Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Misha
 
Althorn
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 259 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lalalala

Vores brugere har i alt skrevet 152898 indlæg in 7933 subjects

trouble in town- Flo

Go down

trouble in town- Flo

Indlæg by Thea on Fre 11 mar - 19:39

Tid: 20:35
Sted: gyderne
vejr: det renger
omgivelser. Hende og de dæmoner som jæger hende
På: en lilla kappe


Thea gik ned af den mere dunkle gade, der var kun hende i hendes hoved, hun følte sig faktisk ret godt tilpas. Hun var iført en mørke lilla kappe og hætten var trukket godt ned omkring hendes hoved, for at besskytte hende fra den silende regn. Hun gik i sine egne tanker, Willow havde fået lov til bo ved en af hendes arbejdsgiver og det betød at hun havde det godt og var sikker. Det var en anden snak nå man snakkkede om Thea. Hun smilede svagt da hun fik øje på nogle mænd længere nede, de snakkede og havde slet ikke set hende. Hun forsatte hen imod dem. Hun sukkede irreteret over stemmen som begyndte at røre på sig det betød at der var fare på fære, men hun ignorede den. Hun forsatte hen imod mændene og skulle lige til at række ned i den ene af mændenes lomme. Manden vis lomme hun var på vej ned i greb fat i hendes hånd. Thea sank svagt en klump styrken i hans greb sagde hende at de ikke var almindelige mennesker. Hun betragtede de andre og skar en grimasse. De var dæmoner, det var var i hvert fald det stemmen fortalte hende. Hun bed sig svagt i læben idet hans hånd greb om hættens kant og trak den ned af hovedet. Hun sank svagt en klump hvad skulle hun gøre, hun kunne nå sin kniv og det var ikke fordi den ville kunne gøre dem noget ” se engelbassen vil lege” sagde han og hans mørke stemme brød tavsheden.

Thea kiggede på ham, hendes blik var hårdt, hun så ikke sig selv som en engel mere, faktisk vidste hun ikke helt hvad hun så sig selv som, men det var i hvert fald ikke en engel. Hendes mørke øjne søgte de andres som var begyndt lave en rundkreds om hende, men det kun til han begyndte nikke til de andre, for så begyndte slagnene imod hendes krop. Hun mærkede grebet i hendes arm blive løsnet . Hun skyndte sig  finde at sin kniv. Hun kunne måske ikke skade dem, men hun kunne måske sinke dem en smule imens hun forsvandt. Hun bed svagt i læben imens hun truende huggede ud efter dem med kniven og det virkede det fik dem til at stoppe i et stykke tid, men de vidste godt lige som hende at den ikke ville virke imod dem. Hun havde dog imens de havde tøvet sat i løb ned imod en anden gyde, men de var hurtige og han kastede sig efter hende og fik fat i hendes ben og hun væltede lige så lang hun var. Hun gispede og mærkede hvordan alt luften blev slået ud af hende. Udover det mærkede hun den varme væske løbe ned af hendes hage. Hun lod hurtigt en hånd glide op til læben, men nåede ikke at tænke ret meget over det før hun igen blev opmærksom. Dæmonen som havde fat i hendes ben var begyndt at kravle op så han kunne sidde på hende.
Ikke på vilkår at hun vile have ham til sidde ovenpå hun nåede ikke at tænke længe over det før hun lod sit ben angribe ham. Hun var ikke sikker på at hun havde ramt, hun fumlede efter sin kniv som lå stykke fra hende. Hvorfor endte hun altid i sådanne situationer. Måske fordi hun så sig nødsaget til at stjæle, hvilket hun troede hun var god til, men det skulle bare ikke være i dag. Udover det var der vel også hendes mistro til alt levende på nær hendes søster.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Thea

Antal indlæg : 164
Reputation : 0
Bosted : Deres hus er ødelagt efter jordskælve så bor nær parken
Evner/magibøger : Kommer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum