Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153050 indlæg in 7940 subjects

Lets have a nice family dinner - Eliot - Faye - Caroline - Lake

Go down

Lets have a nice family dinner - Eliot - Faye - Caroline - Lake

Indlæg by Alessio on Søn 11 okt - 13:44

OBS: Spiller Eliot og Aurora over denne bruger.. da det lettere xD
---------------------------------------------------------------------------Aurora havde sendt flere inviationer ud, ej okay det var nok en overdrivelse. Hun havde søgt og søgt. For det kunne umuligt passe at hende og hendes søstre var de eneste tilbage fra denne familie. Så hun havde søgt på sygehuset, efter journaler, hvorefter hun måtte til sine kontakter, for at finde de rette informationer. Lidt tråde kunne hun trække i. Og som en Thunder, var hendes stædighed et typisk kendetegn. Hun havde fundet frem til navne på hendes faders søskende, ikke at de alle var i live. Dem hun selv havde boet ved, var selvfølgelig. Men de ville ikke kunne holde ud at side i rum med hverken Jo eller Caroline. Plus ville hun gerne have Caroline med. Faye kunne blødgøre Josette nok, men hvis der kom for mange mennesker. Vil Jo ende med at lukke sig inde i frygt for at være for blød. Så derfor havde hun ikke tænkt sig at invitere Jo i andet små situationer. Selv havde Aurora glædet sig til at møde denne Faye.

Hun fandt frem til en kusine. Lake. Mor død. Det var sjovt som hendes forældre og sine forældres søskende var væk også. Aurora søgte videre, og fandt frem til en af hendes faders brødre. Han havde en søn. Eliot. Hun fik et smil på læben. Hun foldede papirerne og tog dem med sig hjem. Caroline havde ladet hende og Jo bo her i huset - ja Faye var skam også inviteret til at flytte ind. Men Caroline ville nu have Faye og Aurora skulle møde hinanden først. Aurora satte sig hjem, og fandt noget papir frem. Hun skrev en invitation.

Kære Gæst
Du er inviteret til selskab i Terroville.
Vi vil glæde os til at de dem.
Vi har nogen nyheder som vil tage pusten fra dem.
Så vi håber i møder op.
Torsdag, når solen står midt på himmelen.

Kærligste hilsner - Caroline & Aurora Thunder.


Aurora sendte nogen brevduer afsted, og satte sig derefter godt tilbage i sofaen. Nu måtte hun blot vente og se.Så kom dagen endelig! Hende og Caroline havde dækket fint op i den store stue. Det lettede en del på dem begge to, at de havde mere tid til at lære hinanden at kende. Også når Josette havde sit eget lille sted, hvor hun kunne passe sin palds i samfundet. Caroline og Aurora var efterhånden også ved at være godt tætte. Nu måtte de blot håbe at de rigtige gæster ville dukke op.
Eliot

Det var mærkeligt at modtage et brev fra dem. Men Stella havde været overbevist om. At han intet skulle frygte. Hun kendte jo Caroline, så det måtte være noget andet. Caroline ville ikke gå op imod Stella - så meget vidste han da. Eliot havde taget en skjorte på Stella havde fundet frem til ham, også et par sorte bukser. Den kære werecoyote havde sat lidt på hans hår, også sendt ham ud af døren. Nu stod han her. Udenfor det store palæ, og vidste egentlig ikke helt - om han burde føle sig mere eller mindre tilpas eller utilpas. Det var større end han var van til. Han rømmede sig let inden han løftede hånden op, for at overveje at banke på. Lyden af nogen bagved ham, gjorde han drejede sig om. En kvinde kom gående op imod palæet også. Hurtigt bankede Eliot på, for ikke at virke alt for nervøs. For hvad skulle der ske.

//Poor guy.. han bliver den eneste xD Først: [You must be registered and logged in to see this link.] - Så [You must be registered and logged in to see this link.] også [You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Alessio

Antal indlæg : 139
Reputation : 4
Bosted : Et sted ingen ved
Evner/magibøger : Honesty

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lets have a nice family dinner - Eliot - Faye - Caroline - Lake

Indlæg by Gæst on Søn 11 okt - 14:37

Faye havde modtaget en invitation fra to af hendes søstre. Kun en af dem havde hun mødt, og det var gået overraskende godt. Hun så derfor ingen grund til, at hun ikke kunne mødes med dem igen. Selvom hun ikke anede hvem der kunne ske at dukke op. Hun boede på en kro i terrorville, så det var ikke en lang vej før hun kom hen til palæet. Hun havde trukket i en kjole, selvom det ikke var komfortabelt for hende. Hun foretrak helt sikkert bukser og en trøje. Men hun havde på fornemmelsen, det var bedst med en kjole. Så hun havde fundet en sort kjole, der kun lige dækkede hendes lår. Skulle der ske noget, kunne hun nemmere bevæge sig. Ja, hun var altid forberedt. Faye havde da også stukket en kniv i hendes støvler. Hun tog ingen risiko. Da hun nåede op til døren, stod der allerede en. Han virkede så underligt bekendt. Men samtidig en hun ikke havde forventet at se. Slet ikke ved hendes søstres hjem. Men hun var ikke sikker på, om det overhovedet ved ham. Tøvende stillede hun sig skråt bag ham, så han ville kunne se hende ud af øjenkrogen. ”Eliot?” Hun lød både begejstret, tøvende og usikker. Hun vidste ikke om det overhovedet var ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lets have a nice family dinner - Eliot - Faye - Caroline - Lake

Indlæg by Gæst on Søn 11 okt - 17:13

PåklædningCaroline havde været en smule usikker på dette. Aurora kommet hjem en dag og fablet løs om en nogen kusiner og en fætter de havde. Selvfølgelig var Caroline dybt interesseret i familien, men før hun havde nået at blinke med øjnene havde Aurora allerede sendt en invitation ud til en familie middag. På dagen var hun også ret nervøs. Hun skulle have inviteret Rowan. Det kunne have været godt for ham at møde Aurora først af sine søstre, også måske Jo eller Faye bagefter. Tingene måtte nu komme som de gjorde, og hun var virkelig glad for, at hun havde fundet en som Rowan. Caroline havde hjulpet sin søster med at dække palæet fint op. Tjeneste folkene var blevet fyret, nu når hendes søstre var flyttet ind. Så nu havde hun nogen at snakke med og lytte til. Dette var bedre end da hun boede med Eliza.

Det bankede på døren, og Caroline fløj nærmest derover. Hun åbnede døren, og smilede stort.
"Heeeey!" Udbrød hun glad, "Kom indenfor." Tilføjede hun og gjorde plads til de kunne komme ind. Den næste gæst kunne hun skimte og lod derfor døren stå åben. Det overraskede hende at alle mødte op. Men hun var også blevet skuffet hvis de ikke havde gjort. Hun vidste at hun var den eneste vampyr her, men hun betragtede sig som et menneske selvom hun ikke var - lige nu i hvert fald. Så snart alle var inde lukkede hun døren.
"Velkommen." Hun blinkede kort og fik øje på Lake. "Lake?! Hej!" Caroline fik det største smil frem på læben og svang armene omkring sin gamle gode veninde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lets have a nice family dinner - Eliot - Faye - Caroline - Lake

Indlæg by Gæst on Søn 11 okt - 18:17

Lake ankom som den sidste. Det generede hende egentlig ikke, for det var jo ikke voldsomt formelt eller noget, og hun regnede ikke med der kom mange. Caroline var en af de få i hendes familie, hun faktisk havde et godt forhold til, og hun var også en af de to grunde, hun var kommet. Det, og så hendes nysgerrighed omkring den nyhed der var. Hun kunne se to skikkelser længere frem, men kunne ikke kende nogle af dem på den afstand, men der var også flere meter imellem dem i svagt mørke, så det var ikke let for hendes menneskelige øjne at se. Hun havde påklædt sig en sort nederdel og en hvid top, samt en sort jakke i samme farve som nederdelen. Hun smilede da hun fik øje på Caroline. Sjældent så man Lake smile, for hun var ikke altid den letteste at have med at gøre, og det kunne man også se på hendes ansigtstræk. Hun lagde armene om hendes veninde og trak sig efter at have krammet hende godt og grundigt. ”Skal jeg frygte aftenen?” Lake var ikke ligefrem god til mennesker, slet ikke hvis hun ikke ønskede at være der, med folk hun ikke synderligt brød sig om. Og det var næsten alle mennesker. Hun gik indenfor med Caroline.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lets have a nice family dinner - Eliot - Faye - Caroline - Lake

Indlæg by Alessio on Søn 11 okt - 19:06

Eliot drejede hovedet og så på Faye.
"Faye?" Spurgte han lettere overrasket og fik så et smil på læben. Det var fandme længe siden de havde set hinanden!
"Længe siden!" Tilføjede han to sekunder efter. Så åbnede Caroline døren for dem, og han kunne da ikke være andet end høflig at træde indenfor. Stedet var endnu smukkere indvendigt end uden på - ikke at det overraskede ham. Han hilste venligt på Caroline og Aurora - og den nyankommende præsenterede han sig også for. Derefter tog han kontakt til Faye igen.
"Så, hvor har du været henne af... jeg har ikke set dig siden min far flyttede tilbage i tiden." Han var naturlig nysgerrig over sin gamle veninde. Det var da klart.Aurora

Caroline åbnede døren. Og de første ansigter lyste op. Den næste så ud til at være en Caroline kendte. Kort følte Aurora at hun ikke kendte ret mange i denne verden. Let kløede hun sig i nakken, før hun så gik imod de nyankommende. Hun startede ud ved Faye og Eliot.
"Hejsa." Sagde hun med et smil, "Aurora. Dejligt i ville komme." Tilføjede hun derefter. Det var lettere akavet for hende, for hun vidste i sidste ende ikke, hvem hun skulle snakke mest til.

Endelig smuttede hun ud til maden. Og sørgede for at den var færdig. Så satte hun den på bordet. Stegt kylling, med en masse grønsager til. Hun havde sørget for noget blod til Caroline der lignede rødvin mest. Caroline fablede dig om, at hun ville kunne spise lidt normalt mad også, i hvert fald øve sig på det. Aurora smilede til folket.
"Så er der mad. Jeg håber i bare er en smule sultene." Sagde hun med et varmt smil på læben.
avatar
Alessio

Antal indlæg : 139
Reputation : 4
Bosted : Et sted ingen ved
Evner/magibøger : Honesty

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lets have a nice family dinner - Eliot - Faye - Caroline - Lake

Indlæg by Gæst on Søn 11 okt - 20:33

Faye var tæt på at kaste sig ud i et kram med Eliot. De havde trods alt været venner engang. Gode venner. Men før hun nåede det, blev døren åbnet og hun trådte indenfor med ham, kort forfulgt af Caroline og hende, som Faye ikke kendte. Hun stillede sig ved siden af ham, og så sig først rundt. Det var et utroligt flot sted. Hendes blik dog på ham, da hen igen sagde noget. ”Tjah. Jeg har bare rejst lidt igennem byerne.” Sandheden var, hun havde brugt meget tid på at fange og dræbe overnaturlige, men efter hun var kommet ind i Thunder-familien, holdt hun det ret tæt. Hun havde ikke lyst til at dræbe sin familie. ”Men hvad laver du egentlig her. Jeg troede kun det var for familien.” Det kunne selvfølgelig være, nogen havde inviteret en ven også. Hun så på endnu et ukendt ansigt, og mødte det med et svagt smil. Hun var langt fra den mest venlige man kunne møde. ”Faye.” Præsenterede hun sig, før de blev budt til bords. Faye var klar over Caroline var vampyr, og selvom hun ikke elskede det, måtte hun acceptere det, for hun kunne ikke gøre hendes egen søster noget. Slet ikke når hun faktisk brød sig om hende. ”Os to, vi skal have snakket om gammel tid.” Hun greb fat i Eliots hånd, og trak ham hen imod bordet. Fulgte han ikke med, ville deres hænder ganske enkelt skilles.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lets have a nice family dinner - Eliot - Faye - Caroline - Lake

Indlæg by Gæst on Tirs 13 okt - 21:14

Hun smilede kækt til sin gode veninde, faktisk kusine - men det var kun Caroline og Audrey der vidste det indtil videre. Selvfølgelig havde hun aftalt med sig selv, at hun ville vende sig til smagen af normalt mad. Det ville gøre det meget lettere, hvis hende og Rowan skulle ud en dag.. så kunne de spise mad i stedet for hun skulle bestille et glas blod - hvilket ikke var det letteste at finde. Caroline rystede let på hovedet og sendte Lake et smil.
"Bare rolig. Ingen fare." Blinkede hun kort og førte sin veninde hen til bordet. Caroline kørte en hånd igennem sit blonde hår. Nu når hun kiggede nærmere efter - kunne hun sagtens finde lighederne mellem dem alle. Lake og Eliot havde de samme mørke øjne. Hendes, Audrey og Lakes lyse lokker. Faye og hendes blå øjne. Der lagde til deres moders side af familien. Så naturligvis, var det forståeligt, at Lake og Eliot havde mørke øjne. Caroline smilede stort til gæsterne, og kiggede så over på Lake.
"Men rart at se dig igen på disse egne."

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lets have a nice family dinner - Eliot - Faye - Caroline - Lake

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum