Gæst on Man 10 aug - 15:28

S-Ashen Wood Forest
T-14,21
O-skov og træet
P-t-shirt et par jeans og sko.
V-solskin

Razion en ung dæmon havde fået opdagelses feber som han ville beskrive hvis man spurgte ham, han var ude i en skov, han kunne ikke rigtig huske om han havde været der før.
Han gik roligt der og blev ramt af solskin når det kom igennem træerne og smilte roligt over det, og nød endeligt at der var varmt, det var en dejlig med noget sol, men roligt som han kom længere ind jo mere var han forvirret over hvor han var, det eneste han huskede om skoven var dens navn, men det var så også det.
Som han roligt gik der og kiggede så han et eller andet dyr et godt stykke fra ham, det var det første dyr han havde set længe og smilte roligt og fik det varmt af og gå som han gjorde, og kørte en hånd over håret og tog så fat i sin t-shirt og hev den over hovedet.
Han gik roligt lidt mere og fandt en halv stor sten og satte sig ned på den og viste ikke om han skulle vænne om eller gå vidre, han var på en måde hvordan kunne man sige det faret vild på det groveste lige nu, i en skov han nok havde været i et par gange eller noget i den retning.
Han valgte og se om der kom nogen forbi ham her ude, man kunne jo aldrig vide, så han blev siddende på stenen og håbede endeligt at der kom nogen men hvem skulle leve her ude, i en skov så vidt han huskede kende han ikke nogen her ude, men han ville ikke gøre sig 100% sikker på det, for han kende jo en del så man kunne jo ikke vide sig selv sikker på noget som helst, når det var.
Han lagde roligt sin t-shirt på stenen ved sin side og smilte roligt for sig selv, han var ikke bange for at hans tøj blev beskidt, det var han sådan set ligeglad med, for der skulle for det meste bare vand til også var det forhåbentligt væk og alt det.

//håber det fint nok Smile//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh its you ~Ash~

Indlæg by Gæst on Man 10 aug - 16:03

Ash var ved at tage en lille tynd jakke på inden hun skulle ud og gå en lille tur i skoven. Det gjorde hun hver dag, det var ligesom blevet en vane, det gjorde det dyriske i hende meget tilfreds med sig selv og hun fik noget motion ud af det, og en smuk tur i skoven, hvad mere kunne hun bede om.
Hendes hår faldt fint ned af hendes skuldre, hendes pande hår skilt så hun havde en midterskilning så det passede med hendes farver på håret.
Hun puffede lidt op i det så det ikke bare klistrede til hendes ansigt, det var aldrig pænt, hun kunne godt lide lidt fylde, det andet så bare så sjusket og dovent ud.
Hun havde gået i noget tid da hun opfangede en duft hun kendte, det var noget tid siden hun sidst havde kommet forbi den duft.
Det var ikke langt fra hende og ganske rigtigt, da hun kom lidt længere frem sad der en mand på en sten. Hun stod lidt og undrede sig over hvem han nu var, og pludselig kunne hun huske det, det var Razion, en hun tidligere havde mødt og de var blevet lidt intime.
Det var dog mærkeligt at se ham her, hun havde ikke set ham i meget lang tid.
Hun bevægede sig stille og roligt frem mod ham med et roligt smil på læben.
"Hej Razion" sagde hun og var helt henne i hans ansigt for sjov.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh its you ~Ash~

Indlæg by Gæst on Man 10 aug - 16:33

Han sad bare der sine egne tanker, og havde ikke lige øjne med på hvad der var omkring ham lige nu og her, dog hans sanser opfangede noget i nærheden af ham, og alt det halløj der, men det kunne være så meget, ville han selv mene.
Men der gik dog ikke længe før han fandt virkeligt ud af hvad og hvem det var, og i forskrækkelse rykkede han sig bagud og faldt ned fra stenen af lige ned på røven med et bump, og kiggede så på hende "shiit aldrig gør det der"sagde han roligt og rejste sig op og så på hende med et stille smil "men Hej Ash længe siden"sagde han roligt, og kiggede hende ind i øjne, denne her kvinde var en han ikke havde set længe siden de havde været intime sammen, og det var jo et godt stykke tid siden, og han stod der i bar overkrop lige foran hende, og følte sig dog ikke spor genert eller noget som helst, for det havde han jo ikke nogen grund til, han kiggede roligt på hende "hvad bringer dig her ud Ash?"spurgte han roligt og kunne ikke rigtig huske hvor det var hun boede henne af, for alle kunne jo gå sig en tur ude i en skov og bo andre steder, men han havde bare en tanke om det var noget med at hun boede her ude, men han var ikke helt sikker på noget lige nu.
Han kiggede på hende *hun er ser godt ud som sidst jeg så hende*tænkte han bare for sig selv og vidste ikke hvad han skulle sige lige nu og her, da der ikke var mere og sige lige nu og her efter hans mening, men han kunne jo tage så meget fejl i mange ting lige nu, men hellere tage fejl og lære noget om en person som man snakkede med.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh its you ~Ash~

Indlæg by Gæst on Tirs 11 aug - 19:30

Hun grinede højt da Razion faldt ned fra stenen, hun vidste hun ville få en sjov reaktion, men ikke så sjovt.
Hun kiggede drilsk på ham som han rejste sig op fra jorden. "Hvorfor dog ikke det, det var mægtig sjovt" sagde hun og smilede stort til ham og gik lidt tættere på ham.
"Ja, det er.. hvad nogle måneder siden vidst..." sagde hun og kiggede lidt på ham, han havde ikke noget på overkroppen, det var nu måske også en smule varmt så det kunne man vel sagtens.
Hun grinede kort da han spurgte hvad der bragte hende her, hun boede så men bare her i egnen.
"Jeg bor her i skoven.." sagde hun og smilede til ham.
Hun lagde hovedet på skrå, hun huskede ikke at han boede herude. "Hvad laver DU dog herude" spurgte hun og kiggede lidt spørgende på ham.
Var han bare ude og gå, det måtte være en lang tur, for han var kommet ret dybt ind i skoven, til at være er hvor hun næsten boede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh its you ~Ash~

Indlæg by Gæst on Tirs 11 aug - 20:18

Han kiggede på hende med et stille smil og slappede af "det da godt at du har det sjovt var"sagde han roligt og prikkede hende på næsen, og kunne ikke lade være med og små grine selv da det måtte ha set sjovt ud, da han falde på røven fra stenen af.
Han kiggede stille på hende og nikkede til det næste hun sagde og lyttede til det hun sagde lidt efter "når ja det da også rigtigt at du bor her"sagde han som om han kunne huske det, han kiggede lidt på hende med et smil, og tog sin t-shirt over sin skulder og slappede bare af "hvad jeg laver her ude altså jeg gik mig en tur og ja her er jeg så foran dig og snakker"sagde han roligt.
Han var jo bare som han var stille og roligt og alt det halløj der, og nu stod han jo bare der og snakkede med hende, men dog havde havde han en eller anden mærkelig følser i kroppen når han stod der og kiggede på hende, men hvorfor dukkede de op efter så lang tid, han vidste ikke lige helt hvad han skulle sige til det.
Men det var nu som det var, og det var dejlig og se hende igen, efter den tid som der var gået og alt det halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh its you ~Ash~

Indlæg by Gæst on Tors 20 aug - 21:13

Hun gav ham et undskyldne smil, men kunne stadig ikke lade vær med at grine lidt af ham, for han så lidt sjov ud da han faldt, og da han selv grinte kunne hun ikke selv lade vær. Hun snappede ud efter hans finger som den prikkede hende på næsen og gav ham et venligt blik.
Hun smilede og nikkede. "Varulv... skov" sagde hun og slog armene ud for ligesom at vise ham skoven.
Hun kiggede på ham med hovedet en anelse på skrå og lyttede til hvad han sagde. "Well... velkommen til min skov" sagde hun og grinede, det var ikke rigtig hendes skov, men hun kendte den som var det hendes skov.
"Du er godt nok kommet langt ind i skoven for bare en gå tur" sagde hun og lagde armene lidt over kors. Der måtte være lidt mere til det end bare en gå tur, lede han efter noget, eller var han faret vild, det vidste hun jo ikke, men hun kunne sagtens finde ud af det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh its you ~Ash~

Indlæg by Gæst on Lør 22 aug - 18:36

Han kiggede på hende med et stille smil og nikkede med stadig lidt grin over det, da han godt kunne se det for sig selv at det havde set sjovt ud da han falde bagom og alt det, han kiggede på hende "når ja okay"sagde han roligt og kørte en hånd over sit hård og kløede sig i nakken.
Han stod der og ja lignede jo sig selv som hun også lignede sig selv, men han kunne føle noget inde i sig som gjorde hans krop helt varm inden i, når han stod der og kiggede på hende, men hvorfor gjorde det så det vidste han ikke, men han havde dog ikke noget imod det, og roligt hørte han hende sige noget "din skov var tror da vi alle ejer den på en eller anden måde"sagde han bare for at drille hende lidt.
Han kiggede på hende "tja er jeg nok men så kom jeg da til at møde lille vidunderlige dig ikke sandt så det var da det hele værd jo"sagde han roligt og kiggede på hende med et stille smil på sine læber, og var sådan set meget glad for at se hende igen, efter deres sidste møde var han endt med og blive meget glad for hende, så det var nok derfor han var blevet varm indeni men sådan var det vel bare, og han kunne da godt lide det var sådan, men det var længe siden at han havde set hende så meget kunne jo ha sket siden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh its you ~Ash~

Indlæg by Gæst on Tors 3 sep - 23:58

Hun stod lidt og betragtede ham, hun kunne sagtens se hvad hun var faldet for da hun først havde set ham, han var nu meget tiltrækkende, det var han stadig, men hun måtte holde sig i skindet, godt nok var han tiltrækkende, men hun havde en kæreste nu, han var trods alt mere tiltrækkende, for hende i hvert fald.
Hun grinede lidt og nikkede. "Det har du nok ret i, men... jeg kender den bare ud og ind, så jeg ser den lidt som mit hjem.." sagde hun og kiggede sig samtidig rundt omkring.
Hun hævede et øjenbryn og et skævt smil fandt vej. "Det gjorde du vel" sagde hun og kiggede lidt op og ned af ham. "Du ligner jo dig selv for sidst, selvom det er noget tid siden nu... Noget specielt sket siden sidst?" spurgte hun nysgerrigt, mens hun stadig betragtede ham nøje.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh its you ~Ash~

Indlæg by Gæst on Fre 4 sep - 0:34

Han kiggede på hende og slappede bare roligt af som han stod der og smilte roligt over det hun sagde til ham, at han lignede sig selv og den salgs der "noget skal man jo ligne ikke"sagde han roligt som en lille side joke og kløede sig let i nakken "du skulle vel ikke tilfældigvis ha noget og drikke vel"spurgt han roligt og kiggede på hende, for han var blevet en smugle tørstig, og han havde ikke lige fået sig noget med og drikke af nogen slags, og roligt kiggede han på hende, og viste jo ikke hvad hun havde med sig, når hun var ude og gå og den slags der, men det måtte tiden jo vise sig.
Han kiggede lidt omkring dem "hvor ligger dit hjem endeligt henne af for det kan jeg da slet ikke huske"sagde han roligt og vende sit blik mod hende igen og anede virkelig ikke hvor hendes hjem lå, da det jo var noget tid siden at han havde været hjemme ved hende og den slags der og roligt lyttede han til hvad hun spurgte ham om "ikke det store her hvad med dig selv"sagde han roligt og smilte bare til hende og viste ikke hvad han ellers skulle sige til hende lige der, da der jo ikke var sket det stor i hans liv, han var stadig den samme som han var dengang.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh its you ~Ash~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum